2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay kolay gelsin ya akşam esin geldiğinde yaparsin inşallah
bizimki kucak sevmiyor. eger meme vermeyeceksem cok nadir keyfi yerindeyken yatiyor ancak koluma.
Boynumuz kıldan ince. Tercihleri soz konusu ise
Oyy koyunda yatma olayı çok güzel yumoş yumoş

Anaaaa kızlar kimse bebesini kucağına almıyor mu? Ben elimden gelse içime sokacağım. Biz harbi kucağa alıştırmışız demek ki
Gerçi sürekli kucakta sevmiyorum ama kucakta da çok tuttuğum oluyor
Ya ben alıyorum
İlla kucakta durayım demiyor ama ipek, oyun halısında falan yatıyor.

Şu an pançonun kendi sitesinde de indirimde. Ben de soobe'den 20 parça kıyafeti 157 liraya aldım.
Aa bizim siteye çok soobe paketi geldi bugün,,, ondan mı acaba? Ben hiç almadım, iyi mi kalitesi? Ayşe’ye okula başladığı ve ben yıkamadan iki kez aynı şeyi giydiremediğim için bolca ucuz tayt vs gerekiyor

Anaaaa kızlar kimse bebesini kucağına almıyor mu? Ben elimden gelse içime sokacağım. Biz harbi kucağa alıştırmışız demek ki
Biz de alıyoruz cnm. Ya anakucağında ya bizim kucağımızda zaten :) yatmayı pek sevmiyor..

Uykudan uyanır uyanmaz emziriyorum çoğunlukla gündüz uyumadigi için de huysuzluk en üst safhada
Emzik vardı zaten onu da kendi almaz oldu biberon bu dönemde bir iki akşam verdim hiç uyumadigi için öncesinde yoktu normalde 13 haftasının içinde o yüzden atak mi bilmiyorum sonra diyorum her şeyi atağa bağlayıp kendimi mi rahatlatiyorum diye çünkü 13.haftada bildiğim bi atak yok
Malesef canım iki aile de bize çok uzak uyku mahmuru emziriyorum Aksam olunca loş karanlık hiç işlemiyor zaten iyice coşuyor
Aynen dediğin gibi uyku vakti iyice coşuyor hem uyumak istiyor hem beni zorluyor hemde meme almıyor umarım donemseldir
Y yakamozeinstein birde bizde galgam var gelip giden o da etkiledi galiba

Eşim gündüz işte yoksa biraz ciksam dediğin gibi bana da iyi gelecek bugün biri de dedi dış olabilir diye bende erken dedim olsun bu aylarında hazırlığı başlar dedi bilemiyorum artık yalnız olmadığımı bilmek biraz moral bulmak istiyorum zira niyeyse çevremde herkesin bebesi çok kolay büyümüş bi benimki sıkıntılı

Bizde kaka baya düzene girdi gibi. Bir gün yoğurt, süt tüketicem kaka mukusa dönerse diyete devam edicem,dönmezse abartmadan yemeye başlayacağım. Deneme yanılma yöntemi:))

Cnm biz karı koca indirim sitelerini çok takip ederiz. Özellikle morhipoyu.. bir de kapıda ödemeli olduğu için daha pratik geliyor :)

ay bende de su internetten alisveris olayi sifir. buyuk rahatlik ama sıkılıyorum ben. gerci ben gezerek de alisveristen sıkılıyorum. alisveristen sıkılan kadin mi olur ya
guzel gunlerde giysinler canim

Ya ben alıyorum
İlla kucakta durayım demiyor ama ipek, oyun halısında falan yatıyor.
Bizimki de illa kucak istemiyor, oyun halısında filan vakit geçiriyor ama uzun değil tabi. Bi yerde çabuk sıkılıyor oda değişiyoruz filan
Canım kendini üzme bizim kız da zor bir bebek. Yani görenler öyle diyorlar. Ben de atağa bağlıyorum en azından içim rahatlıyor Geçecek diyorum. Bazen çok bunalıyorum yani yalnız hissetme. Inşallah bu günler de bitecek. Yani yapacak hiç bir şey yok bunu kabullenmekten başka.
Biz de alıyoruz cnm. Ya anakucağında ya bizim kucağımızda zaten :) yatmayı pek sevmiyor..
Bizimki yatıyor da ama kucağa da alıyoruz baya sevmek için filan

Sağol canım desteğin icin içim biraz daha rahatladi

Tabi ki iyi. Hiç almamana şaşırdım doğrusu :)

Bizimki ya koltuk üstünde ya ana kucağında huysuz olmadığı sürece almıyorum ben yani özelikle değil tabi pek fırsatım olmuyor ya seviyorum öpüyorum sonra bırakıyorum işim hiç bitmiyor gerçi bir buçuk saatte bit emme alt değişme gaz filan derken günün çoğu zaten kıcakta :)))

kizlar annemdeydim bir suredir biliyorsunuz. yavas yavas eve gecme denemeleri yapacagiz. benim ev merkezi sistem. gunduzleri kapatiyorlar ve buzzzz oluyor. merkezi sistem olup da isitici alan var mi gunduzler icin?
bebisimi usutmek istemiyorum.
Bende yok ama ben olsam alırdım. Banyosu var uykusu var, hasta olmasın Emir bebek.

Ne mutsuz bir bebek dogumusum yahu
Ay kızma ama çok güldüm bunu okuduğumda. Ben de ne sinirli kız doğurmuşum, doğururken kavga mı ediyordum yoksa diyordum bugün kendime

Benim kız da altini açınca yapıyor kakasıni, ilk başlarda uyarıyorum sandım yanlışlıkla çünkü silerken ya da krem sürerken yaptıkları dikkatimi çekmişti. Sonradan anlaşıldı ki benim kız altı açıkken ve özellikle annesi kakayı durduramayacak durumdayken yapmayı seviyormuş. Elleri doluyken, mendile uzanmışken, temiz bezi alırken falan

Evet iyi niyetle olsa da bebek kucakta daha huzurlu oluyor bence de.

Evet cidden aynı şeyleri yaşıyor muşuz
Ben bazen uyumaz diyorum koyunca uyuyor filan yalancı çıkıyorum bir de
Veletler en çok anneyi utandırmayı seviyor zaten. Defne'nin delirdigi haftalarda eşime bezdirdi beni diyorum haftasonu bir bakıyoruz ki kız melek. Kv'me uyumuyor gündüz, birazdan uyanır diyorum Defne gündüz uyku rekorunu kırıp uyuyor. Misafire çok ağlıyor kucağa almayınca diyorum süt dökmüş kedi gibi oyun halisinda prense kur yapıp duruyor. Sanki ben kızını kötülemek için her fırsatı kullanan üvey anneyim de kızım da Cinderella

Geçiş dönemi olabilir, kucak dışında oyalayabilecek ortam yaratmaya çalış. Oyun halisi olur, gürültülü oyuncak olur, yakınında ilgisini çekecek desenli kumaş bırakmak olur. Bir de şu ele ayağa takılan peluş çıngıraklardan alabilirsin yattığı yerden ayaklarını ellerini izler belki. Emme sorunu için bir şey diyemiyorum. Sadece Defne emerken zırt pırt ağladığında ben memeyi alttan üstten destekleyip ağzına oturtuyorum. Her zaman olmasa da zaman zaman işe yarıyor.

Ben bugün doktora sordum diş mi onlar, bu huysuzluklar ondan mı acaba diye ama kist olduğunu söyledi. Kendiliğinden geçermiş. Diğer huysuzluklar için de doktor bir şey demedi ama ben 'senin kızın manyak' demek istediğini hissettim
Saydığın her şey bizde de var bu arada. 3 aylik.

Kızlar bebeğiniz için yastık kullanıyor musunuz , düz Mğ yatırıyorsunuz bebişleri
Reflü yatağında yatırıyorum ama yastık kullanmıyorum. İlk 1 sene yastık onermiyorlar ani bebek ölümü sendromu yüzünden. Reflü yatağı küçük geldiğinde dr kullanmayacağım yastık.

E hiçbirini içmezse daha iyi. Sigara içenin diğerlerine yönelme ihtimali içmeyenin yönelme ihtimalinden daha fazla.

Bizim kız da kucakta, ben yere alışsın istiyorum, kucak dışında oyalanacak bir ortamı olsun diye çok uğraşıyorum ama her şey kısa süreli kucak baki. Keşke kucağı sevmeyen bir bebek olsaydı, kollarım ağrıyor artık.

Üstünden zaman geçince sıkıntılar unutuluyor yoksa hepsi benzer şeyler yaşadı gibi. Benim annem bile kendi çocuğunu -ben oluyorum- övüp duruyor ama yıllarca çok çektirmişim kadına, 20 küsur sene boyunca her bebekli ortamda kafama kaktı ama şimdi onun kızı en uslu benim kızım aksi

ay bende de su internetten alisveris olayi sifir. buyuk rahatlik ama sıkılıyorum ben. gerci ben gezerek de alisveristen sıkılıyorum. alisveristen sıkılan kadin mi olur ya
guzel gunlerde giysinler canim
Ben de sevmiyorum alışveriş yapmayı. Hatta çoğu seyimi internetten eşim almıştır ben açıp da bakayım falan demem, sıkılıyorum. İyi ki zevkli biri yoksa aynı kıyafetleri giyer dururdum ben Bir tek kızım için alacaklarımızda sıkılmıyorum. Onlar çok keyifli
Ekleme: sadece internetten zevkli mağaza yine sıkıcı.

Son düzenleme:
O da doğru zaten emme gaz derken baya kucakta durmuş oluyor:)
Is güç konusu zaten... arada ufak bir yatıyorsa jet hızı ile iş yapıyorum rsmen

Çocuklar ebeveynlerini hep yalancı çıkarır derlerdi de inanmazdım
Kucakci olmayanlar kadar kucakcilar da var yani

o minik kiyafetler oyle tatli ki,ihtiyac olmasa da alasi geliyor insanin
heleki o kiz elbiseleri

Bugün kontrolümüz vardı. Kizim bu ay 800 gr almış, geçen ay 600 almıştı demek ki sahiden amiptenmiş. Öksürüğü, burun tıkanıklığı, hırıltısı hep reflüdenmiş ilacı düzenli kullan dedi. Defne yine doktorda ağladı durdu. Kilosunu ölçebilsin boyu doğru çıksın diye şaklabana döndüm. 2 seferdir cazgırlığı üstünde, kucaktan inince çığlıklar kucağa gelince York düşesi

Bugün ilk defa bebeğime sinirlendim sonra da çok vicdan azabı çektim. Bugün gerçekten cok zordu. Neredeyse hiç uyumadi kesintisiz ağladı gözleri kapalı bağırıyordu bi ara. Derdini de anlamadım. Annem geldi de azıcık uyutabildi ama o gelene kadar bittim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…