Bizimkinde de %80 ihtimal varmış cnm. Peynir, süt, tereyağı, çikolata,,, kısacası süt içeren herşey üç hafta yasak dedi doktorKızlar oğlumun vücudun da bir şeyler çıkmıştı burda da paylaşmıştım hatta fotoğrafını, süt ve süt ürünleri alerjisi çıktı var mı bu konuda bilgi sahibi analar
Akşamları biraz huysuz teyzesii, defne kuzu nasıl?Günaydın, İpek nasıl bu aralar annesi
Uygun bir krem veya yağ sürmeden temizleme konağı. Sürdükten sonra yay elinle hafifçe sonra sık uçlu bebek tarağıyla tara. Tek seferde geçmez birkaç seferde biter.
El kol uzatma bizde de var,sonra illa yakamı fln tutacak eli hep orda:) coook güzel yaaaa
Allah herkesim evladına saglık versin,korusun valla...
Bir de bu yüz çizme ne zaman bitecek ? Tırnaklarını kesiyorum düzenli olarak , uyanıkken bari eldivensiz dursun diyorum ama her çıkarışımda eldivenleri illa ki bir vukuatı oluyor. Sürekli eldivenle de olmaz ki. Özellikle uyanırken gerinirken sürekli elleriyle burnunu yüzünü kaşır gibi yaparken çiziyor.
Bir de bu yüz çizme ne zaman bitecek ? Tırnaklarını kesiyorum düzenli olarak , uyanıkken bari eldivensiz dursun diyorum ama her çıkarışımda eldivenleri illa ki bir vukuatı oluyor. Sürekli eldivenle de olmaz ki. Özellikle uyanırken gerinirken sürekli elleriyle burnunu yüzünü kaşır gibi yaparken çiziyor.
MaşaAllah kızimıza insallah bu duzeni olusturabilirsiniz tabi bizde. Bende bir ara 9 a cekmistim uyku saatini cok güzeldi sonra bozuldu derken 12yi gecmeden uyumuyordu dün nasil olduysa yine 9 da uyudu hatta ben uyanacak yiyecek diye bekliyorum bizim kız meģer gece uykusuna gecmis ben şok tabi.Kızlar dün Duru’yu sakinken ve hiçbir uyku emaresi göstermezken, karnının kesinlikle tok olduğu ve kakasını yaptığı zaman uyutalım dedik eşimle; beş dk da güle oynaya uyudu. İkinci olmasına rağmen neden böyle bir acemilik yapıp daha önce denemedik bilmiyorum. Böylece dün uyku saatini dokuz buçuğa çekmiş olduk. İnşallah bu akşam da başarırız çünkü iki haftadır evde uyku savaşları yaşanıyor ve zombiye dönüşmek üzereydik
Evet canım bildiğimiz enjrktör 10 luk enjektör işini görürKızlar hani bebeklere biberon yerine enjektör öneriyorsunuz ya ilk zamanlar; o bildiğimiz iğne yapılan enjektörlerden değil mi? Ölçüsü var mı onların? Defne'ye reflü ilacını içiremiyorum feryat figan bağırıyor. Biberon ucu denedim ölçek denedim kaşık denedim... Artık enjektör son umudum o da olmazsa ne yapacağım bilmiyorum.
Birazdan eczaneye çıkacağım çabuk yazabilirseniz çok makbule geçer.
Doktor bana 8 saat de olsa uyandırma acıkınca uyanır dedi ama ben de 6 saatten fazla aç birakmamaya çalışıyorum. Doktora ilk sorduğumda 6 saatti ikinci sorduğumda 7 buçuk saatti bir daha da sormadım.Canım benim bebede de standart akşam 20:00 de uyuyor gece 2.5 ve 6 gibi beslenmek için uyanıyor. Ama bu gece gözümü bir açtım 3.30 olmuş çocuk 7.30 saattir uyanmamış ve aç ben besledim artık gözünü bile açmadan beslendi geri uyandı sabahta tekrar 7:30 uyandı . Maşallah ama o kadar uyıması normal mi bilemedim besledim. Doktoruna soracağım eğer uyandırma derse uyandırmayacağım . Ama bir yandan da korkuyorum kan şekeri düşer mi acaba diye.
Bizimki de bu ara huysuz. Çok fazla değişken var bu ara hayatında ve hiçbirini sevmedi. 3 kez reflü ilacı var, Burnu çok tıkandığı için sık sık serum fizyolojik ve aspiratör var, tıkanıklıkla uykudan uyanma ve uyku düzeninde yorucu bir bozukluk var o yüzden kızım bugünlerde inatçı bir ağlama makinesine döndü. Tek güzel yani giyilebilen çıngıraklarını çık sevdi.Akşamları biraz huysuz teyzesii, defne kuzu nasıl?
Giyilebilen çıngırağı sevdi bizim kız 2 gündür ilgileniyor güzel güzel. Termometre olarak da Braun thermoscan önerebilirim ben 4ü kullanıyorum. 1 sn'de kulaktan ölcüyor.Kızlar selam :)
Nasılsınız? Bizler iyiyiz çok şükür :) E-bebek'ten sipariş vericem de size danışmak istediklerim var. :) Daha önce de sorulmuş, Gündüz bizim ufaklıklar uyanık olduğunda oyalamak için önerebileceğiniz memnun kaldığınız oyuncaklar var mı :) Ege'nin şuanda oyun halısı ve çıngırağı var, onun dışında müzik dinletiyorum, kitap okumaya çalışıyorum. Ama sanki arada boş durunca sıkılıyor gibi geliyor bana. Bir kaç tane daha müzikli, faydalı oyuncak arıyorum. Nir de bu çıngıraklı çorap ve kolluklardan kullananlardan var mı? Memnun musunuz?
Bir de güzel resimleri olan bir okuma kitabı arıyorum, böyle kalın en az 3-4 sene bakıp bakıp arada okuyabileceğimiz türden iyi bir kitap.
Ayrıca son olarak iyi bir derece tavsiyesine ihtiyacım var. Şuanda chicco'nun digital termometresini kullanıyorum ve her ölçümde farklı sonuçlar alıyorum. Bazen vücut ısısını 35C gösteriyor ki bakıyorum gayet normal bir ısıda. Kendimi ölçüyorum 36C çıkıyor. Özetle saçmalayıp duruyor :) Şöyle yine bizi 2-3 sene götürecek iyi ve hızlı bir termometre arıyorum :)
Önerilerinizi bekliyorum kızlar :) Öpüyorum.
Yok ilacta vermedi. Adet değilmiş emzirdigimiz için prolaktin hormonu yüksekiyormus ondanmışHiç bir ilaç vermedi mi peki kanama neymiş adet mi yoksa doğumla ilgili mi
TeşekkürlerEvet canım bildiğimiz enjrktör 10 luk enjektör işini görür
Benimki de 5 gündür çıldırmış durumda.Sürekli mutsuz ağlak çok zor güldürüyorumtürlü sebeklikler yapınca gülüyor anca
Benimki de 5 gündür çıldırmış durumda.
Sürekli ağlıyor nesi var anlamıyorum. Ne gece kaldı Ne gündüz
Hayır atak haftası bu kadar mı etkiler. Yoksa bir derdi mi var. Elini kulağına götürüyor, açana kulak mı diyorum. Tükürüğünü yutamıyor sanki. Geniz akıntısı var gibi. Ay Ne bileyim.
Biraz daha devam ederse dayanabilir miyim bilmiyorum.
Dün gece 4 saat emdi
Daha da birşey diyemiyorum
Bence çift dille git. Bir bocalama yaşarsan kesersin. Ama bocalayıp bocalamadığını konuşmadan önce farketmen lazım. Senin yönergelerine, konuşmalarına verdiği tepkiye göre gitmen lazım. Benim öyle bir imkanım olsaydı çift dil giderdim.Evet canım bildiğimiz enjrktör 10 luk enjektör işini görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?