2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hepsini mi boşalttı ben bir iki damlatıyordum bundan sonra hepsini boşaltırım

Bana dr gösterdi birine bir tane digerine bir taneyi boşalttı valla,bende az sıkıyordum ise yaramıyordu,simdi hemen hemen tamamını bosaltıyorum kullandıgımda ,ancak rahatlatıp cıkartıyor sümükleri:)

A AysheDuru canım sende diş konusunu ihmal etme bence. Hamilelik, emzirme derken ne kadar dikkat etsekte kalsiyum depoları boşaldı, bizim gibi diş hastalığı öyküsü olanlar tekrar korkuları ile yüzleşmek zorunda kalıyor. Ben daha geçen hafta kanal tedavisi yaptırmak zorunda kaldım ki diş hekimim ciddi bir tedaviye ihtiyacım olduğunu söyledi artık 6. ayı bekleyeceğiz demem o ki sende korkularını bir kenara bırakıp muayene ol bence:)

Evininhatunu izlediğin filmin en heyecanlı yeri gelir de yüreğin ağzında izlersin ya öyle okudum mesajlarını:)Bebeklerimiz henüz çok küçük, hele ki Doğum gibi travmatik bir olaydan sonra insan bir bebeğe daha cesaret edemiyor yani ben edemiyorum şimdilik:) Tabi Rabbim isteyen herkese versin inşallah dünyada evlat gibi bir tat yokmuş meğerse

Ay ezgi sertel sunuyomuş bunu. Hiç sevmem birazdan yemek yiyecekmiş gibi duruyor. Ciddi dinleyemiyorum kibar kibar süzülmesini:) biraz denicem ama yne bi uzman var B bursa_83

ben de hazetmiyorum kendisinden ama diger programlari izlemektense uzmanlari dinlemek daha iyi geliyor. sinir oluyorum ben de o pozlarina:))

evet dogumdan ve emzirmeden bahsediyorlar.

Saol cnm, kesinlikle haklısın. Zonkluyor artık hepsi birden zaten. Bir de ufak tefek estetik dolgular yaptırmıştım hamilelikten önce gözümü karartıp, hamilelik sürecinde çok fırçalayamadığım için renk farklılığı oluştu biraz. Kısacası iyi bir elden geçme ve beyazlatma işlemine ihtiyacım var :) Ayşe’nin doktorunu çok beğendik, yetişkinlere de bakıyormuş, artık sıra bende mecbur :)))) Duru’yu da Allah izin verirse ilk dişten itibaren alıştırmayı planlıyorum. Çok fena gözüm korktu. Sana da çok geçmiş olsun cnm,, kanal da ayrı bir dert gerçekten ya kimisi de var ki bırak fırçalamayı diş fırçaları bile yok, ama taş gibi duruyor dişleri. Yapı da çok mühim malesef biz şanssız gruptayız demek ki

O zaman iyi bile gelir cnm. Dediğin gibi bebiş uyuduktan sonra çalışırsın. Hem olmasa bile varsayarsın ki seneye başladın. Kafan dağılır, kendin için birşey yapmak da bebiş dışında bir alan vermiş olur sana hem :)

Valla kıvamı çok güzel cnm,, benim bile ısırasım geliyor :))) bir de el yapımı ve renkleri de elde meyve püresi ile boyanarak yapılıyor. (O yüzden hepsinin tonu birbirinden az da olsa farklı zaten.) yalnız ben farklı olsun diye kedi şeklinde olanı aldırmıştım ilk, sonradan annem zürafasını aldı da onu tutması daha kolay; daha çok sevmişti cadı. Duru da çok rahat kavrıyor. Alacaksan onu tavsiye ederim. Bir de telefon şeklinde içi su dolu olan var buzluğa koyulanlardan, o da çok güzel hala satılıyorsa.

Amin cnm,, çok saol neden kustu acaba? Birşeyi var mıydı normalde,, yazdın da ben mi kaçırdım

Bir haftadir basim donuyo midem bulaniyo ama 2 qundur acayip sklasti cocuqu anneme biraktim o derece bakamiyorum test yapmayada korktum cesaret bulursam yapacam buda korunurken olduydu ya simdide oyle olduysa
Hemen yap testini de kafan rahatlasın cnm. Korkunun ecele faydası yok. Hiç kurup yorma kendini şimdiden

Hepsi aynı ya Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…