2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
A AysheDuru

Benim arkadaşın bebeğinede bu virüs bulaşmış galiba.kızımla bir hafta araları var.hava vermişler.
Allah acil şifalar versin bir an önce toparlansın duru.

Hangi marka değiştirdi Can'ım merak ettim

Yok canim kirkin cikinca qel dedi hala qidemedim kizimada yapmadilar tahlil aman biz kullaniriz ilacida bebeklerimize bisey olmasin insaAllah
Ben de aynı durumdayım Can'ım 40ım çıktı gidemedim fırsatım olmadı, bir de neden çağırdı doktor acaba öok gerekli bişey mi ki? Bebeği bırakacak kimsem yok bir süre daha zor giderim

canim kim cocuk doktorun,memnun musun?
emdikten sonra 80-90 cc falan cikiyor.
maşallah . Büyüğünün Uludag Ünv alerji bölümü doktoru doc.dr Yakup canıtez ufaklıgı jimerde Soner beye götürüyorum memnunum benim soru sormama gerek kalmadan herşeyi anlatıyor .

Yok canım açlıktan değildir muhtemelen başka bir şey olmasın? Gerçi regl döneminde süt azaliyornfilan demişti arkadaşlar ama.
Sekiz :)) ana sütü yaşını geçti o
Maşallah kocaman olmuş ama kabul ederse bence yapabilirsin hem bağışıklık olur ona da.

Canim ya bu arada nebulizator bizde var Bade olmustu bi kere hastaneye gitmek yerine eve almistik.Ihtiyaciniz olursa bizden alabilirsiniz yani.Cok gecmis olsun tekrar.Hayirli haberlerle donun ins.
Çok çok saol cnm evde de 5 gün devam edicekmişiz, o yüzden eltimden aldık ödünç şimdilik. Çok incesin, tekrar teşekkürler, gerekirse rahatsız ederim seni :)

Ben de aynı durumdayım Can'ım 40ım çıktı gidemedim fırsatım olmadı, bir de neden çağırdı doktor acaba öok gerekli bişey mi ki? Bebeği bırakacak kimsem yok bir süre daha zor giderim
Ya acaba ilac sute falan karisiyo diye doz ayarlamak icinmj caqirdi anlamadim ama qitmemiz lazim canim

Kızlar sakın ola sakın aşure yemeyin dün akşam bir kase yedim perişanız resmen gündüz daha yeni uyuyabildi gazdan

Valla her gün huyları değişiyo bu çocukların :)
Düne kadar gece 12 de uyanıp 3 e kadar ayakta olan çocuk 1 de yattı 7 de kalktı maşallah :)
İlk defa bu kadar uzun uyuduk :)
Masallah masallah hep uzun huzurlu uykuları olsun insallah
Ben gaz sorunu ortadan kalkınca cok daha rahat edecegimizi düşünüyorum

Çok çok saol cnm evde de 5 gün devam edicekmişiz, o yüzden eltimden aldık ödünç şimdilik. Çok incesin, tekrar teşekkürler, gerekirse rahatsız ederim seni :)
Estagfirullah ne demek tamam canim aklinda olsun cok cok gecmis olsun tekrar

Bazen gaz yüzünden de oluyor canım az kilo alınca insanın aklına o geliyor bana göre de azalıyor regl doneminde

Kızlar bu konu yüzlerce kez konuşuldu biliyorum ama belki unuttuğum şeyler vardır diye soruyorum sutumu arttırmak ve bu dönemde kendime enerji olması için neler yapmalıyım? Sık sık emzirme diyeceksiniz yapıyorum ama memede çok durmuyor birde sürekli gazı oluyor kısır donguye giriyoruz su içmeyi de arttirdim fırsat buldukça dinlenmeye de çalışıyorum :)

Kızlar e bebekte kampanya varmıs haberiniz olsun.süt arttırmak için alabilirsiniz 24 al 12 öde kampanyası.

Eklentiler

• IMG_6292.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 42

Ben bulgur pilavının bariz faydasını gördüm,hoş hafiften gaz da yapıyor ama sütü iyi etkiliyor onun dısında boool su 3/4 lt,rezene de içiyorum. Bi de cemen otu denemek istiyorum burdaki arkadaslarda kullanmıştı hatta. Ama kimisi de sütün tadını bozar diyo,zaten bizimki de dogru düzgün memeyi sevmiyor tadı bozulur hiç emmez die korkuyorum

Aksam a bulgur pilavı yapacağım üstüne de rezene :) humana falan zaten içiyorum insallah geçer şu dönem

Masallah masallah hep uzun huzurlu uykuları olsun insallah
Ben gaz sorunu ortadan kalkınca cok daha rahat edecegimizi düşünüyorum

Kesinlikle rahat edicez.3 ay bitsin bebeklerin en keyifli günleri başlıcak diye düşünüyorum.yada öyle hayal ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…