2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben kendimden değil ama eşimden sigarayı kapacak diye korkuyorum. Ben sigaranın kokusundan bile rahatsız oluyorum ama eşim günde 1-2 tane içiyor malesef.. Çikolata canım çekmez, abur cuburu çok sevmem, ama eşim yine arada poşete doldurur getirir çayın yanına. Mesela benim annemle babamda sigara içerlerdi bende hiç özenme de olmadı, birazda çocuğun istemesiyle alakalı ama buna mahal verilmemeli tabi. Eşime bıraktıramıyorum napcaz bakalım

Kız çocukları çok özenmiyor ama maalesef erkek çocukları öyle değil. Mutlaka bıraksın ki ilerde çocuğum sigara zararlıdır demeye yüzü olsun.

biz de annemde oturma odasinda yaptiriyoruz,kombi oldugu icin aciyoruz iyice. kendi evimizde de oturma odasinda yikariz ama dediginiz gibi isitici iyi olacak gibi,cunku ev ilik bile olmuyor,buz gibi.
@Evininhatunu G gunesli gunler
Aslında bana kalsa her gün yıkayacağım ama doktor bile kışın haftada 2 yeterli, üşütmeyin dedi. Öyle olunca bıraktık biz de her gün yıkamayı.

Bize hala vitasanol harici birşey vermedi doktor ya.. demire başlamıyo muyduk bu ay? Hatırlayamıyorum..

Biz de Ayşe’ninkileri giyer diye almadık fazla, onlar da küçük geldi. Ayları ve kiloları tutmadı tabi.. ama bir süre daha almayacağım ben de cnm. Evde üstüste giydiriyorum.. dışarı da fazla çıkmıyoruz zaten onunla, çıkarsak da ev ayarında giydirip üstüne astronot.. küçücük kalıcak 2-3 aya.. olanla idare edeyim de biraz oturmaya başlayınca daha iyilerini alırım hem de daha uzun süre giyer diyorum..

Kızlar kıyafet konusu açılmışken; geçenlerde morhipoda panço indirime girdi.. herşey 7 lira, 10 lira, 14 lira vs.. tabi hızlı hızlı tükeniyordu, ben de kaç aylık bulduysam aldım hemen yazın falan giyerler diye. 15 parça kıyafet 150 lira tuttu.. önceki gün geldi, eski etiketleri üstünde... 50 liradan falan düşmüşler hep. Aklınızda olsun diye yazayım dedim. Morhipo ve trendyolu takip etmekte fayda var. Özellikle de gece başlattıkları kampanyaları..

valla super alisveris olmus canim:)
gezerken mi denk geldin?

Kızlar Merhaba bu aralar çok mutsuzum bahsettim gündüzleri ve akşam uykusuna geçerken çok zor emiyor gündüz en fazla yarım saat uyuyor ve hep kucakta olup gezmek istiyor sürekli huysuz neden olabilir fikir öneri her şeye açığım aksama kadar öyle bunaliyorum ki help help!!!

Emzirme konusunda; bu aylarda bebeklet etraflarına çok ilgi duymaya başladıkları için emzirmek zorlaşabiliyor. Uyku mahmuruyken uyanır uyanmaz emzirmek doğru olur uyku açılıp ortam değişirse dikkati dağılıyor bebeklerin. Bir örtü altında ya da oldukça loş bir odada emzirmek de çözüm olabilir.

Bu aralar sanırım tüm Aslan bebeklerinin üstünde bi huysuzluk var. Bilemiyorum :)

Şu an pançonun kendi sitesinde de indirimde. Ben de soobe'den 20 parça kıyafeti 157 liraya aldım.

Bebegin üç ayının içinde. Bu ayda bu tarz sorunlar yaşanıyormuş. Emzik biberon varsa meme reddi olabilir. Tamamen kesmeyi öneriyorlar. Tabi artık büyüdüğü için emme aralıklarının da açılması normal. Gerçekten acıkınca memeyi emecegini söylüyorlar. Tabi bi tecrübem yok yalnızca okuduklarimdan yola çıkıyorum.
Ayrıca 14. haftanın yarısından başlayıp 19. haftanın yarısına kadar uzanan bir atak da görünüyor. Senin bebek de sanırım 14. haftada olsa gerek.

Canım Ayşe'ye de Duru'ya da çok geçmiş olsun. Ben de şimdi dudağını kaldırıp baktım da gerçekten beyazlıklar var, oğlum diş çıkarıyor sanırım :) mutlu oldum :))
Bende de aynı şikayetler bar Can'ım ağızdan köpük çıkarma, emziği sağ tarafına denk getirmeye çalışıyor, Ağrı'sı var gibi ağlıyor, diş mi acaba diyprum daha 2,5aylıkız etken gibi de, ilk genelde hangi diş çıkar? Sizin beyazlıklar ne tarafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…