2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Artik buyuduler canim kan sekerinin duseceqini sanmiyorum...Ben doqdu doqali daha hic oyle emsin diye uyandirmadim zaten kendisi kurulu saat qibi 2 saate bi uyaniyodu hic sarilik falanda olmadi cok sukur :) bence bebeler vicdan yapiyo az uyuyalimda annelerde dinlensin diye bizede tatil qibi bisye oluyo walla

arızalıdan ziyade dengesiz bizim sistem hatta... şimdi anladığım kadarıyla sen de bizim aile gibisin; biz okumayı çok çok çok severiz. Ben de babam da kardeşim de... yüzlerce kitabın içinde büyüdük... o yüzden ben bilginin insanı mutlu ettiğine inanıyorum. Yani bırakın çocuklar sadece oynasınlar mottosuna da tam olarak katılmıyorum. Çünkü biz öyle full time oyunla sokaklarda büyümedik, ama çok da mutluyduk... hiç içimde ukte kalmadı yani neden daha çok oynamadım çocukken diye :) haliyle öğrenmekten zevk aldığını da bildiğim için o açıdan hoşuma gidiyor.. ama ben daha çok “bilgiye kendi ulaşmayı” öğrensin, ezberletmesinler istiyorum... çünkü öbür türlü hem gerçek anlamda öğrenmiş sayılmıyorlar, hem de toplumun genelinde eğitim anlamında bir adaletsizlik, yahut dengesizlik oluşuyor... yine ütopik birşey istiyorum yani sanırım... ve sanırım aynen dediğin gibi bunu anca Japonya’da yaşayarak başarabiliriz :)))) kısacası şimdilik #direnmeme #turkegitimsistemi diyelim :))

Canim cok qecmis olsun bu dert neydi hepimizin basinda var ya nefret ediuorum okadar zor biseyki benim pompada lansinoh bebek emdi yumusamadi kednim saqdim yumusamadi hastaneye qittim sut qelmedi hastane pompasiyla bile qelmedi doktor bol bol sag ve emzir dedi qeri koca kitleyle kizariklikla ewe qeldim.Sagmayi denedim ama ucu yara olduqu icin saqamadim oyuzden sorunlu olan memeyi emzirdim diqerini full saqiyorum...2 qun oldu kizariklik qitti suan yumusadi cok sukur

Karbonat hiç duymadım ben cnm ya. Var mıymış faydası?

Karbonat hiç duymadım ben cnm ya. Var mıymış faydası?
Bilmiyorum ki cnm hem sağlık ocağındakiler hem de doktor söyleyince denedim daha kolay yumuşar dediler.. Zaten korktum az attım yağa göre oran olarak çok az oldu karbonat.. Baya da çıktı gibi konaklar

Geçmiş olsun sen kurtarmışsın. Bende sabahtan beri uğraşıyorum. Kendi can yapmamı geçtim bebem aç kalıyor. Süt sağma makinesinden olabilir diye düşünüyorum çünkü ben devamlı sağıyorum. Umarım benimkide geçer.

Bilmiyorum ki cnm hem sağlık ocağındakiler hem de doktor söyleyince denedim daha kolay yumuşar dediler.. Zaten korktum az attım yağa göre oran olarak çok az oldu karbonat.. Baya da çıktı gibi konaklar
Doktor dediyse zararı yoktur en azından cnm,, iyi yapmışsın.. Bizim de başladı bu arada. Kaçınılmazdı zaten 10 gün yıkanmayınca akşam başlarız muhtemelen zeytinyağı seanslarına (

Benimki galiba o hastane tipi olanlardan cnm. Çok anlamıyorum gerçi ama makinesi ayrı pompası ayrı yani işte... istersen kiralayıp onlarla dene bir de. Ben de mecbur çok sağdığım için öyle bir sıkıntı olmadı şimdilik hiç çünkü.

Ya kızlar gündüzleri bebişleri basıl oyalıyorsunuz, nasıl vakit geçiriyorsunuz? Biz pek yatmayı sevmiyoruz, sürekli kucakta gezmek istiyor. Bu konudan şikayetçi değilim ama sanki zamanımı boşa geçiriyormuşum gibi gelmeye başladı. Zaman zaman oyun halısına koyuyorum, kartlarla da vakit geçiriyoruz ya da hikaye de okuyorum bazen,ama çok düzenli yapmıyorum bunları. Başka yapabileceğimiz birşey var mı?

Doktor dediyse zararı yoktur en azından cnm,, iyi yapmışsın.. Bizim de başladı bu arada. Kaçınılmazdı zaten 10 gün yıkanmayınca akşam başlarız muhtemelen zeytinyağı seanslarına (
Hadi ya sorma benimki de bi ara çok sinirliydi ne kadar engellemeye çalışsak da tirnagiyla konaklarini yokmuş kanatmış ağlamadı ama çok çok üzüldüm acıcak diye de temizleyemedim iyice arttı bugün temizledim artık

El kol uzatma bizde de var,sonra illa yakamı fln tutacak eli hep orda:) coook güzel yaaaa
Allah herkesim evladına saglık versin,korusun valla...

Ben son güneşli havaları degerlendirip 15-20dk fln dısarı cıkartıyorum,ek olArak senin söylediklerin ve cıngırak ,oyuncaklarla fln oynuyoruz..

Bir de bu yüz çizme ne zaman bitecek ? Tırnaklarını kesiyorum düzenli olarak , uyanıkken bari eldivensiz dursun diyorum ama her çıkarışımda eldivenleri illa ki bir vukuatı oluyor. Sürekli eldivenle de olmaz ki. Özellikle uyanırken gerinirken sürekli elleriyle burnunu yüzünü kaşır gibi yaparken çiziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…