2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın herkese berbat bir geceydi ve insan sabah uyuyayım diyemiyor çünkü bu veletler yepyeni bir enerji ile güne başlıyorlar efendim

Cnm benimkini de annem ve bakıcı alıştırdı. Kızamıyorum çünkü hem ağlatmak istemiyolar hem de benim gibi ayakta kucakta vs uyutmalarını beklemiyodum zaten yalnız ben kendim alıştırmıyorum. Yani kendim ayakta sallamıyorum. Benimle öyle bir şansı olmadığını biliyor yani. Aç değilse kucağımda uyuyor. Halbuki onlara gittiğinde ayakta sallayana kadar ağlıyor :)))) kısacası artık herşeyi çözmüş durumda bebişlerimiz. Belki sen de böyle ikili bir düzen oluşturmayı deneyebilirsin. en azından sendeyken öyle bir beklentisi olmaz :))

Bizim de 160 TL cnm. Yalnız sanırım çok faeketmiyor dışarıda da. Çünkü özeller de sadece aşının parasını alıyor.

Senin en zor haftalaından biri bu cnm. Normal, geçicek, rahatlatmaya çalış kendini. Ben takvim falan takip etmiyorum fazla ama ikinci ayın sonu böyle oluyor, eminim :))

Yok canım inşallah değildir hasta filan. Hemen hemen aynı doğumları bebeklerimizin hafta olarak. Ben atağa bağlıyorum huyunu seninki de öyledir belki.
Insallah. Sistemik durumda biseyi yok. Ama iyice anne bagimlisi olmasi bana atagi dusundurdu.

Rotarix asisinin zaten eczane fiyati 175 tl... M MrsAsli bu iki doz uygulaniyor. Bir aşi daha var 3 doz uygulanan ( 3 doz diye biliyorum) onun adı da ROTATEQ ve 136 tl eczane fiyati... biz rotarix olduk 2 doz

Ne zor bi geceydi,burun tıkanıklıgından hırıltıdan uykuya dalamadı,hastaneye götürdük cok sükür biseyi yok.geri geldik öylee:) serum fizyolojik uyguluyorum bol bol
Acaba kaloriferden mi kuruyor burnu da hırıltı yapıyor? Islak bez koydum petege,su koydum vsss gecmedi sogan da koydum en son ama hala aynıııı:/ tıkanıklıktan dolayı dogru düzgün emmiyor da ((
Offff offfffff

Günaydın cnm. Benim de zor geçiyor geceler artık hastalık bütün düzenini altüst etti Duru'nun. Sabah beş gibi derin uyuyabildi ancak...
Ya evet zaten çocuklar bi hasta olmayagorsunler bütün düzenleri alt üst oluyor. Kolay gelsin sana. Inşallah kısa zamanda sağlığına da düzenine de dönerler kızlar.
Senin en zor haftalaından biri bu cnm. Normal, geçicek, rahatlatmaya çalış kendini. Ben takvim falan takip etmiyorum fazla ama ikinci ayın sonu böyle oluyor, eminim :))
Hadi bakalım inşallah tecrübe konuşuyor
Insallah. Sistemik durumda biseyi yok. Ama iyice anne bagimlisi olmasi bana atagi dusundurdu.
Öyledir heralde canım A AysheDuru da öyle olduğunu söylüyor ikinci ayın sonunun.
Geçmiş olsun ben geçen tereyağı koydum kızın burnuna. Kocaman bir parça geldi burnundan hemen açıldı. Tabi ben kendim uyguladım ama ne kadar doğru bir uygulama bilmiyorum.

Aspiratörle de çek. Sadece serum sıkıp bırakma yani. Başını yükselttin mi? Yatağın altına battaniye katla koy yaklaşık bi 40 derece yükselt başını. Gündüz odasını havalandır, oksijen dolsun. Gece de kaynayan su dolu tencere koyabilirsin odaya, içine de 2 damla okaliptus yağı damlatabilirsin. Daha önce bahsettiğim buhar banyosunu yapabilirsin. Burnu tıkalı kalmasın aman dikkat et. Soğan işe yarar genelde ama yaramadı mı?

Bi zor gecede bizden hırıltı bol bol gaz Hayır hepsi de asidan sonra oldu şimdi ne ile bagdastirayim hem atak hem aşı hem de dünkü bulgur pilavı :) çok zor bi geceydi zaten dalmadi sürekli uyandı huysuzdu G gunesli gunler nin de dediği gibi uykusunu almış gibi birde gülerek güne başladı bu arada dün gözünün orayı çizmiş kanatta biraz da derin çizdi sanki anne sütü sürüyorum inşallah geçer iz kalmaz

Kızlar özürlük bir durum yok. Bu konuyu da uzatacak değilim. Sadece ana konudan çok saptı konu ve benim de alınganlığıma geldi belli ki...
Neyse uzamasın, ben de sizleri ve bu grubu seviyorum.

Ben burnundaki çizige zeytinyağı sürmüştüm geçti iz yok. Yara izlerine iyi geliyor.

Karma aşı yapıldı .ebe rotayı ya bugün yada bir ay sonra yapicaksiniz dedi etkileşim olması gerekiyormus

Karma aşı yapıldı .ebe rotayı ya bugün yada bir ay sonra yapicaksiniz dedi etkileşim olması gerekiyormus
Verem ve rota canlı aşı. 2 canlı aşı arasına bir süre koyulması gerektiğini düşünüyorum ben. Gittiğimiz doktorlardan biri hafta olsun arada dedi. Diğeri aynı yoldan yapılmadığı için, rota ağızdan verildiği için araya süre koyulmasına gerek yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…