2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende bayılıyorum o haline. Kollarını boynuma doluyorum sıkı sıkı sarılıyoruz aynadan kendimize bakıyoruz gülmeye başlıyor. Eriyip gidecek gibi oluyorum:) Rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin ( tabi insan gibi yetiştiren herkese )

Bence 2 anadil olmasa da ikinci dilin temellerini de atsın, küçük yaşta öğrendiğini unutmaz da üstelik. Okulda devam edemese bile en azından 2 dili olmuş olur.
Bence öğrenebilir 2 yaşına kadar öğreniliyor anadili. Bizim akrabamızın kızı bakıcısıyla ingilizce, annesiyle babasıyla türkçe konuşurdu. Senle de 2. Dili konuşur babasıyla ve bazende seninle de türkçe konuşur. Bunu ayırt edebilirler diye düşünüyorum

Yanlış mesajdan alıntı yapmışım pardon :) FarahFarah sana yazmıştım

Anaaaa kızlar kimse bebesini kucağına almıyor mu? Ben elimden gelse içime sokacağım. Biz harbi kucağa alıştırmışız demek ki
Gerçi sürekli kucakta sevmiyorum ama kucakta da çok tuttuğum oluyor
Almaz olur muyum canım bileklerim kopacak bizimki istiyor yatırmayı sevmiyor. Bende tendon sıkışması bile oldu geçen gün. Ama kilosu hep artıyor bu alışkanlığını bıraktırmam lazım keşke benimki de bıçu kadar istemese kucağı.

Astronotu tavsiye ediyomusun? Terletirmi acaba?
Mağazada baktım içime fenalıklar geldi çok kalındı :) ama çok soğuklarda lazım olucak mutlaka.marka tavsiyeniz varmı?
En rahatı cnm. Kesinlikle tavsiye ederim. Biz Ayşe’ye mothercare almıştık, o hiç terletmiyor. Eşim bir tane de H&M’den aldı geçenlerde. Onun kafası terletti yalnız. İçine penye bir şapka takmak lazım.

Moralini bozmak gibi olmasın, bnmde bi ara öyleydi simdi 2 saatte bir ama yavas yavas uykularının uzaması normal olan bnmki anormal olan
Bizim de öyle oldu. Tam çocuğun uykusu düzene girdi dedim yine sapıttı. Bir haftadır her saati görür oldum gece, uykusuzluk göz altlarima yerleşti morluk olarak. Sanki yenidoğan haline geri döndüm, çok yorgunum

Yiğit 3 gündür uykusunda bir anda ağlıyor. Gözler kapalı sanki aniden iğne batmışçasına bağırıyor. Sizinkilerde de böyle bişey varmı? Rüya görmez herhalde daha.
Dün aynı soruyu sordum doktora ve rüya görmeye başladığını ve yanında anneyi istediğini soyledi. Agladiktan sonra uyumaya devam ediyor mu?

Dun o kadar bunaldim o kadar kasıldım ki eşim gelince erkenden yattım uyandigimda Bacağım acayip ağrıyordu o kadar kasılmışım stresten.. Neden o kadar ağladı hala çözemedik akşam daha iyiydi şükür yoksa doktora goturcektim. Gerçi ne dicem doktora "çok ağlıyor" mu bu arada yeni okudum maşallah Defne kuzuya

İnsallah. çok teşekkür ederim canim. Gece boyu basindaydim sukur cikmadi atesi. Ama hep huzursuzdu.

Annelik insana her duyguyu fazlasıyla tattırıyor.mutluluğu da endişe ve korkuyu da , hem zor sey annelik hem de dünyanın rn mükemmel duygusu bana göre
Bencede. Gerci bazen ruyada miyim diye dusunmeden edemiyorum.

Çık geçmiş oldun canım. Biran evvel atlatsın.
Cok tesekkurler canim. Allahim butun hasta bebeklere acil sifalar versin

Yiğit 3 gündür uykusunda bir anda ağlıyor. Gözler kapalı sanki aniden iğne batmışçasına bağırıyor. Sizinkilerde de böyle bişey varmı? Rüya görmez herhalde daha.
Valla canim benimkinin gazi oldugunda oyle oluyo. Hemen kucagima alip sirtini sivazliyorum sakunlesince geri yatiriyorum.

Kizlar bisey sorucam bu sut saklama posetinin uzerinde normal dolabin buzluqunda 2 hafta diyo derin dondurucuda (-19) 6 ay diyo e ben normal dolabin buzluquna koyuyoum ve derecesi -18 yani benim saklama surem 2 haftami.anlamadim

Bizimkininde gazi olunca ole uykuda birden aqliyo canim qazdandir buyuk ihtimalle cunku her sicrayip aqladiqinda gaz cikariyo geri uyuyo cok uzucu ama

Kizlar bisey sorucam bu sut saklama posetinin uzerinde normal dolabin buzluqunda 2 hafta diyo derin dondurucuda (-19) 6 ay diyo e ben normal dolabin buzluquna koyuyoum ve derecesi -18 yani benim saklama surem 2 haftami.anlamadim
O ifadenin eski tip tek kapılı dolaplar için olduğunu düşünüyorum. Bizim dolaplar zaten buzluğu derin dondurucu ayarı eti 6 ay saklayabiliyorsun değil mi

O ifadenin eski tip tek kapılı dolaplar için olduğunu düşünüyorum. Bizim dolaplar zaten buzluğu derin dondurucu ayarı eti 6 ay saklayabiliyorsun değil mi
Aynen canim benimde oyizden kafam karisti derin dondurucuda -19 mus benim dolap zaten -18 oyuzden sordum tesekkr ederim saklayabilirim yani

Ben de geçen burada demistim ha gündüz uykuları düzene girmeye başladı diye... Yine bizim kız beni yalancı çıkarırcasına gündüzleri zıvanadan cıktı
Sanırım buraya yazma lanetine ben de yaķalandim.
Ya bu arada o ağlamalar ondan miymiş? Kıyamam ya oyyyy

Bende -18 de 6 ay diye biliyorum,ama kimileri de 3 ay diyo.benim bir cok arkadasım 6ay saklayıp verdi cocuklarına ,eger zaten 3 aysa bnmkileri vermem gerekir bi an once yoksa cöp olur
Bu hafta doktora da sorcam bunu

Gece çıkmadıysa bugün de çıkmaz bence artık cnm.. içini ferah tut,, şimdi biraz daha güçlenip çıkacak bu hastalıktan bebiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…