2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kırmak lazım ya, bebeğe bir şey olsa kimse durmayacak başında anneden babadan başka.

Ben de gıcık oluyorum bu lafa. Evet görmedim, ilk çocuğum en kıymetlim şu an, tabi ki uçan kuştan sakınacağım. Ayrıca ikinci üçüncü çocuk olsa ne olur, her biri kıymetli el alemden, bebeğin anne babası hariç herkes el alem sıfatını taşıyor benim gözümde. Sevsin tabi ki, kucağına alsın ama anne ne derse o. Direten olursa alırım çocuğumu sevdirmem bile.
X
Sophie ile ilgili küf oluşturduğuna dair görseller vardı. Şimdi bulamadım ama bir araştır istersen.

Evet tabi kalp atışı ile dönüşümlü olarak :)) Bir de anne karni sesini ses sistemine veriyorum evi inletiyor:))))
Ben de hoparlörden veriyorum sesi mp3e bağlayıp ama kulaklarım çürüdü artık o sesten
Evet canım Loobex
Oda nemi @45e gelince dursun diye ayarlıyorum ama sürekli 44-45 arasında gidip geliyor sürekli çalışıp duruyor buna çözüm buldun mu

Saol canım. Aman dikkatli olalım o zaman. İyi bir kaşıyıcı yeterli olur. Bizimki bugün yine çok huysuz, diş dönemi fena geçeceğe benziyor

Biz 50de ayarlıyoruz, 50ye gelince duruyor . Düşünce tekrar başlıyor çalışmaya. Yalnız bizde ayrıca nem ölçer yok makinadan takip edebiliyoruz o yüzden

Gretchen Grundler canim peki yatirdigin an cigligi basiyor ya,ondan sonrasini anlatir misin? surekli yatir kaldir mi yapiyosun?
saat basi soruyorum demissin ya,o arada napiyosun?
10 sn kadar bekletiyorum öyle. Memeyi kolayca alabileceği şekilde tutuyorum, dudağının kıyısına kadar getiriyorum ve değdiriyorum dudağına hatta bazen ağzına sokuyorum birazcık. Alacağı varsa alıyor yoksa feryada devam. Bırakıyorum o zaman yarım ya da 1 saat kadar sonra yine veriyorum.

Biz 50de ayarlıyoruz, 50ye gelince duruyor . Düşünce tekrar başlıyor çalışmaya. Yalnız bizde ayrıca nem ölçer yok makinadan takip edebiliyoruz o yüzden
Birde odanın kapısı açık olduğu zaman sürekli çalışıyor canım kapalı mı tutuyorsunuz kapıyı ?

Aynen artık fenalık geldi :)
Saol canım. Aman dikkatli olalım o zaman. İyi bir kaşıyıcı yeterli olur. Bizimki bugün yine çok huysuz, diş dönemi fena geçeceğe benziyor
Evet diş kasiyici en güvenlisi. Seninki erken başlamış yalnız Allah kolaylık versin

Ya kaçıncı haftadasiniz geçen haftadan beri gündüz 20 dk uyumuyor gece yede aşırı uykusuz kaldığımızdan çığlık çığlığa giriyoruz
Yarın 18. Haftaya başlıyoruz canım
Sanırım 2 haftamız daha var atak olarak.
Gündüz bizimki doğduğundan beri 20-30dk yı geçmedi uykuları. Ama gece daha düzenliydi. Şimdi saat başı ayakta. Umarım atak bitince düzene de girer.

o arada napiyor uyuyor mu?

Çok saol canım :) Ben de buzlukta soğutulanlardan verdim, çok da hoşuna gitti ama dışarıda vermek için alternatif bir ürün arıyordum. soğan tavsiyen de çok güzel, onu da yapıcam canım.
Bide pırasa canım doğal kaşıyıcılar
Diş kaşıyıcıları nerden aldınız içi sulu olanlar civilde var mıdır

Bizim de kaç gündür öyle ya emzik veriyorum çıkarıp yanda çiğniyor:) soothie emzik ilk defa işe yaradı kulaklarını fln kemiriyor güzelce ama yetmiyor tabi

Kizlarrrr yaptimmm
Ya ben aceleden meraktan kullanma kilavuzunu okumadim bu biraz pahali testti kesin sinuc olsun diye oyle aldim ben diqer testten sandim uzerine damlatiln varya bu idrara batiriliyomus ama ben idrara batirilan yere damlattim yavas yavas tek cizqi cikti 10 dk bekledim hala tekti doqrudur demi keske okuyup yaosaydim ama farkli cikacaqini sanmiyorum...cok.sukur yokmus Rabbim olmayanlara versin hani kizim biraz buyuk olsa neyse derim ama suan olursa cok yipranirdim tabi yinede Rabbim herseyin hayirlisi neyse onu versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…