2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

ne ac ne tok ne uykuya gecerken aliyor:)
2 farkli emzik denedim ama ise yaramadi. denemeye devam edecegim napayim.

Birgün sütünü sağ kaç ml çıktığına bak istersen.

Canım bu oyuncağın adı masalcı tırtıl sanırım, araştırdım şimdi biraz çok beğendim. Alıcam ben de :) Çok saol canım.

Ateşmlölçer de aklımda bulunsun aynen :)

Rica ederim:) yanii bizim ki epey bi oyalanıp dinliyor bunu.seninki de sever bence

Eee masallah daha nolsun:) cok iyi kg alımı.
Sonucta ac kalmıyor,hızlı emiyorsa doyurur karnını bi yerde okumustum emme refleksi iyi, guclu olan bebekler ilk 5 dk da gogsun %90 lık kısmını boşaltır diodu,ne derece dogru bilmiyorum ama kg alımına bakarsak dogru gibi :))))(

Birde kızkar bez olarak bim in bezini veya a101 sleepy bezini deneyen oldumu deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olururum.
Ben prima kullanıyordum bi kez sleepy kullandm mecburen baktm gayet iyi. İkisini dönüşmlü kullanıyorum. Şöyle ki primanın kalıbı daha büyük. Prima küçüldüğünde bi numara büyük sleepy alıyorm sonra primaya geçiyorum:) bol olursa da sıkıntı çnkü

Kızlar aslında artık eldiveni çıkartmak lazım tırnakları kesip törpüleyebilirsiniz üstelik açtıkça çizmemeyi öğreniyor.
Kesiyor ve törpülüyorum, bazen sanırım yetişemiyorum . Haftada iki kere kesiyorum hemen hemen çok hızlı uzuyorlar ama yüzünü çok kurcalıyor benim kız.

Memede iltihap oluşmuş olabilir, sen bir genel cerraha git bence yol yakınken,iyice kötü olmadan, antibiyotikle falan dağılır .

Bnce emzirme o gögsünden,genel cerrah görsün bi,daha kötü olmadan
Yaaa kizlar ciddimisiniz iltihap olabilirmi neydi bu dert benim basimdan gitmedi bi turlu ya emziriyorumki iyice tikanmasin diye emzirmeyimmi bebeqe zarari olurmu ?

Yaaa kizlar ciddimisiniz iltihap olabilirmi neydi bu dert benim basimdan gitmedi bi turlu ya emziriyorumki iyice tikanmasin diye emzirmeyimmi bebeqe zarari olurmu ?

Bana emzirme demişti ama aynı sey mi bilmiyorum tabii,sag ve dök enfeksiyon bebeğe gecer demişti:/ ama dr görsün bi belki farklı bişeydir seninki
Sag sagdıgını dolaba koy dr a gdene kadar,bişey olmaz derse sonra verisisin ziyan olmAsın sütün

Benden o şekilde akıntı gelmedi hiç ama bence elinle biraz sağ bakalım iltihap gelmeye devam edecek mi?

Canım reflü ilacı mı kullanıyosunuz bizimde reflümüz var ama bize vermedi ilaç çok kusuyo üzülüyorum eğer iyi gelicekse bende doktoruma danışmak istiyorum

B bursa_83
Yükledim mevlüt masamızı ve hazırlıklarımızı canım.

Eklentiler

• mevltmasası4.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 81
  • mevlütmasası.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 80
  • mevlütmasası1.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 79
  • mevlütmasası2.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 74
  • mevlütmasası3.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…