- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Canım aynı senaryoyu biz de yaşıyoruz şimdi, amip mikrop falan derken alerji çıktı büyük ihtimalle. Kan testinde mi çıktı süt ürünlerine alerjisi olduğu? Bizim kan testinde çıkmadı ama bu yaştaki bebeklerde çıkmazmış zaten. Belirtiler de çok belirgin değil ama kakanın durumu gösteriyor ne olduğunu. Ben şu anda neye alerjisi var bilmiyorum, deneyerek bulacağım. Çok geçmiş olsun size de. Belli ki zor bir süreç ama Allah dermansız dert vermesin, diyetle halledilebilen bir şey en azından.Ahhh ahhh kızlar şu amip belası aslında amip değilmiş maalesef ve maalesef inek sütüne yüksek oranda alerjimiz çıktı ben kesinlikle inek sütü keçi sütü içeren hiçbirşey yiyip içmeyeceğim ve oğlumda ek gıdaya geçtiğinde yiyip içemeyecek uzun bir süre. amip olmadığına sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ama üzüldüm.
Çok dikkat etmemi gerek
Bizdeki belirtiler çok belirginmiş biz anlamamışız Kusma yüzde kızarıklık aşırı gaz kakada kırmızı lekeler bunların hepsi belirti sizde dikkat edin bu gibi belirtiler varsa ihmal etmeyin
Ne ameliyatı canım, ben orayı kaçırmışım, inşallah kolay geçer.Haftaya inş canım
kakada kan, vucudunda kabartilar ya da kilo kaybi var mi? size doktorunuz amip icin ilac vermemis miydi? o yuzden olmuyor muymus sumuksu kaka?Canım aynı senaryoyu biz de yaşıyoruz şimdi, amip mikrop falan derken alerji çıktı büyük ihtimalle. Kan testinde mi çıktı süt ürünlerine alerjisi olduğu? Bizim kan testinde çıkmadı ama bu yaştaki bebeklerde çıkmazmış zaten. Belirtiler de çok belirgin değil ama kakanın durumu gösteriyor ne olduğunu. Ben şu anda neye alerjisi var bilmiyorum, deneyerek bulacağım. Çok geçmiş olsun size de. Belli ki zor bir süreç ama Allah dermansız dert vermesin, diyetle halledilebilen bir şey en azından.
Suan kondomla korunuyoruz canim ama.nedense benim hicbi yonteme quvemim yokNeyle korunuyorsun Can'ım sorması ayıp kondom mu? Zümra naz neyle korunurken oldu
Bizde alerjik belirtiler çok belirgin değil, o yüzden çocuk doktoru alerjiye çok ihtimal vermemişti, kilo alımı çok iyi. Kakada mikrop parazit gibi şeyler görünüyordu, ilaç verdi kullandık ama geçmedi, aksine daha da kötüleşti kakası çok sıklaştı, hatta gizli kan çıktı sonraki testte. Üniversite hastanesine gittik alerji şüphesiyle. Orada tekrar testler yapıldı yine parazit gibi görünüyor ama testlerde çok karışıyormuş böyle amip gibi görünüyormuş ama alerji oluyormuş. Doktor da böyle senaryolarla çok sık karşılaşıyoruz falan dedi. Belirtiler her zaman belirgin olmuyormuş. En belirgin olanı kakası şu anda. Hem ishal hem de aşırı mukuslu.kakada kan, vucudunda kabartilar ya da kilo kaybi var mi? size doktorunuz amip icin ilac vermemis miydi? o yuzden olmuyor muymus sumuksu kaka?
Kakada kan oldu vücudunda kabartılar daha önce olmuştu ilaç kullandık cnm ona rağmen geçmeyince doktor bana süt ürünlerini yeme bir 5 gün dedi süt ürünlerini kesince geçti test yapıldı dün inek sütüne alerjimiz çıktı maalesefkakada kan, vucudunda kabartilar ya da kilo kaybi var mi? size doktorunuz amip icin ilac vermemis miydi? o yuzden olmuyor muymus sumuksu kaka?
Amip için ilaç kullandık cnm geçmedi hatta kakasında kan olmaya başladı doktorumuz geçmeyince süt ürünlerini yeme birde ona bakalım dedi 5 gündür hiç bir şekilde süt ürünü yemedim ve sonuç geçti kan testinde de çıktı ayrıcaCanım aynı senaryoyu biz de yaşıyoruz şimdi, amip mikrop falan derken alerji çıktı büyük ihtimalle. Kan testinde mi çıktı süt ürünlerine alerjisi olduğu? Bizim kan testinde çıkmadı ama bu yaştaki bebeklerde çıkmazmış zaten. Belirtiler de çok belirgin değil ama kakanın durumu gösteriyor ne olduğunu. Ben şu anda neye alerjisi var bilmiyorum, deneyerek bulacağım. Çok geçmiş olsun size de. Belli ki zor bir süreç ama Allah dermansız dert vermesin, diyetle halledilebilen bir şey en azından.
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım bizimde kilo alımında hiç bir sıkıntı yok çok şükür ama Kaka Kusma oldu daha öncede ciltte kabartılar olmuştuBizde alerjik belirtiler çok belirgin değil, o yüzden çocuk doktoru alerjiye çok ihtimal vermemişti, kilo alımı çok iyi. Kakada mikrop parazit gibi şeyler görünüyordu, ilaç verdi kullandık ama geçmedi, aksine daha da kötüleşti kakası çok sıklaştı, hatta gizli kan çıktı sonraki testte. Üniversite hastanesine gittik alerji şüphesiyle. Orada tekrar testler yapıldı yine parazit gibi görünüyor ama testlerde çok karışıyormuş böyle amip gibi görünüyormuş ama alerji oluyormuş. Doktor da böyle senaryolarla çok sık karşılaşıyoruz falan dedi. Belirtiler her zaman belirgin olmuyormuş. En belirgin olanı kakası şu anda. Hem ishal hem de aşırı mukuslu.
Anladım canım, en azından neye alerjisi olduğunu bilmeniz de iyi bir gelişme olmuş. Ben yeni başladım diyete. Genel alerjenleri tüketmeyerek deneyip bulacağım neye alerjisi olduğunu. Sadece süt ürünleridir inşallah, alerjik besinler arttıkça hayat da zorlaşıyor.Aynı şeyleri yaşıyoruz canım bizimde kilo alımında hiç bir sıkıntı yok çok şükür ama Kaka Kusma oldu daha öncede ciltte kabartılar olmuştu
Geçmiş olsun.Bu alerjilerin çoğu yaşla beraber azalıp kayboluyor. İnşallah sizinkide en kısa sürede kaybolur.Kakada kan oldu vücudunda kabartılar daha önce olmuştu ilaç kullandık cnm ona rağmen geçmeyince doktor bana süt ürünlerini yeme bir 5 gün dedi süt ürünlerini kesince geçti test yapıldı dün inek sütüne alerjimiz çıktı maalesef
Aynen canım süt ürünleri olması da çok zor ek gıdaya geçtiğimde yoğurt peynir vs veremeyeceğim 6 ay kadar uygulayacağız şimdilik dedi doktorumuzAnladım canım, en azından neye alerjisi olduğunu bilmeniz de iyi bir gelişme olmuş. Ben yeni başladım diyete. Genel alerjenleri tüketmeyerek deneyip bulacağım neye alerjisi olduğunu. Sadece süt ürünleridir inşallah, alerjik besinler arttıkça hayat da zorlaşıyor.
İnşallah canımGeçmiş olsun.Bu alerjilerin çoğu yaşla beraber azalıp kayboluyor. İnşallah sizinkide en kısa sürede kaybolur.
Cnm geçmiş olsun çok. Bize de büyük ihtimal var dedi doktor. Ben anlamadım, önceden çok nadir duyduğumuz birşeydi. Şimdiyse o kadar sık ki... bırak çok eskiyi Ayşe’yi doğurduğum zaman bile buradaki hiçbir arkadaşımızda çıkmamıştı böyle birşey... yine de şükredelim, komşum kızına alerji testi yaptırdı, 12 çeşit üründen 11’ine alerjisi çıktı.. glutenden fıstığa, yüne, süte kadar... bizimkiler geçici olucak inşallah, üzme kendini..Ahhh ahhh kızlar şu amip belası aslında amip değilmiş maalesef ve maalesef inek sütüne yüksek oranda alerjimiz çıktı ben kesinlikle inek sütü keçi sütü içeren hiçbirşey yiyip içmeyeceğim ve oğlumda ek gıdaya geçtiğinde yiyip içemeyecek uzun bir süre. amip olmadığına sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ama üzüldüm.
Çok dikkat etmemi gerek
Bizdeki belirtiler çok belirginmiş biz anlamamışız Kusma yüzde kızarıklık aşırı gaz kakada kırmızı lekeler bunların hepsi belirti sizde dikkat edin bu gibi belirtiler varsa ihmal etmeyin
Ayşe’nin boyu da kısa yaşıtlarına göre,, yanaklar tombul ama kendi de minyon... sütün faydası olmaz mı dedim; hiç alakası yok, tamamen yapıyla alakalı dedi.. ilerde spor yaptırırsınıza getirdi hatta :)) e onun dışında da yeterince protein, kalsiyum vs aldıktan sonra çok takılmamak lazım.. dediğin gibi başka gıdalarla birlikte de verilebilir :)Aynen bana da öyle dedi. Sütlü yap onun yerine dedi :)
Kakada kan mı vardı sizin de canım nerden anladınızCanım aynı senaryoyu biz de yaşıyoruz şimdi, amip mikrop falan derken alerji çıktı büyük ihtimalle. Kan testinde mi çıktı süt ürünlerine alerjisi olduğu? Bizim kan testinde çıkmadı ama bu yaştaki bebeklerde çıkmazmış zaten. Belirtiler de çok belirgin değil ama kakanın durumu gösteriyor ne olduğunu. Ben şu anda neye alerjisi var bilmiyorum, deneyerek bulacağım. Çok geçmiş olsun size de. Belli ki zor bir süreç ama Allah dermansız dert vermesin, diyetle halledilebilen bir şey en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?