2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Defne bugün yine kustu koca insan gibi, aradım doktoru, anlattım. Kusma bir hastalık değil bir belirti dedi. Gazdan olabilirmiş gaz çıkartmaya çalışırken kusabilirmiş, ilacı düzenli kullan tekrar olursa gelin kontrol edelim ve idrar tahlili yapalım dedi.
Yalnız kız kusmadan önce çok huysuzdu kusup ilk şoku da atlattiktan sonra yüzüne gülücük oturdu.

Kendime not: kuru fasulye için daha erkenmiş, akşam kendine başka yemek yap. Çocuk geceden beri kıvranıyor gaz çıkartıyor ama kaka yapamadı daha.

Kızlar bana acil cevap verebilir misiniz bizimki 92 günlük oldu rota 12.haftadan sonra vurulmaz diyor ben ne yapayım şimdi? Beklenene göre ise 81 günlük bugün kontrolü var ona göre aşıyı alacağım

Kızlar bana acil cevap verebilir misiniz bizimki 92 günlük oldu rota 12.haftadan sonra vurulmaz diyor ben ne yapayım şimdi? Beklenene göre ise 81 günlük bugün kontrolü var ona göre aşıyı alacağım
19 temmuz doğumluyuz 3 gün önce olduk aşıyı olmaz falan demedi bize doktorumuz

Şu an hayal ettim anlatıklarını videonuzu seyretmiş kadar oldum, çok geçmiş olsun bu arada, her yere yetişmek çok zor gerçekten, yakında düzene girersiniz inş.

Şimdi randevumuza baktım rota için, 14. haftaya vermişler. Bizim sağlık ocağına öyle bir malumat ulasmamis sanırım
Bir de ben sormuştum aşıyı alıp mı geleyim diye, beklersiniz belki dışarıda aşı bozulmasın gelince aldiririz dedi, sen de gitmeden ara bir sor istersen.

Hangi rotayı vurduracaksin canim

Bizimki de kusuyor hatta fışkırtarak dün iki kez kustu ama ben mi çok rahatım bilmiyorum hiç dert etmedim bu durumu çünkü keyfi yerindeydi. Geçen ben de barbunya yemeği yedim aynı durumu yaşadık sabaha kadar ıkınmaktan saat başı uyandık bir daha uzun bir süre yemem

Aynen cnm,, çok çok fazla evin içinden biri gibi davranıyoruz,, çocuklara iyi baksınlar yeter modundayız çünkü... işte onlar da bu sefer tepemize çıkıyor.. muhtemelen yine blöf yapıyor, çünkü haftada bir temizlikçi yetmez demeye başlamıştı zaten... ama artık naz niyaz çekemiyorum... yoruldum :))) kıza da ikinci görüşümde söylemiştim seni kardeşime alıcam diye zaten,, eşimle ikna ettik buluşturduk ve şimdilik gayet iyi gidiyor çok şükür :)) psikolog bi kere yaaa :)))))) kızımın okulunda hem de,, daha ne isterim

bizde 3 aylıkken olduk ikinci dozuda 5. Ayda olucaz

oglusum bugun 3 asisini birden oldu,insallah atesi cikmaz. bu arada 4 kilo olmus,cok sukur,bir ayda 1200 gr almis oldu:)
maşallah size , kaç günlük oldunuz . E ezgi80 çok geçmiş olsun . Mutella geçmil olsun Can'ım hemen toparlar inşallah , bizdede aynı durum var genellikle kusuyor rahatlıyor

Deme yaa benim de canım acayip kuru fasulye istiyor ne zamandır kendi kendimi ikna etmek üzereydim

Al cnm. Yapılıyor öyle 3-5 günden bişey farketmez. Bizim de cuma yapılıcak öyle düşün.

Yaa ne kadar arttı uyku. Her güm yaparm valla uykusuzluk beni mahvediyo. Üç ayda göz torbalarım oldu ya
Gece 12:30 -07:00 arası deliksiz uyudu.Sabah sıçrayarak uyandım neden hiç kalkmadı diye gittim baktım mışıl mışıl uyuyordu.Süt doyurmuş baya...Emdikten sonra 8:30 gibi yine uyudu saat 10:00 da kalktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…