2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Benim kızım da ( maşallah) 6 7 saat uyuyor gece :)
Uykusu uzayınca kendime geldim açıkçası.
Doktoruna sordum çok uzun olmuş 4 saatte bir uyandırın dedi.
Kimiside uyandırmayın diyor.
Napıcağımı şaşırdım bende.

masallah canim:)
napiyorsun da uyuyor uzun sure?

kizlar mevlutleri yapanlar hazirladiklari masalari,susleri paylastilar mi?
ekran goruntusu almamisim

bir de siparisle mi yaptirdiniz,kendiniz mi hazirladiniz?

masallah canim:)
napiyorsun da uyuyor uzun sure?

Süt + mama veriyorum ben canım.acaba mama tok tuttuğu için mi bilmiyorum.12 1 gibi uyuyor.6 7 gibi uyanıyo.eğer uyanmamışsa ben uyandırıyorum.
Uyuyacağı zaman kundak yapıyorum.emziğini veriyorum gözünede temiz ağız bezini örtüyorum.mışıl mışıl saniyeler içinde uyuyor :)

Aynen benim yöntem de o önce meme+biberon ile anne sütü tıka basa doyırıyorum kundak emzik ve okyanus sesi eşliğimde Gözünede burnu kapanmayacak şekilde örtü sonra hemen dalıyor ve en az 6 saat garanti

Bugün buralar hep masallah aferim akıllı kızımıza. Bunlari duyunca esim mama verelim en azindan gece diyor. Biz gece en az 5 kez kalkıyoruz 5 dakikak emiyo bazen bir dakika bazende emmek istiyo anlıyorum ama memeyi kavrayamıyor uykudan. Acaba süt mu yaramiyor yaa nasil anlarım bunu

Son düzenleme:
Bende şubattta işe başlayacağım diyorum doya doya geçiriyim bu günleri
Ağladığında hemen yanına gidip beşiği sallıyorum o zaman susup uyumaya devam ediyor bazende inliyor sanki ağrı çekermişçesine o zamanda bekliyorum napacak diye. Kendiliğinden susup uyumaya devam ediyor

Bizimkininde gazi olunca ole uykuda birden aqliyo canim qazdandir buyuk ihtimalle cunku her sicrayip aqladiqinda gaz cikariyo geri uyuyo cok uzucu ama
Daha önceden mızırdanıp uyanır ağlardı gazını alır yatırırdum ama şimdi hiç mızırdanmadan basıyor çığlığı. Sıcrıyorum hemen sallıyorum susup uyuyor tekrar. Önce sandımki uykum çok ağırdı da duymamışım mızırdandığını demekki oda bekledi bekledi uyanmatınca ağladı ama sabah baktımki biranda bağırıyo.

çok saol canım :)

kizlar mevlutleri yapanlar hazirladiklari masalari,susleri paylastilar mi?
ekran goruntusu almamisim

bir de siparisle mi yaptirdiniz,kendiniz mi hazirladiniz?
Canım masa fotosu çekemedim yoğunluktan ama bu var elimde bir tek. Lohusa şerbeti anne yapımı, ben Furkan Neşriyat diye bir siteden 3lü Yasin, çanta tespih seti satın aldım 3 liraydı tanesi, mavi şekerler de Eminönü, bir de Elmas şekerleme internet sitesinden Mevlüt şekeri söylemiştim tanesi 1,5 liraydı.

Eklentiler

• IMG_8235.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 66

evet mama tok tutuyor derler ama bilemiyorum.
su emzige ben bir turlu alistiramadim ya

Böyle zamanlarda sütüm fışkıracak gibi hisse kapılıyorum :) emzirirken de sevgimden sütüm ağzına fışkırır gibi oluyo bebek öksürmeye başlayınca sakinleşiyorum :)) Rabbim kolaylık eylesin inşallah zorluklar geride kalmıştır

en guzelini yapiyosun canim,geri gelmeyecek bu zamanlar:)
ogretmen miydin canim?

Bende onu bundan mahrum etmek istemiyorum ama pek bir bilgi bulamadım internette. Annelik zaten hissiyatla gözlemle ilerliyor galiba içgüdulerimle yönetmem gerekiyor süreci. Tabi çocuk eğitiminde dogru yapıp yapmadığımizı zamanla görebiliroz bu yüzden umarım onlar için en iyisi olur.

Kg alımından anlarsın,bnmki de 2 saatte bir kalkıyor.sütün yarıyorsa mama vermeni tavsiye etmem cnm ama sen bilirsin tabii.hem kimi bebek ( bnm yegenim) mama aldıktan sonra annesinin memesini bırak sütünü bile almamıştı.öyle bebeler de var yanii:)

Bizimki bunda cok oyalanıyor bir de sevgilibebek ten 0-6 ay zeka kartları almıstım onlarda ilgisini cekiyor
Ateşolcer için de braun 6520 kullanıyorum ve memnunum cnm

Eklentiler

• IMG_6386.webp
    13 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…