2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Pampers dediğin hangisi acaba? Internetten alıyorsan bir link atar mısın?

Çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz. Yarık dudak için mi ameliyat yoksa başka bir şey mi oldu

Bir de molfix deneyeyim madem ya
Evet canım ameliyat için gün aldık.
Dua edin inşaallah güzel geçer ameliyatımız.

Amin.İnşaallah güçlü olabilirim.şimdiden düşündükçe içime sıkıntılar giriyor.en kötüsünü düşünüyorum kendimi hazırlamak için bu seferde gizli gizli ağlıyorum.inşaallah sorunsuz atlatırız bunuda.

hifanur senin bebeğin tekrar emdi mi? Baskı yapar gibi düşünme lütfen ama çok merak ettim, inşallah emer bundan sonra.

Estağfirullah canım.malesef emmedi.bi ara o yatarken üzerine eğilerek emzirdim.1 dk emdi bıraktı.bana umut oldu biraz.
Ama sonraki denemelerimde istemedi.
Ara sıra teklif ediyorum çok soğutmadan.

Oğlumun kakasında kan vardı amip mi bu şimdi sarıya dönmüştü birkaç gündür ara ara yeşil de oluyordu şimdi birkaç damla kan vardı yarın götürecez iki haftadır çok huzursuz iştahı da yok pek bundan mı sizce

Okurken o anları yaşadım resmen.seni düşünemiyorum bile.
Allah yavrularımızı korusun.acılarını göstermesin.ömrümüzden ömür gidiyor onlara bişey olunca.

Ben geçenlerde şok yaşadım hala atlatamıyorum :)
Eşimin dayısı il dışında yaşıyodu kv.lerde buluştuk.görümcemde ordaydı.kızı 6 aylık.
Dayısının kucağında oturuyodu.çocuğa pasta yedirdi.ben ayyyy demişim istem dışı.

Herkes bana karşı çıktı.yicek tabi alışsın bilmem ne.bende eşimle daha erken olduğunu söyledim.ama görümcem hiç konuşmadı.o gün çocuğa acılı mercimek çorbası içirmişler.ben acısına dayanamadım içemedim düşün.felaket acıydı.

Herşeyi geçtim.dayısı bi gün çocuğa rakı içirmiş bi yudum.
Ben yine şoklar geçirdim.
Ee napıyım çocuk bakıyodu canı çekti ama sonrada bi uyudu gece hiç uyanmadı dedi

Allahım iyiki bilinçli bir anneyim

Çok geçmiş olsun Ayşe’ye
Bebeğinin ameliyata girmesini ve çıkmasını beklemek Emin’im çok zordur.
Bir daha yaşanmasın.

Buna tepkisiz kalamadım

Yok artık ya gerçekten hiçbir şey denmez Allahım yazık o yavruya sabiye.

bu insanla cocugu 1 sn yalniz birakma bence.
rakı bi de

Canım çok geçmiş olsun şimdiden

amin canim amin

benim merak ettigim ananelerimiz babaannelerimiz arka arkaya o kadar cok cocugu nasil yapmislar
Önceden doktor falan yokmuş bu kadar hastalık yokmuş babannm der ben 9 aylık hamileyken tarlada calısrdm bebekleri besige sarardk altina toprak koyrdk hic cıkarmadan emzirirdik şimdiki cocuklar oylemi yoksa 10 tane 11 tane nasıl bakabilir bir anne benim babamlar 11 kardeş cnm tabi o zaman zorluğda cokmus yoksulluk falan çok şükür halimize Rabbim aratmadı sağlıklı sıhhatli verdi ya amcamın 25 senedir çocukları olmuyor Allh isteyen herkese versin ins

ne marka aldim canim,memnunsan?

Canım benim oda termometrem weewell hem nemi hem ısıyı gösteriyor.

Saol canım. Aman dikkatli olalım o zaman. İyi bir kaşıyıcı yeterli olur. Bizimki bugün yine çok huysuz, diş dönemi fena geçeceğe benziyor

Şimdiden hepimize kolaylık versin allah .ilk oğlumda diş bizi çok zorlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…