- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Haber ver bize de, inşallah önemli bir şey değildir çabucak geçer.Ateşi düştü şükür ki ama bütün gece mahvoldukbirazdan doktora gidicez bakalim
19 temmuz doğumluyuz 3 gün önce olduk aşıyı olmaz falan demedi bize doktorumuzKızlar bana acil cevap verebilir misiniz bizimki 92 günlük oldu rota 12.haftadan sonra vurulmaz diyor ben ne yapayım şimdi? Beklenene göre ise 81 günlük bugün kontrolü var ona göre aşıyı alacağım
Şu an hayal ettim anlatıklarını videonuzu seyretmiş kadar oldum, çok geçmiş olsun bu arada, her yere yetişmek çok zor gerçekten, yakında düzene girersiniz inş.Çok saol cnm... valla geçicek ama aşırı yoruldum. Bir de büyük ihtimal bakıcımızdan bulaştı... ona da çok sinirliyim çünkü bir de "ben çok yoruldum" bahanesiyle işi bırakmaya karar verdi! Üstelik geçen ay bacağı sakat diye çıkarıcaktım, çıkarmayın beni, temizlikçi tutun ben yemek yapıp çocuklara bakayım dedi tuttuk! Rezillik diz boyu.. iflah olmaz bir çiftiz biz ya.. çıldırıcam ya.. eşim de sinirli haklı olarak; temizlikçiye temizlikçi tuttum yine olmadı, daha ne istiyor, oldu olacak seninle boşanıp onunla evleneyim, bunun ötesi o diyor... valla evin kameralarını kamuya açsak en ala sitcom olur... youtube'da epey reklam alırız... evde mütemadiyen iki kadın,, biri durmaksızın yemek yapmak istiyor,, biri bir yandan süpürmekle bir yandan kızla uğraşıyor,, ben emzirmekle sağmak arasında gidip geliyorum,, eşim kafayı yemiş gibi kim elini uzatsa para vermeye kalkışıyor falan... gündüz annem akşam babam nöbetlere katılıyor... üstelik şu arada bir de kardeşime Ayşe'nin okulundan öğretmen bile ayarladım, hatta pazar günü tanışma kahvaltısı bile yaptık! Sırf adam artık evlensin diye annemle babam sabahın köründe çocuk bakmaya geldi, biz de koştura koştura gittik, bir saat kalıp bizim kaçmamız lazım diye tüydük :))) bazen şaşırıyorum kendimize,, sonra da şaşırdığıma şaşırıyorum... neden stabil yaşayamıyoruz biz? Genlerimizde mi bir sıkıntı var acaba? Bdv'ye kovun beni ya, yine konu aşımı yaptım :))
Şimdi randevumuza baktım rota için, 14. haftaya vermişler. Bizim sağlık ocağına öyle bir malumat ulasmamis sanırımKızlar bana acil cevap verebilir misiniz bizimki 92 günlük oldu rota 12.haftadan sonra vurulmaz diyor ben ne yapayım şimdi? Beklenene göre ise 81 günlük bugün kontrolü var ona göre aşıyı alacağım
Maşallah Emirimize beeoglusum bugun 3 asisini birden oldu,insallah atesi cikmaz. bu arada 4 kilo olmus,cok sukur,bir ayda 1200 gr almis oldu:)
Yaa ne kadar arttı uyku. Her güm yaparm valla uykusuzluk beni mahvediyo. Üç ayda göz torbalarım oldu yaKesinlikle var.Deneyin bence:))
Rotarix mi rota tek mi oldunuz19 temmuz doğumluyuz 3 gün önce olduk aşıyı olmaz falan demedi bize doktorumuz
Hangi rotayı vurduracaksin canimŞimdi randevumuza baktım rota için, 14. haftaya vermişler. Bizim sağlık ocağına öyle bir malumat ulasmamis sanırım
Bir de ben sormuştum aşıyı alıp mı geleyim diye, beklersiniz belki dışarıda aşı bozulmasın gelince aldiririz dedi, sen de gitmeden ara bir sor istersen.
Bizimki de kusuyor hatta fışkırtarak dün iki kez kustu ama ben mi çok rahatım bilmiyorum hiç dert etmedim bu durumu çünkü keyfi yerindeydi. Geçen ben de barbunya yemeği yedim aynı durumu yaşadık sabaha kadar ıkınmaktan saat başı uyandık bir daha uzun bir süre yememDefne bugün yine kustu koca insan gibi, aradım doktoru, anlattım. Kusma bir hastalık değil bir belirti dedi. Gazdan olabilirmiş gaz çıkartmaya çalışırken kusabilirmiş, ilacı düzenli kullan tekrar olursa gelin kontrol edelim ve idrar tahlili yapalım dedi.
Yalnız kız kusmadan önce çok huysuzdu kusup ilk şoku da atlattiktan sonra yüzüne gülücük oturdu.
Kendime not: kuru fasulye için daha erkenmiş, akşam kendine başka yemek yap. Çocuk geceden beri kıvranıyor gaz çıkartıyor ama kaka yapamadı daha.
Aynen cnm,, çok çok fazla evin içinden biri gibi davranıyoruz,, çocuklara iyi baksınlar yeter modundayız çünkü... işte onlar da bu sefer tepemize çıkıyor.. muhtemelen yine blöf yapıyor, çünkü haftada bir temizlikçi yetmez demeye başlamıştı zaten... ama artık naz niyaz çekemiyorum... yoruldum :))) kıza da ikinci görüşümde söylemiştim seni kardeşime alıcam diye zaten,, eşimle ikna ettik buluşturduk ve şimdilik gayet iyi gidiyor çok şükür :)) psikolog bi kere yaaa :)))))) kızımın okulunda hem de,, daha ne isterimHahahahaha enerjine hayranım:)
Kaşla göz arası sen bi de kardesine kız ayarla valla bravoooo:)
Bakıcı konusunda yorum yapamıcam,seni tanıdığımdan beri bakıcı mevzusundan yüzün gülmediinsallah gönlüne göre birini tezzz zamanda bulursun canım...
kizlar bebeklerinize masallah nazar degmesin hepsi cok tatli.
nedir durum merak ettim :)
sorma benim de oyle. hamilelikte toparlayan saclar oyle bi dokuluyor ki abartmiyorum avuc avuc
Ay Can'ım sorma hamilelikte böyle birşey yaşamadım , Benımde durumum aynı neden oluyor acaba
oy ya gecmis olsun.
Mevsimsel olabilir bende de dökülüyor ama benim her yıl bu zamanlarda ve nişan Mayıs gibi dökülür.
Çok fazla Can'ım mevsimsele bağdaştıramadım
Çok geçmiş olsun, şimdi nasıl durumu? Sabaha bir şeyi kalmaz inşallah.
Salya uzun zamandır bizim sorunumuz ama kaşıma yok. Bebekten bebeğe değişebilir dış çıkarma zamanı, buradan bir arkadaşın ilk bebeği dişini çok erken çıkartmış 2 ya da 3 aylik civarı diye hatırlıyorum ama doğru hatırlayamıyor olabilirim.
Çok geçmiş olsun, mutlaka haber ver.
@garipkedi Damlacık nasıl? Ateşi çıktı mı?
Kızlar bebislerın ağızlarının içine dikkat edin benim oğlanın dudağında beyaz beyaz şeyler çıktı görmemiştim ilk başta pamukcuk zannettim ilaç verdim geçmedi ve inanılmaz huysuzdu ilk defa öyle ağladığını gördüm yavrumun.Doktora gittik bi karışım yaptı hemen onu verdi ağzında çıkan beyaz şeyler pamukçuk değil yaraymis ve aşırı derecede salgın varmış çogu bebek aynı şikayetten gelmiş hep aman dikkat diyorum.. sizede geçmiş olsun
Mutella geçmiş olsun canım umarım önemli bişey cikmaz
bizde 3 aylıkken olduk ikinci dozuda 5. Ayda olucazKızlar bana acil cevap verebilir misiniz bizimki 92 günlük oldu rota 12.haftadan sonra vurulmaz diyor ben ne yapayım şimdi? Beklenene göre ise 81 günlük bugün kontrolü var ona göre aşıyı alacağım
maşallah size , kaç günlük oldunuz . E ezgi80 çok geçmiş olsun .oglusum bugun 3 asisini birden oldu,insallah atesi cikmaz. bu arada 4 kilo olmus,cok sukur,bir ayda 1200 gr almis oldu:)
Ben farkını bilmiyorum onların :)ama aşı kartına baktım 1.rotarix vuruldu yazmış doktorRotarix mi rota tek mi oldunuz
Deme yaa benim de canım acayip kuru fasulye istiyor ne zamandır kendi kendimi ikna etmek üzereydimDefne bugün yine kustu koca insan gibi, aradım doktoru, anlattım. Kusma bir hastalık değil bir belirti dedi. Gazdan olabilirmiş gaz çıkartmaya çalışırken kusabilirmiş, ilacı düzenli kullan tekrar olursa gelin kontrol edelim ve idrar tahlili yapalım dedi.
Yalnız kız kusmadan önce çok huysuzdu kusup ilk şoku da atlattiktan sonra yüzüne gülücük oturdu.
Kendime not: kuru fasulye için daha erkenmiş, akşam kendine başka yemek yap. Çocuk geceden beri kıvranıyor gaz çıkartıyor ama kaka yapamadı daha.
Al cnm. Yapılıyor öyle 3-5 günden bişey farketmez. Bizim de cuma yapılıcak öyle düşün.Kızlar bana acil cevap verebilir misiniz bizimki 92 günlük oldu rota 12.haftadan sonra vurulmaz diyor ben ne yapayım şimdi? Beklenene göre ise 81 günlük bugün kontrolü var ona göre aşıyı alacağım
Gece 12:30 -07:00 arası deliksiz uyudu.Sabah sıçrayarak uyandım neden hiç kalkmadı diye gittim baktım mışıl mışıl uyuyordu.Süt doyurmuş baya...Emdikten sonra 8:30 gibi yine uyudu saat 10:00 da kalktı.Yaa ne kadar arttı uyku. Her güm yaparm valla uykusuzluk beni mahvediyo. Üç ayda göz torbalarım oldu ya
Maşallah Emirimize bee
Ateşsiz ağrısız atlatırsınız inşallah. Haberdar et bizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?