Bazen benimkide öğürüyor canım.
Ara sıra ver tekrar.açken alır diye düşünüyorum.
Benimkide bazen istiyor bazen istemiyor diliyle itiyo yada öğürüyo.
Ama uykuya geçerken mutlaka istiyo.yada elini emince emzik veriyorum ki el emmeye alışmasın.
Bugün buralar hep masallah aferim akıllı kızımıza. Bunlari duyunca esim mama verelim en azindan gece diyor. Biz gece en az 5 kez kalkıyoruz 5 dakikak emiyo bazen bir dakika bazende emmek istiyo anlıyorum ama memeyi kavrayamıyor uykudan. Acaba süt mu yaramiyor yaa nasil anlarım bunu
Yok canım esimde şakasına diyor zaten mama gerekmedikce kullanmayız tabiki. Mide kapasitesi mi küçükde fazla emmiyor acaba sonrada cok sık besleniyor ya da süt doyurucu deil mi öyle birsey olabilir diye dusunuyorum. Ilk ay 1200 ikinci ay 1600 aldı kızım kilo alıminda sorunumuz yok maşallah.
Eee masallah daha nolsun:) cok iyi kg alımı.
Sonucta ac kalmıyor,hızlı emiyorsa doyurur karnını bi yerde okumustum emme refleksi iyi, guclu olan bebekler ilk 5 dk da gogsun %90 lık kısmını boşaltır diodu,ne derece dogru bilmiyorum ama kg alımına bakarsak dogru gibi :))))(
Ben prima kullanıyordum bi kez sleepy kullandm mecburen baktm gayet iyi. İkisini dönüşmlü kullanıyorum. Şöyle ki primanın kalıbı daha büyük. Prima küçüldüğünde bi numara büyük sleepy alıyorm sonra primaya geçiyorum:) bol olursa da sıkıntı çnkü
Yaaa kizlar ciddimisiniz iltihap olabilirmi neydi bu dert benim basimdan gitmedi bi turlu ya emziriyorumki iyice tikanmasin diye emzirmeyimmi bebeqe zarari olurmu ?
Yaaa kizlar ciddimisiniz iltihap olabilirmi neydi bu dert benim basimdan gitmedi bi turlu ya emziriyorumki iyice tikanmasin diye emzirmeyimmi bebeqe zarari olurmu ?
Bana emzirme demişti ama aynı sey mi bilmiyorum tabii,sag ve dök enfeksiyon bebeğe gecer demişti:/ ama dr görsün bi belki farklı bişeydir seninki
Sag sagdıgını dolaba koy dr a gdene kadar,bişey olmaz derse sonra verisisin ziyan olmAsın sütün
Kızlar hani bebeklere biberon yerine enjektör öneriyorsunuz ya ilk zamanlar; o bildiğimiz iğne yapılan enjektörlerden değil mi? Ölçüsü var mı onların? Defne'ye reflü ilacını içiremiyorum feryat figan bağırıyor. Biberon ucu denedim ölçek denedim kaşık denedim... Artık enjektör son umudum o da olmazsa ne yapacağım bilmiyorum.
Birazdan eczaneye çıkacağım çabuk yazabilirseniz çok makbule geçer.
Canım reflü ilacı mı kullanıyosunuz bizimde reflümüz var ama bize vermedi ilaç çok kusuyo üzülüyorum eğer iyi gelicekse bende doktoruma danışmak istiyorum