bebislerimizin hepsine masallah. yine 2 gundur ellerini emdigi zaman bazen yumruklarini inceliyor :) sanirim ataagi gecirdik ama etkileri suruyor simdi uyku tulumunu giydirmek icin ve bizim odaya gecirmek icin yatagindan aldik. tulumu giydirirken gozler hala kapali ama eller agizda. emmek icin yasiyor cocuk
Hanımlar rota bir sıkıntı yaratmadı Duru'da. Yani ateş vs olmadı. Zaten olmaz diye biliyordum.. yalnız uyurken birşeye üzülmüş gibi kısa kısa ağlıyor. Oldu mu böyle birşey sizde?
Acayip bi şapırtıyla uyandım amanın noluyoruz dedim ve bir baktım ki kerem büyük bir iştahlı elini emiyor, emmek hafif kalır yiyor yemin ederim apartmandan duyulur
Kızlar birsey soracagim bebisleri temmuz sonu agustos ayi başında doganlar cevaplarsa makbul olur (agustosun ilk yarisina kadar) bebislerde cingirak tutup sallama ve dönme hareketi basladi mi bir de iki elini ortada kavusturup ağza sokma.
29 temmuz doğumlu ipek, elleri birleştirip ağzına sokuyor dönmeye çalışıyor, ayaklarıyla yerdeb güç alıp popoyu kaldırıyor. Bi kaç gündür önlüğünü tutup ağzına götürmeye başladı canım
Merhaba arkadaslar pazar gunu bebek mevlidi yapicam ama ne giycegim konusunda kararsizim sizler ne renk giymistiniz kiz anneleri beyaz giyer diyorlar ama siz ne giymistiniz ne renk.
Hanımlar rota bir sıkıntı yaratmadı Duru'da. Yani ateş vs olmadı. Zaten olmaz diye biliyordum.. yalnız uyurken birşeye üzülmüş gibi kısa kısa ağlıyor. Oldu mu böyle birşey sizde?
Belki minik minik gaz sancısıdır? Aslında duygu durumlarının fazla da karışık olmaması lazım sanki şu sıralar... yoksa gerçekten birşeye gücendiğini falan düşünücem ben de :)
Evet o da var.. ya tam gazı bitti dedim hastalık,, tekrar bitti dedim rota... hayırlısıyla dördüncü ayı da bitirelim diyorum ama tekrar karma ve zatürre var dörtte
Evet o da var.. ya tam gazı bitti dedim hastalık,, tekrar bitti dedim rota... hayırlısıyla dördüncü ayı da bitirelim diyorum ama tekrar karma ve zatürre var dörtte
( Benimki uyudu çok şükür,, sil baştan uyku düzeni kurmaya çalışıyoruz tabi gece on iki-üç buçuk ,, dört-yedi buçuk arası uyudu... erkene almaya çalışıcam tekrar uyku saatini , inşallah başarırız..
Biz daha rotayı vurdurmdık ama k vitamini hepatit ve 2.ay aşılarından sonra hep oldu. Galiba aşı sendromu deniyor ve özellikle uyurken aşı yapılınca oluyormuş. Geçmiş olsun
Ben de tam tersine haftasonlarını severdim eşim calismiyor evde diye ama artık nerdeyse her haftasonu bir gün ek işe gidiyor sabah 7de gidiyor gece geliyor neyseki bu hafta ablamla annem var da yalnizken cook zor zaten hafta ici pilim bitiyor.. Eşime de kizamiyorum malum benim ücretsiz izin , hayatımızın etkilenmemesi için yapıyor ama yanımızda olmasını tercih ederdim
( Benimki uyudu çok şükür,, sil baştan uyku düzeni kurmaya çalışıyoruz tabi gece on iki-üç buçuk ,, dört-yedi buçuk arası uyudu... erkene almaya çalışıcam tekrar uyku saatini , inşallah başarırız..
Ben de tam tersine haftasonlarını severdim eşim calismiyor evde diye ama artık nerdeyse her haftasonu bir gün ek işe gidiyor sabah 7de gidiyor gece geliyor neyseki bu hafta ablamla annem var da yalnizken cook zor zaten hafta ici pilim bitiyor.. Eşime de kizamiyorum malum benim ücretsiz izin , hayatımızın etkilenmemesi için yapıyor ama yanımızda olmasını tercih ederdim
Evet cnm, onlar evde olunca bir nebze kolay oluyor tabi.. ama bizimkiler esnaf olduğu için rutinde de cumartesi çalışıyorlar malesef hatta en yoğun günleri oluyor
Dönsün inşallah bir an önce.. dokuz buçukta tekrar uyudu,, bakalım ne kadar uyuyacak bugün gün içinde.. umutluyum şu an için... bundan sonra yatılı kadın da yok evde, gece için bol miktarda süt sağmam gerekicek ki ben Ayşe'yle ilgilenirken baba da Duru'yu uyutabilsin