- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Hadi gözünüz aydın maşallah Defne kızımızaBugün kontrolümüz vardı. Kizim bu ay 800 gr almış, geçen ay 600 almıştı demek ki sahiden amiptenmiş. Öksürüğü, burun tıkanıklığı, hırıltısı hep reflüdenmiş ilacı düzenli kullan dedi. Defne yine doktorda ağladı durdu. Kilosunu ölçebilsin boyu doğru çıksın diye şaklabana döndüm. 2 seferdir cazgırlığı üstünde, kucaktan inince çığlıklar kucağa gelince York düşesi
Diş etinde diş sandığım beyazlığı sordum kist dedi, kendiliğinden geçermiş. Uykusu bu ara çok bölünüyor çok huzursuz geceleri dedim, anneyi arıyor olabilir bir de bu ara rüya görmeye başlar korkuyordur dedi. Ben gelecek ay odaları ayırmayı düşünüyordum dedim sen istersen dene ama yine ağlar çok zor olur dedi. Zaten gece 6 kez kalkmaya devam ederse ben ayıramam ki oda falan. Ne olur bütün güzel huylarının 1 haftada geçmesi gibi bu çirkin huy da 1 haftada kaybolsun aminBugün kontrolümüz vardı. Kizim bu ay 800 gr almış, geçen ay 600 almıştı demek ki sahiden amiptenmiş. Öksürüğü, burun tıkanıklığı, hırıltısı hep reflüdenmiş ilacı düzenli kullan dedi. Defne yine doktorda ağladı durdu. Kilosunu ölçebilsin boyu doğru çıksın diye şaklabana döndüm. 2 seferdir cazgırlığı üstünde, kucaktan inince çığlıklar kucağa gelince York düşesi
Çok geçmiş olsun canımKızlar hepinize teşekkür ederim. Bebeğim şuan iyi. Geceyi müşahade altında geçirecek. Kafasind şişlik var.Doktor iyi olduğunu önlem amaçlı tuttuğunu söyledi. Aman sizlerde çok dikkat edin. Ben sadece mutfağa bir bardak su almaya gittim o bir dakika içinde oldu. Hala bebeğim olayın şokunu atlatamadı. Durup durup agliyore.
Ben de burnunu açmaya izin vermediğinde kafayı yiyecek gibi oluyorum sonra derin nefes alıp sakinleşmeye çalışıyorum. Ne derdi var acaba, küçücükler ya insan hem anlamıyor hem üzülüyor böyle içlenince. Geçer de sakinleşir inşallah bir an önce.Bugün ilk defa bebeğime sinirlendim sonra da çok vicdan azabı çektim. Bugün gerçekten cok zordu. Neredeyse hiç uyumadi kesintisiz ağladı gözleri kapalı bağırıyordu bi ara. Derdini de anlamadım. Annem geldi de azıcık uyutabildi ama o gelene kadar bittim ben
Sağol teyzesiHadi gözünüz aydın maşallah Defne kızımıza
Denk gelmedi nedense hiç. Daha çok mothercare, panço,, M&S,, daha cool şeyler için de H&M den aldık hep. Doğumgünü vs için de favorim B&G store. Soobe sanırım jokerde satılıyor bir de tabi,, o da bizim yakınımızda yokTabi ki iyi. Hiç almamana şaşırdım doğrusu :)
Benim doktor 5. Ayda dediBizim dördüncü ay ama söylemedi. Belki 4 bitince verir.
Sana göre ucuz kalmış o zamanDenk gelmedi nedense hiç. Daha çok mothercare, panço,, M&S,, daha cool şeyler için de H&M den aldık hep. Doğumgünü vs için de favorim B&G store. Soobe sanırım jokerde satılıyor bir de tabi,, o da bizim yakınımızda yok
Bizimkini durduğu müddetçe halısına anakucağına vs koyuyorum ama çok çabuk sıkılıp benle temas etmek istediği için alıyorum mecbur ha ben alıştırmadım baştan beri böyleydi bu bebe bazı şeyler huy benceAnaaaa kızlar kimse bebesini kucağına almıyor mu? Ben elimden gelse içime sokacağım.Biz harbi kucağa alıştırmışız demek ki
Gerçi sürekli kucakta sevmiyorum ama kucakta da çok tuttuğum oluyor
Yok ben pahalıya ucuza pek bakmam çocuk için. İndirim çok takip ederim.. sadece ana kumaş %100 pamuk mu diye bakarım nereden alırsam alayım. Bir de tabi zevksiz giyinsin istemiyorum. Aklı fikri giyimde kuşamda olmasın ama ayarını bilsin yani :))))) o yüzden de belirli tarzlarda alıyoruz daha çok :)Sana göre ucuz kalmış o zaman
Kendi mağazası da var sadece jokerde satılmıyor ama ben internetten alıyorum genelde. Bir Mothercare değildir belki ama pançoyla aynı kalite.
Cok gecmis.olsun canm. Su anda nasilsinizKızlar hepinize teşekkür ederim. Bebeğim şuan iyi. Geceyi müşahade altında geçirecek. Kafasind şişlik var.Doktor iyi olduğunu önlem amaçlı tuttuğunu söyledi. Aman sizlerde çok dikkat edin. Ben sadece mutfağa bir bardak su almaya gittim o bir dakika içinde oldu. Hala bebeğim olayın şokunu atlatamadı. Durup durup agliyore.
Yok bence canim. Bizim bebek te de cok oluyor elinde falan da oluyorbaya bi korktum canim. acaba biz mi ters bir hareket yaptik dedim.
Kizlar ben gittim muayene oldum.Benim bir hafta sürdü ardından sarı akıntı oldu bir hafta sonra tekrar oldu doktorumu aradım.primolut adet geciktirici hap verdi 3 gün kullan gecmezse ara beni dedi su an onu kullanıyorum.Ben hiç beyaz akıntı görmedim doğumdan bu yana kırmızı kahverengi sarı olarak devam ediyor dönüşümlü olarak.senin beyaz akintim olduysa normal zaten asıl akıntı beyaz ya da şeffaf olur yine de doktorula bir görüş
Soobeyi çok severim. Tasarımlarına bayılırım. Tavsiye ederim :)Yok ben pahalıya ucuza pek bakmam çocuk için. İndirim çok takip ederim.. sadece ana kumaş %100 pamuk mu diye bakarım nereden alırsam alayım. Bir de tabi zevksiz giyinsin istemiyorum. Aklı fikri giyimde kuşamda olmasın ama ayarını bilsin yani :))))) o yüzden de belirli tarzlarda alıyoruz daha çok :)
Soobeyi çok severim. Tasarımlarına bayılırım. Tavsiye ederim :)Yok ben pahalıya ucuza pek bakmam çocuk için. İndirim çok takip ederim.. sadece ana kumaş %100 pamuk mu diye bakarım nereden alırsam alayım. Bir de tabi zevksiz giyinsin istemiyorum. Aklı fikri giyimde kuşamda olmasın ama ayarını bilsin yani :))))) o yüzden de belirli tarzlarda alıyoruz daha çok :)
Valla ayni hisleri tasiyorum. 1 haftadir annemler bizde. Kucagimda uyudugu anda hemen yerine koy rahat uyusun demeye basliyolar. Ya benim.oglum gunduz uykusunu sevmiyo zaten. Birakin kucagimda uyusun bari puffffBazi gunler meme gunleri oluyor. O gunlede evde kimse yokken Damla ile çok mutluyuz :) Kucağımda emiyor uyuyor bi daha emiyor bi daha uyuyor. Baya bi kaç saat böyle uyuyor. Ama biri (kayinvalide) oldu mu hemen "Daldı mi? Yerine koyalım. Yerine koysan uyumaz mi? Yerinde rahat etsin." filan diyor. Ben de götürüyorum koyuyorum hemen uyanıyor.Simdi diyeceksiniz ki koyma kardesim salak misin? Ama biri oyle deyince sanki cocugu zorla kucağımda ben tutuyormuşum, rahat yatamıyormuş gibi geliyor. Kafamdakileri tam toparlayamadım of. Neyse boşverin
Belki Yiğit büyüdüğünde söylerse onu kıramaz bırakır ama ben annem içerken "bak sen içersen bende içerim" demiştim. İçemeyeceğimi bildiğinden aldırış etmedi içmeye devam etti. Bunun gibi de olmaz tabi inşallahYok canım ya niye ki sigara da kötüÖyle düşünmesin. Sen baskı yap. Dayim bebeği olduğunda bırakmıştı.
Bana kalırsa haklısın canım ya anne babanın çocuğa olan tavrına-zararlı olmadiktan sonra-kimse müdahale etmemeli ama o kadar nedeni bir toplum değiliz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?