2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hiç lazım olmamış tı almadım oyüzden tıkalı değil aslında ama fıkır fıkır ses geliyor sulu akıntı var birde hapşırıyor saat başı emziricem inşallah çabuk toparlar

Selam kızlar naslsnz biz bugün rota aşımızı olduk bu ay oglum 600 gram almış gecen aylarda 1 kilo alıyordu hemşire normlnormal dedi ama pek emmiyor 2 3 haftadır atak dönemindeyiz heralde aklıma takıldı

emir de 15 gunde 265 gr almis. doktor iyi dedi ama bana az geldi

Diş çıkarma dönemleri de çok huysuz oluyorlarmış. O zamanlar da hiç memeden düşmüyorlarmış diyorlar.
Evet canım o ara ayrılmıyorlar memeden ama bırakma olayını diyorum yapışsın artk sorun değil şu red dönemleri geçsin de

Mutella nerelerdesin canım yazmıyorsun hiç İpek nasıl iyi mi?
Buralardayım :)
Evet canım yazmıyorum pek, okuyorum genelde :)
İpek iyi, korkuttu geçen gün. Gözünü çizdi. Göz bebeğini. Acile götürdük öğle arası olduğu için. Derinliğini bilemem, göz doktoru görsün ameliyat gerekebilir dedi. Göz hastanesine götürdük yüzeysel bi çizik oluşmuş Allahtan. Pomad sürdüm 2 kez. Dün kontrole gittik iyileşmiş bile. Taze olunca dokular hemen yeniliyor kendini.
Sen nasılsın?

Ya çok geçmiş olsun insanın canından can gidiyor resmen miniklerimize bişi olmasın . İyiyim bende bizim bıdıkta grip atlattık şükür . Grip bile olsa çok zor geçiyor ya ateşi yükseliyordu sürekli. Dün kontrolümüz vardı iyileşmiş.

bende konusuyorum hep,bu boyle gitmez kuzum diyorum ama dinlemiyor
isin garibi biberona da yapismiyor artik. geveliyor agzinda.

Teşekkür ederiz :)
Çok geçmiş olsun iyileşmesine sevindim. Grip deyip geçmemek lazım ya. Gerçi onlar bizden daha sağlam:)

sagol canim. hepsi aklimizda olsun.

Teşekkür ederiz :)
Çok geçmiş olsun iyileşmesine sevindim. Grip deyip geçmemek lazım ya. Gerçi onlar bizden daha sağlam:)
Sağol canım. Evet bende sürekli bi evham . Ya ateşi çıkarsa ya uyurken farkedemezsem diye uyumadım bekledim sürekli.bide zaten bebe hasta sürekli millette bi öpme çabası! Anlam veremiyorum hasta işte görmüyor musunuz ! Ben öpmeye kıyamıyorum herkes öpmek için can atıyor. Kırmamak için bişey de demiyorum. Bizim insanımız neden böyle!

gecmis olsun canim. derin olmamasina sevindim.

cok kucukken kv optu kafasindan. opmuyoruz anne dedim. daha yeltenmiyor. bence soyle. bebeklerimiz insanlarin kırilmasindan daha onemli.

Öptürme canım. Çok net 'öpmeyin!' de. Kırılan kırılsın sen yaşıyorsun bebeğin yaşıyor sıkıntıyı. Öperek ne geçiyor ellerine?

Mutella Geçmiş olsun bir şey çıkmamasına çok sevindim yaa korktuğumuz seydi tam da. Allah korumuş

gecmis olsun canim. derin olmamasina sevindim.
Çok sağolun kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…