2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar bisey sorucam bu sut saklama posetinin uzerinde normal dolabin buzluqunda 2 hafta diyo derin dondurucuda (-19) 6 ay diyo e ben normal dolabin buzluquna koyuyoum ve derecesi -18 yani benim saklama surem 2 haftami.anlamadim
Ben tekrar tekrar sordum doktora; en iyisi dışarıda bir saat, buzdolabında 3 gün, normal buzlukta 3 ay dedi cnm.

Ilk defa 6 saat deliksiz uyudum
Benim kiziminda uykulari duzene qiriyomu ne devam etsin bu Allah'im nolurrrr uykuyu ozlemisim
masaAllah

Canım benim bebede de standart akşam 20:00 de uyuyor gece 2.5 ve 6 gibi beslenmek için uyanıyor. Ama bu gece gözümü bir açtım 3.30 olmuş çocuk 7.30 saattir uyanmamış ve aç ben besledim artık gözünü bile açmadan beslendi geri uyandı sabahta tekrar 7:30 uyandı . Maşallah ama o kadar uyıması normal mi bilemedim besledim. Doktoruna soracağım eğer uyandırma derse uyandırmayacağım . Ama bir yandan da korkuyorum kan şekeri düşer mi acaba diye.

Bnmki de lansinoh suan iyi ama bir kac arkadsım zamanla cekisinin zayıfladıgını,eski veriminin olmadıgını ve hastane tipi kiraladıklarını söyledi.
Bir de bende sertlesme oldugunda dr serin bişeyle (buz torbasını kullandım ben) msaj yap dedi.bana iyi geldi kimisi de sıcak masaj yapıyor ama sıcak bana iyi gelmedi.bol bol emzir emmediginde de sağ cnm

Bizim bir arkadaş da çalıştığı okulda Ispanyolca dersi var demişti de ondan merak ettim acaba aynı okul mu:) Değil sanırım onunki farklı bir şeydi. Ama demek ki artık çoğu okulda bu tarz ikinci yabancı dil dersleri veriliyor.
Malesef artık fazla yükleme yapılıyor ama çocuklar da bizim zamanımızdan zekiler yani. Kaldırıyorlar

Masallah masallah
Ne güzel hem cocuk yıpranmıyor hemde siz...sakin sakin misss gibii...huzurlu bir ortam
bizimki de bazen böyle yapıyor ama arada da cozutuyo maalesef:) o kadar da olur artık robot deiller sonucta:)

Masallah masallah
Ne güzel hem cocuk yıpranmıyor hemde siz...sakin sakin misss gibii...huzurlu bir ortam
bizimki de bazen böyle yapıyor ama arada da cozutuyo maalesef:) o kadar da olur artık robot deiller sonucta:)
Tabi cnm,, biz bile en ufak şeyden strese girip uyuyamayabiliyoruz zaman zaman... onların nelere adapte olmakla başaçıkmaya çalıştıklarını düşününce çok normal bu gelgitler..

Kaldırıyorlar valla bir şekilde.. ne yapsınlar, başka çare de bırakmıyoruz zaten sanırım :) yakın dilleri beraber vermiyorlarmış ama bu şekilde İngilizce-İspanyolca veren çok varmış. Bir bildikleri vardır heralde :))

Maşallah :) çok acıkmış veya senin kokunu özlemiş annesi,, diren meme diren :))
#direnmeme
Dünya da çok değişti bilmiyorum tabi başka ülkelerde böyle yükleniyorlar mi ama... Japonyada da ağır bir eğitim sistemi var ama tabi onların daha geleneksel ve akılcı. Bizim sistem biraz arızalı.

Maşallah tüm kuzulara. Bende bu ara farkettim mesela göğsümdeyken kolunu yujarı dogru uzatıyor ne demek bilmiyorum ama bi hoş oluyorum. Benim kızim tüp bebek zor yollardan gectik bu yüzden her zaman dilimdedir bu dua içten bir aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…