Bana dr gösterdi birine bir tane digerine bir taneyi boşalttı valla,bende az sıkıyordum ise yaramıyordu,simdi hemen hemen tamamını bosaltıyorum kullandıgımda ,ancak rahatlatıp cıkartıyor sümükleri:)
Bana dr gösterdi birine bir tane digerine bir taneyi boşalttı valla,bende az sıkıyordum ise yaramıyordu,simdi hemen hemen tamamını bosaltıyorum kullandıgımda ,ancak rahatlatıp cıkartıyor sümükleri:)
AAysheDuru
canım sende diş konusunu ihmal etme bence. Hamilelik, emzirme derken ne kadar dikkat etsekte kalsiyum depoları boşaldı, bizim gibi diş hastalığı öyküsü olanlar tekrar korkuları ile yüzleşmek zorunda kalıyor. Ben daha geçen hafta kanal tedavisi yaptırmak zorunda kaldım ki diş hekimim ciddi bir tedaviye ihtiyacım olduğunu söyledi artık 6. ayı bekleyeceğiz demem o ki sende korkularını bir kenara bırakıp muayene ol bence:)
Ay ezgi sertel sunuyomuş bunu. Hiç sevmem birazdan yemek yiyecekmiş gibi duruyor. Ciddi dinleyemiyorum kibar kibar süzülmesini:) biraz denicem ama yne bi uzman var Bbursa_83
Evininhatunu
izlediğin filmin en heyecanlı yeri gelir de yüreğin ağzında izlersin ya öyle okudum mesajlarını:)Bebeklerimiz henüz çok küçük, hele ki Doğum gibi travmatik bir olaydan sonra insan bir bebeğe daha cesaret edemiyor yani ben edemiyorum şimdilik:) Tabi Rabbim isteyen herkese versin inşallah dünyada evlat gibi bir tat yokmuş meğerse
Ay ezgi sertel sunuyomuş bunu. Hiç sevmem birazdan yemek yiyecekmiş gibi duruyor. Ciddi dinleyemiyorum kibar kibar süzülmesini:) biraz denicem ama yne bi uzman var Bbursa_83
AAysheDuru
canım sende diş konusunu ihmal etme bence. Hamilelik, emzirme derken ne kadar dikkat etsekte kalsiyum depoları boşaldı, bizim gibi diş hastalığı öyküsü olanlar tekrar korkuları ile yüzleşmek zorunda kalıyor. Ben daha geçen hafta kanal tedavisi yaptırmak zorunda kaldım ki diş hekimim ciddi bir tedaviye ihtiyacım olduğunu söyledi artık 6. ayı bekleyeceğiz demem o ki sende korkularını bir kenara bırakıp muayene ol bence:)
Saol cnm, kesinlikle haklısın. Zonkluyor artık hepsi birden zaten. Bir de ufak tefek estetik dolgular yaptırmıştım hamilelikten önce gözümü karartıp, hamilelik sürecinde çok fırçalayamadığım için renk farklılığı oluştu biraz. Kısacası iyi bir elden geçme ve beyazlatma işlemine ihtiyacım var :) Ayşe’nin doktorunu çok beğendik, yetişkinlere de bakıyormuş, artık sıra bende mecbur :)))) Duru’yu da Allah izin verirse ilk dişten itibaren alıştırmayı planlıyorum. Çok fena gözüm korktu. Sana da çok geçmiş olsun cnm,, kanal da ayrı bir dert gerçekten ya kimisi de var ki bırak fırçalamayı diş fırçaları bile yok, ama taş gibi duruyor dişleri. Yapı da çok mühim malesef biz şanssız gruptayız demek ki
Valla bizde 3 günde 1 banyo yapmaya başladık.Hergün banyo yaptırmaya korkuyorum. Burnu akıyorsa bir gün daha bekle istersen. Zaten mis gibi kokuyorlar.
Çalısmak beni mutlu ediyor ama simdiye kadar hep keyifli keyifli çalıştım bu yüzden emin olamadim acaba baskı altinda olurmuyum diye. Belki biraz uykular duzene girseydi geceleri rahat çalışırdim diye düşündüm. Ama geçen sinavda hamileydim kanamam vardı bir sene kaybettim zaten bu sene artık zorlamam lazım çünku bikgiler eskiyor eskidikce daha zor olur sanki.
Evet biz 6 9 larada başladık kıyafette ama astronotu daha bol yapmışlardır diye düşündüm. 3 6 ya elim gitmiyor niyeyse. Sizin var mı astronotunuz?
Çocuğun bir gunu bir günunu tutmuyor ve nasıl devam eder sürecle ilgili pek bilgim yok ilk olduğu için. Palme yayınlarına bir goz atayım o zaman ben saol.
Bizimkinin kolu kol yerinde durmadı geri cekiyor bizde korktuk yanliş tutarızda incitiriz diye yoksa 3 6 ya elim gitmiyor benim sanki tam kışın olmaz gibi.
Insallah dediğin gibi olur şu kuzuyu düzene sokabilsem hiç düşünmicem de. Kendime stres alanı acmak istemiyorum.
O zaman iyi bile gelir cnm. Dediğin gibi bebiş uyuduktan sonra çalışırsın. Hem olmasa bile varsayarsın ki seneye başladın. Kafan dağılır, kendin için birşey yapmak da bebiş dışında bir alan vermiş olur sana hem :)
Canım daha önceki mesajlarından Sophie diş kaşıyıcı kullandığını hatırlıyorum. Gerçekten normal diş kaşıyıcılardan farkı var mı? Sadece markaya para vermek istemiyorum, eğer gerçekten iyi bir ürün, bence alınmalı diyorsan da alıcam canım :) Yorumunu bekliyorum:)
Valla kıvamı çok güzel cnm,, benim bile ısırasım geliyor :))) bir de el yapımı ve renkleri de elde meyve püresi ile boyanarak yapılıyor. (O yüzden hepsinin tonu birbirinden az da olsa farklı zaten.) yalnız ben farklı olsun diye kedi şeklinde olanı aldırmıştım ilk, sonradan annem zürafasını aldı da onu tutması daha kolay; daha çok sevmişti cadı. Duru da çok rahat kavrıyor. Alacaksan onu tavsiye ederim. Bir de telefon şeklinde içi su dolu olan var buzluğa koyulanlardan, o da çok güzel hala satılıyorsa.
AAysheDuru
Canım çok geçmiş olsun.
Allah bir daha yaşarmasın.
Bu aralar pek giremiyorum fırsat buldukça okuyorum yazılanları. Bebişi hasta olan herkese geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum allah şifa versin.
Benim kızım da bugün akşam üstü iki defa fışkırır gibi kustu kucagimdaydi yavruma birşey yapamadım hemen babam müdahale etti saolsun. Şimdi dr basında bekliyorum ateşi çıkar diye
Bir haftadir basim donuyo midem bulaniyo ama 2 qundur acayip sklasti cocuqu anneme biraktim o derece bakamiyorum test yapmayada korktum cesaret bulursam yapacam buda korunurken olduydu ya simdide oyle olduysa
neyini reddediyorsuniz a bebisler ,yapışın işte
emir ilk uyandiginda emiyor. ama ilerleyen saatlerde uyku acilinca istemedigi oluyor. birak memeyi kolumda bile yatmak istemiyor
aglayinca biraz dolasiyoruz,biraz salliyorum kucakta mayisiyor,o sekilde yine aliyor. ama aksam olunca imkani yok almiyor.
saat 10.30da oturduk kanepeye. saat 4. hala ayni yerdeyiz