2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

sagol canim.
cok guzel olmus:)

Yok canım esimde şakasına diyor zaten mama gerekmedikce kullanmayız tabiki. Mide kapasitesi mi küçükde fazla emmiyor acaba sonrada cok sık besleniyor ya da süt doyurucu deil mi öyle birsey olabilir diye dusunuyorum. Ilk ay 1200 ikinci ay 1600 aldı kızım kilo alıminda sorunumuz yok maşallah.

Bizimkinde de %80 ihtimal varmış cnm. Peynir, süt, tereyağı, çikolata,,, kısacası süt içeren herşey üç hafta yasak dedi doktor
Bizim de aynı 3 hafta yasak galiba 3 hafta sonunda yavaş yavaş yemeye başlıcaz hangisinin dokunduğunu tesbit edicek . Inan kahvaltı da ne yicemi şaşırıyorum

canim biberonla kac cc veriyosun

Canım bazı bebekelr bir seferde emerler doyururlar kendilerini bazıları da atıştırmacı bebeklerdir sık sık az az emmeyi tercih ederler senin bebe atıştırmacı olabilir yada tam kendini doyurmadan uyuyordur o yüzden de sık uyanır

Bizimki bunda cok oyalanıyor bir de sevgilibebek ten 0-6 ay zeka kartları almıstım onlarda ilgisini cekiyor
Ateşolcer için de braun 6520 kullanıyorum ve memnunum cnm
Canım bu oyuncağın adı masalcı tırtıl sanırım, araştırdım şimdi biraz çok beğendim. Alıcam ben de :) Çok saol canım.

Ateşmlölçer de aklımda bulunsun aynen :)

Kilosu nasıl canım
Kilosu normalse sütün yarıyodur..
Sütün çoksa sütünü sağıp biberonla versen.belki memede yorulup çok süt içermiyodur doymuyodur.
Biberonla kolay aktığı için çabuk doyar yorulmadan.rahat uyur
Ama biberonada alışırsa seni bırakabilir
Bilemedim yani :)
evet mama tok tutuyor derler ama bilemiyorum.
su emzige ben bir turlu alistiramadim ya

Biberon alıyomu bebeğin?
Çevremde gördüğüm kadarıyla biberon alan bebekler emzikte alıyor.
Sadece meme emenler emziği reddediyor.

evet canim,biberonla da veriyorum ama emzik almiyor. hatta en son vermemde ki vermemle cikarmam bir oldu,cunku ögürdü ve kustu
bir daha da vermedim.

evet canim,biberonla da veriyorum ama emzik almiyor. hatta en son vermemde ki vermemle cikarmam bir oldu,cunku ögürdü ve kustu
bir daha da vermedim.

Bazen benimkide öğürüyor canım.
Ara sıra ver tekrar.açken alır diye düşünüyorum.
Benimkide bazen istiyor bazen istemiyor diliyle itiyo yada öğürüyo.
Ama uykuya geçerken mutlaka istiyo.yada elini emince emzik veriyorum ki el emmeye alışmasın.

Kizlar yardim
Tikanan mememin ucunda beyaz iltihap gibi bisey cikti cok canim yaniyo emzirirken napacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…