Banyo yaptırırken klimayı açıp salonda yaptırıyoruz biz cnm. Ki çok da soğuk değil ev ama hemen damar damar oluyor vücudu. Alsan fena olmaz sanki..kizlar annemdeydim bir suredir biliyorsunuz. yavas yavas eve gecme denemeleri yapacagiz. benim ev merkezi sistem. gunduzleri kapatiyorlar ve buzzzz oluyor. merkezi sistem olup da isitici alan var mi gunduzler icin?
bebisimi usutmek istemiyorum.
Valla yılda bir kere fuar olurdu ama o da pek bir şeye benzemezdi. Istanbul'daki gibi büyük indirimler filan olmuyor. Göstermelik fuar genelde:)Bravo valla, ne güzel :) Ankara’da oluyor mu büyük fuarlar kitap için peki? Burada da cnr’dakiler vs daha zayıf oluyor çünkü, Tüyap kalabalık ama değiyor. Bir de set olarak almak istediklerimize bakardık biz daha çok, baya uygun olurdu. Biraz büyüseler de alsak beraber gitsek sıpalarımızla.. Ayşe kitapçılarda bile kendinden geçiyor zaten, çıldırır fuarda herhalde..
Biz banyoyu odasında yada salonda yaptırıyoruz ufoyla odayı isitiyoruz kombi yanmasına rağmen . Giyinen kadar açık kalıyor giyince kapatıyoruzBen olsam alırdım canım ya arada bi acar bulunduğu odayı ısıtırsın. Tamam çok sicak iyi değil ama buz gibi de olmasın yazık. Biz de banyo için ısıtıcı alacağız. Hızlı hızlı yaptirmaktansa ısıtıcı karşısında rahat rahat yaptırır giydiririm .
Bazi gunler meme gunleri oluyor. O gunlede evde kimse yokken Damla ile çok mutluyuz :) Kucağımda emiyor uyuyor bi daha emiyor bi daha uyuyor. Baya bi kaç saat böyle uyuyor. Ama biri (kayinvalide) oldu mu hemen "Daldı mi? Yerine koyalım. Yerine koysan uyumaz mi? Yerinde rahat etsin." filan diyor. Ben de götürüyorum koyuyorum hemen uyanıyor.Simdi diyeceksiniz ki koyma kardesim salak misin? Ama biri oyle deyince sanki cocugu zorla kucağımda ben tutuyormuşum, rahat yatamıyormuş gibi geliyor. Kafamdakileri tam toparlayamadım of. Neyse boşverin
Çok tanıdık :)) ben de yalnız olduğum ve çok yorulduğum halde cumartesi günleri çocukların daha huzurlu olduğunu düşünüyorum. Tam da bu yüzden işte.. çünkü yanında birinin olması insanı strese sokuyor, tamamen içgüdülerinle hareket edemiyorsun, ağlasa kendini kabahatli hissediyorsun iyice panikliyorsun falan.. bir yandan emzir diyorlar bir yandan çok tok gaz yapıcak.. biri koy yerine diyor diğeri kıpırdatma uyusun falan.. insan kendi aklını kenara koyup birden istemsiz şekilde başkasının aklına uymaya kalkıyor; o zaman da hepten karışıyor el ayak kafa göz :) sen kendini dinle boşver, ben de öyle yapmaya başladım.. ben ne dersem o modundayım şu anBazi gunler meme gunleri oluyor. O gunlede evde kimse yokken Damla ile çok mutluyuz :) Kucağımda emiyor uyuyor bi daha emiyor bi daha uyuyor. Baya bi kaç saat böyle uyuyor. Ama biri (kayinvalide) oldu mu hemen "Daldı mi? Yerine koyalım. Yerine koysan uyumaz mi? Yerinde rahat etsin." filan diyor. Ben de götürüyorum koyuyorum hemen uyanıyor.Simdi diyeceksiniz ki koyma kardesim salak misin? Ama biri oyle deyince sanki cocugu zorla kucağımda ben tutuyormuşum, rahat yatamıyormuş gibi geliyor. Kafamdakileri tam toparlayamadım of. Neyse boşverin
Biz de artık öyle yapalım diyoruz.Biz banyoyu odasında yada salonda yaptırıyoruz ufoyla odayı isitiyoruz kombi yanmasına rağmen . Giyinen kadar açık kalıyor giyince kapatıyoruz
Ay işte bu diyalog-Daldı mı?
+Evet daldı.
-Yerine koyalım.
+Yok iyi böyle.
-Yerine koysan uyumaz mı?
+Uyumaz.
-Yerinde rahat etsin?
+Şu an çok rahat.
Evet evet evet çok iyi tanımladınÇok tanıdık :)) ben de yalnız olduğum ve çok yorulduğum halde cumartesi günleri çocukların daha huzurlu olduğunu düşünüyorum. Tam da bu yüzden işte.. çünkü yanında birinin olması insanı strese sokuyor, tamamen içgüdülerinle hareket edemiyorsun, ağlasa kendini kabahatli hissediyorsun iyice panikliyorsun falan.. bir yandan emzir diyorlar bir yandan çok tok gaz yapıcak.. biri koy yerine diyor diğeri kıpırdatma uyusun falan.. insan kendi aklını kenara koyup birden istemsiz şekilde başkasının aklına uymaya kalkıyor; o zaman da hepten karışıyor el ayak kafa göz :) sen kendini dinle boşver, ben de öyle yapmaya başladım.. ben ne dersem o modundayım şu an
Bende süt ve süt ürünleri diyeti yapıyorum. Oğlumun kakasında kan vardı. Ama geçtiği halde ben hala diyete devam ediyorum. 3 ay kontrolüne gittiğimde daha ne kadar süre devam edeceğimi soracağım. Sen ne kadar devam edeceksin birde kurabiye kek falan yiyorum ama direk süt ürünü tüketmiyorum9 ekimde kontrolümüz vardı. O günden beri yapıyorum. Neredeyse 1 ay olmuş. Peynir,süt,yoğurt hiç yemiyorum. Sütlü tatlılarıda yemiyorum. Ama mesela kek yiyorum. Sendemi yapıyorsun?
Bazi gunler meme gunleri oluyor. O gunlede evde kimse yokken Damla ile çok mutluyuz :) Kucağımda emiyor uyuyor bi daha emiyor bi daha uyuyor. Baya bi kaç saat böyle uyuyor. Ama biri (kayinvalide) oldu mu hemen "Daldı mi? Yerine koyalım. Yerine koysan uyumaz mi? Yerinde rahat etsin." filan diyor. Ben de götürüyorum koyuyorum hemen uyanıyor.Simdi diyeceksiniz ki koyma kardesim salak misin? Ama biri oyle deyince sanki cocugu zorla kucağımda ben tutuyormuşum, rahat yatamıyormuş gibi geliyor. Kafamdakileri tam toparlayamadım of. Neyse boşverin
Benim ewde merkezi sistem canim qeceleri yakiyolar ama qunduzleri buz oluyokizlar annemdeydim bir suredir biliyorsunuz. yavas yavas eve gecme denemeleri yapacagiz. benim ev merkezi sistem. gunduzleri kapatiyorlar ve buzzzz oluyor. merkezi sistem olup da isitici alan var mi gunduzler icin?
Sanirim hepimiz ayni seyleri yasiyoruzBazi gunler meme gunleri oluyor. O gunlede evde kimse yokken Damla ile çok mutluyuz :) Kucağımda emiyor uyuyor bi daha emiyor bi daha uyuyor. Baya bi kaç saat böyle uyuyor. Ama biri (kayinvalide) oldu mu hemen "Daldı mi? Yerine koyalım. Yerine koysan uyumaz mi? Yerinde rahat etsin." filan diyor. Ben de götürüyorum koyuyorum hemen uyanıyor.Simdi diyeceksiniz ki koyma kardesim salak misin? Ama biri oyle deyince sanki cocugu zorla kucağımda ben tutuyormuşum, rahat yatamıyormuş gibi geliyor. Kafamdakileri tam toparlayamadım of. Neyse boşverin
Sanirim hepimiz ayni seyleri yasiyoruzBazi gunler meme gunleri oluyor. O gunlede evde kimse yokken Damla ile çok mutluyuz :) Kucağımda emiyor uyuyor bi daha emiyor bi daha uyuyor. Baya bi kaç saat böyle uyuyor. Ama biri (kayinvalide) oldu mu hemen "Daldı mi? Yerine koyalım. Yerine koysan uyumaz mi? Yerinde rahat etsin." filan diyor. Ben de götürüyorum koyuyorum hemen uyanıyor.Simdi diyeceksiniz ki koyma kardesim salak misin? Ama biri oyle deyince sanki cocugu zorla kucağımda ben tutuyormuşum, rahat yatamıyormuş gibi geliyor. Kafamdakileri tam toparlayamadım of. Neyse boşverin
Sanirim hepimiz ayni seyleri yasiyoruzonlar oyle dedikce ben inada kucaqimda tutuyorum besiqine koyacaqim varsada koymuyorum walla
Canm ufo vs güvenli olmuyor. Odada klima imkanı yoksa ayak ısıtıcısı diye geçen ısıtıcılar var yerinden oynadğnda direk kapanıyor filan bi bak işine yararsakizlar annemdeydim bir suredir biliyorsunuz. yavas yavas eve gecme denemeleri yapacagiz. benim ev merkezi sistem. gunduzleri kapatiyorlar ve buzzzz oluyor. merkezi sistem olup da isitici alan var mi gunduzler icin?
Ben Yiğitin altını değiştirirken pişik kremiyle poposuna sürerken kakasını yapıyordu. Sonra bi akrabamızdan öğrendim poponun üstünde bi nokta uyarılınca kaka yapma dürtüsüyle yapıyor diye. Arada sırada yapıyordum nerden baksan 10-15 kez yapmışımdır. Şuan yapmıyorum kendisi yapıyor ama sen uyarılmaması gerekir deyince yaptığım aklıma geldiPopoyu hiç bir şekilde uyarmamak gerekiyor canım.
Bizde de öyle oluyor:) ağır dalsın diye ellemiyorum gerçekten de 3-4 kez uyanır gibi yapıp tekrar memeye dalıyor:) sonra derin uykuya geçiyor. Direk koysam o aranma esnasında uyanıyor:)Bazi gunler meme gunleri oluyor. O gunlede evde kimse yokken Damla ile çok mutluyuz :) Kucağımda emiyor uyuyor bi daha emiyor bi daha uyuyor. Baya bi kaç saat böyle uyuyor. Ama biri (kayinvalide) oldu mu hemen "Daldı mi? Yerine koyalım. Yerine koysan uyumaz mi? Yerinde rahat etsin." filan diyor. Ben de götürüyorum koyuyorum hemen uyanıyor.Simdi diyeceksiniz ki koyma kardesim salak misin? Ama biri oyle deyince sanki cocugu zorla kucağımda ben tutuyormuşum, rahat yatamıyormuş gibi geliyor. Kafamdakileri tam toparlayamadım of. Neyse boşverin
Banyo yaptırırken klimayı açıp salonda yaptırıyoruz biz cnm. Ki çok da soğuk değil ev ama hemen damar damar oluyor vücudu. Alsan fena olmaz sanki..
Evet iyi niyetle olsa da bebek kucakta daha huzurlu oluyor bence de.Bndede suan aynı durum,(kv bende de) tamam biri olduğunda yardımcı da oluyor ama sanki düzen bozuluyor,bırak kucagından alısacak yerine yatır vss tamam belki dogru dediği ama kaldır yerine yatır 20-25dk uyuyor ama kucağımda uzun uyuyor daha mutlu uyanıyor resmen:) sonra emiyor biraz durup yine dalıyor vss....
Evet cidden aynı şeyleri yaşıyor muşuzSanirim hepimiz ayni seyleri yasiyoruzonlar oyle dedikce ben inada kucaqimda tutuyorum besiqine koyacaqim varsada koymuyorum walla
Evet derin uykuya geçmesi için süre lazım. Anlamıyorlar. Gözünü kapatınca uyudu saniyorlarBizde de öyle oluyor:) ağır dalsın diye ellemiyorum gerçekten de 3-4 kez uyanır gibi yapıp tekrar memeye dalıyor:) sonra derin uykuya geçiyor. Direk koysam o aranma esnasında uyanıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?