- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Hiç lazım olmamış tı almadım oyüzden tıkalı değil aslında ama fıkır fıkır ses geliyor sulu akıntı var birde hapşırıyor saat başı emziricem inşallah çabuk toparlarBirde ben serum fizyolojiği en fazla 10 damla sıkıyordum burun deliklerine sırayla hiç faydası olmuyormuş doktor kendisi uyguladı 1 tüpün yarısını bir burnuna, yarısınıda diğer burnuna sıktı resmen hemen açıldı burnu nefes almaya başladı yavrumnasıl kötü hissettim kendimi
İnşallah canımHiç lazım olmamış tı almadım oyüzden tıkalı değil aslında ama fıkır fıkır ses geliyor sulu akıntı var birde hapşırıyor saat başı emziricem inşallah çabuk toparlar
Selam kızlar naslsnz biz bugün rota aşımızı olduk bu ay oglum 600 gram almış gecen aylarda 1 kilo alıyordu hemşire normlnormal dedi ama pek emmiyor 2 3 haftadır atak dönemindeyiz heralde aklıma takıldı
Evet canım o ara ayrılmıyorlar memeden ama bırakma olayını diyorum yapışsın artk sorun değil şu red dönemleri geçsin deDiş çıkarma dönemleri de çok huysuz oluyorlarmış. O zamanlar da hiç memeden düşmüyorlarmış diyorlar.
Buralardayım :)Mutella nerelerdesin canım yazmıyorsun hiç İpek nasıl iyi mi?
Buralardayım :)
Evet canım yazmıyorum pek, okuyorum genelde :)
İpek iyi, korkuttu geçen gün. Gözünü çizdi. Göz bebeğini. Acile götürdük öğle arası olduğu için. Derinliğini bilemem, göz doktoru görsün ameliyat gerekebilir dedi. Göz hastanesine götürdük yüzeysel bi çizik oluşmuş Allahtan. Pomad sürdüm 2 kez. Dün kontrole gittik iyileşmiş bile. Taze olunca dokular hemen yeniliyor kendini.
Sen nasılsın?
Bence olur eğer tombikse. 3-6lar ufak kalıyor tek parça kıyafetlerde ama astronotlarda nasıl olur bilmiyorum çekme olmadığı için.
Kızların nazı tribi hep anneye olduğu içindir. Babalarına böyle olmazlar
Ben alternatif bir şey vermiyorum beslemek için. Birkaç saatte bir emiyor yine de emiyor, biberona falan geçsem o korku olurdu bende de. Acıkınca emecek, başka bir yolu yok bunun. Aç kalmaya dayanabileceklerini sanmıyorum. Tabi inat bir kızım olduğu için her şey beklenir ama artık diretmemeye karar verdim. Açlıktan elini emiyor, ben de teklif ediyorum zaten istemiyorsa yan yatirip yatırmaz başını ters yöne çeviriyor sen bilirsin diyorum yarım ya da bir saat sonra tekrar teklif ediyorum. Teklif ederken de 'emmek zorunda değilsin kızım, ben sadece acıkıp acıkmadığını bilmediğim için sormak zorunda hissediyorum' diyorum. Öyle olunca daha sakin tepki veriyor.
Tek bildiğim bu sürecin geçeceği, 2 yıl boyunca emmeyi reddedemez, memeyi görünce sanki can düşmanını görmüş gibi tavır yapamaz, bir dönemden geçiyor ve bu da geçecek. Bu tavıra da dün gece karar verdim, uykusuzluk insanın zihnini berraklaştırabiliyormuş, inşallah işe yarar
Teşekkür ederiz :)Ya çok geçmiş olsun insanın canından can gidiyor resmen miniklerimize bişi olmasın . İyiyim bende bizim bıdıkta grip atlattık şükür . Grip bile olsa çok zor geçiyor yaateşi yükseliyordu sürekli. Dün kontrolümüz vardı iyileşmiş.
Çok saol cnmProblem sadece biberon değil, ama biberonla daha yavaş beslendikleri için gıdayla temas daha uzun sürüyormuş ve daha kötü etkiliyormuş. Onun dışında gece beslenmeleri sadece meme emerek bile olsa anne sütü de şeker içerdiği için aynı problem ortaya çıkabiliyormuş. O yüzden biberondan ziyade gece beslenmesini diş fırçalandıktan sonra kesmek, kesilmiyorsa besleme sonrası su içirmek, gazlı bezle dişi silmek vs daha sağlıklıymış. Tabi düzenli diş kontrolü şartıyla... o kadar canım yandı ki bu önlemlerin tamamını birden almayı düşünüyorum Duru’da ben :)))
Evet canım o ara ayrılmıyorlar memeden ama bırakma olayını diyorum yapışsın artk sorun değil şu red dönemleri geçsin de
Sağol canım. Evet bende sürekli bi evham . Ya ateşi çıkarsa ya uyurken farkedemezsem diye uyumadım bekledim sürekli.bide zaten bebe hasta sürekli millette bi öpme çabası!Teşekkür ederiz :)
Çok geçmiş olsun iyileşmesine sevindim. Grip deyip geçmemek lazım ya. Gerçi onlar bizden daha sağlam:)
Yok neyseki o yok yani. Henüz tabi...canim damlada da mi red var?
Buralardayım :)
Evet canım yazmıyorum pek, okuyorum genelde :)
İpek iyi, korkuttu geçen gün. Gözünü çizdi. Göz bebeğini. Acile götürdük öğle arası olduğu için. Derinliğini bilemem, göz doktoru görsün ameliyat gerekebilir dedi. Göz hastanesine götürdük yüzeysel bi çizik oluşmuş Allahtan. Pomad sürdüm 2 kez. Dün kontrole gittik iyileşmiş bile. Taze olunca dokular hemen yeniliyor kendini.
Sen nasılsın?
Canım ergopouch uyku tulumu kullanıyorun 2.5 tog du yanlış hatırlamıyorsamArkadaşlar uyku tulumu almak istiyorum önerebileceğiniz bir marka var mi
Sağol canım. Evet bende sürekli bi evham . Ya ateşi çıkarsa ya uyurken farkedemezsem diye uyumadım bekledim sürekli.bide zaten bebe hasta sürekli millette bi öpme çabası!Anlam veremiyorum hasta işte görmüyor musunuz ! Ben öpmeye kıyamıyorum herkes öpmek için can atıyor. Kırmamak için bişey de demiyorum. Bizim insanımız neden böyle!
Öptürme canım. Çok net 'öpmeyin!' de. Kırılan kırılsın sen yaşıyorsun bebeğin yaşıyor sıkıntıyı. Öperek ne geçiyor ellerine?Sağol canım. Evet bende sürekli bi evham . Ya ateşi çıkarsa ya uyurken farkedemezsem diye uyumadım bekledim sürekli.bide zaten bebe hasta sürekli millette bi öpme çabası!Anlam veremiyorum hasta işte görmüyor musunuz ! Ben öpmeye kıyamıyorum herkes öpmek için can atıyor. Kırmamak için bişey de demiyorum. Bizim insanımız neden böyle!
Mutella Geçmiş olsun bir şey çıkmamasına çok sevindim yaa korktuğumuz seydi tam da. Allah korumuş
Çok sağolun kızlar.gecmis olsun canim. derin olmamasina sevindim.
Yok neyseki o yok yani. Henüz tabi...
Canım ergopouch uyku tulumu kullanıyorun 2.5 tog du yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?