2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Maşallah siZe de :) şimdilik biz de iyi gidiyoruz,, bakalım,, darısı yarının başına inşallah :))

Benim bıdık bugun babasına yüz vermiyor ananesine de.. Dun boyle degildi. Onlar kucağına alınca dudak büküyor gözleriyle beni arıyor beni görünce gülüyor.. bir kaç hareket gösterdim eşime bak bunu yapınca gülüyor diye o yapınca gülmüyor ben yapınca kikirdiyo babası resmen aglicak birazdan sizinkiler de öyle mi?

Bizimki bunda cok oyalanıyor bir de sevgilibebek ten 0-6 ay zeka kartları almıstım onlarda ilgisini cekiyor
Ateşolcer için de braun 6520 kullanıyorum ve memnunum cnm
Ya bu harika birşey,, Ayşe’yi defalarca bu kitapla uyutmuştum ben. Kimseye vermediğime de eminim ama bir türlü bulamıyorum tekrar alıcam bir ara :)

Bnmde aynı 2 saatte bi kalkıyor benim yatıp uyumam anca 1 saat:/ tabii ki grecek düzene cnm hep böyle olmayacak ya,Bizimki de bu aksam üzeri 1 saat memede kaldı tabii bos bos emdi çoğunu:) emzik niyetine... ama olsun kalsın meme de bana yeter,su 5dk emmeler yavas yavas uzar beelki:)
Dedigin gibi saglıklı olsunlar da biz kalkarız sorun deil cnm

doktor yanlis yazmis cnm buyik ihtimal bana ya bugun ver ya da yarin acilden verebilirsin dedi bendr bugun verdim kan ve 0.44 sonuc malesef

Anladım cnm,herseyin bir zamanı buna inanırım ben...umudunu kaybetme,kimlerin ne hikayeleri var(bnmde öyle) zamanı geldiğinde sende hayırlısıyla bebegini kucagına alacaksın insallah...

Evet reflü ilacı, bizim kızın reflüsü bayagi şiddetli o yüzden verdi doktor. Eğer sen de fiziksel önlemleri aldın ve hala devam ediyorsa doktora sor yardimci olsun. Geçmiş olsun inşallah biter kusması.
Aslında kilo alımı iyi olduğu için doktor gerek duymadı ki onun yanında rota aşısını damlatırken üstüne kustu gerek duymadı 3 gündür de kusmuyo çok şükür Allahıma o kusunca içim gidiyo üzülüyorum. Rabbim sağlık versin tüm bebişlerimize

Yaaa kizlar ciddimisiniz iltihap olabilirmi neydi bu dert benim basimdan gitmedi bi turlu ya emziriyorumki iyice tikanmasin diye emzirmeyimmi bebeqe zarari olurmu ?
Benm göğsümde oldu bi aydan fazla oldu. Orda duruyor hala beyazlık. Ben çok panik yapmştm ama bi sıkıntı yaşamadım henüz. İnşallah yaşamam

BEn yegenime almıstım,8 sene once simdi bize kaldı,1 kere pili deişti hala sapasaglam bu fisher price bi harika zaten:)
Kesinlikle,, daha hiçbir oyuncaklarının pili değişmedi bizde de. Bazılarını yıkamışlığım bile var benim. Ayrıca adamların nasıl bir Arge’si mi nesi varsa bilmiyorum ama her yaptıklarını da sever mi bir çocuk ya :)

Çok teşekkür ederim canım şimdilik pişik yapmadı geçmiş olsun senin bıdığa.

Benden gelen meme ucumdaydi ve çektim
Aldım daha da acımadı ya

Kesinlikle çok iyi ,adamlar işi biliyor.. fiyatları biraz yüksek ama değer yani.

Yani ne bileyim hep bi kendimi yetersiz hissetme hali var üzerimde şu aralar.İnsan çocuğu söz konudu olunca herşey dört dörtlük olsun tam olsun istiyor. Tabi böyle birşey mümkün değil biliyorum ama ona yetememe kaygısı var sanırım bende.

Olur mu canım öyle hissetme bence zaten elimizden geleni yapıyoruz. Bu yaştaki bebekle zaten başka bir şey yapılmaz ki. Sevgi ilgi göstersek bile yeter.

O his hep olucak malesef annelik değişik bir duygu hali hiç yetmediğini düşünüyor insan ama bencede en önemlisi sevdiğini söyleyip bol bol sarılmak

Benm göğsümde oldu bi aydan fazla oldu. Orda duruyor hala beyazlık. Ben çok panik yapmştm ama bi sıkıntı yaşamadım henüz. İnşallah yaşamam
Peki emzirirken aciyomuydu canim ? InsaAllah yasamayiz cunku ben sutum olduqu surece hep emzirmek istiyorum

Emzirmeye devam et bence Cnm. Tabi İçin rahat etmeyecekse sor doktoruna ama böyle durumlarda emzirmeyi bıraktırmıyorlar hiç.
Aynen oyle canim zaten emzirme problemlerinin cozumu yine emzirne yine emzirme :):)

Evininhatunu Can'ım inşallah çabucak geçer ;( bıdaha gelmedıyse o iltihap degıldır. Benımde ucu emerken sızlıyor ve emdıkten sonra beyazımsı oluyor.

Benden gelen meme ucumdaydi ve çektim
Aldım daha da acımadı ya
Iltihap mi deilmi bilmiyorum kizlar dokunuyorum ele qeliyomu diye ama yok taaa iclerde bisey sanki hani agiz yaralarinda aft olurya beyaz can yakar ayni oyle insaaallah qecer emzirmenin basinciyla falan disa doqru ciksa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…