2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende bugün güneşi gördüm hemen fırladım dışarıya birazda alışveriş yaptım hem bebeğim arabasında tıngır mıngır giderken uyudu temiz hava aldı hemde ben açıldım, bana da iyi geldi. Fırsatını buldukça çıkmalı

Bizde kaka baya düzene girdi gibi. Bir gün yoğurt, süt tüketicem kaka mukusa dönerse diyete devam edicem,dönmezse abartmadan yemeye başlayacağım. Deneme yanılma yöntemi:))
3. Ay kontrolüne gidiyim de bende bi danışıyım doktora. Kafana göre dene derse senin gibi bi yoğurt mayalar yerim sütümü içerim olmaz inşallah özledim valla mis gibi meyveli yoğurtlarr sıcak sütler oh mis :)

Çok geçmiş olsun öncelikle cnm Duru da çok güzel kilo alırken hasta olduğu on günde hiç almamış. Doktor mamadan bahsetmedi bile, hasta ve almaması çok doğal dedi. Düzelir dedi. Sen de içini ferah tut. Biberonu daha küçükken verince kolay alışıyorlar. Sen yeni verdiğin için sevmemiştir. Birkaç kez daha denersen alışır bence.

Cok saol canim. Ya ilk 2 ay gayet ii kilo aldi. Simdi de hastaliklar pesimizi birakmiyo. Kendi sagdigim sutlerle desteklemeli miyim sence. Cok moralim bozuldu.bugun kan aldilar antibiyotik igne yaptilar. Deldiler oglumu. Allahim butun bebeklere acil sifalar versin

Anaaaa kızlar kimse bebesini kucağına almıyor mu? Ben elimden gelse içime sokacağım. Biz harbi kucağa alıştırmışız demek ki
Gerçi sürekli kucakta sevmiyorum ama kucakta da çok tuttuğum oluyor
Benim kız tam bir kedicik hep kucak istiyor bu yüzden kendi kendine de oyalansın diye alıstırmamaya çalışıyoruz çunkü bazen tuvalete yollamıyor. En cok da uyku vakitleri kafasını boynuma gömmesini seviyorum

ahaha ben almak istedigimde de durmicam yatir beni diyor ama :) 2dk sevicem cocugu yok illa bakinacak. biraz keyfine duskun sıkıldikca pozisyon degistirecek haspam, keyfi yerindeyken kipirdatirsan kiyamet

Ayyy masallah kıçını kaşı valla,bizimki de tam tersi yatır yalnız hiiç durmaz yanında oynat konus vss anca 6-7 dk :/ cok yorucu ,valla kıymetini bil.sabırsızlıkla oturmasını bekliyorum o zmn daha cok oyalanır hiç deilse diye.

Çok gecmis olsun,hastalıktan dolayı az kg alması cok normal moralini bozma hemen.biberonla vereceksen lansinoh wave biberonu deneyebilirsin bence.

Soobeyi çok severim. Tasarımlarına bayılırım. Tavsiye ederim :)
Biz de genelde panço,soobe ve h&m den alırız.
Bakıcam ben de uyutur uyutmaz. Şu ara kıyafet yetiştirmek epey zorlaştı. Bebekle okul bir arada olunca :) H&M’e dikkat et yalnız alırken, saf pamuk yazılanlardan sentetik çıkabiliyor. Ya kalite sistemleri departmanında sıkıntı var ya da üreticilerinde ben birkaç kez ip çekip yaktım da malesef öyle çıktı. Ama hakikaten tarzları çok başarılı :)

Bebeğe iki anadil eğitmek hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben cok istiyorum benim iki anadilim var ama babası sadece türkce konustuğu için ve belkide o dilin eğitimine okulda devam ettiremeyecegim için çekincelerim var. Bu durumda olan ya da tanıdıklari olan var mı?

Amin cnm.. Bence kesinlikle destekle. Çok rahat edersin. Hem doyduğundan emin olursun, hem uzun uyur hem de ilerleyen zamanlarda onsuz dışarı çıkman gerektiğinde alışmış olur. Duru’ya da iki kere yapıldı o şekilde iğne, çok zor evet ama girdiğimizde nefes alamıyordu artık neredeyse; çok hızlı iyileşmesini sağlıyorlar o şekilde.. canı acıyor ama hastalıktan dolayı hasar almamış oluyor en azından. Öyle düşünmeye çalış, gözünün önüne fazla getirme

Bence 2 anadil olmasa da ikinci dilin temellerini de atsın, küçük yaşta öğrendiğini unutmaz da üstelik. Okulda devam edemese bile en azından 2 dili olmuş olur.

Bu konuda önerilen ikinci anadili bir ebeveynin sürekli konuşması. Yani biri sürekli Türkçe konuşurken diğeri sürekli diğer dilde konuşmalıymış. Böylece bilingual oluyormuş çocuklar.

Ayy benimkide oyle sırtı yere değer değmez başlıyor şimdi biraz konuşunca falan bakmaya başladı birde çıngıraklı sallıyorum ona bakıyor o kadar

Sürekli mutsuz ağlak çok zor güldürüyorumtürlü sebeklikler yapınca gülüyor anca
uyanıp seni gördüğünde falan gülmeye başlıcak cnm.. emerken durup yüzüne bakıp gülücek.. yavaş yavaş :) sonra da boool bol gülücek, hiç merak etme :))

Ayy benimkide oyle sırtı yere değer değmez başlıyor şimdi biraz konuşunca falan bakmaya başladı birde çıngıraklı sallıyorum ona bakıyor o kadar

Aynenn bnmki de öyle deişik bişeyler gösteriyorum çıngırak,kitap,su zeka kartlarından fln bi de konusuyoruz bol bol anca öyle duruyor:)

Bence 2 anadil olmasa da ikinci dilin temellerini de atsın, küçük yaşta öğrendiğini unutmaz da üstelik. Okulda devam edemese bile en azından 2 dili olmuş olur.
Bende onu bundan mahrum etmek istemiyorum ama ya ikisi arasında bocalar ve ikisinide tam kullanamazsa diye korkuyorum. Teşekkurler yorum için
Bu konuda önerilen ikinci anadili bir ebeveynin sürekli konuşması. Yani biri sürekli Türkçe konuşurken diğeri sürekli diğer dilde konuşmalıymış. Böylece bilingual oluyormuş çocuklar.
O sistemi oturtamamaktan korkuyorum bende çunki tek başıma ne kadar fransızca konuşabilirim ki. Ingilizce olsa destek verecek birilerini bulurdum ki okulda da ögrenecek nasılsa. Mesela bir gün bir dil diger gün oteki dil konuşulmalıymıs ikisini karıstırmaması için çok ince detayları var galiba. Şuan daha endişelenmek icin erken ninnilerle aşinalik kurmaya calışıyorum sadece ama hep kafamı kurcalıyor sizede sorayım istedim. Teşekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…