2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Şu an hayal ettim anlatıklarını videonuzu seyretmiş kadar oldum, çok geçmiş olsun bu arada, her yere yetişmek çok zor gerçekten, yakında düzene girersiniz inş.
:))))) saol cnm , bir yandan da işlerle ilgileniyorum ufak tefek.. o da ayrı macera :) Çalışan annelerimiz çok burada da, Allah yardım etsin herkese. Ben tam zamanlıya uzun bir süre cesaret edemicem heralde

Aynısını düşündüm dün cnm :) hastanede sağmıştım babamla göndermek için ama gerek kalmayınca bozulmasın Ayşe'ye içireyim, neticede antikor içeriyor diye düşündüm ama içmedi cadı! Ya zaten öyle içim yandı ki damar yolu açılırken, neredeyse onu emzirecektim istese ( acaba nasıl içirebilirim :) omletine falan katsam ısınınca o kadar faydalı değil... muzlu sütle karıştırsam içer mi acaba??

Gece 12:30 -07:00 arası deliksiz uyudu.Sabah sıçrayarak uyandım neden hiç kalkmadı diye gittim baktım mışıl mışıl uyuyordu.Süt doyurmuş baya...Emdikten sonra 8:30 gibi yine uyudu saat 10:00 da kalktı.
Şaka mı bu normalde nasıl gece uykusu kaç saat deliksiz en fazla? Ona göre pay biçeyim fazla hayal kurmayayım benm bebe efsane. Normal haşlama yaptın değil mi kemikli etle. Allahım içime bir umut geldi bismillah :))

Gece 12:30 -07:00 arası deliksiz uyudu.Sabah sıçrayarak uyandım neden hiç kalkmadı diye gittim baktım mışıl mışıl uyuyordu.Süt doyurmuş baya...Emdikten sonra 8:30 gibi yine uyudu saat 10:00 da kalktı.
Ne yaptın ben kaçırdım orayı uyuşturucu mu verdin n’aptın:)

Aynen içine muz,kakao,tarçın, bal katıp içirebilirsin bence.Birde kendi sütün olduğunu söylemesen belki içer:))))

Ne yaptın ben kaçırdım orayı uyuşturucu mu verdin n’aptın:)
:)))) Anason verdim.Dün akşam yemeğinde kemikli haşlama et yedim.Ama ben doğduğundan beri sütüm az olduğu ve oğlum obur olduğu için, insanüstü çaba sarfediyorum. Elevit, omega3, solgar takviyesi zaten alıyordum.Şu an annemin yanında iyi besleniyorum.Dünkü haşlama ette artık son nokta olmuş olabilir. Birde bizim gece uykularımız düzene girmeye başlamıştı. Saat 03:00-06:30 olmak üzere 2 kere kalkıyor.Saat 10:00 'da güne başlıyor.
Ben sütün yetmediği için mama takviyesi veriyordum.Son 15 gündür mama azaldı.Dün hiç vermedim. Dua ediyorum bitsin artık mama takviyesi diye. Sizede iyi gelir inşallah...

Senin bakıcı da hakkatten amma nazlı yaa
insallah hayırlısıyla olur,bir psikologa gercekten cok ihtiyacı vae insanın,ayy bize bile faydası olur ne de olsa gelinimiz sayılır bizim de

Valla bilmiyorum cnm,bekleyip görcez... erken cıkartması ii deil diyolar,cokta bilgş sahibi deiliim maalesef:/

Anladım cnm,haber edersin bize de
Tekrar cok gecmis olsun

Deneyeyim bende artk hep erteliyorum et yeme işini yapmam lazım artk 3 kere fln kalkıyor 12-3-6 gibi aslında iyi ama yine de daha çok uyutanlar var demek ki uyuyabilir yapim bende şu eti senin adına sevindim inşallah böyle devam eder

Daha köpük köpüktü ipeğin. Ağzındaki balgamı atmaya çalışıyor.

Senin bakıcı da hakkatten amma nazlı yaa
insallah hayırlısıyla olur,bir psikologa gercekten cok ihtiyacı vae insanın,ayy bize bile faydası olur ne de olsa gelinimiz sayılır bizim de
Valla olur ya :) ben çok yakıştırdım ikisini, hem haller tavırlar, hem kültürel, ailevi vb durumlar çok yakın; anlaşacaklarını hissediyorum nedense :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…