Maşallah siZe de :) şimdilik biz de iyi gidiyoruz,, bakalım,, darısı yarının başına inşallah :))MaşaAllah kızimıza insallah bu duzeni olusturabilirsiniz tabi bizde. Bende bir ara 9 a cekmistim uyku saatini cok güzeldi sonra bozuldu derken 12yi gecmeden uyumuyordu dün nasil olduysa yine 9 da uyudu hatta ben uyanacak yiyecek diye bekliyorum bizim kız meģer gece uykusuna gecmis ben şok tabi.
Ya bu harika birşey,, Ayşe’yi defalarca bu kitapla uyutmuştum ben. Kimseye vermediğime de eminim ama bir türlü bulamıyorumBizimki bunda cok oyalanıyor bir de sevgilibebek ten 0-6 ay zeka kartları almıstım onlarda ilgisini cekiyor
Ateşolcer için de braun 6520 kullanıyorum ve memnunum cnm
Ya bu harika birşey,, Ayşe’yi defalarca bu kitapla uyutmuştum ben. Kimseye vermediğime de eminim ama bir türlü bulamıyorumtekrar alıcam bir ara :)
Bazı günler memeden koparamıyorum artik ucu sızlıyor ama uyku yine aynı belkide bos bos emiyor. Insallah dediğin gibidir bende bu yönden seviniyorum ama uykunun en tatlı yerinde tekrar uyanıyorum o iki saatte bir emiyor ama ben arada anca 1 saat uyuyorum yani. Saglikli olsunlar da sabredecez düzene girecek elbet. Dimi? Insallah. Amin
doktor yanlis yazmis cnm buyik ihtimal bana ya bugun ver ya da yarin acilden verebilirsin dedi bendr bugun verdim kan ve 0.44 sonuc malesef
Aslında kilo alımı iyi olduğu için doktor gerek duymadı ki onun yanında rota aşısını damlatırken üstüne kustu gerek duymadı 3 gündür de kusmuyo çok şükür AllahımaEvet reflü ilacı, bizim kızın reflüsü bayagi şiddetli o yüzden verdi doktor. Eğer sen de fiziksel önlemleri aldın ve hala devam ediyorsa doktora sor yardimci olsun. Geçmiş olsun inşallah biter kusması.
Benm göğsümde oldu bi aydan fazla oldu. Orda duruyor hala beyazlık. Ben çok panik yapmştm ama bi sıkıntı yaşamadım henüz. İnşallah yaşamamYaaa kizlar ciddimisiniz iltihap olabilirmineydi bu dert benim basimdan gitmedi bi turlu ya emziriyorumki iyice tikanmasin diye emzirmeyimmi bebeqe zarari olurmu ?
Kesinlikle,, daha hiçbir oyuncaklarının pili değişmedi bizde de. Bazılarını yıkamışlığım bile var benim. Ayrıca adamların nasıl bir Arge’si mi nesi varsa bilmiyorum ama her yaptıklarını da sever mi bir çocuk ya :)BEn yegenime almıstım,8 sene once simdi bize kaldı,1 kere pili deişti hala sapasaglam bu fisher price bi harika zaten:)
Emzirmeye devam et bence Cnm. Tabi İçin rahat etmeyecekse sor doktoruna ama böyle durumlarda emzirmeyi bıraktırmıyorlar hiç.Yaaa kizlar ciddimisiniz iltihap olabilirmineydi bu dert benim basimdan gitmedi bi turlu ya emziriyorumki iyice tikanmasin diye emzirmeyimmi bebeqe zarari olurmu ?
amin cnm sagolasin insallahAnladım cnm,herseyin bir zamanı buna inanırım ben...umudunu kaybetme,kimlerin ne hikayeleri var(bnmde öyle) zamanı geldiğinde sende hayırlısıyla bebegini kucagına alacaksın insallah...
Benden gelen meme ucumdaydi ve çektimCanim zaten nette okudugim kdariyla sut kabarcigi diyolarmis buna tikanan kanalin disa vurmus halimi neemziriyorum orda duruyo ole sivilce gibi canim gidiyo emzirirken seninkiide aciyomuydu ? Bugun surekli emzjriyorum hala orda duruyo hatta bitane dha cikti simdi
Kesinlikle,, daha hiçbir oyuncaklarının pili değişmedi bizde de. Bazılarını yıkamışlığım bile var benim. Ayrıca adamların nasıl bir Arge’si mi nesi varsa bilmiyorum ama her yaptıklarını da sever mi bir çocuk ya :)
Aa o da olabilir evet , zaten bizde de göz kapağında falan kuruluk var.Bir de şöyle bişey var Beren in yüzü çok kuru o da çok oynuyordu yüzüyle ben ne zaman iyi nemlendirirsem daha az oynuyor. Kuruluk kaşıntı yapıyor
Yani ne bileyim hep bi kendimi yetersiz hissetme hali var üzerimde şu aralar.İnsan çocuğu söz konudu olunca herşey dört dörtlük olsun tam olsun istiyor. Tabi böyle birşey mümkün değil biliyorum ama ona yetememe kaygısı var sanırım bende.Ben genelde bol bol konuşup, gülümseyip, dokunuyorum, gidikliyorum, spor yaptiriyorum. Çok hoşuna gidiyor:)
Oyun halısı var ona koyuyorum.
Çıngırağı ile oynatıyorum
Kurbagasiyla konusturuyorum
Müzik dinliyoruz
Boşa geçiyormuş gibi derken yani nasıl boşa gidiyor
Olur mu canım öyle hissetme bence zaten elimizden geleni yapıyoruz. Bu yaştaki bebekle zaten başka bir şey yapılmaz ki. Sevgi ilgi göstersek bile yeter.Yani ne bileyim hep bi kendimi yetersiz hissetme hali var üzerimde şu aralar.İnsan çocuğu söz konudu olunca herşey dört dörtlük olsun tam olsun istiyor. Tabi böyle birşey mümkün değil biliyorum ama ona yetememe kaygısı var sanırım bende.
O his hep olucak malesef annelik değişik bir duygu hali hiç yetmediğini düşünüyor insan ama bencede en önemlisi sevdiğini söyleyip bol bol sarılmakYani ne bileyim hep bi kendimi yetersiz hissetme hali var üzerimde şu aralar.İnsan çocuğu söz konudu olunca herşey dört dörtlük olsun tam olsun istiyor. Tabi böyle birşey mümkün değil biliyorum ama ona yetememe kaygısı var sanırım bende.
Peki emzirirken aciyomuydu canim ? InsaAllah yasamayiz cunku ben sutum olduqu surece hep emzirmek istiyorumBenm göğsümde oldu bi aydan fazla oldu. Orda duruyor hala beyazlık. Ben çok panik yapmştm ama bi sıkıntı yaşamadım henüz. İnşallah yaşamam
Aynen oyle canim zaten emzirme problemlerinin cozumu yine emzirne yine emzirme :):)Emzirmeye devam et bence Cnm. Tabi İçin rahat etmeyecekse sor doktoruna ama böyle durumlarda emzirmeyi bıraktırmıyorlar hiç.
Evininhatunu Can'ım inşallah çabucak geçer ;( bıdaha gelmedıyse o iltihap degıldır. Benımde ucu emerken sızlıyor ve emdıkten sonra beyazımsı oluyor.
Iltihap mi deilmi bilmiyorum kizlarBenden gelen meme ucumdaydi ve çektim
Aldım daha da acımadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?