2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaşlar uyku tulumu almak istiyorum önerebileceğiniz bir marka var mi
Mothercare hiç terletmiyor cnm, aklında olsun. Panço’da genelde olmuyor, chicco çok pahalı, bence gereksiz, h&m de genelde terletiyor. Aklımda olanlar bunlar. Bir de ebebekten almış eşim Duru’ya ama daha denemedim. Kalitesi iyi görünüyor ama :)

En az 2 yaş inşallah hemen bırakırım gibi anlaşılmış mesajda ama niyetim öyle 6 ayı atlatınca başka sıkıntılı dönem yok diye biliyorum
Diş çıkarma dönemleri de çok huysuz oluyorlarmış. O zamanlar da hiç memeden düşmüyorlarmış diyorlar.

Of ben kabullendim artık sanırım bizim kız 3-4 yaşına gelmeden rahata eremeyecegim. Iki gecedir memede uyumayı da bıraktı artık. Her kalktıktan sonra plates topunda zipliyoruz ki uyusun Şu an tüm yaşam enerjim çekilmiş durumda. Dün de slingi yıkamıştım hala kurumamış. Eve tıkılıp kaldık. Ne güzel hava alıyorduk. O da yok iki gündür.
Kendimi çok yorgun hissediyorum. Hiç bir şey yapacak halim kalmadı. Mememin teki de öyle bi süt biriktirmiş ki kız emerken yaygarayı koparıyor. Sağmak da istemiyorum iyice artmasın diye Korkuyorum yine tıkanacak.
Sanki her şey üst üste geldi yahu
Vallahi tükendim

Haklısın canım ama geçici bu süreçler benim kızımda bi ara sürekli kucak ve memede durmak istiyordu gece uykusu bile yok denecek kadar azdı. Bende tükenmiştim bazı geceleri biliyorum uyu artk diye. Ama geçici gerçekten 3 4 aylık olunca gerçektenn uykuları düzene giriyor. Her şey yavaş yavaş oluyor üzme kendini yalnız değilsin

Uç ay dolmak üzere ya inşallah dorduncu ayda biraz düzelir. Yalnız olmadigimi hepimizin böyle şeylerde boğuştuğunu biliyorum ama işte yorgunluk çok ağır basıyor artık bir de havalar kötü tabi insan iyice kötü oluyor.

Aynen canım dışarı çıkıp bi 5 10 dk yürüyüş yapmak bile ilaç gibi geliyor. Eşimin işten geleceği saati iple çekiyorum kızımı ona verip biraz uyuyorum o kadar iyi geliyor ki.

Aynen canım dışarı çıkıp bi 5 10 dk yürüyüş yapmak bile ilaç gibi geliyor. Eşimin işten geleceği saati iple çekiyorum kızımı ona verip biraz o kadar iyi geliyor ki
Aynen eşime kızı devredip iki çamaşır bile assam güzel geliyor yani:)

Ben astronot tulumu 3~6 ay aldım hata mı ettim acaba? Ama şu an içinde kayboluyor bide 6~9 alsam kışın başında hiç giyemez diye düşündüm değiştirsem mi acaba ?

Kızlar doğa grip oldu sanırım burnu akıyor sanırım genzide akıyor hapşırıyor ne yapabilirim
Geçmiş olsun canım serum fizyolojikle burnunu temizle sürekli genzi akınca içi kalkıyor benim kızımında kusacak gibi oluyor. Sık sık temizleyip emziriyorum. Bide oda nemini 50 lerde tutuyorum iyi şimdilik şükür.

Selam kızlar naslsnz biz bugün rota aşımızı olduk bu ay oglum 600 gram almış gecen aylarda 1 kilo alıyordu hemşire normlnormal dedi ama pek emmiyor 2 3 haftadır atak dönemindeyiz heralde aklıma takıldı

Ne serum fizyolojik nede aspiratör var nemi nasıl 50 lerde tutuyorsun peki

Soğuk buhar makinası aldık canım o kendisi ayarlıyor oda nemini 50 yapıyoruz 50 olunca duruyor düşünce çalışmaya başlıyor. Çok iyi oldu ama en azından geceleri boğazı kurumuyor . Öksürüyordu arada bir şimdi çok şükür geçti. Peteğe takılan suluklardan koydum ama pek fayda etmedi.

Birde ben serum fizyolojiği en fazla 10 damla sıkıyordum burun deliklerine sırayla hiç faydası olmuyormuş doktor kendisi uyguladı 1 tüpün yarısını bir burnuna, yarısınıda diğer burnuna sıktı resmen hemen açıldı burnu nefes almaya başladı yavrum nasıl kötü hissettim kendimi

canim damlada da mi red var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…