Hem sıcaklık ölçen hemde nemi gösterenlerden almanı tavsiye ederim. Nemde önemli. İnternetten 20 tl civarı bişeye almıştık sanırım.oda termometresi almam lazim benim. sicakligi bilmiyorum cunku. tahmin ediyorum sadece.
Hem sıcaklık ölçen hemde nemi gösterenlerden almanı tavsiye ederim. Nemde önemli. İnternetten 20 tl civarı bişeye almıştık sanırım.
Kırmak lazım ya, bebeğe bir şey olsa kimse durmayacak başında anneden babadan başka.Sağol canım. Evet bende sürekli bi evham . Ya ateşi çıkarsa ya uyurken farkedemezsem diye uyumadım bekledim sürekli.bide zaten bebe hasta sürekli millette bi öpme çabası!Anlam veremiyorum hasta işte görmüyor musunuz ! Ben öpmeye kıyamıyorum herkes öpmek için can atıyor. Kırmamak için bişey de demiyorum. Bizim insanımız neden böyle!
Ben de gıcık oluyorum bu lafa. Evet görmedim, ilk çocuğum en kıymetlim şu an, tabi ki uçan kuştan sakınacağım. Ayrıca ikinci üçüncü çocuk olsa ne olur, her biri kıymetli el alemden, bebeğin anne babası hariç herkes el alem sıfatını taşıyor benim gözümde. Sevsin tabi ki, kucağına alsın ama anne ne derse o. Direten olursa alırım çocuğumu sevdirmem bile.Ya öyle tabiki defalarca söyledim. Bu sefer görmemişin çocuğu olmuş moduna girecekler. Sen korudukça daha çok hasta olacak diyorlar iyice sinir oluyorum. Yok ağzına bişi vermeye çalışmalar falan tersliyorum surat düşüyor hemen kimse kusura bakmasın 6aydan önce hiçbir şey vermiyorum diyorum. Çocuğun başından ayrılmıyorum biri bişi yapacak diye . Anlayana tabi...
XCanım daha önceki mesajlarından Sophie diş kaşıyıcı kullandığını hatırlıyorum. Gerçekten normal diş kaşıyıcılardan farkı var mı? Sadece markaya para vermek istemiyorum, eğer gerçekten iyi bir ürün, bence alınmalı diyorsan da alıcam canım :) Yorumunu bekliyorum:)
Ben de hoparlörden veriyorum sesi mp3e bağlayıp ama kulaklarım çürüdü artık o sestenEvet tabi kalp atışı ile dönüşümlü olarak :)) Bir de anne karni sesini ses sistemine veriyorum evi inletiyor:))))
Oda nemi @45e gelince dursun diye ayarlıyorum ama sürekli 44-45 arasında gidip geliyor sürekli çalışıp duruyor buna çözüm buldun muEvet canım Loobex
Saol canım. Aman dikkatli olalım o zaman. İyi bir kaşıyıcı yeterli olur. Bizimki bugün yine çok huysuz, diş dönemi fena geçeceğe benziyorKızlar halam bebek yoğunbakım hemşiresi. Bebekler diş kaşısın diye verilen soğan, pırasa gibi şeylerden dolayı sürekli yogunbakima geliyormuş bebekler. Boğazlarına kaçıp oraya yapışıyormuş. Beni uyarmıştı bu konuda. Sizin de aklınızda olsun.
Kırmak lazım ya, bebeğe bir şey olsa kimse durmayacak başında anneden babadan başka.
Ben de gıcık oluyorum bu lafa. Evet görmedim, ilk çocuğum en kıymetlim şu an, tabi ki uçan kuştan sakınacağım. Ayrıca ikinci üçüncü çocuk olsa ne olur, her biri kıymetli el alemden, bebeğin anne babası hariç herkes el alem sıfatını taşıyor benim gözümde. Sevsin tabi ki, kucağına alsın ama anne ne derse o. Direten olursa alırım çocuğumu sevdirmem bile.
X
Sophie ile ilgili küf oluşturduğuna dair görseller vardı. Şimdi bulamadım ama bir araştır istersen.
Ben de hoparlörden veriyorum sesi mp3e bağlayıp ama kulaklarım çürüdü artık o sesten
Oda nemi @45e gelince dursun diye ayarlıyorum ama sürekli 44-45 arasında gidip geliyor sürekli çalışıp duruyor buna çözüm buldun mu
10 sn kadar bekletiyorum öyle. Memeyi kolayca alabileceği şekilde tutuyorum, dudağının kıyısına kadar getiriyorum ve değdiriyorum dudağına hatta bazen ağzına sokuyorum birazcık. Alacağı varsa alıyor yoksa feryada devam. Bırakıyorum o zaman yarım ya da 1 saat kadar sonra yine veriyorum.Gretchen Grundler canim peki yatirdigin an cigligi basiyor ya,ondan sonrasini anlatir misin? surekli yatir kaldir mi yapiyosun?
saat basi soruyorum demissin ya,o arada napiyosun?
Birde odanın kapısı açık olduğu zaman sürekli çalışıyor canım kapalı mı tutuyorsunuz kapıyı ?Biz 50de ayarlıyoruz, 50ye gelince duruyor . Düşünce tekrar başlıyor çalışmaya. Yalnız bizde ayrıca nem ölçer yok makinadan takip edebiliyoruz o yüzden
Aynen artık fenalık geldi :)Kırmak lazım ya, bebeğe bir şey olsa kimse durmayacak başında anneden babadan başka.
Ben de gıcık oluyorum bu lafa. Evet görmedim, ilk çocuğum en kıymetlim şu an, tabi ki uçan kuştan sakınacağım. Ayrıca ikinci üçüncü çocuk olsa ne olur, her biri kıymetli el alemden, bebeğin anne babası hariç herkes el alem sıfatını taşıyor benim gözümde. Sevsin tabi ki, kucağına alsın ama anne ne derse o. Direten olursa alırım çocuğumu sevdirmem bile.
X
Sophie ile ilgili küf oluşturduğuna dair görseller vardı. Şimdi bulamadım ama bir araştır istersen.
Ben de hoparlörden veriyorum sesi mp3e bağlayıp ama kulaklarım çürüdü artık o sesten
Oda nemi @45e gelince dursun diye ayarlıyorum ama sürekli 44-45 arasında gidip geliyor sürekli çalışıp duruyor buna çözüm buldun mu
Evet diş kasiyici en güvenlisi. Seninki erken başlamış yalnız Allah kolaylık versinSaol canım. Aman dikkatli olalım o zaman. İyi bir kaşıyıcı yeterli olur. Bizimki bugün yine çok huysuz, diş dönemi fena geçeceğe benziyor
Yarın 18. Haftaya başlıyoruz canımYa kaçıncı haftadasiniz geçen haftadan beri gündüz 20 dk uyumuyor gece yede aşırı uykusuz kaldığımızdan çığlık çığlığa giriyoruz
10 sn kadar bekletiyorum öyle. Memeyi kolayca alabileceği şekilde tutuyorum, dudağının kıyısına kadar getiriyorum ve değdiriyorum dudağına hatta bazen ağzına sokuyorum birazcık. Alacağı varsa alıyor yoksa feryada devam. Bırakıyorum o zaman yarım ya da 1 saat kadar sonra yine veriyorum.
Bide pırasa canım doğal kaşıyıcılarÇok saol canım :) Ben de buzlukta soğutulanlardan verdim, çok da hoşuna gitti ama dışarıda vermek için alternatif bir ürün arıyordum. soğan tavsiyen de çok güzel, onu da yapıcam canım.
Valla ben de çok merak ettm.Evininhatunu naptın yahuu hadi merak ettik
Bizim de kaç gündür öyle ya emzik veriyorum çıkarıp yanda çiğniyor:) soothie emzik ilk defa işe yaradı kulaklarını fln kemiriyor güzelce ama yetmiyor tabiSaol canım. Aman dikkatli olalım o zaman. İyi bir kaşıyıcı yeterli olur. Bizimki bugün yine çok huysuz, diş dönemi fena geçeceğe benziyor
ne marka aldim canim,memnunsan?
Diwu diye bir marka.Ben memnunum ama led ekranlısını bulursan öylesini al. Gece kalktığımda karanlıkta saati, sıcaklığı göremiyorum.ne marka aldim canim,memnunsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?