Canım masa fotosu çekemedim yoğunluktan ama bu var elimde bir tek. Lohusa şerbeti anne yapımı, ben Furkan Neşriyat diye bir siteden 3lü Yasin, çanta tespih seti satın aldım 3 liraydı tanesi, mavi şekerler de Eminönü, bir de Elmas şekerleme internet sitesinden Mevlüt şekeri söylemiştim tanesi 1,5 liraydı.
Kg alımından anlarsın,bnmki de 2 saatte bir kalkıyor.sütün yarıyorsa mama vermeni tavsiye etmem cnm ama sen bilirsin tabii.hem kimi bebek ( bnm yegenim) mama aldıktan sonra annesinin memesini bırak sütünü bile almamıştı.öyle bebeler de var yanii:)
Yok canım esimde şakasına diyor zaten mama gerekmedikce kullanmayız tabiki. Mide kapasitesi mi küçükde fazla emmiyor acaba sonrada cok sık besleniyor ya da süt doyurucu deil mi öyle birsey olabilir diye dusunuyorum. Ilk ay 1200 ikinci ay 1600 aldı kızım kilo alıminda sorunumuz yok maşallah.
Bizim de aynı 3 hafta yasak galiba 3 hafta sonunda yavaş yavaş yemeye başlıcaz hangisinin dokunduğunu tesbit edicek . Inan kahvaltı da ne yicemi şaşırıyorum
Yok canım esimde şakasına diyor zaten mama gerekmedikce kullanmayız tabiki. Mide kapasitesi mi küçükde fazla emmiyor acaba sonrada cok sık besleniyor ya da süt doyurucu deil mi öyle birsey olabilir diye dusunuyorum. Ilk ay 1200 ikinci ay 1600 aldı kızım kilo alıminda sorunumuz yok maşallah.
Canım bazı bebekelr bir seferde emerler doyururlar kendilerini bazıları da atıştırmacı bebeklerdir sık sık az az emmeyi tercih ederler senin bebe atıştırmacı olabilir yada tam kendini doyurmadan uyuyordur o yüzden de sık uyanır
emir iki memeyi emiyor. sonra sagiyorum. 70 80 cikiyor.
aglamaya baslayinca sutun bittigini/azaldigini anliyorum,o zaman sagmaya basliyorum.
sen neye gore sagmaya geciyosun?
Bizim de aynı 3 hafta yasak galiba 3 hafta sonunda yavaş yavaş yemeye başlıcaz hangisinin dokunduğunu tesbit edicek . Inan kahvaltı da ne yicemi şaşırıyorum
O ifadenin eski tip tek kapılı dolaplar için olduğunu düşünüyorum. Bizim dolaplar zaten buzluğu derin dondurucu ayarı eti 6 ay saklayabiliyorsun değil mi
Bizimki bunda cok oyalanıyor bir de sevgilibebek ten 0-6 ay zeka kartları almıstım onlarda ilgisini cekiyor
Ateşolcer için de braun 6520 kullanıyorum ve memnunum cnm
Bugün buralar hep masallah aferim akıllı kızımıza. Bunlari duyunca esim mama verelim en azindan gece diyor. Biz gece en az 5 kez kalkıyoruz 5 dakikak emiyo bazen bir dakika bazende emmek istiyo anlıyorum ama memeyi kavrayamıyor uykudan. Acaba süt mu yaramiyor yaa nasil anlarım bunu
Kilosu nasıl canım
Kilosu normalse sütün yarıyodur..
Sütün çoksa sütünü sağıp biberonla versen.belki memede yorulup çok süt içermiyodur doymuyodur.
Biberonla kolay aktığı için çabuk doyar yorulmadan.rahat uyur
Ama biberonada alışırsa seni bırakabilir
Bilemedim yani :)
Kilosu nasıl canım
Kilosu normalse sütün yarıyodur..
Sütün çoksa sütünü sağıp biberonla versen.belki memede yorulup çok süt içermiyodur doymuyodur.
Biberonla kolay aktığı için çabuk doyar yorulmadan.rahat uyur
Ama biberonada alışırsa seni bırakabilir
Bilemedim yani :)
Biberon alıyomu bebeğin?
Çevremde gördüğüm kadarıyla biberon alan bebekler emzikte alıyor.
Sadece meme emenler emziği reddediyor.
Bazen benimkide öğürüyor canım.
Ara sıra ver tekrar.açken alır diye düşünüyorum.
Benimkide bazen istiyor bazen istemiyor diliyle itiyo yada öğürüyo.
Ama uykuya geçerken mutlaka istiyo.yada elini emince emzik veriyorum ki el emmeye alışmasın.