2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Özellikle ikinci bebeği olan arkadaşlara sormak istiyorum kızlar. İki bebeğiniz arasında gelişim açısından çok bariz farklar oldu mu? Ayşe'nin aynı dönemdeki videolarıyla Duru'nunkiler arasında benim de çok iyi hatırladığım farklılıklar var? Hangisinin daha normal olduğunu anlayamıyorum, o yüzden de mukayese etmek değil ama ona göre davranmak istiyorum :)

Bizim oglan da dun aksam o kadar cok agladi ki agzina bi bakiyim dedim bir iki dis eti kabarik ve beyazdi.Resim cekip dr una attik.Cok belli olmuyo resimden ama buyuk ihtimal dis eti kistidir onemli diil dedi.Siz de ole bise gorurseniz bilginiz olsun
Geçmiş olsun cnm. Ay ne çok geçmiş olsunlar döndürüyoruz bu ay. Hayırlısıyla Kasım'ı görelim artık. Sinir oldum şu Ekim ayına

Hangi rotayı vurduracaksin canim
Benim bu konuda bilgim yok, farklı olduğunu bilmiyordum. Farkları neler?

Normal kusmaysa sorun değil de benim kız koca insan gibi fazla fazla kustu. Tişörtümün sol tarafı komple islandi, az kussa ben de sorun etmezdim. Ay ben de yapmazdim da yeni mahsul fasulye geldi çok güzel görünüyor diye yaptım, bilsem yapar mıydım hiç. Ben de yemem artık uzun süre.

Deme yaa benim de canım acayip kuru fasulye istiyor ne zamandır kendi kendimi ikna etmek üzereydim
Etme etme, ben tam gaz azaldı nasılsa derken patlama yaşadı kızım.

Ne yaptın ben kaçırdım orayı uyuşturucu mu verdin n’aptın:)
Emerken uyuyan çocuğu uyandırdım gülerken, alacağın olsun

Bizim kız ilaç falan içmiyor hiç ne icse püskürtüyor, ağızdan verilmesi için acaba biberon ucunu götürsem mi, ben öyle yapıyorum ilaç verirken. Yoksa aşının kolayı var mı?
Şırıngayla içmişti Ayşe, hemşire onu çok yavaş yavaş yuttukça vermişti. Onlar bir şekilde verir, alternetifleri vardır muhakkak ama yine de götür yanında istersen cnm.

Aynı pamukçuk gibi nokta nokta canım hani dudaginin kenarların da çocuk yada bebekle bir araya gelmedi geleni gidenim de oluyo tabi kv falan sık sık onlar gelir bebek görmeye misafir gelir ama opturmem kimseye ben kv gizli gizli öpüyorum kavga bile etmiştim acaba yine mi öptü de oldu diye düşünmeye başladım şimdi..hemen geçsin hiç bir bebek de hasta olmasın ya :-(

Ne gibi farklılıklar var başka çocuğum yok ama m3rak ettim :)

Biraz önce hastaneden geldik.doktor muayne etti ciğerlerine inmemiş.sadece burnu tıkalı.ilaç vermedi
Serum fizyolojikle temizleyin burnunu.üşütmüş dedi.

Temizliyoruz ama bu sümükler nasıl gidicek kendi kendine?
Ben ilaç verir sanmıştım ama yan etkileri olur diye vermedi.

Onun yan etkisi de olmuyor bildiğim kadarıyla. Bir de ağızdan verildiği için kolaydı..
Yan etki olmuyor ama doktor bize duygudurum degisiklikleri olabilir demişti gerçekten de asidan sonra 2 gün acayip sinirliydi benimki yumruk sıkıyor tepiniyo uyurken bile sinirli hareketler yapiyodu.. ben aşıya bağladım. Biz bildiğimiz için öyle geliyo bize desem annemler aşı olduğunu bile bilmiyordu onların da dikkatini çekti ne bu sinir bu çocukta dediler

Ne güzel işte, yatağının baş kısmını yükselt gece yatarken, odayı nemli tut havalandır. Çok sıcak olmasın odası 22-24 derece iyidir. Başucuna soğan kesip koyabilirsin. İnşallah bize de ilaç vermez. Ciğerlerini dinlesin bi inşallah temizdir. Size de geçmiş olsun.

bir sey yoktur canim,haberdar et:)

Ciğerlerinde hırıltı olsa anlardın cnm. o boyutta değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…