2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Resmen mücadele içinde oluyor vücutları aslında, doğru yan etki deyince hep ateş geliyor aklımıza ama demek ki başka nelerle uğraşıyo onlar da; kıyamam

Ne gibi farklılıklar var başka çocuğum yok ama m3rak ettim :)
Herşeyleri farklı cnm... Ayşe'nin çok belirgin tepkileri vardı,, şaşırma korkma sevinme vb mimikleri çok daha sivriydi. Yüzüstü dururken daha kontrollüydü, tutma kavrama olayı çok daha iyiydi,, bacaklarını daha güçlü ve istediği amaçla hareket ettirebiliyordu (battaniyesini teperek açmak sonra da net şekilde bacaklarını sertçe üstüne koymak gibi :),, oyun halısındaki tepkileri bile farklıydı.. selfie çekilelim deyince telefona bakıyordu :))) kafa hareketleri de daha iyiydi.. bilmiyorum belki de foto ve videolar yanıltıcı.. ya da bu daha miskin ve o hiç uyumadığı için daha çabuk gelişmişti kasları. Kötü ihtimal ise ben yeterince zaman ayıramıyorum ( resimdekiler Ayşe, 3 aylıkken,, Duru'da böyle bir tutma ilgilenme hali yok mesela daha tesadüfi hareket ediyor sanki...

Eklentiler

• IMG_2778.webp
    22 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_2779.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 95
Eve çoluk çocuk girmediyse, siz de grip değilseniz bence de öyle değildir..
Ya bilemiyorum ki kim hastaydı kimle temas etti doktoru da değiştirdim ilk kez geliyoruz buna, yeğenimin doktoru onlar çok memnun inşallah biz de memnun kalırız

Sağol inşaallah sizdede bişey çıkmaz.
Şimdi açtım odasını havalandırıyorum.
Soğan gözlerini yakmazmı? Hiç denemedim daha önce.

.

Geçmiş olsun canım

.

Canım tekrardan çok geçmiş olsun ne kadar zorlandığınızı anlıyorum insan çocuğu hasta olunca gerçekten çok üzülüyor ve yıpranıyor. Umarım kızların bir an önce sağlıklarına kavuşurlar .

Muhtemelen Ayşe daha uzun süre uyanık kaldığı için daha çok egzersiz yapıyordu ve becerileri daha erken gelişti. Ama bebeğin ilk 3 ay uyuması egzersiz yapmasından daha önemli. Senin yazdıklarından anladığım kadarıyla Ayşe daha agresifti bunun nedeni az uyuması olabilir.Duru daha çok uyuduğu için agresifliği azdır yada hiç yoktur.Ayrıca kardeşlerimizle biz ne kadar benziyoruz.Kendini suçlama sen iyi bir annesin. Duru 1 ay sonra kavrasa ne kaybeder. Önemli olan sonuca ulaşmak.

Amin canım çok şükür en azından Duru atlatmış bidaha uğramasin o pis virüsler bebislerimize...gelince hersey üst üste geliyo dimi çocukların hastalığı bakicinin kaprisleri falan bence senin zaafından yararlaniyo Allah kolaylik versin inşallah canim.

İpek de tıkanıyor bu gece. Nöbet tutuyorum başında. Burnu açık üstelik genizden tıkanıyor saat başı emziriyorum açılsın diye. Sanırım sabah doktora götürüp ciğerlerini dinleticem...
Geçmiş olsun canım. Gittiniz mi doktora?

Nasi cnm

Ben cok iyi hatirlayamiyorum aslinda ama su ana kadar gozlemledigim kadariyla Yaman biraz daha erken yapiyo sanki.
Su anda yuzustunden sirt ustune donebiliyo mesela.Bade tam ne zmn yapti hatirlamiyorum ama 4 aylikken falan sirtustunden yuz ustune donmustu.Digeri az biraz daha erkendir ama 2.5 aylikken de diildir.
Bade cok daha sakindi.Guleryuzluydu ama sen bise yapmazsan gulmezdi.Yaman capkin capkin ole bi siritiyo hatta kahkaha atiyo ki zorla kendini sevdiriyo.
Bade nin uykulari huyu suyu cok cok iyiydi.Uysaldi.Yaman korkunc.Az once kendi kendi yataginda yatirmayi denedim mesela 1 saat ugrastim kollarim koptu bas bas bagirdi agladi.En sonunda memede uyur gibi yapti.20Dk kucagimda tuttum yerine biraktim aglayarak uyandi.
Baska aklima gelmiyo.
Bu anlamda mi sormustun canim.Dogru anladim ins.:)

Biz sabiha gökçene araçla 15-20 dk da gidiyoruz zaten check-in yaptım. Ben bi kaç gün kalacağım için tek çantayla gidiyorum. Bebek arabasını vericem canım.

Valla bilmiyorum cnm,bekleyip görcez... erken cıkartması ii deil diyolar,cokta bilgş sahibi deiliim maalesef:/
Anne karnında fazla kalsiyum alan bebekler dişli bile doğabiliyor. Oğlum 8 yaşında henüz bir sıkıntı yaşamadık. Ama benim diş takıntım var onunda faydası olmuştur tabii. Dişleri çıktığı andan itibaren günlük bakımını hiç ihmal etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…