Benim oğlumda bu ay 700gr almış olsun canım buna şükür hiçte alamayabilirdilerde .Selam kızlar naslsnz biz bugün rota aşımızı olduk bu ay oglum 600 gram almış gecen aylarda 1 kilo alıyordu hemşire normlnormal dedi ama pek emmiyor 2 3 haftadır atak dönemindeyiz heralde aklıma takıldı
çok korkmuşsundur bişey olmamasına çok sevindim geçmiş olsun ,bende bugün tırnakları uzadı yüzünü çizmeden kestim ,kestikten sonra burnunu çizmeyi başarmışBuralardayım :)
Evet canım yazmıyorum pek, okuyorum genelde :)
İpek iyi, korkuttu geçen gün. Gözünü çizdi. Göz bebeğini. Acile götürdük öğle arası olduğu için. Derinliğini bilemem, göz doktoru görsün ameliyat gerekebilir dedi. Göz hastanesine götürdük yüzeysel bi çizik oluşmuş Allahtan. Pomad sürdüm 2 kez. Dün kontrole gittik iyileşmiş bile. Taze olunca dokular hemen yeniliyor kendini.
Sen nasılsın?
ayy canım ya sen güçlü ol ki bebeğinde hissetsin inşallah çok iyi geçer ameliyatınız hemen toparlanırsınızAmin.İnşaallah güçlü olabilirim.şimdiden düşündükçe içime sıkıntılar giriyor.en kötüsünü düşünüyorum kendimi hazırlamak için bu seferde gizli gizli ağlıyorum.inşaallah sorunsuz atlatırız bunuda.
Teşekkür ederim ya evet çok korktum gerçekten ama çok şükür geçti. Göz olunca çok korktum. Tırnakları çok keskin ya ne yapsak da olacağı varsa oluyor.Benim oğlumda bu ay 700gr almış olsun canım buna şükür hiçte alamayabilirdilerde .
çok korkmuşsundur bişey olmamasına çok sevindim geçmiş olsun ,bende bugün tırnakları uzadı yüzünü çizmeden kestim ,kestikten sonra burnunu çizmeyi başarmış
ayy canım ya sen güçlü ol ki bebeğinde hissetsin inşallah çok iyi geçer ameliyatınız hemen toparlanırsınız
Canım benim oda termometrem weewell hem nemi hem ısıyı gösteriyor.
Şimdiden hepimize kolaylık versin allah .ilk oğlumda diş bizi çok zorlamıştı.
Astronot yok bizde ama alsam büyük alırdım. Montunu da 6 aylık almıştım iyi ki de öyle yapmışım çünkü kolunu sokmamak için direniyor, tam gelen kıyafetle giydiremezdim. Ben bundan sonra 3-6 bir şey almam.Çalısmak beni mutlu ediyor ama simdiye kadar hep keyifli keyifli çalıştım bu yüzden emin olamadim acaba baskı altinda olurmuyum diye. Belki biraz uykular duzene girseydi geceleri rahat çalışırdim diye düşündüm. Ama geçen sinavda hamileydim kanamam vardı bir sene kaybettim zaten bu sene artık zorlamam lazım çünku bikgiler eskiyor eskidikce daha zor olur sanki.
Evet biz 6 9 larada başladık kıyafette ama astronotu daha bol yapmışlardır diye düşündüm. 3 6 ya elim gitmiyor niyeyse. Sizin var mı astronotunuz?
Çocuğun bir gunu bir günunu tutmuyor ve nasıl devam eder sürecle ilgili pek bilgim yok ilk olduğu için. Palme yayınlarına bir goz atayım o zaman ben saol.
Bizimkinin kolu kol yerinde durmadı geri cekiyor bizde korktuk yanliş tutarızda incitiriz diye yoksa 3 6 ya elim gitmiyor benim sanki tam kışın olmaz gibi.
Insallah dediğin gibi olur şu kuzuyu düzene sokabilsem hiç düşünmicem de. Kendime stres alanı acmak istemiyorum.
Yani cnm dogru söylüyosun biz biraz evham yapyrzBenim oğlumda bu ay 700gr almış olsun canım buna şükür hiçte alamayabilirdilerde .
çok korkmuşsundur bişey olmamasına çok sevindim geçmiş olsun ,bende bugün tırnakları uzadı yüzünü çizmeden kestim ,kestikten sonra burnunu çizmeyi başarmış
ayy canım ya sen güçlü ol ki bebeğinde hissetsin inşallah çok iyi geçer ameliyatınız hemen toparlanırsınız
Sonrasında sıcak tutarsan, banyoda da üşümezse bence iyi gelir banyo yapmak.Doğayı yikiyacaktim bugün ama kararsız kaldım burnu akinca yikamasammi
Benim tavsiyemi denedin mi? Tuttu mu? Ben de sana yazdıktan sonra düşündüm, her çocuk bir değil ki ya senin cocukta tutmazsa, Emir'in sitemi kalmasın üstüme dedim. İnşallah geçer bu emmeye direnme halleri bir an önce, cok yorucu.neyini reddediyorsuniz a bebisler ,yapışın işte
emir ilk uyandiginda emiyor. ama ilerleyen saatlerde uyku acilinca istemedigi oluyor. birak memeyi kolumda bile yatmak istemiyor
aglayinca biraz dolasiyoruz,biraz salliyorum kucakta mayisiyor,o sekilde yine aliyor. ama aksam olunca imkani yok almiyor.
saat 10.30da oturduk kanepeye. saat 4. hala ayni yerdeyiz
Ben geçenlerde şok yaşadım hala atlatamıyorum :)
Eşimin dayısı il dışında yaşıyodu kv.lerde buluştuk.görümcemde ordaydı.kızı 6 aylık.
Dayısının kucağında oturuyodu.çocuğa pasta yedirdi.ben ayyyy demişim istem dışı.
Herkes bana karşı çıktı.yicek tabi alışsın bilmem ne.bende eşimle daha erken olduğunu söyledim.ama görümcem hiç konuşmadı.o gün çocuğa acılı mercimek çorbası içirmişler.ben acısına dayanamadım içemedim düşün.felaket acıydı.
Herşeyi geçtim.dayısı bi gün çocuğa rakı içirmiş bi yudum.
Ben yine şoklar geçirdim.
Ee napıyım çocuk bakıyodu canı çekti ama sonrada bi uyudu gece hiç uyanmadı dedi
Allahım iyiki bilinçli bir anneyim
Ne insanlar var yaaaa ,inanamıyorum...Ben geçenlerde şok yaşadım hala atlatamıyorum :)
Eşimin dayısı il dışında yaşıyodu kv.lerde buluştuk.görümcemde ordaydı.kızı 6 aylık.
Dayısının kucağında oturuyodu.çocuğa pasta yedirdi.ben ayyyy demişim istem dışı.
Herkes bana karşı çıktı.yicek tabi alışsın bilmem ne.bende eşimle daha erken olduğunu söyledim.ama görümcem hiç konuşmadı.o gün çocuğa acılı mercimek çorbası içirmişler.ben acısına dayanamadım içemedim düşün.felaket acıydı.
Herşeyi geçtim.dayısı bi gün çocuğa rakı içirmiş bi yudum.
Ben yine şoklar geçirdim.
Ee napıyım çocuk bakıyodu canı çekti ama sonrada bi uyudu gece hiç uyanmadı dedi
Allahım iyiki bilinçli bir anneyim
Amin cnm inşallah. Hiçbir çocuk hasta olmasinBizim de ishal bitti gibi. Burun akıntısı daha daha iyi. O kadar tıkanmadı bugün.
Biran evvel düzene girer umarım.
Sizinkine de çok geçmiş olsun. Bir daha da uğramasın
Aynen bana da öyle dedi. Sütlü yap onun yerine dedi :)Benimki de çok soğudu biberonu bırakıncamuzlu süt falan içiyor arada bir, okulda sade de içmiş birkaç kez.. yalnız bizim doktor öyle aman aman süt meraklısı değil nedense. Genel olarak protein ağırlıklı beslensin istiyor ama et, yumurta, tereyağı vb gıdaların daha çok üstünde duruyor. Dert etmiyorum ben de o yüzden fazla :)
geçmiş olsun rabbim şifa versinAhhh ahhh kızlar şu amip belası aslında amip değilmiş maalesef ve maalesef inek sütüne yüksek oranda alerjimiz çıktı ben kesinlikle inek sütü keçi sütü içeren hiçbirşey yiyip içmeyeceğim ve oğlumda ek gıdaya geçtiğinde yiyip içemeyecek uzun bir süre. amip olmadığına sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ama üzüldüm.
Çok dikkat etmemi gerek
Bizdeki belirtiler çok belirginmiş biz anlamamışız Kusma yüzde kızarıklık aşırı gaz kakada kırmızı lekeler bunların hepsi belirti sizde dikkat edin bu gibi belirtiler varsa ihmal etmeyin
Neyle korunuyorsun Can'ım sorması ayıp kondom mu? Zümra naz neyle korunurken olduBir haftadir basim donuyo midem bulaniyo ama 2 qundur acayip sklasti cocuqu anneme biraktim o derece bakamiyorumtest yapmayada korktum cesaret bulursam yapacam buda korunurken olduydu ya simdide oyle olduysa
hifanur hayırlısıyla atlatin ameliyatı da yavrun da emecek inşallah tekrar. Allah sabır versin, aşı olurken bile geriliyor insan ameliyatta beklemek çok zor.
İnşaallah canım çok sağolBenim oğlumda bu ay 700gr almış olsun canım buna şükür hiçte alamayabilirdilerde .
Haftaya inş canımne zaman canim
Cok cok geçmis olsun meyae ki derin degilmiş ve hemen gecmis. Rabbim birdaha yaşatmasın böyle sıkıntilarBuralardayım :)
Evet canım yazmıyorum pek, okuyorum genelde :)
İpek iyi, korkuttu geçen gün. Gözünü çizdi. Göz bebeğini. Acile götürdük öğle arası olduğu için. Derinliğini bilemem, göz doktoru görsün ameliyat gerekebilir dedi. Göz hastanesine götürdük yüzeysel bi çizik oluşmuş Allahtan. Pomad sürdüm 2 kez. Dün kontrole gittik iyileşmiş bile. Taze olunca dokular hemen yeniliyor kendini.
Sen nasılsın?
Maşallah yavrucuga meme eddine ragmne gelişimi cok guzel. Bakalım bizimde sali gunü kontrolumuz bu meme reddi işi zor os insallah fazla etkilememistir kuzumu. Mama veriyormuydun yoksa sadece annne sütü mü 7 saat uyuması ilgimi cekti deDün 3. Ay kontrolümüz ve rota aşısı için gittik. Giderek artan meme reddimiz devam ediyorgelişimi çok güzel kilo boy refleksler. 1.300 gr almış. Gaz damlasını bırakmıştım ben zaten gerek yok artık iyi görünüyor dedi.dişimiz her an çıkabilirmiş. Diş eti kabarmıştı zaten. Yeşilimsi kaka içinde köpüklü çok sıvı değilse kaka yaparken sıkıntı yaşamıyorsa sorun yok dedi. Meme reddi içinde bu dönemde çok sık yaşanabilir 6 haftayı bulabilir bu durum dedi. Sonra tekrar eskiye dönüyorlarmış ama bazende hiç istemiyor ne yapsanda biraz bekleyelim dedi. Ama emzirmeye ve stoktaki sütlere devam dedi. Sağıp verince ortalama 120-150 cc civarında ver dedi. Gece uyku düzeni çok iyi ancak bukadar olur dedi. Gündüz için bir düzen tutturamaz henüz ama biraz destekle orta yolu bularak ufaktan bir düzene başlayın dedi. Bizim deniz oğlan bir haftadır sabah 10 da uyanıyor. Acaba uykusunu alıyor onun için mi gündüz şekerlemeyle geçiyor. Akşam 11 de uyuyor. Sabah 6 da kalkıyor. Besleniyor tekrar uyuyor sonra 10 da uyanıyor. Sonra da gece 11 e kadar 2 saat arayla yarım saatlik şekerlemeler yapıyor. Uzun zamandır takip edemediğim için hiç bilmiyorum. sizde uyku durumları nasıl
Cok tesekkur ederim ilgilendigin icin elimden geleni yapmak istiyorum çok zorlanırsam bırakırım yapacak bir sey yok.Ben lisede çalışıyorum ama yayınlar hakkında en güncel bilgiyi kitapçılardan yada forumlardan alırsın. Bence hemen başla yavaştan. İyi hazırlanmasanda gir, kendini test edersin. Artık bebeklerimiz hep hayatımızda, seneyede bir anda büyüyüp okula başlamayacaklarına göre ertelemeden başla bence.
Maşallah oglumuza Rabbim nazarlardan korusunkardesim, uzmanlarına emirin fotosunu gostermis. "hic dusuk dogum agirlikli gibi degil,cok iyi bakmislar valla" demisler
cok sukur
Duamızdasıniz canim her daim Rabbim unuda kolay rtsin bir şırpida gecsin insallahhEvet canım ameliyat için gün aldık.
Dua edin inşaallah güzel geçer ameliyatımız.
Ahhh ahhh kızlar şu amip belası aslında amip değilmiş maalesef ve maalesef inek sütüne yüksek oranda alerjimiz çıktı ben kesinlikle inek sütü keçi sütü içeren hiçbirşey yiyip içmeyeceğim ve oğlumda ek gıdaya geçtiğinde yiyip içemeyecek uzun bir süre. amip olmadığına sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ama üzüldüm.
Çok dikkat etmemi gerek
Bizdeki belirtiler çok belirginmiş biz anlamamışız Kusma yüzde kızarıklık aşırı gaz kakada kırmızı lekeler bunların hepsi belirti sizde dikkat edin bu gibi belirtiler varsa ihmal etmeyin
Amin canım.hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağıma alıyımda inşaallah.şuan tek istediğim bu.o gün çok güçlü olmam lazım ama aklıma geldikçe ağlıyorum.o gün nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?