2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kız çocukları çok özenmiyor ama maalesef erkek çocukları öyle değil. Mutlaka bıraksın ki ilerde çocuğum sigara zararlıdır demeye yüzü olsun.
Aynen erkek çocukları özenir. Hatta benim eşim küçükken "ben baba oldum" diye kalemi ağzına götürüp sigara içer gibi yaparmış şimdi aynısını oğlunun yaşamaması için bırakması lazım. Geçende ot çeken bonzai içenleri gördükçe yeterki bunları içmesinde sigara içsin dedi başa çıkmam zor gibi ama yiğiti içerken düşünmek istemiyorum

Bizdede tam tersi kv kendi kucağinda tutmak istiyor ve sallıyor kac kez desemde sallamaya alıştırmıyoruz kucaģa alıştırmıyoruz uyuyunc 5dk sonra uyansada yatırıyoruz diye hep bildiğini okuyor. Gecen yine kucagında tutuyor zorla cocugu herkesle beraber oturuyoruz esim bak kucakta duruda nasil uyuyor dedi bende çocuğun beyni sulandı sallanmaktan benide salladan bende bayılırim dedim. Normalde herkesin icinde rencide etmem ama pat diye cikti agzımdan herkes bi duraksadı. Fayda etti mi tabiki etmedi geçen araba durdu bizim kız aglamaya basladi ben cok uyudun zamani gelmisti diyorum kadin demezmi sallanmıyo ya ondan. Ben mi cok sinir oluyorum yokss normal mi bi akıl verin ya. Biz bilmiyormuyuz kucakta tutmayı sallamayı ben evdeyken ihtiyaci var diye dusunuyorsam aliyorum birakmiyorum ama sana ne oluyor yani dimi haksızmiyım. Ne dertliymişim yanlız

Havuç kabak tarator, dolma sarma, kırmızı biberli Mısırlı salata yapabilirsin

Ay inanmiyorum ayni seyler bizde cocuqu kesinlikle kucaqimiza almiyoruz ihtiyac olmadikca tabi...yerde seviyoruz gaziydi vs herseyinuerde halkediyoruz esimle bu duzeni kurduk kizimizda buna alisrlti kucakta rahatsiz oluyo cocuk...uyuturkende ya yanina uzaniyorum yada memede uyuyo besiqimiz bile sallanmiyo dusun yani biz bu duzeni oturttuk ama kaynanaqil surekli doqru duzqun duran cocuqu hadi kucakta qezdirelim falan diye aliyolar bende kucaqa almak yok diyorum otuuyolar neyse bu sefer hadi uykusu qeldi sallayalim diyolar biz sallamiyoruz dyorum yok dedi salladi cocuk uyudu bana diyoki bak salladmda ondan iyudu hayir dedin benin kziim sallanmayi bilmiyo cocuqun basi dondu galiba ondan uyudu dedim yok yok sallandi ondan diyo...be kadin bu cocukla 7/24 ben yanyanayim huyunu benden iyimi bileceksin ??? La havle diyorum icimden wallahi sinirim bozuluyo artik bu sacma sapan davranislarina benim verdiqim eqitimi kimse deistirmesin arkadas...

Su aralar sana yardıma gelebilecek kimse yok mu? Birkaç gün yanında olsa da sende dinlenir rahatlarsın.bu arada emzirme olayını daha önce dedigim gibi sakin loş ortamlarda mumkunse uykuluyken falan yap.bende de hemen hemen aynı sıkıntı var,ben öyle yapıyorum bi nebze ise yarıyor

Dönemsel birsey galiba benim kız da böyle ben artik oynayıp yorulmasına baglıyorum çünkü genelde uyku vakti giriyor krizlere sakinleşince uykulu olarak aliyor memeyi ama oteki turku bi aliyor iki cekip ağlıyor. Ayakta dik tutarak memeyi verdigimde oldu. umarım cabuk gecer çunku evde neyse de dışarıda çok zor oluyor.
Bu kv lere yüz vermeye gelmiyor kac kez güzelce uyardım anlamıyor sertce çıkıstım yone anlamıyor. Iki kat üstünda oturuyor aslında ćok faydasi olabilir bana ama tüm gün cbelleşiyorum bu huyları yüzünden. Bende artık çok gerekmedikce gitmiyorum yanına o da zaten tembellikten gelmiyor bekliyorki oğlu akşam gelince ayağına getirsin çocuğu. Öyle yuvarlanıp gidiyoruz. Senin kv de ayrı bir sinir bozucuymuş yani

Canım aynen bizimki de emziği ağzında tutmuyor, tuttuğu kısa sürede de hep ağzının sağ tarafına itiyor. Üst damakta beyazlıklar var bizim.

Yok canım ya niye ki sigara da kötü Öyle düşünmesin. Sen baskı yap. Dayim bebeği olduğunda bırakmıştı.
Bana kalırsa haklısın canım ya anne babanın çocuğa olan tavrına-zararlı olmadiktan sonra-kimse müdahale etmemeli ama o kadar nedeni bir toplum değiliz malesef

Canım belki atak dönemidir veya diş çıkarma süreci başlamıştır. Bizim de arada öyle zorlu dönemlerimiz oluyor, ben de benzer hislere kapılıyorum. Ben şahsen kısa da olsa evden dışarı çıkmanın iyi geldiğini düşünüyorum. Eğer fırsatın varsa 1-2 saat çıkıp biraz kafa dağıtmak iyi gelebilir. Geçici süreçler bunlar :) Düzelicek annesi canını sıkma :)

Tamam canım alıştırmayı denicem azar azar. Yoksa işim çok zor. Evde 4-5 farklı biberon var aslında ama hiçbirini emmezse o dediğin biberonu da denerim canım. Saol çok :)

Aynı ben de sallamiyorum beşiğine koyuyorum gece ağzında emzik kendi kendine uyuyo uyanınca da sadece 5 dakika aliyorum kucağıma o da özlediğim için :)) kv falan alıyo ben 5dk sonra aliyorum yatırıyorum yere geri akiyo hemen kucakta eziliyo cocuk yattigi yerden sevin diyorum kiskanc gelin oluyirum bu sefer de benden gizli gizli öpüyodu ben de esime anlattım o da kızdı hatta misafirlikteydik laf bile söyledim alındı ama yapacak bisey yok kurduğum düzene uymak zorunda herkes çünkü benim çocuğum o ben dogurdum onu Mutinin de dediği gibi Türk anasıyim ben

Anaaaa kızlar kimse bebesini kucağına almıyor mu? Ben elimden gelse içime sokacağım. Biz harbi kucağa alıştırmışız demek ki
Gerçi sürekli kucakta sevmiyorum ama kucakta da çok tuttuğum oluyor
İlla ki alıyorum canım almam mi ama bi derdi sikintsi yoksa eğer yatıyo oyalanıyo kendi kendine o zaman almiyorum.Mesela yarın tevhidim var kimse de gelmedi yardima is yapmam gerek ama durmuyo da uyumuyo da suan kucagimda sabahtan beri

Anaaaa kızlar kimse bebesini kucağına almıyor mu? Ben elimden gelse içime sokacağım. Biz harbi kucağa alıştırmışız demek ki
bizimki kucak sevmiyor. eger meme vermeyeceksem cok nadir keyfi yerindeyken yatiyor ancak koluma.

beeeen
yani soyle emdikten sonra altini degistirip gazini cikarttiktan sonra kucagima aliyorum ve oyle uyutuyorum. evde oldugunda annem de uyutuyor. o da kucagina yastik aliyor,yastiga yan yatirip uyutuyor.
valla ben anasinin kokusunu doya doya alsin ve kendini guvende hissetsin diye aliyorum. otururken aliyorum ama ben,oyle saatlerce kucagimda gezdirip uyutmuyorum. yarin öbür gün ise baslarsam diye doyana kadar kucagimda tutuyorum. uykuya dalsin diye de bir sure bekliyorum. ohh kuzum benim,yatsin anasinin koynunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…