2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok saol canım :) Ben de buzlukta soğutulanlardan verdim, çok da hoşuna gitti ama dışarıda vermek için alternatif bir ürün arıyordum. soğan tavsiyen de çok güzel, onu da yapıcam canım.

Çok geçmiş olsun canım.

Çok saol canım :) Ben de buzlukta soğutulanlardan verdim, çok da hoşuna gitti ama dışarıda vermek için alternatif bir ürün arıyordum. soğan tavsiyen de çok güzel, onu da yapıcam canım.
Kızlar halam bebek yoğunbakım hemşiresi. Bebekler diş kaşısın diye verilen soğan, pırasa gibi şeylerden dolayı sürekli yogunbakima geliyormuş bebekler. Boğazlarına kaçıp oraya yapışıyormuş. Beni uyarmıştı bu konuda. Sizin de aklınızda olsun.

Fondaki surekli supurge sesi de cabasi
Benim kafamın içinde de kalp atışı sesi cinliyor. Anne karni sesinden illallah ettik ama o ses olmayınca dış seslere daha çok uyanıyor bebeğim.
Loobex miydi?
Evet canım o ara ayrılmıyorlar memeden ama bırakma olayını diyorum yapışsın artk sorun değil şu red dönemleri geçsin de
Ben ikisini art arda yaşadım. İkisi de çok zor ama tabi ret daha kötü beslenemediği için. Bu arada zaten az emiyor Defne, bir de emdiginde dış etini meme ucuyla kaşıyor yine hassaslaştı. Resmen her yönüyle yenidoğanlığa döndük. Sadece artık daha cazgir

Bizimde el tırnagında biliosun iltihap olmustu ya ,ondan beri derin kesmiyorum sadece sık kesiyorum bi de kenarlarını yuvarlak yapmaya calısıyorum. Korkuyorum hep o yüzden cizecek diye.
Cok dikkat etmek gerek Allah korusun
Ne kadar dikkat etsek de olacağı varsa oluyor ya. Yanındaydım çünkü ben.

Onerden çıktı test mi yaptın

Mutella çok geçmiş olsun canım allah korumuş

Çok geçmiş olsun canım.
Sağolun kızlar.

Evet tabi kalp atışı ile dönüşümlü olarak :)) Bir de anne karni sesini ses sistemine veriyorum evi inletiyor:))))

Evet canım Loobex

oda termometresi almam lazim benim. sicakligi bilmiyorum cunku. tahmin ediyorum sadece.

Geçmiş olsun kuzucuğa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…