2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
emir iki memeyi emiyor. sonra sagiyorum. 70 80 cikiyor.
aglamaya baslayinca sutun bittigini/azaldigini anliyorum,o zaman sagmaya basliyorum.
sen neye gore sagmaya geciyosun?

Canım ben sadece gece uykusuna geçerken takviye yapıyorum gün içinde mecbur kalmadıkça biberon vermiyorum doymadığını hissettiğimde ve uykuya geçemediğinde çünkğ gündüz uyandıktan 1-1:30 saat arası tekrar uykuya geçiypr eğer gam doymamışsa zaten uyuyamıyor

Slepy denedik ama hep sızdırdı hiç memnun kalmadım ben nir paket kaldı

Ben bugün bim denedim gayet iyiydi gündüz bim gece prima devam edeyim diyorum gece sık değişmesekte gündüz zaten 2 saate bir mutlaka değişiyorum teşekkür ederim bilgi paylaşımın için

Teşekkür ederim canım paylaştığın için

A101 i denedim çok koku oluyodu falan beğenmedim hiç

Tamam canım sağol

Kızlar dün giremedim hepinize çok teşekkür ederiz bebisim şimdi çok iyi. Arada aklına gelunce bir içli içli ağlıyor ama azaldı. Otun oynayıp gülcüler atıyor :) aklınızda bulunsun eğer başınıza gelirse ilk bakmaniz gereken emme refleksiymis diger belirtiler daha sonra oluyormuş.
2 gündür annemler de geldi. Düşmesi bahane oldu özlemişler:)

Bizimki o tip galiba saģip vermeyide denedim biberon almadı malesef. Emmeye devam etmiyor bir süre sonra ağzını mıhlıyor açmıyor daha. Emzikde almıyor cok nadiren tuttu cok zora kalınca.

S sakyuz canım ben gecen link paylaşmıştım. İnternette cok uyguna bulunuyor prima bezler. Bimin bezinden daha uyguna geliyor hatta. Benim yazdığım içeriklere bakarsan eğer 3 numara prima premium care 204 adet 85 liraydı kargo dahil. İki farklı bez çocuğu pişik yapmasın.

Canım gec oldu arkadaslar bilgilendirdi mi bilmiyorum. Ben de calma kullanıyorum ve medela nın süt sağma makinası da var o makinanın kullanımında tüm medala biberonlar için standart olduğu yazıyordu. Benim calma nin ucu süt sagdigim biberona da oluyor

İyi olmasına çok sevindimmm
Tekrar cok gecmis olsun...

Doğum kilosu düşüktü bu yüzden hızlı aldı kiloya bakılırsa doyuyor. Biz biberon reddi yaşıyoruz malesef bu yüzden yapışığız 24 saat.
Birgün sütünü sağ kaç ml çıktığına bak istersen.
Hıc emmeden sağmadım hep sonra fazlasını sağdım o da en fazla 70 cc falan cikti genelde 40 50 cikiyor. Ama biberon almadigi icin pek sagmiyorum. Sadece buzlukta acil durumlar icin biraz biriktiriyorum o kadar

Maşallah sütün yetiyo demekki canım.benim süt çok azaldı.biberonun dibinde azıcık bişey çıkıyor.

selam canim biz barisla iyiyiz seni sormali? nasil gidiyor egenin fizik tedavisi?
ben suan oyun halisinin oyuncaklari ve park yatagin donencesinden baska oyuncak kullanmiyorum. suan onlar yetiyor ilgisini cekmeye.
termometre olarak da braun thermoscan 7 kullaniyoruz. kulaktan olcuyor. ben memnunum. tutarli sonuclar veriyor.

Bilgiye kendi ulaşmalı, diğer bir değişle öğrenmeyi öğrenmeli. Öğrenmekten zevk almalı diye düşünüyorum. Ben de bırakalım oynasın kafasında değilim belirli bir yaştan sonra kapasitesinin çocuğu olmalı. Hatta uzmanlar kapasitesinin biraz daha üstünde beklentisi olmalı diyor ailenin. Bizim ulkemizde ya çok düşük beklenti oluyor ya da çok yüksek oluyor beklentiler. Fazla yükleme de aslında bunun bir sonucu.
Geçmiş olsun sana da ya herkeste bu dert var bu sıralar.
Ben genelde bol bol konuşup, gülümseyip, dokunuyorum, gidikliyorum, spor yaptiriyorum. Çok hoşuna gidiyor:)
Oyun halısı var ona koyuyorum.
Çıngırağı ile oynatıyorum
Kurbagasiyla konusturuyorum
Müzik dinliyoruz
Boşa geçiyormuş gibi derken yani nasıl boşa gidiyor ?
Ben artık takmıyorum ya ellerini tanımaya başladı çünkü artık. Bakıyorum iki elini birleştirip ağzına filan götürüyor. Tam keşfetme zamanı.

Bazı günler memeden koparamıyorum artik ucu sızlıyor ama uyku yine aynı belkide bos bos emiyor. Insallah dediğin gibidir bende bu yönden seviniyorum ama uykunun en tatlı yerinde tekrar uyanıyorum o iki saatte bir emiyor ama ben arada anca 1 saat uyuyorum yani. Saglikli olsunlar da sabredecez düzene girecek elbet. Dimi? Insallah. Amin

Kesiyor ve törpülüyorum, bazen sanırım yetişemiyorum . Haftada iki kere kesiyorum hemen hemen çok hızlı uzuyorlar ama yüzünü çok kurcalıyor benim kız.
Bir de şöyle bişey var Beren in yüzü çok kuru o da çok oynuyordu yüzüyle ben ne zaman iyi nemlendirirsem daha az oynuyor. Kuruluk kaşıntı yapıyor

Maşallah sütün yetiyo demekki canım.benim süt çok azaldı.biberonun dibinde azıcık bişey çıkıyor.
Ben cok yorulunca ve uyuyamayınca azalıyor canim. Birde kırmizı et ve tahin helvası yiyorum azalınca artıyor diye hissediyorum. Sende dikkat et sana neler yarıyor diye umarım senin sütünde artar.

Canım reflü ilacı mı kullanıyosunuz bizimde reflümüz var ama bize vermedi ilaç çok kusuyo üzülüyorum eğer iyi gelicekse bende doktoruma danışmak istiyorum
Evet reflü ilacı, bizim kızın reflüsü bayagi şiddetli o yüzden verdi doktor. Eğer sen de fiziksel önlemleri aldın ve hala devam ediyorsa doktora sor yardimci olsun. Geçmiş olsun inşallah biter kusması.

Evininhatunu
Bana kalırsa o çıkan şey kanali tıkayan katılaşmış süt:) Benden de çıkmıştı bi kereliğine cıktı değil mi? sonra rahatladın mk
Canim zaten nette okudugim kdariyla sut kabarcigi diyolarmis buna tikanan kanalin disa vurmus halimi ne emziriyorum orda duruyo ole sivilce gibi canim gidiyo emzirirken seninkiide aciyomuydu ? Bugun surekli emzjriyorum hala orda duruyo hatta bitane dha cikti simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…