2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ama alınmaz mı zaten ya :)))) valla ben ilki kadar sevemicem belki de diyodum,, hala da onun yeri bambaşka,, ama gün geçtikçe daha bir içime sokasım geliyor Duru’yu da.. alıyorum kucağıma, şöyle bir bastırıyorum göğsüme,, bir de kıkırdamak öğrendi,, içim eriyor :))

ay bende de su internetten alisveris olayi sifir. buyuk rahatlik ama sıkılıyorum ben. gerci ben gezerek de alisveristen sıkılıyorum. alisveristen sıkılan kadin mi olur ya
guzel gunlerde giysinler canim
Saol cnm :) ben mümkün olsa bir milyoncuk harcayacak kadar bile gezerim valla sıkılmadan... kendimize almak da şart değil, para versinler al bütün mahallenin alışverişini yap desinler onu bile yaparım, aynı gelir zevki yani :)))

ne guzel:))
bende de soyle bir durum var. kendime alirken sıkılıyorum. sanirim denemek zor geliyor. ama birilerine hediye almak icin gezmek benim icin daha zevkli.

Çok gecmis olsun,hastalıktan dolayı az kg alması cok normal moralini bozma hemen.biberonla vereceksen lansinoh wave biberonu deneyebilirsin bence.
Saol canim. Hemen alayim. Oglumu bugun oyle halsiz gorunce mahvoldum. Allahim annelik ne zor sey

Haklisin canim. Bugun onu oyle halsiz bitkin gorunce canimdan can gitti resmen. Ins bi an once iyilesir de toparlariz ikimizde.

ne guzel:))
bende de soyle bir durum var. kendime alirken sıkılıyorum. sanirim denemek zor geliyor. ama birilerine hediye almak icin gezmek benim icin daha zevkli.
Deneme kısmı beni de bayıyor ever :)) zaten çocuktan sonra elim kendime pek gitmiyor,, onlara çalışıyoruz alışverişte daha çok :)

Saol canim. Hemen alayim. Oglumu bugun oyle halsiz gorunce mahvoldum. Allahim annelik ne zor sey

Haklisin canim. Bugun onu oyle halsiz bitkin gorunce canimdan can gitti resmen. Ins bi an once iyilesir de toparlariz ikimizde.
İnşallah cnm,, küçük oldukları için buluttan nem kapıyorlar ama doğru tedaviyle çok da hızlı iyileşiyorlar. Merak etme sen,, hemen toparlayacaktır. ne kadar korksak da oluyor böyle geçici şeyler arasıra işte

Bu konuda önerilen ikinci anadili bir ebeveynin sürekli konuşması. Yani biri sürekli Türkçe konuşurken diğeri sürekli diğer dilde konuşmalıymış. Böylece bilingual oluyormuş çocuklar.
Canım biligualizm bir dil hastalığı. İki anadilin aynı anda konuşulması sonucu oluşuyor. Ama en doğru yöntemde iki dilin aynı anda konuşulması. Bilingualizm nadir görülen bir sorun.

Annelik insana her duyguyu fazlasıyla tattırıyor.mutluluğu da endişe ve korkuyu da , hem zor sey annelik hem de dünyanın rn mükemmel duygusu bana göre

Çık geçmiş oldun canım. Biran evvel atlatsın.

Annelik insana her duyguyu fazlasıyla tattırıyor.mutluluğu da endişe ve korkuyu da , hem zor sey annelik hem de dünyanın rn mükemmel duygusu bana göre
cnm kusura bakma asilama formunda kimse yok burda bi kac kisi gorunce acil bi sorum var luften cevaplarmisin
doktor beni yarin kan testi icin cagirmisti saniyormusum telimden notlarima bi baktim yanlis hatirliyomusum megerse 4 unde cagiriyomus peki
cumartesiye denk geliyo....
acaba doktorun dalginligina mi geldi yoksa acik oluyo mu kadin dogum kan alma yerleri ya da cnm
lutfen acil yazar misin

Canım biligualizm bir dil hastalığı. İki anadilin aynı anda konuşulması sonucu oluşuyor. Ama en doğru yöntemde iki dilin aynı anda konuşulması. Bilingualizm nadir görülen bir sorun.
Benim demek istediğim bilingual İngilizce'de iki ana dili akıcı olarak konuşan demek.

Kusura bakma simdi gördüm,özel mi? Bnm gittiğimde özel ve ctesi kan alımı vs yapılıyor

Ilk defa 6 saat deliksiz uyudum
Benim kiziminda uykulari duzene qiriyomu ne devam etsin bu Allah'im nolurrrr uykuyu ozlemisim
masaAllah

Moralini bozmak gibi olmasın, bnmde bi ara öyleydi simdi 2 saatte bir ama yavas yavas uykularının uzaması normal olan bnmki anormal olan

Astronotu tavsiye ediyomusun? Terletirmi acaba?
Mağazada baktım içime fenalıklar geldi çok kalındı :) ama çok soğuklarda lazım olucak mutlaka.marka tavsiyeniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…