2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar oğlumun vücudun da bir şeyler çıkmıştı burda da paylaşmıştım hatta fotoğrafını, süt ve süt ürünleri alerjisi çıktı var mı bu konuda bilgi sahibi analar
Bizimkinde de %80 ihtimal varmış cnm. Peynir, süt, tereyağı, çikolata,,, kısacası süt içeren herşey üç hafta yasak dedi doktor

aynen canim. emirin de yuzunde 3 tane cizik var
ben de hava alsin diye takmiyorum eldiveni belli araliklarla ama hemen ciziyor.

4.çizigi de simdi yapti kaşla göz arası

Kızlar selam :)

Nasılsınız? Bizler iyiyiz çok şükür :) E-bebek'ten sipariş vericem de size danışmak istediklerim var. :) Daha önce de sorulmuş, Gündüz bizim ufaklıklar uyanık olduğunda oyalamak için önerebileceğiniz memnun kaldığınız oyuncaklar var mı :) Ege'nin şuanda oyun halısı ve çıngırağı var, onun dışında müzik dinletiyorum, kitap okumaya çalışıyorum. Ama sanki arada boş durunca sıkılıyor gibi geliyor bana. Bir kaç tane daha müzikli, faydalı oyuncak arıyorum. Nir de bu çıngıraklı çorap ve kolluklardan kullananlardan var mı? Memnun musunuz?

Bir de güzel resimleri olan bir okuma kitabı arıyorum, böyle kalın en az 3-4 sene bakıp bakıp arada okuyabileceğimiz türden iyi bir kitap.

Ayrıca son olarak iyi bir derece tavsiyesine ihtiyacım var. Şuanda chicco'nun digital termometresini kullanıyorum ve her ölçümde farklı sonuçlar alıyorum. Bazen vücut ısısını 35C gösteriyor ki bakıyorum gayet normal bir ısıda. Kendimi ölçüyorum 36C çıkıyor. Özetle saçmalayıp duruyor :) Şöyle yine bizi 2-3 sene götürecek iyi ve hızlı bir termometre arıyorum :)

Önerilerinizi bekliyorum kızlar :) Öpüyorum.

tv 2 deki yazar probiyotik beslenmeyi anlatiyor. yesilliklerin kiri,topragi gitsin diye sirke dokuyorum yikama suyuna ama vitamini gidiyormus. biri oyle diyor biri boyle diyor.

MaşaAllah kızimıza insallah bu duzeni olusturabilirsiniz tabi bizde. Bende bir ara 9 a cekmistim uyku saatini cok güzeldi sonra bozuldu derken 12yi gecmeden uyumuyordu dün nasil olduysa yine 9 da uyudu hatta ben uyanacak yiyecek diye bekliyorum bizim kız meģer gece uykusuna gecmis ben şok tabi.

Kızlar hani bebeklere biberon yerine enjektör öneriyorsunuz ya ilk zamanlar; o bildiğimiz iğne yapılan enjektörlerden değil mi? Ölçüsü var mı onların? Defne'ye reflü ilacını içiremiyorum feryat figan bağırıyor. Biberon ucu denedim ölçek denedim kaşık denedim... Artık enjektör son umudum o da olmazsa ne yapacağım bilmiyorum.
Birazdan eczaneye çıkacağım çabuk yazabilirseniz çok makbule geçer.

Evet canım bildiğimiz enjrktör 10 luk enjektör işini görür

Doktor bana 8 saat de olsa uyandırma acıkınca uyanır dedi ama ben de 6 saatten fazla aç birakmamaya çalışıyorum. Doktora ilk sorduğumda 6 saatti ikinci sorduğumda 7 buçuk saatti bir daha da sormadım.

Akşamları biraz huysuz teyzesii, defne kuzu nasıl?
Bizimki de bu ara huysuz. Çok fazla değişken var bu ara hayatında ve hiçbirini sevmedi. 3 kez reflü ilacı var, Burnu çok tıkandığı için sık sık serum fizyolojik ve aspiratör var, tıkanıklıkla uykudan uyanma ve uyku düzeninde yorucu bir bozukluk var o yüzden kızım bugünlerde inatçı bir ağlama makinesine döndü. Tek güzel yani giyilebilen çıngıraklarını çık sevdi.

Giyilebilen çıngırağı sevdi bizim kız 2 gündür ilgileniyor güzel güzel. Termometre olarak da Braun thermoscan önerebilirim ben 4ü kullanıyorum. 1 sn'de kulaktan ölcüyor.

Kızlar selam nasılsınız

Lansinoh pompa kullanan arkadaşlarım benim kız kardeşim de almıştı fakat hiç memnun kalmamıştı. Ben philips avent le şuanda ikinci çocuğu biyitüyorum ve aktif sağım yapıyorum. Göğüsümde her hangi bir tıkanıklık veya mastit yaşamadım acaba lansinoh un çekim gücü yetersiz geliyor ve memeyi tam boşaltamıyor olabilirmisiniz. Birde sık sık tıkanıklık yaşayan arkadaşlarıma tavsiyem hastane tipş kiralamaları onların çekim gücü çok iyi.

Sürekli mutsuz ağlak çok zor güldürüyorumtürlü sebeklikler yapınca gülüyor anca
Benimki de 5 gündür çıldırmış durumda.
Sürekli ağlıyor nesi var anlamıyorum. Ne gece kaldı Ne gündüz
Hayır atak haftası bu kadar mı etkiler. Yoksa bir derdi mi var. Elini kulağına götürüyor, açana kulak mı diyorum. Tükürüğünü yutamıyor sanki. Geniz akıntısı var gibi. Ay Ne bileyim.
Biraz daha devam ederse dayanabilir miyim bilmiyorum.

Dün gece 4 saat emdi
Daha da birşey diyemiyorum

Birde kızkar bez olarak bim in bezini veya a101 sleepy bezini deneyen oldumu deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olururum.

Canım elini kulağına götürmesi bir sıkıntısı yoksa uyku belirtisi acaba uyku saatini kaçırıyor olalirmisin. Geniz akıntısı için burnunu serum fizyolojik ile sık sık temizle bulunduğu odayı nemlendir. Oda sıcaklıpı 22 geçmesin bebekler sıcak ortamda uyayamazlar. Birde akşam uykusundan önce emzirdikten sonra biberonla besleyip şlk uykusunu uzun uyumasını sağlarsan sende uykunu almış ve dinlenmiş olursun ben öyle yapıyorum.

Evet canım bildiğimiz enjrktör 10 luk enjektör işini görür
Bence çift dille git. Bir bocalama yaşarsan kesersin. Ama bocalayıp bocalamadığını konuşmadan önce farketmen lazım. Senin yönergelerine, konuşmalarına verdiği tepkiye göre gitmen lazım. Benim öyle bir imkanım olsaydı çift dil giderdim.

Bu oyuncağı nerden bulabileceğimi gören, duyan , bilen var mı?

Eklentiler

• IMG_7475.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…