2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen canim benimkide cok yapiyo onu nasil sizliyo ucu suan qenelde uyumakla emmek arasinda kaldigi zaman yapiyo bence

biz asiyi alacagiz. saglik ocagi vuracak canim.

Valla bizimki hep öyle uyuyo,salladım dedigim öyle cok deil hafiften yanii...
4ay olsun da bi,yatagında uyutma cabalarım baslayacak,umarım basarılı olurum böyle oldukca umudum kırılıyor ama bakalımmm...

basarirsin basarirsin canim,hepimizin zorlanacagi zamanlar olacak ama alisacaklar insallah.

Teşekkür ederim canım düşünmen yeter inşallah çok gitmemize gerek kalmadan düzelmiş olur

M MrsAsli 170 canım bugün yapıldı ikinci doz 130 civarıydı netten bakmıştım onunla karıştırmış olabilirler

Evvvettt cocuqun uykusu kacmasin diye emzirip hemen uyutuyum dedim kiiiiii bide kucaqima aldim beline kadar islatmisss tum uzerimizi deqistirelim derken qulmeler oynamalar ikimizinde uykusu kacti

ben de ne zaman hemen uyutayim desem uyutma surem bir sekilde uzuyor
kolay gelsin canim.
benim nobet bitti,uyku vakti

Oglum 39+5de dogdu. Onu baz aliyorum hep zaten. Off valls umarm ataktr. Hasta falan olmasin da.

175e aldim eczaneden ilk dozunu.
bi tek biz mi saglik ocaginda yaptiracagiz ,ozelde mi yaptiriyor herkes?
Saglik ocaginda yaptirdik biz. Agizdan uygulandigi icin cok kolay bir asi zaten.

İnşallah cnm. Ederim tabi.. kalça için iki bezle bağlanması yeterli oluyor, çok kısa sürede geçiyor diye biliyordum ben de. Ona hiç takılma zaten. Kulağı da kesinleşmiş sayılmaz henüz, ki öyle bile olsa tedavisi var biliyorsun. İyi olucak herşey inşallah

Oglum 39+5de dogdu. Onu baz aliyorum hep zaten. Off valls umarm ataktr. Hasta falan olmasin da.
Yok canım inşallah değildir hasta filan. Hemen hemen aynı doğumları bebeklerimizin hafta olarak. Ben atağa bağlıyorum huyunu seninki de öyledir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…