Kizlar ben hamile miyim ne ya acayip moralim bozuk
Çok geçmiş olsun canmÇok sağol canım. Korkunçtu gerçekten. Bir süre gözü kapalı ağladı açmaya çalıştıkça daha çok ağladı. Bir ara sustu açmaya çalıştı. Bayılıyor sandım. Belli bir zaman geçtikten sonra yavaş yavaş açabildi. İlk gördüğüm şey de göz bebeğindeki çizik oldu. Aklımı kaybediyordum. Ağlaya ağlaya gittim hastaneye. Küçük bi olay belki ama çok etkiledi. Göze müdahale de edemiyorsun. Allah kimseye yaşatmasın.
Hadi geçmiş olsun rahatladın canım. Bu aralar bende de var bi bulantı baş dönmesi ama herkes aynı sanırım.. yani inş öyledirKizlarrrr yaptimmm
Ya ben aceleden meraktan kullanma kilavuzunu okumadim bu biraz pahali testti kesin sinuc olsun diye oyle aldim ben diqer testten sandim uzerine damlatiln varya bu idrara batiriliyomus ama ben idrara batirilan yere damlattim yavas yavas tek cizqi cikti 10 dk bekledim hala tekti doqrudur demi keske okuyup yaosaydim ama farkli cikacaqini sanmiyorum...cok.sukur yokmus Rabbim olmayanlara versin hani kizim biraz buyuk olsa neyse derim ama suan olursa cok yipranirdim tabi yinede Rabbim herseyin hayirlisi neyse onu versin
Kizlarrrr yaptimmm
Ya ben aceleden meraktan kullanma kilavuzunu okumadim bu biraz pahali testti kesin sinuc olsun diye oyle aldim ben diqer testten sandim uzerine damlatiln varya bu idrara batiriliyomus ama ben idrara batirilan yere damlattim yavas yavas tek cizqi cikti 10 dk bekledim hala tekti doqrudur demi keske okuyup yaosaydim ama farkli cikacaqini sanmiyorum...cok.sukur yokmus Rabbim olmayanlara versin hani kizim biraz buyuk olsa neyse derim ama suan olursa cok yipranirdim tabi yinede Rabbim herseyin hayirlisi neyse onu versin
Canım evet biraz araştırdım, var öyle görseller cidden. Yıkayıp kurularken dikkatli olmak gerekiyormuş. Şuan kararsızım, düşünücekleri.Kırmak lazım ya, bebeğe bir şey olsa kimse durmayacak başında anneden babadan başka.
Ben de gıcık oluyorum bu lafa. Evet görmedim, ilk çocuğum en kıymetlim şu an, tabi ki uçan kuştan sakınacağım. Ayrıca ikinci üçüncü çocuk olsa ne olur, her biri kıymetli el alemden, bebeğin anne babası hariç herkes el alem sıfatını taşıyor benim gözümde. Sevsin tabi ki, kucağına alsın ama anne ne derse o. Direten olursa alırım çocuğumu sevdirmem bile.
X
Sophie ile ilgili küf oluşturduğuna dair görseller vardı. Şimdi bulamadım ama bir araştır istersen.
Ben de hoparlörden veriyorum sesi mp3e bağlayıp ama kulaklarım çürüdü artık o sesten
Oda nemi @45e gelince dursun diye ayarlıyorum ama sürekli 44-45 arasında gidip geliyor sürekli çalışıp duruyor buna çözüm buldun mu
Canım bana hediye gelmişti, ama eczanelerde falan vardır bence. Bebedor'unki var şuan elimde, özellikle soğuk verince rahatlatıyor gibi.Bide pırasa canım doğal kaşıyıcılar
Diş kaşıyıcıları nerden aldınız içi sulu olanlar civilde var mıdır
Çalısmak beni mutlu ediyor ama simdiye kadar hep keyifli keyifli çalıştım bu yüzden emin olamadim acaba baskı altinda olurmuyum diye. Belki biraz uykular duzene girseydi geceleri rahat çalışırdim diye düşündüm. Ama geçen sinavda hamileydim kanamam vardı bir sene kaybettim zaten bu sene artık zorlamam lazım çünku bikgiler eskiyor eskidikce daha zor olur sanki.Bence çalışmak seni mutlu ediyorsa, motivasyonunu arttıracaksa başla. Ama zevk almayacaksan bunalacaksan seneyi beklemeni tavsiye ederim.
Evet biz 6 9 larada başladık kıyafette ama astronotu daha bol yapmışlardır diye düşündüm. 3 6 ya elim gitmiyor niyeyse. Sizin var mı astronotunuz?Bence olur eğer tombikse. 3-6lar ufak kalıyor tek parça kıyafetlerde ama astronotlarda nasıl olur bilmiyorum çekme olmadığı için.
Kızların nazı tribi hep anneye olduğu içindir. Babalarına böyle olmazlar
Ben alternatif bir şey vermiyorum beslemek için. Birkaç saatte bir emiyor yine de emiyor, biberona falan geçsem o korku olurdu bende de. Acıkınca emecek, başka bir yolu yok bunun. Aç kalmaya dayanabileceklerini sanmıyorum. Tabi inat bir kızım olduğu için her şey beklenir ama artık diretmemeye karar verdim. Açlıktan elini emiyor, ben de teklif ediyorum zaten istemiyorsa yan yatirip yatırmaz başını ters yöne çeviriyor sen bilirsin diyorum yarım ya da bir saat sonra tekrar teklif ediyorum. Teklif ederken de 'emmek zorunda değilsin kızım, ben sadece acıkıp acıkmadığını bilmediğim için sormak zorunda hissediyorum' diyorum. Öyle olunca daha sakin tepki veriyor.
Tek bildiğim bu sürecin geçeceği, 2 yıl boyunca emmeyi reddedemez, memeyi görünce sanki can düşmanını görmüş gibi tavır yapamaz, bir dönemden geçiyor ve bu da geçecek. Bu tavıra da dün gece karar verdim, uykusuzluk insanın zihnini berraklaştırabiliyormuş, inşallah işe yarar
Çocuğun bir gunu bir günunu tutmuyor ve nasıl devam eder sürecle ilgili pek bilgim yok ilk olduğu için. Palme yayınlarına bir goz atayım o zaman ben saol.Lise öğretmeni değilim çok bilgim yok ama Palme kullananlar memnun bayağı sakin bi çocuğun varsa uğraş yoksa seneye ertele yada her sene gir :)
Bizimkinin kolu kol yerinde durmadı geri cekiyor bizde korktuk yanliş tutarızda incitiriz diye yoksa 3 6 ya elim gitmiyor benim sanki tam kışın olmaz gibi.Sağ ol canim bundan aldık
Tamamdır sağ ol
6-9 aldık. Ilk başta dedim çok büyük oldu ama sonra giydirirken filan kolları geçirmesi zor olurmuş küçük beden. Iyiki büyük almışım diyorum
Insallah dediğin gibi olur şu kuzuyu düzene sokabilsem hiç düşünmicem de. Kendime stres alanı acmak istemiyorum.Canim sınıf öğretmeniyim yeni sistemi pek bilmiyorum lise de çalışan arkadaşlar varsa onlar daha vakıftır inşallah bi öneri yaparlar bana kalırsa insan zor zamanlarında daha azimle çalışıyor daha başarılı oluyor o yüzden bence bu sene denemelisiniz :)
Tabi canim kesinlikle Rabbim aratmasin olmayanlara nasip etsin bende eksik dilek dilemek istemiyorum.Kizim daha 2 aylik karnimin dikisinin acisi yeni yeni duzeliyo fala zaten buda supriz bebekti zor alistim lohusa depresyonuydu falan derken suan hamileliqi kaldiramazdim....oyuzden uzuldum yoksa Rabbim herseyn en hayirlisini daha iyi bilir bakalim omrum olursa bi kardes daha yaomak isterim nasipsebiz ilk 2 sene istememistik. sonra da olmamisti biliyorsun. o yuzden artik konusurken daha dikkatliyim. sana da gozunaydin demeyim de allahtan hayirlisi diyeyim
Ben lisede çalışıyorum ama yayınlar hakkında en güncel bilgiyi kitapçılardan yada forumlardan alırsın. Bence hemen başla yavaştan. İyi hazırlanmasanda gir, kendini test edersin. Artık bebeklerimiz hep hayatımızda, seneyede bir anda büyüyüp okula başlamayacaklarına göre ertelemeden başla bence.Çalısmak beni mutlu ediyor ama simdiye kadar hep keyifli keyifli çalıştım bu yüzden emin olamadim acaba baskı altinda olurmuyum diye. Belki biraz uykular duzene girseydi geceleri rahat çalışırdim diye düşündüm. Ama geçen sinavda hamileydim kanamam vardı bir sene kaybettim zaten bu sene artık zorlamam lazım çünku bikgiler eskiyor eskidikce daha zor olur sanki.
Evet biz 6 9 larada başladık kıyafette ama astronotu daha bol yapmışlardır diye düşündüm. 3 6 ya elim gitmiyor niyeyse. Sizin var mı astronotunuz?
Çocuğun bir gunu bir günunu tutmuyor ve nasıl devam eder sürecle ilgili pek bilgim yok ilk olduğu için. Palme yayınlarına bir goz atayım o zaman ben saol.
Bizimkinin kolu kol yerinde durmadı geri cekiyor bizde korktuk yanliş tutarızda incitiriz diye yoksa 3 6 ya elim gitmiyor benim sanki tam kışın olmaz gibi.
Insallah dediğin gibi olur şu kuzuyu düzene sokabilsem hiç düşünmicem de. Kendime stres alanı acmak istemiyorum.
Tabi canim kesinlikle Rabbim aratmasin olmayanlara nasip etsin bende eksik dilek dilemek istemiyorum.Kizim daha 2 aylik karnimin dikisinin acisi yeni yeni duzeliyo fala zaten buda supriz bebekti zor alistim lohusa depresyonuydu falan derken suan hamileliqi kaldiramazdim....oyuzden uzuldum yoksa Rabbim herseyn en hayirlisini daha iyi bilir bakalim omrum olursa bi kardes daha yaomak isterim nasipse
Hepsini mi boşalttı ben bir iki damlatıyordum bundan sonra hepsini boşaltırımBirde ben serum fizyolojiği en fazla 10 damla sıkıyordum burun deliklerine sırayla hiç faydası olmuyormuş doktor kendisi uyguladı 1 tüpün yarısını bir burnuna, yarısınıda diğer burnuna sıktı resmen hemen açıldı burnu nefes almaya başladı yavrumnasıl kötü hissettim kendimi
Alt sınır 500 gram dedi ilk aylardaki gibi almaz artık dedi ama insanın morali bozuluyor bzimkinde de meme reddi başladı emir nasıl emiyormuemir de 15 gunde 265 gr almis. doktor iyi dedi ama bana az geldi
Çok geçmiş olsun cnm Allah korumuş nasıl çizmiş gözünü ya bu bıyıklar yokmu Bizimki de yüzünü çok çiziyorBuralardayım :)
Evet canım yazmıyorum pek, okuyorum genelde :)
İpek iyi, korkuttu geçen gün. Gözünü çizdi. Göz bebeğini. Acile götürdük öğle arası olduğu için. Derinliğini bilemem, göz doktoru görsün ameliyat gerekebilir dedi. Göz hastanesine götürdük yüzeysel bi çizik oluşmuş Allahtan. Pomad sürdüm 2 kez. Dün kontrole gittik iyileşmiş bile. Taze olunca dokular hemen yeniliyor kendini.
Sen nasılsın?
Hayrdr cnm nerden cikardnKizlar ben hamile miyim ne ya acayip moralim bozuk
Alt sınır 500 gram dedi ilk aylardaki gibi almaz artık dedi ama insanın morali bozuluyor bzimkinde de meme reddi başladı emir nasıl emiyormu
Mutella geçmiş olsun geçen bende korktum şükür kirpikmis.
Bu arada sanki tüm günüm bebek uyutmaya çalışmakla geçiyor Hayır memede uyumadigi için zaten zorla uyuyor sonra hemen uyanmasin diye sürekli başında dur bi ara uyanır o ara meme vermeye çalış uykusu açılmamışsa bu seferde tekrar dalmak için memeyi bırakmaz yoruldum.
Yıkama bence canım. Bir de hemen serum fizyolojik edin derim. Ben sizin gibi burun akıntımız varken serum fizyolojik kullanmadım üzerine bebeğimi de esirgemedim yıkadım, dışarıya çıkardım vs sonra 50 günlükken bronşit başlangıcı oldu, antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Önlemini önceden al benceDoğayı yikiyacaktim bugün ama kararsız kaldım burnu akinca yikamasammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?