2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam kızlar naslsnz biz bugün rota aşımızı olduk bu ay oglum 600 gram almış gecen aylarda 1 kilo alıyordu hemşire normlnormal dedi ama pek emmiyor 2 3 haftadır atak dönemindeyiz heralde aklıma takıldı
Benim oğlumda bu ay 700gr almış olsun canım buna şükür hiçte alamayabilirdilerde .
çok korkmuşsundur bişey olmamasına çok sevindim geçmiş olsun ,bende bugün tırnakları uzadı yüzünü çizmeden kestim ,kestikten sonra burnunu çizmeyi başarmış

ayy canım ya sen güçlü ol ki bebeğinde hissetsin inşallah çok iyi geçer ameliyatınız hemen toparlanırsınız

Teşekkür ederim ya evet çok korktum gerçekten ama çok şükür geçti. Göz olunca çok korktum. Tırnakları çok keskin ya ne yapsak da olacağı varsa oluyor.

Astronot yok bizde ama alsam büyük alırdım. Montunu da 6 aylık almıştım iyi ki de öyle yapmışım çünkü kolunu sokmamak için direniyor, tam gelen kıyafetle giydiremezdim. Ben bundan sonra 3-6 bir şey almam.

Yani cnm dogru söylüyosun biz biraz evham yapyrz

M melodi01 bizim odanın kapısı açık, o yüzden sanırım sürekli çalışıp duruyor çalışıp duruyor. Ben de o özelliğini kapatıyorum artık çünkü uyandırıyor çocuğu sık sık, Boğaziçi Köprüsü trafiği gibi dur kalk dur kalk sinir bozuyor

Doğayı yikiyacaktim bugün ama kararsız kaldım burnu akinca yikamasammi
Sonrasında sıcak tutarsan, banyoda da üşümezse bence iyi gelir banyo yapmak.

Benim tavsiyemi denedin mi? Tuttu mu? Ben de sana yazdıktan sonra düşündüm, her çocuk bir değil ki ya senin cocukta tutmazsa, Emir'in sitemi kalmasın üstüme dedim. İnşallah geçer bu emmeye direnme halleri bir an önce, cok yorucu.

El kadar çocuğu uyuşturup sarhoş etmişler, uyur tabi! Allah akıl ve vicdan versin insanlara.

Ne insanlar var yaaaa ,inanamıyorum...
Hiçbisey deil o cocuga acıdım yazık yavrum yaaa,

Ahhh ahhh kızlar şu amip belası aslında amip değilmiş maalesef ve maalesef inek sütüne yüksek oranda alerjimiz çıktı ben kesinlikle inek sütü keçi sütü içeren hiçbirşey yiyip içmeyeceğim ve oğlumda ek gıdaya geçtiğinde yiyip içemeyecek uzun bir süre. amip olmadığına sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ama üzüldüm.
Çok dikkat etmemi gerek
Bizdeki belirtiler çok belirginmiş biz anlamamışız Kusma yüzde kızarıklık aşırı gaz kakada kırmızı lekeler bunların hepsi belirti sizde dikkat edin bu gibi belirtiler varsa ihmal etmeyin

Aynen bana da öyle dedi. Sütlü yap onun yerine dedi :)

geçmiş olsun rabbim şifa versin
Alerji zor olsa gerek canım yediklerınıze çok dikkat etmeniz gerekiyor belki zamanla geçer diye ümit ediyorum , üzülme canım sonuçta teşhis koyulmuş birde sebebini bulamasaydılar daha kötü olmazmıydı ?

Kızlar diş kaşıyıcı olarak Nasıl bişey aldınız kullanıyorsunuz foto atar Mısınız? Ben de kızıma almayı düşünüyorum da
Mutella çok geçmiş olsun Can'ım bir daha böyle korku yaşatmasın inşallah Allah

hifanur hayırlısıyla atlatin ameliyatı da yavrun da emecek inşallah tekrar. Allah sabır versin, aşı olurken bile geriliyor insan ameliyatta beklemek çok zor.

Amin canım.hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağıma alıyımda inşaallah.şuan tek istediğim bu.o gün çok güçlü olmam lazım ama aklıma geldikçe ağlıyorum.o gün nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum

İnşaallah canım çok sağol

Cok cok geçmis olsun meyae ki derin degilmiş ve hemen gecmis. Rabbim birdaha yaşatmasın böyle sıkıntilar
Maşallah yavrucuga meme eddine ragmne gelişimi cok guzel. Bakalım bizimde sali gunü kontrolumuz bu meme reddi işi zor os insallah fazla etkilememistir kuzumu. Mama veriyormuydun yoksa sadece annne sütü mü 7 saat uyuması ilgimi cekti de
Cok tesekkur ederim ilgilendigin icin elimden geleni yapmak istiyorum çok zorlanırsam bırakırım yapacak bir sey yok.
kardesim, uzmanlarına emirin fotosunu gostermis. "hic dusuk dogum agirlikli gibi degil,cok iyi bakmislar valla" demisler
cok sukur
Maşallah oglumuza Rabbim nazarlardan korusun
Evet canım ameliyat için gün aldık.
Dua edin inşaallah güzel geçer ameliyatımız.
Duamızdasıniz canim her daim Rabbim unuda kolay rtsin bir şırpida gecsin insallahh

3.ayı dolduruyoruz biz acaba kızim yabancılik yapabilir mi? Iki gündür kızım fena cıldırıyor da merak ediyorum neden acaba diye her gecen gun aglama dozajı artiyor çocuğun acaba anlayamadığım bir derdi mi var yoksa bilemedim

Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin kuzuyA.

Çok geçmiş olsun biran önce sağlığına kavuşsun kuzu inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…