Çok saol canım :) Ben de buzlukta soğutulanlardan verdim, çok da hoşuna gitti ama dışarıda vermek için alternatif bir ürün arıyordum. soğan tavsiyen de çok güzel, onu da yapıcam canım.Canım evin derecesine göre ben aldığım satıcı ile konuşarak karar vermiştim tog olayına bizim ev merkezi olduğu için gece soğuk oluyor ona göre ayarlamıştım.
Nasıl yani bence hemen test yapmalısın canım.
Canım oda derecesi gece 20-22 derece arası o yüzden örtmüyorum. Zaten yorgan gibi ama terletmeyen kumaştan . Çok soğuk karlı havalarda bir tek polar eksta örtüyorum ama örtmeyi oek önermiyorlar onun yerine içine giyilen kıyafetleri kalınlaştırmal daha güvenli. Kolsuz olması daha sağlıklı çünkü bebekler vücut ısılarını kolları ile ayarlıyorlar. Ama şu anda sadece kolları ince penye battabiyr ile tumum üzerinden kundak yapıyorum canım.
Canım ben kullandım çok memnun kalmıştım. Bence iyi bir ürün ama illa şartmı dersen bence şart değil onun yerine içimsu dolu olan dişliklerden alıp buzlukta dondurup onu vermek daha faydalı soğuk bebeklerin diş etlerini dahatlatıyor. Diş çıkmadan önce geşil soğanın beyaz sap kısımlarınıda verebilirsin bem kaşır hemde soğan antibiyotik gibi.
Onerden çıktı test mi yaptınKizlar ben hamile miyim ne ya acayip moralim bozuk
Çok geçmiş olsun canım.Çok sağol canım. Korkunçtu gerçekten. Bir süre gözü kapalı ağladı açmaya çalıştıkça daha çok ağladı. Bir ara sustu açmaya çalıştı. Bayılıyor sandım. Belli bir zaman geçtikten sonra yavaş yavaş açabildi. İlk gördüğüm şey de göz bebeğindeki çizik oldu. Aklımı kaybediyordum. Ağlaya ağlaya gittim hastaneye. Küçük bi olay belki ama çok etkiledi. Göze müdahale de edemiyorsun. Allah kimseye yaşatmasın.
Kızlar halam bebek yoğunbakım hemşiresi. Bebekler diş kaşısın diye verilen soğan, pırasa gibi şeylerden dolayı sürekli yogunbakima geliyormuş bebekler. Boğazlarına kaçıp oraya yapışıyormuş. Beni uyarmıştı bu konuda. Sizin de aklınızda olsun.Çok saol canım :) Ben de buzlukta soğutulanlardan verdim, çok da hoşuna gitti ama dışarıda vermek için alternatif bir ürün arıyordum. soğan tavsiyen de çok güzel, onu da yapıcam canım.
Of resmen ben burda gerildim. Bize de sonucu bildir canım.Smdi test aldim yapacam kizlar olmasin oyle bisry nolur
Sakin ol canım belki üşütmüşsündürSmdi test aldim yapacam kizlar olmasin oyle bisry nolur
Yok canım aynı şehirde bile yaşamıyoruz. Ama uzun süre görmeyince ondan daha çok sevmeye çalışıyorlar .
Benim kafamın içinde de kalp atışı sesi cinliyor. Anne karni sesinden illallah ettik ama o ses olmayınca dış seslere daha çok uyanıyor bebeğim.Fondaki surekli supurge sesi de cabasi
Loobex miydi?Soğuk buhar makinası aldık canım o kendisi ayarlıyor oda nemini 50 yapıyoruz 50 olunca duruyor düşünce çalışmaya başlıyor. Çok iyi oldu ama en azından geceleri boğazı kurumuyor . Öksürüyordu arada bir şimdi çok şükür geçti. Peteğe takılan suluklardan koydum ama pek fayda etmedi.
Ben ikisini art arda yaşadım. İkisi de çok zor ama tabi ret daha kötü beslenemediği için. Bu arada zaten az emiyor Defne, bir de emdiginde dış etini meme ucuyla kaşıyor yine hassaslaştı. Resmen her yönüyle yenidoğanlığa döndük. Sadece artık daha cazgirEvet canım o ara ayrılmıyorlar memeden ama bırakma olayını diyorum yapışsın artk sorun değil şu red dönemleri geçsin de
Ne kadar dikkat etsek de olacağı varsa oluyor ya. Yanındaydım çünkü ben.Bizimde el tırnagında biliosun iltihap olmustu ya ,ondan beri derin kesmiyorum sadece sık kesiyorum bi de kenarlarını yuvarlak yapmaya calısıyorum. Korkuyorum hep o yüzden cizecek diye.
Cok dikkat etmek gerek Allah korusun
Sağolun kızlar.Çok geçmiş olsun canım.
Evet tabi kalp atışı ile dönüşümlü olarak :)) Bir de anne karni sesini ses sistemine veriyorum evi inletiyor:))))Benim kafamın içinde de kalp atışı sesi cinliyor. Anne karni sesinden illallah ettik ama o ses olmayınca dış seslere daha çok uyanıyor bebeğim.
Loobex miydi?
Ben ikisini art arda yaşadım. İkisi de çok zor ama tabi ret daha kötü beslenemediği için. Bu arada zaten az emiyor Defne, bir de emdiginde dış etini meme ucuyla kaşıyor yine hassaslaştı. Resmen her yönüyle yenidoğanlığa döndük. Sadece artık daha cazgir
Bize de bildir canımSmdi test aldim yapacam kizlar olmasin oyle bisry nolur
Evet canım LoobexBenim kafamın içinde de kalp atışı sesi cinliyor. Anne karni sesinden illallah ettik ama o ses olmayınca dış seslere daha çok uyanıyor bebeğim.
Loobex miydi?
Ben ikisini art arda yaşadım. İkisi de çok zor ama tabi ret daha kötü beslenemediği için. Bu arada zaten az emiyor Defne, bir de emdiginde dış etini meme ucuyla kaşıyor yine hassaslaştı. Resmen her yönüyle yenidoğanlığa döndük. Sadece artık daha cazgir
Kesinlike öyle canım neyse idare edicez bi şekilde anlayana kadar anlatıcaz.anladim. ama iste sevmek sadece opmek degil,bunu anlayamiyorlar.
Canım evin derecesine göre ben aldığım satıcı ile konuşarak karar vermiştim tog olayına bizim ev merkezi olduğu için gece soğuk oluyor ona göre ayarlamıştım.
Nasıl yani bence hemen test yapmalısın canım.
Canım oda derecesi gece 20-22 derece arası o yüzden örtmüyorum. Zaten yorgan gibi ama terletmeyen kumaştan . Çok soğuk karlı havalarda bir tek polar eksta örtüyorum ama örtmeyi oek önermiyorlar onun yerine içine giyilen kıyafetleri kalınlaştırmal daha güvenli. Kolsuz olması daha sağlıklı çünkü bebekler vücut ısılarını kolları ile ayarlıyorlar. Ama şu anda sadece kolları ince penye battabiyr ile tumum üzerinden kundak yapıyorum canım.
Canım ben kullandım çok memnun kalmıştım. Bence iyi bir ürün ama illa şartmı dersen bence şart değil onun yerine içimsu dolu olan dişliklerden alıp buzlukta dondurup onu vermek daha faydalı soğuk bebeklerin diş etlerini dahatlatıyor. Diş çıkmadan önce geşil soğanın beyaz sap kısımlarınıda verebilirsin bem kaşır hemde soğan antibiyotik gibi.
Geçmiş olsun kuzucuğa.Buralardayım :)
Evet canım yazmıyorum pek, okuyorum genelde :)
İpek iyi, korkuttu geçen gün. Gözünü çizdi. Göz bebeğini. Acile götürdük öğle arası olduğu için. Derinliğini bilemem, göz doktoru görsün ameliyat gerekebilir dedi. Göz hastanesine götürdük yüzeysel bi çizik oluşmuş Allahtan. Pomad sürdüm 2 kez. Dün kontrole gittik iyileşmiş bile. Taze olunca dokular hemen yeniliyor kendini.
Sen nasılsın?
Emiyordu emiyordu sonra memede uyuya kalıyordu ama artık onu yapmıyoryine emiyor ama gizler faltaşı gibi açık oluyor geceleri
Smdi test aldim yapacam kizlar olmasin oyle bisry nolur
Sorma yahuahh su geceler. bizim gozler zor acik duruyor. onlarin faltaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?