2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
cok kucukken kv optu kafasindan. opmuyoruz anne dedim. daha yeltenmiyor. bence soyle. bebeklerimiz insanlarin kırilmasindan daha onemli.
Ya öyle tabiki defalarca söyledim. Bu sefer görmemişin çocuğu olmuş moduna girecekler. Sen korudukça daha çok hasta olacak diyorlar iyice sinir oluyorum. Yok ağzına bişi vermeye çalışmalar falan tersliyorum surat düşüyor hemen kimse kusura bakmasın 6aydan önce hiçbir şey vermiyorum diyorum. Çocuğun başından ayrılmıyorum biri bişi yapacak diye . Anlayana tabi...

Bir haftadir basim donuyo midem bulaniyo ama 2 qundur acayip sklasti cocuqu anneme biraktim o derece bakamiyorum test yapmayada korktum cesaret bulursam yapacam buda korunurken olduydu ya simdide oyle olduysa

ayni evde mi yasiyorsunuxz?

Bir haftadir basim donuyo midem bulaniyo ama 2 qundur acayip sklasti cocuqu anneme biraktim o derece bakamiyorum test yapmayada korktum cesaret bulursam yapacam buda korunurken olduydu ya simdide oyle olduysa

Test yap hemen gecikmeden. Aklında durdukça daha çok hissedersin hamile moduna girersin. Yap kurtul.

Benimki diş kaşıyıcıyı yuttu yutucak, az kaldı :))
Canım daha önceki mesajlarından Sophie diş kaşıyıcı kullandığını hatırlıyorum. Gerçekten normal diş kaşıyıcılardan farkı var mı? Sadece markaya para vermek istemiyorum, eğer gerçekten iyi bir ürün, bence alınmalı diyorsan da alıcam canım :) Yorumunu bekliyorum:)

Çok geçmiş olsun canım ipek kızına allahtan ucuz atlatmışsınız . Allah korusun yavrularımızı.

Çok geçmiş olsun canım ipek kızına allahtan ucuz atlatmışsınız . Allah korusun yavrularımızı.
Çok sağol canım. Korkunçtu gerçekten. Bir süre gözü kapalı ağladı açmaya çalıştıkça daha çok ağladı. Bir ara sustu açmaya çalıştı. Bayılıyor sandım. Belli bir zaman geçtikten sonra yavaş yavaş açabildi. İlk gördüğüm şey de göz bebeğindeki çizik oldu. Aklımı kaybediyordum. Ağlaya ağlaya gittim hastaneye. Küçük bi olay belki ama çok etkiledi. Göze müdahale de edemiyorsun. Allah kimseye yaşatmasın.

bu tog olayini neye gore ayarliyoruz canim

Canım evin derecesine göre ben aldığım satıcı ile konuşarak karar vermiştim tog olayına bizim ev merkezi olduğu için gece soğuk oluyor ona göre ayarlamıştım.

Kizlar ben hamile miyim ne ya acayip moralim bozuk

Nasıl yani bence hemen test yapmalısın canım.

Canım bizim uyku tulumuda bu şekilde kolsuz. Gece ayrıca bir şey örtüyor musun?

Canım oda derecesi gece 20-22 derece arası o yüzden örtmüyorum. Zaten yorgan gibi ama terletmeyen kumaştan . Çok soğuk karlı havalarda bir tek polar eksta örtüyorum ama örtmeyi oek önermiyorlar onun yerine içine giyilen kıyafetleri kalınlaştırmal daha güvenli. Kolsuz olması daha sağlıklı çünkü bebekler vücut ısılarını kolları ile ayarlıyorlar. Ama şu anda sadece kolları ince penye battabiyr ile tumum üzerinden kundak yapıyorum canım.

Canım ben kullandım çok memnun kalmıştım. Bence iyi bir ürün ama illa şartmı dersen bence şart değil onun yerine içimsu dolu olan dişliklerden alıp buzlukta dondurup onu vermek daha faydalı soğuk bebeklerin diş etlerini dahatlatıyor. Diş çıkmadan önce geşil soğanın beyaz sap kısımlarınıda verebilirsin bem kaşır hemde soğan antibiyotik gibi.

Çok çok gecmis olsun,kıyamam ben ona yaa...
Su tırnakları iyi dikkatli kesmek gerek bende cok korkuyorum ya,eli gözüne gidince:/
Allahtan derin cizik deilmiş.

Çok çok gecmis olsun,kıyamam ben ona yaa...
Su tırnakları iyi dikkatli kesmek gerek bende cok korkuyorum ya,eli gözüne gidince:/
Allahtan derin cizik deilmiş.
Çok şükür canım. Ne kadar kesersen kes jilet gibi zaten. Ben bi de törpü yapıyorum azıcık azıcık. Ona rağmen...

Çok şükür canım. Ne kadar kesersen kes jilet gibi zaten. Ben bi de törpü yapıyorum azıcık azıcık. Ona rağmen...

Bizimde el tırnagında biliosun iltihap olmustu ya ,ondan beri derin kesmiyorum sadece sık kesiyorum bi de kenarlarını yuvarlak yapmaya calısıyorum. Korkuyorum hep o yüzden cizecek diye.
Cok dikkat etmek gerek Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…