2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok geçmiş olsun canm

Hadi geçmiş olsun rahatladın canım. Bu aralar bende de var bi bulantı baş dönmesi ama herkes aynı sanırım.. yani inş öyledir

biz ilk 2 sene istememistik. sonra da olmamisti biliyorsun. o yuzden artik konusurken daha dikkatliyim. sana da gozunaydin demeyim de allahtan hayirlisi diyeyim

Dün 3. Ay kontrolümüz ve rota aşısı için gittik. Giderek artan meme reddimiz devam ediyor gelişimi çok güzel kilo boy refleksler. 1.300 gr almış. Gaz damlasını bırakmıştım ben zaten gerek yok artık iyi görünüyor dedi.dişimiz her an çıkabilirmiş. Diş eti kabarmıştı zaten. Yeşilimsi kaka içinde köpüklü çok sıvı değilse kaka yaparken sıkıntı yaşamıyorsa sorun yok dedi. Meme reddi içinde bu dönemde çok sık yaşanabilir 6 haftayı bulabilir bu durum dedi. Sonra tekrar eskiye dönüyorlarmış ama bazende hiç istemiyor ne yapsanda biraz bekleyelim dedi. Ama emzirmeye ve stoktaki sütlere devam dedi. Sağıp verince ortalama 120-150 cc civarında ver dedi. Gece uyku düzeni çok iyi ancak bukadar olur dedi. Gündüz için bir düzen tutturamaz henüz ama biraz destekle orta yolu bularak ufaktan bir düzene başlayın dedi. Bizim deniz oğlan bir haftadır sabah 10 da uyanıyor. Acaba uykusunu alıyor onun için mi gündüz şekerlemeyle geçiyor. Akşam 11 de uyuyor. Sabah 6 da kalkıyor. Besleniyor tekrar uyuyor sonra 10 da uyanıyor. Sonra da gece 11 e kadar 2 saat arayla yarım saatlik şekerlemeler yapıyor. Uzun zamandır takip edemediğim için hiç bilmiyorum. sizde uyku durumları nasıl

Canım evet biraz araştırdım, var öyle görseller cidden. Yıkayıp kurularken dikkatli olmak gerekiyormuş. Şuan kararsızım, düşünücekleri.

Bide pırasa canım doğal kaşıyıcılar
Diş kaşıyıcıları nerden aldınız içi sulu olanlar civilde var mıdır
Canım bana hediye gelmişti, ama eczanelerde falan vardır bence. Bebedor'unki var şuan elimde, özellikle soğuk verince rahatlatıyor gibi.

Bence çalışmak seni mutlu ediyorsa, motivasyonunu arttıracaksa başla. Ama zevk almayacaksan bunalacaksan seneyi beklemeni tavsiye ederim.
Çalısmak beni mutlu ediyor ama simdiye kadar hep keyifli keyifli çalıştım bu yüzden emin olamadim acaba baskı altinda olurmuyum diye. Belki biraz uykular duzene girseydi geceleri rahat çalışırdim diye düşündüm. Ama geçen sinavda hamileydim kanamam vardı bir sene kaybettim zaten bu sene artık zorlamam lazım çünku bikgiler eskiyor eskidikce daha zor olur sanki.
Evet biz 6 9 larada başladık kıyafette ama astronotu daha bol yapmışlardır diye düşündüm. 3 6 ya elim gitmiyor niyeyse. Sizin var mı astronotunuz?
Lise öğretmeni değilim çok bilgim yok ama Palme kullananlar memnun bayağı sakin bi çocuğun varsa uğraş yoksa seneye ertele yada her sene gir :)
Çocuğun bir gunu bir günunu tutmuyor ve nasıl devam eder sürecle ilgili pek bilgim yok ilk olduğu için. Palme yayınlarına bir goz atayım o zaman ben saol.
Sağ ol canim bundan aldık

Tamamdır sağ ol

6-9 aldık. Ilk başta dedim çok büyük oldu ama sonra giydirirken filan kolları geçirmesi zor olurmuş küçük beden. Iyiki büyük almışım diyorum
Bizimkinin kolu kol yerinde durmadı geri cekiyor bizde korktuk yanliş tutarızda incitiriz diye yoksa 3 6 ya elim gitmiyor benim sanki tam kışın olmaz gibi.
Insallah dediğin gibi olur şu kuzuyu düzene sokabilsem hiç düşünmicem de. Kendime stres alanı acmak istemiyorum.

biz ilk 2 sene istememistik. sonra da olmamisti biliyorsun. o yuzden artik konusurken daha dikkatliyim. sana da gozunaydin demeyim de allahtan hayirlisi diyeyim
Tabi canim kesinlikle Rabbim aratmasin olmayanlara nasip etsin bende eksik dilek dilemek istemiyorum.Kizim daha 2 aylik karnimin dikisinin acisi yeni yeni duzeliyo fala zaten buda supriz bebekti zor alistim lohusa depresyonuydu falan derken suan hamileliqi kaldiramazdim....oyuzden uzuldum yoksa Rabbim herseyn en hayirlisini daha iyi bilir bakalim omrum olursa bi kardes daha yaomak isterim nasipse

Ben lisede çalışıyorum ama yayınlar hakkında en güncel bilgiyi kitapçılardan yada forumlardan alırsın. Bence hemen başla yavaştan. İyi hazırlanmasanda gir, kendini test edersin. Artık bebeklerimiz hep hayatımızda, seneyede bir anda büyüyüp okula başlamayacaklarına göre ertelemeden başla bence.

aynen canim kesinlikle 2 ay cok erken. daha kendimize gelemedik.bir de sen cok gencsin,zamanin var:)
allahim herkese istedigi zamanda nasip etsin.

Hepsini mi boşalttı ben bir iki damlatıyordum bundan sonra hepsini boşaltırım

Çok geçmiş olsun cnm Allah korumuş nasıl çizmiş gözünü ya bu bıyıklar yokmu Bizimki de yüzünü çok çiziyor

Mutella geçmiş olsun geçen bende korktum şükür kirpikmis.
Bu arada sanki tüm günüm bebek uyutmaya çalışmakla geçiyor Hayır memede uyumadigi için zaten zorla uyuyor sonra hemen uyanmasin diye sürekli başında dur bi ara uyanır o ara meme vermeye çalış uykusu açılmamışsa bu seferde tekrar dalmak için memeyi bırakmaz yoruldum.

Alt sınır 500 gram dedi ilk aylardaki gibi almaz artık dedi ama insanın morali bozuluyor bzimkinde de meme reddi başladı emir nasıl emiyormu

neyini reddediyorsuniz a bebisler ,yapışın işte
emir ilk uyandiginda emiyor. ama ilerleyen saatlerde uyku acilinca istemedigi oluyor. birak memeyi kolumda bile yatmak istemiyor
aglayinca biraz dolasiyoruz,biraz salliyorum kucakta mayisiyor,o sekilde yine aliyor. ama aksam olunca imkani yok almiyor.
saat 10.30da oturduk kanepeye. saat 4. hala ayni yerdeyiz

hepimiz yorgunuz canim. nolacak halimiz bilemiyorum.

Doğayı yikiyacaktim bugün ama kararsız kaldım burnu akinca yikamasammi
Yıkama bence canım. Bir de hemen serum fizyolojik edin derim. Ben sizin gibi burun akıntımız varken serum fizyolojik kullanmadım üzerine bebeğimi de esirgemedim yıkadım, dışarıya çıkardım vs sonra 50 günlükken bronşit başlangıcı oldu, antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Önlemini önceden al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…