2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hadi gözünüz aydın maşallah Defne kızımıza

Diş etinde diş sandığım beyazlığı sordum kist dedi, kendiliğinden geçermiş. Uykusu bu ara çok bölünüyor çok huzursuz geceleri dedim, anneyi arıyor olabilir bir de bu ara rüya görmeye başlar korkuyordur dedi. Ben gelecek ay odaları ayırmayı düşünüyordum dedim sen istersen dene ama yine ağlar çok zor olur dedi. Zaten gece 6 kez kalkmaya devam ederse ben ayıramam ki oda falan. Ne olur bütün güzel huylarının 1 haftada geçmesi gibi bu çirkin huy da 1 haftada kaybolsun amin

Çok geçmiş olsun canım

Ben de burnunu açmaya izin vermediğinde kafayı yiyecek gibi oluyorum sonra derin nefes alıp sakinleşmeye çalışıyorum. Ne derdi var acaba, küçücükler ya insan hem anlamıyor hem üzülüyor böyle içlenince. Geçer de sakinleşir inşallah bir an önce.

Hadi gözünüz aydın maşallah Defne kızımıza
Sağol teyzesi

Tabi ki iyi. Hiç almamana şaşırdım doğrusu :)
Denk gelmedi nedense hiç. Daha çok mothercare, panço,, M&S,, daha cool şeyler için de H&M den aldık hep. Doğumgünü vs için de favorim B&G store. Soobe sanırım jokerde satılıyor bir de tabi,, o da bizim yakınımızda yok

Sana göre ucuz kalmış o zaman
Kendi mağazası da var sadece jokerde satılmıyor ama ben internetten alıyorum genelde. Bir Mothercare değildir belki ama pançoyla aynı kalite.

Kizlar iyi aksamlar. Okuyamadim bayadir sizi. Acil bi sorum olacak size. Bende medelanin pompasi var. Az akisli biberon olarak da medela calma dan bahsediyodunuz sanirim. Ben pompanin biberonuna sadece uç alsam olur mu? Yoksa hepsini mi almam gerekir? Dr brownsun cam biberonunu almistim ama cok akiyo ondan. Bide bu biberon konusuna cok uzagim. Beni aydinlatirsanz sevinirim

Anaaaa kızlar kimse bebesini kucağına almıyor mu? Ben elimden gelse içime sokacağım. Biz harbi kucağa alıştırmışız demek ki
Gerçi sürekli kucakta sevmiyorum ama kucakta da çok tuttuğum oluyor
Bizimkini durduğu müddetçe halısına anakucağına vs koyuyorum ama çok çabuk sıkılıp benle temas etmek istediği için alıyorum mecbur ha ben alıştırmadım baştan beri böyleydi bu bebe bazı şeyler huy bence

Oglum dunden beri cok huzursuzdu. Sabah da atesi 38 oldu. Doktora gittik kan ve idrar verdik. Idrar yollarinda enfeksiyon cikti. Zaten 1 hafta oncesine kadar mukuslu kakayla ishalle ugrasiyoduk. Bu sure zarfinda oglum cok kilo alamamis. 20 gunde 300gr almis. Doktor da 15 gun sonra bakalim eger boyle devam ederse mama baslarz dedi. Hep hastaliktan dolayi halsiz oluyo ve ememiyo. O yuzden sagdigim sutleri vermeye karar verdim bugun. Biberonu o yuzden soruyorum. Dr. Brownsu hic sevmedi. Napmaliyim

Sana göre ucuz kalmış o zaman
Kendi mağazası da var sadece jokerde satılmıyor ama ben internetten alıyorum genelde. Bir Mothercare değildir belki ama pançoyla aynı kalite.
Yok ben pahalıya ucuza pek bakmam çocuk için. İndirim çok takip ederim.. sadece ana kumaş %100 pamuk mu diye bakarım nereden alırsam alayım. Bir de tabi zevksiz giyinsin istemiyorum. Aklı fikri giyimde kuşamda olmasın ama ayarını bilsin yani :))))) o yüzden de belirli tarzlarda alıyoruz daha çok :)

Cok gecmis.olsun canm. Su anda nasilsiniz

Kizlar ben gittim muayene oldum.
Normal dedi doktor emzirdigimiz icin prolaktin hormonundan dolayı oluyormus

Soobeyi çok severim. Tasarımlarına bayılırım. Tavsiye ederim :)
Biz de genelde panço,soobe ve h&m den alırız.

Soobeyi çok severim. Tasarımlarına bayılırım. Tavsiye ederim :)
Biz de genelde panço,soobe ve h&m den alırız.

Valla ayni hisleri tasiyorum. 1 haftadir annemler bizde. Kucagimda uyudugu anda hemen yerine koy rahat uyusun demeye basliyolar. Ya benim.oglum gunduz uykusunu sevmiyo zaten. Birakin kucagimda uyusun bari puffff

Belki Yiğit büyüdüğünde söylerse onu kıramaz bırakır ama ben annem içerken "bak sen içersen bende içerim" demiştim. İçemeyeceğimi bildiğinden aldırış etmedi içmeye devam etti. Bunun gibi de olmaz tabi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…