2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kizlar annemdeydim bir suredir biliyorsunuz. yavas yavas eve gecme denemeleri yapacagiz. benim ev merkezi sistem. gunduzleri kapatiyorlar ve buzzzz oluyor. merkezi sistem olup da isitici alan var mi gunduzler icin?
bebisimi usutmek istemiyorum.
Banyo yaptırırken klimayı açıp salonda yaptırıyoruz biz cnm. Ki çok da soğuk değil ev ama hemen damar damar oluyor vücudu. Alsan fena olmaz sanki..

Valla yılda bir kere fuar olurdu ama o da pek bir şeye benzemezdi. Istanbul'daki gibi büyük indirimler filan olmuyor. Göstermelik fuar genelde:)
Ayşe'yi anlayabiliyorum

Biz banyoyu odasında yada salonda yaptırıyoruz ufoyla odayı isitiyoruz kombi yanmasına rağmen . Giyinen kadar açık kalıyor giyince kapatıyoruz

-Daldı mı?
+Evet daldı.
-Yerine koyalım.
+Yok iyi böyle.
-Yerine koysan uyumaz mı?
+Uyumaz.
-Yerinde rahat etsin?
+Şu an çok rahat.

Çok tanıdık :)) ben de yalnız olduğum ve çok yorulduğum halde cumartesi günleri çocukların daha huzurlu olduğunu düşünüyorum. Tam da bu yüzden işte.. çünkü yanında birinin olması insanı strese sokuyor, tamamen içgüdülerinle hareket edemiyorsun, ağlasa kendini kabahatli hissediyorsun iyice panikliyorsun falan.. bir yandan emzir diyorlar bir yandan çok tok gaz yapıcak.. biri koy yerine diyor diğeri kıpırdatma uyusun falan.. insan kendi aklını kenara koyup birden istemsiz şekilde başkasının aklına uymaya kalkıyor; o zaman da hepten karışıyor el ayak kafa göz :) sen kendini dinle boşver, ben de öyle yapmaya başladım.. ben ne dersem o modundayım şu an

Biz banyoyu odasında yada salonda yaptırıyoruz ufoyla odayı isitiyoruz kombi yanmasına rağmen . Giyinen kadar açık kalıyor giyince kapatıyoruz
Biz de artık öyle yapalım diyoruz.
-Daldı mı?
+Evet daldı.
-Yerine koyalım.
+Yok iyi böyle.
-Yerine koysan uyumaz mı?
+Uyumaz.
-Yerinde rahat etsin?
+Şu an çok rahat.
Ay işte bu diyalog clapclapclap
Evet evet evet çok iyi tanımladın tam da anlatmak istediğim şey

9 ekimde kontrolümüz vardı. O günden beri yapıyorum. Neredeyse 1 ay olmuş. Peynir,süt,yoğurt hiç yemiyorum. Sütlü tatlılarıda yemiyorum. Ama mesela kek yiyorum. Sendemi yapıyorsun?
Bende süt ve süt ürünleri diyeti yapıyorum. Oğlumun kakasında kan vardı. Ama geçtiği halde ben hala diyete devam ediyorum. 3 ay kontrolüne gittiğimde daha ne kadar süre devam edeceğimi soracağım. Sen ne kadar devam edeceksin birde kurabiye kek falan yiyorum ama direk süt ürünü tüketmiyorum

Bndede suan aynı durum,(kv bende de) tamam biri olduğunda yardımcı da oluyor ama sanki düzen bozuluyor,bırak kucagından alısacak yerine yatır vss tamam belki dogru dediği ama kaldır yerine yatır 20-25dk uyuyor ama kucağımda uzun uyuyor daha mutlu uyanıyor resmen:) sonra emiyor biraz durup yine dalıyor vss....

kizlar annemdeydim bir suredir biliyorsunuz. yavas yavas eve gecme denemeleri yapacagiz. benim ev merkezi sistem. gunduzleri kapatiyorlar ve buzzzz oluyor. merkezi sistem olup da isitici alan var mi gunduzler icin?
Benim ewde merkezi sistem canim qeceleri yakiyolar ama qunduzleri buz oluyo bizde buharli bi isitici aldik qunduzleri onu aciyorum

Sanirim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz onlar oyle dedikce ben inada kucaqimda tutuyorum besiqine koyacaqim varsada koymuyorum walla

Sanirim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz onlar oyle dedikce ben inada kucaqimda tutuyorum besiqine koyacaqim varsada koymuyorum walla

al benden de o kadar.
benim kv de (kesinlikle iyi niyetli bir hareket) kahvalti yap diye pesimde dolasiyor,emir kucagimdayken. e nasil emiri birakip da kahvalti yapayim. surekli mudahale edilince bana sıkıntılar basiyor.

Canm ufo vs güvenli olmuyor. Odada klima imkanı yoksa ayak ısıtıcısı diye geçen ısıtıcılar var yerinden oynadğnda direk kapanıyor filan bi bak işine yararsa

Popoyu hiç bir şekilde uyarmamak gerekiyor canım.
Ben Yiğitin altını değiştirirken pişik kremiyle poposuna sürerken kakasını yapıyordu. Sonra bi akrabamızdan öğrendim poponun üstünde bi nokta uyarılınca kaka yapma dürtüsüyle yapıyor diye. Arada sırada yapıyordum nerden baksan 10-15 kez yapmışımdır. Şuan yapmıyorum kendisi yapıyor ama sen uyarılmaması gerekir deyince yaptığım aklıma geldi

Bizde de öyle oluyor:) ağır dalsın diye ellemiyorum gerçekten de 3-4 kez uyanır gibi yapıp tekrar memeye dalıyor:) sonra derin uykuya geçiyor. Direk koysam o aranma esnasında uyanıyor:)

Banyo yaptırırken klimayı açıp salonda yaptırıyoruz biz cnm. Ki çok da soğuk değil ev ama hemen damar damar oluyor vücudu. Alsan fena olmaz sanki..

biz de annemde oturma odasinda yaptiriyoruz,kombi oldugu icin aciyoruz iyice. kendi evimizde de oturma odasinda yikariz ama dediginiz gibi isitici iyi olacak gibi,cunku ev ilik bile olmuyor,buz gibi.
Evininhatunu G gunesli gunler

Evet iyi niyetle olsa da bebek kucakta daha huzurlu oluyor bence de.
Evet cidden aynı şeyleri yaşıyor muşuz
Ben bazen uyumaz diyorum koyunca uyuyor filan yalancı çıkıyorum bir de

Bizde de öyle oluyor:) ağır dalsın diye ellemiyorum gerçekten de 3-4 kez uyanır gibi yapıp tekrar memeye dalıyor:) sonra derin uykuya geçiyor. Direk koysam o aranma esnasında uyanıyor:)
Evet derin uykuya geçmesi için süre lazım. Anlamıyorlar. Gözünü kapatınca uyudu saniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…