Evet canım ameliyat için gün aldık.Pampers dediğin hangisi acaba? Internetten alıyorsan bir link atar mısın?
Çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz. Yarık dudak için mi ameliyat yoksa başka bir şey mi oldu
Bir de molfix deneyeyim madem ya
Amin cnm. Size de şimdiden çok geçmiş olsun. İçini ferah tut diyeceğim ama zor, biliyorum. O yüzden bol bol dua etmek en güzeli. Her aklıma geldiğinde öyle yaptım ben. Hele ki içerideyken.. Ağrısız sızısız kolaylıkla atlatın siz de inşallah
hifanur senin bebeğin tekrar emdi mi? Baskı yapar gibi düşünme lütfen ama çok merak ettim, inşallah emer bundan sonra.
Çok sağol canım. Korkunçtu gerçekten. Bir süre gözü kapalı ağladı açmaya çalıştıkça daha çok ağladı. Bir ara sustu açmaya çalıştı. Bayılıyor sandım. Belli bir zaman geçtikten sonra yavaş yavaş açabildi. İlk gördüğüm şey de göz bebeğindeki çizik oldu. Aklımı kaybediyordum. Ağlaya ağlaya gittim hastaneye. Küçük bi olay belki ama çok etkiledi. Göze müdahale de edemiyorsun. Allah kimseye yaşatmasın.
hangi pozisyonda sıktı canim?
hangi pozisyonda sıktı canim?
Ya öyle tabiki defalarca söyledim. Bu sefer görmemişin çocuğu olmuş moduna girecekler. Sen korudukça daha çok hasta olacak diyorlar iyice sinir oluyorum. Yok ağzına bişi vermeye çalışmalar falan tersliyorum surat düşüyor hemen kimse kusura bakmasın 6aydan önce hiçbir şey vermiyorum diyorum. Çocuğun başından ayrılmıyorum biri bişi yapacak diye . Anlayana tabi...
Amin canım Allah korusun kuzularımızıOkurken o anları yaşadım resmen.seni düşünemiyorum bile.
Allah yavrularımızı korusun.acılarını göstermesin.ömrümüzden ömür gidiyor onlara bişey olunca.
Çok geçmiş olsun Ayşe’yeHanımlar herkese merhabahepinize çok çok teşekkür ederim. Buradan, whatsapptan, instagramdan yazanlara soranlara, hepinize çok içten sevgiler perşembe günü ufak karın ağrılarım vardı, cuma günü aşırı ishal bulantı ve kramplarla hastanelik oldum. Serum ilaçlar vs derken dün anca toparlandım. Üstelik hastaneden döndüğümüzde Ayşe’de de artan ishal başladı ve kustu... o da aynı şekilde dün toparlandı.. tabi arada ameliyat hazırlığı.. bedenen de psikolojik olarak da zor bir hafta geçirdik yani. Bu sabah sekizde hastaneye girdik. Ameliyatı dört saate yakın sürdü... o dört saat boyunca kaç yıl yaşlandığımı tahmin edersiniz.. detaylı anlatırsam tekrar ağlamaya başlayabilirim dişetlerinde ciddi bir sorun olmuş, kanama işlemleri uzatmış,, uzadıkça uzadı... tabi telefonla sürekli arattırdım ameliyathaneyi ama anne yüreği “iyi” demelerine inanmıyor kolay kolay.. tam yeter artık, uyandırın, kalan kalsın demeye başlamıştım ki bitiyor diye aradılar... yalnız bütün huysuzluklarına, hırçınlıklarına, yaşının ve kardeş kıskançlığının verdiği her türlü şımarıklık ve yaramazlığa rağmen çok güçlü bir çocuk yetiştirdiğimi gördüm. Neredeyse o beni avutacaktı ayılırken sıkıntı olmasın diye narkoz öncesi sakinleştirici vermediler,, ona rağmen ameliyathane kapısında bizden ayrılırken bile kendini tuttu ve ağlamadı... bütün gün bir yandan onun için telaşlanmak, bir yandan sürekli süt sağıp eve göndermek,, stresten oturamayıp müdemadiyen ayakta durmak inmek çıkmak vs her anlamda müthiş yordu beni.. sabaha karşı üyeliğimi açmalarını istemiştim, şimdi aktif diye mesaj gelince yazıp sizinle paylaşayım istedim... yazınca bile daha bir hafifledim sanki :) tek tek alıntılamadım çünkü bütün sayfa dolacaktı, ama tek tek okudum hepinizi... güzel sözleriniz, ilginiz, herşey için teşekkürler..
Bir de konu dışı gibi gelebilir ama birine yazmak istediğim birşey var izninizle. Burayı takip ettiğini bildiğim için :) “Sevgili Meral, seni tanımıyorum ama harika bir kadın olduğuna eminim. Size yazmak için girdim demişsin, sanırım normalde fazla kullanmıyorsun instagram hesabını. Ama ben sana cevap yazdım. Hala görüldü yazmadığı için de buradan da haber vereyim dedim. Kalplerin yakın olması mesafelerin yakın olmasından daha kıymetlidir. Nerede olursan ol, ve ne zaman ihtiyacın olursa olsun; benim kalbim de sana yakın ve paylaşmaktan gurur duyarım. Umarım bu mesajı görür ve yazarsın..”
Allah hepimizin evlatlarını korusun.. ve Allah hepimize onlara hakkıyla bakabilme gücü versin. Tekrar teşekkürler ve sevgiler hepinize
Buna tepkisiz kalamadımBen geçenlerde şok yaşadım hala atlatamıyorum :)
Eşimin dayısı il dışında yaşıyodu kv.lerde buluştuk.görümcemde ordaydı.kızı 6 aylık.
Dayısının kucağında oturuyodu.çocuğa pasta yedirdi.ben ayyyy demişim istem dışı.
Herkes bana karşı çıktı.yicek tabi alışsın bilmem ne.bende eşimle daha erken olduğunu söyledim.ama görümcem hiç konuşmadı.o gün çocuğa acılı mercimek çorbası içirmişler.ben acısına dayanamadım içemedim düşün.felaket acıydı.
Herşeyi geçtim.dayısı bi gün çocuğa rakı içirmiş bi yudum.
Ben yine şoklar geçirdim.
Ee napıyım çocuk bakıyodu canı çekti ama sonrada bi uyudu gece hiç uyanmadı dedi
Allahım iyiki bilinçli bir anneyim
Yok artık ya gerçekten hiçbir şey denmez Allahım yazık o yavruya sabiye.Ben geçenlerde şok yaşadım hala atlatamıyorum :)
Eşimin dayısı il dışında yaşıyodu kv.lerde buluştuk.görümcemde ordaydı.kızı 6 aylık.
Dayısının kucağında oturuyodu.çocuğa pasta yedirdi.ben ayyyy demişim istem dışı.
Herkes bana karşı çıktı.yicek tabi alışsın bilmem ne.bende eşimle daha erken olduğunu söyledim.ama görümcem hiç konuşmadı.o gün çocuğa acılı mercimek çorbası içirmişler.ben acısına dayanamadım içemedim düşün.felaket acıydı.
Ee napıyım çocuk bakıyodu canı çekti ama sonrada bi uyudu gece hiç uyanmadı dedi
Ben geçenlerde şok yaşadım hala atlatamıyorum :)
Dualarım kuzumuzla inşallah çok iyi geçer annesi. Sen içini ferah tut.Evet canım ameliyat için gün aldık.
Dua edin inşaallah güzel geçer ameliyatımız.
Bizim de ishal bitti gibi. Burun akıntısı daha daha iyi. O kadar tıkanmadı bugün.Size de çok geçmiş olsun. Biz biraz atlatiyor gibiyiz
Canım çok geçmiş olsun şimdiden@AysheDuru
Çok geçmiş olsun.Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin.kılına zarar gelmesin dediğimiz yavrularımızı yeri geliyor ameliyathaneye kendi ellerimizle veriyoruz.
Benim kızımda haftaya ameliyat olucak.kendimi şimdiden hazırlıyorum.güçlü olmaya çalışıyorum.Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor.
Rabbim yavrularımıza bir daha dert keder göstermesin.aminnnn
Evet canım ameliyat için gün aldık.
Dua edin inşaallah güzel geçer ameliyatımız.
Önceden doktor falan yokmuş bu kadar hastalık yokmuş babannm der ben 9 aylık hamileyken tarlada calısrdm bebekleri besige sarardk altina toprak koyrdk hic cıkarmadan emzirirdik şimdiki cocuklar oylemi yoksa 10 tane 11 tane nasıl bakabilir bir anne benim babamlar 11 kardeş cnm tabi o zaman zorluğda cokmus yoksulluk falan çok şükür halimize Rabbim aratmadı sağlıklı sıhhatli verdi ya amcamın 25 senedir çocukları olmuyor Allh isteyen herkese versin insamin canim amin
benim merak ettigim ananelerimiz babaannelerimiz arka arkaya o kadar cok cocugu nasil yapmislar
Yaptim cnim yptim cok sukur dusunduqum qibi deilmis :):))):):))Hemen yap testini de kafan rahatlasın cnm. Korkunun ecele faydası yok. Hiç kurup yorma kendini şimdiden
ne marka aldim canim,memnunsan?
Saol canım. Aman dikkatli olalım o zaman. İyi bir kaşıyıcı yeterli olur. Bizimki bugün yine çok huysuz, diş dönemi fena geçeceğe benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?