2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İşte o yüzden ara verdim 3 ay dolunca atmaya devam edecem ziyan olmasın diye kestim bende biberondan hiç içmiyor çünkü dışarı çıkınca alıyorum biberonu yanıma ama içmiyor çok çok az içiyor içerse de

İlk iki ay 1000 civarı alıyorlar sonra oda düşüyor bir ay bile olmadan 700 iyi bence gayet

Diğer çocuğuna kek filan yapsan? Kaç yaşındaydı ki?

Maşallah çok iyi almış canım. Üçüncü ay 400-500 arası alması bekleniyor zaten. Fazla bile almış.

İlk iki ay 1000 civarı alıyorlar sonra oda düşüyor bir ay bile olmadan 700 iyi bence gayet
İşte alismisim ya ilk iki ay öyle olmasına:) birde çok kustu bu ay öyle böyle değil reflusu var sanırım dedi idrar tahlili istedi bazen idrar enfeksiyon dan da kusma olabilir dedi

İşte alismisim ya ilk iki ay öyle olmasına:) birde çok kustu bu ay öyle böyle değil reflusu var sanırım dedi idrar tahlili istedi bazen idrar enfeksiyon dan da kusma olabilir dedi
Süt fazla geldiği için kusuyor demişti Dr bana ondan da olabilir inşallah bişey çıkmaz rahat ol sen :)

Maşallah çok iyi almış canım. Üçüncü ay 400-500 arası alması bekleniyor zaten. Fazla bile almış.
Sağol canım benim kaç gündür sıkıntı yaşıyoruz uykuda falan açlıktan diye düşünüyorum birde regl oldum dün belki onun da etkisi var süt meselesinde özellikle ilk 6 ayda olmak çok zor bence sürekli emdiği için birde regl olunca çok zorlanıyorum

Çok gecmis olsun cnm,bi görün istesrsen daha cabuk atlatırsın bence
sağol Can'ım agrı kesici , bıtkisel çaylarla şimdilik idare ediyorum ,

her emzirme sonrasi sagiyorum.
emzirdikten sonra az çıkmıyor mu süt?

çok geçmiş olsun Allah şifa versin bronşiolite dikkat et yine tıkanma atağı yaşarsa hemen gidin doktora hava alması lazım , üzme canını ilk oğlum birinci gün grip olurdu, doktora giderdik ciğerlerine inmezdi gece tıkanırdı sabah yine giderdik ki ciğerlerine inmiş , çok çektik astım bronşite bile çevirdi ama zamanla çocuğun doktoru ben oldum baktım kötüyemi gidiyor kendim tedavi uyguluyordum doğru doktoru bulmak çok önemli çocuk doktorları bu konuda çok iyi olmadığını düşünüyorum yine grip olmuştu bir doktora gitmiştik hava vermenize gerek Yok demişti o akşam hastanelık olup 1 hafta yattığımızı bilirim, sonunda doğru doktoru bulduk da artık daha hafif seyrediyor . Alerji doktorlarını tavsiye ediyorum , inşallah tekrarlamaz eğer tekrarlarsa alerji bölümüne götür canım.6yaşına geldi şükür toparlamaya başladık. Bende küçüğünde aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum şuan bende grip oldum çünkü . Rabbim bütün evlatlarımıza şifa versin .

canim kim cocuk doktorun,memnun musun?
emdikten sonra 80-90 cc falan cikiyor.

Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin kuzularına ve size . Gitsin gelmesin pis virüsler .

.

Canım inan ki neler deniyorum inan küçüğü bıraktım artık büyükle ilgileniyoruz . Vurma içinde inan vurma dedikçe daha beter oluyor ama hiç öidehale etmeyip o davranışı dillendirmeyince daha çok azaldı. İnan ki artık ne yapacağımı şaşırdım

Çok geçmiş olsun canım
Kesinlikle ne olursa olsun, alınırlarsa alınsınlar ama hasta insanlarla aynı ortama girmemek gerek
Çabucak iyileşin

Çok geçmiş olsun .Bir an önce atlatırsınız inşallah cnm .Aynı mikrop bizde de var biliyorsun ,biraz hırıltımiz azaldı çok şükür ,ne pis mikropmuş Cnm antibiyotiği ne kadar veriyorsun ,bide damla verdi demiştin ne verdi ?

Amin cnm, çok saol.. birazdan çıkıyoruz.. bronsiyolit dedi aynen resmen hastaneye yatması gerekicekmiş neredeyse yani (
Canim ya bu arada nebulizator bizde var Bade olmustu bi kere hastaneye gitmek yerine eve almistik.Ihtiyaciniz olursa bizden alabilirsiniz yani.Cok gecmis olsun tekrar.Hayirli haberlerle donun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…