2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnşallah bir sorun cikmaz.Ozellikle sordum illa bugün yapılacak dedi .83gunluk kilosuda 5.5 muş.zaten fazlasida olmazdı herhalde çocuk emmiyor ki beş dakika emerse bayram ediyorum valla.

4 hafta Yazamamışım

Kızlar özürlük bir durum yok. Bu konuyu da uzatacak değilim. Sadece ana konudan çok saptı konu ve benim de alınganlığıma geldi belli ki...
Neyse uzamasın, ben de sizleri ve bu grubu seviyorum.
Nasıl oldu kuzu? Bizim büyük çılgın dün gece de soğan eşliğinde uyudu :) küçük çılgını da birazdan kontrole götürücem. Başta değişik gelmişti hapur şupur yutuyodu ilacını, şimdi tükürmeler başladı. İnşallah temiz der doktor da rahatlarım biraz.

İnşallah cnm. Tek o olsa sorun yok,, ama o ağlıyo büyük uyanıyo, büyük öksürüyo o uyanıyo; anında müdahele etmezsek kaos başlıyo :))

Hepimizde aynı zamanda oldu bu.. gerçekten ben de petekler yeni yandığı için mi böyle zor geçiyor diye düşünmeye başladım. nilselen siz ne durumdasınız cnm?

Onu da deneyeyim Sağol canim:)

Rotateq i yaptırdın sanırım canım herhangi bir değişiklik oldu mu huysuzluk falan
Adını bilmiyorum canım hastanede yaptılar biz almadık dışardan. Yani ipek burun tıkanıklığı ve akıntıdan zaten uyuyamıyordu, aşı da ekstra huzursuzluk yaptıysa fark edemedim açıkçası.

Adını bilmiyorum canım hastanede yaptılar biz almadık dışardan. Yani ipek burun tıkanıklığı ve akıntıdan zaten uyuyamıyordu, aşı da ekstra huzursuzluk yaptıysa fark edemedim açıkçası.
Anladım canım aynı bizim durum gibi olmuş bende anlayamıyorum neden olduğunu huysuzlugunun.

Kızlar bugün tekrar tecrübe ettim ki süt olayında uyku gerçekten çok çok mühim. Sabaha karşı 4 saat uyudum günlerdir ilk defa ve bu hafta ilk defa bi kap süt sağabildim. 50-60 cc anca çıkıyordu ve ben dışarıdayken yetmediği için döndüğümde Duru çıldırmış oluyordu. Ne yapıp edip uyumak lazım...

Boğazı dolu. İçim hiç rahat değil. Öksürerek atıyor neyse ki. Pazartesiye kadar geçmezse başka bir doktor daha görsün diycem.
Hadi bakalım inşallah iyileşmiştir Duru, rahat bi nefes alırsın.

Boğazı dolu. İçim hiç rahat değil. Öksürerek atıyor neyse ki. Pazartesiye kadar geçmezse başka bir doktor daha görsün diycem.
Şunu mu uygulasan dün blw turkiyede paylaşmışlardı akşam da onayladılar kullanılabilir diye

Eklentiler

• 22769790_1499845180092971_1434668335591529593_o.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 65
İnşallah ya,, bunlar öksürdükçe yemin ederim göğsüme ağrı saplanıyor. Adapte mı olamadılar kışa nedir... çok geçmiş olsun tekrar, her muayene ayrı stres, hiç gerek kalmadan geçsin gitsin inşallah..

Şimdi internetten araştırdım.canlı asilar aynı günde ya da en az bir ay ara ile yapılmalıdır yazıyor .eğer uygulama yolları farklı ise bir ay beklemeye gerek yokmuş.
Yani dediğim gibi ben araya süre koyarım hatta her aşı için koyarım da 2. Ay aşılarını ayıramadım maalesef

Günaydın canım kesinlikle katılıyorum iyi ıyumuşsam benim de aynı oranda süyüm artıyor. Ben bebeyi akşam 7 -8 arası yatırıyorum gece 2-2:30 gibi uyuuor bende akşam 9-9:30 arası uyuyorum 5 saat sonrasındada bir 4 saat uyuyorum süt coşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…