2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnşallah canım benim süt önemli bir vitamin kaynağı o yüzden üzülüyorum

Ya ne düşündüğünü biliyorum. O gerçekten dile bile getirilmiyor. hatta ve hatta aksi bir durumda kendimi nasıl öldürürüm diye plan yaptım ben. Oysa tamamen vesvese biliyorsun değil mi? Doktorlar hep söyledi, babam da bu defa ben bunaldıkça hep tekrar etti, “çocuk veya yetişkin, bir insanın hayatta aslında en güvende olduğu yer ameliyathanedir” diye. Elbette riskler var, ama bunlar bize söylemek zorunda oldukları için söyledikleri riskler. Hamilelikte kullandığımız ilaçların prospektüsünde “hamileyken kullanmayınız” yazması gibi birşey aslında... ben çok yedim kendimi iki aydır, sen yapmamaya çalış lütfen. hiçbir aksilik olmayacak, geçecek bitecek ve biz de sana buradan geçmiş olsun dileklerimizi ileteceğiz :)

Bana dr gösterdi birine bir tane digerine bir taneyi boşalttı valla,bende az sıkıyordum ise yaramıyordu,simdi hemen hemen tamamını bosaltıyorum kullandıgımda ,ancak rahatlatıp cıkartıyor sümükleri:)
Ben de çok az sıkıyordum, hastanede ikisine de birer cc sıktıklarını ve çocuğun nasıl rahatladığını görünce öyle yapmaya başladım cnm. Yalnız hemşire her yarım cc de durup tekrar sıktı, Duru da hiç tıkanmadı ve rahatsız olmadı öyle parça parça yapınca.

İnşallah canım benim süt önemli bir vitamin kaynağı o yüzden üzülüyorum
Öyle tabi ama bence çok uzun sürmeyecek. O süreçte de katı gıda olayını et, sebze, tahıl ve yumurtayla telafi etmeye çalışırız en kötü ihtimal. Çiğ inek sütü zaten bir yaşından önce istemiyor bizim doktor. rutinde de öyle yapılıyor bildiğim kadarıyla. Hatta bir yaşından sonra da alerjisi olmadığı halde bir çay bardağı yeter, fazlası ağır gelir demişti.

Bence hastalanmaz cnm. Üşümekle kolay kolay hastalanmıyor bebişler, burun falan tıkanıyor bir iki hapşuruyorlar en fazla işte... mikrobik bir durum olmadıktan sonra korkma..

la rosa bu Sophie’nin sulu olanı. Hem tutması çok rahat hem serfikalı hem de soğuk uygulamada daha da çok seviyor bebikler :) @garipkedi nin söylediğini ben de duymuştum yalnız. Çok faydalı olmakla beraber taze soğan ve pırasanın zarları boğaza yapışabiliyormuş. Ne kadar sık rastlanıyor bilmiyorum ama ben de vermedim o yüzden.

Eklentiler

• image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar verem aşısı yerleriniz kabuk yaptı mı? Bizde hala birşey yok, tutmadı mı acaba ya? Tutmadıysa ppd yapılması lazım. Bıktım artık testten tahlilden ya

Aynen,zaten hepsini tek seferde yapamıyorum,istesem de:) ancak böyle rahatlıyorlar dedigin gibi cnm...

Kızlar verem aşısı yerleriniz kabuk yaptı mı? Bizde hala birşey yok, tutmadı mı acaba ya? Tutmadıysa ppd yapılması lazım. Bıktım artık testten tahlilden ya

Bnm kabuk yapmadı ama kırmızı ası yeri ,bende dedim kabuk baglamadı vs tutmadı mı acaba ama dr baktı tutmus dedi..4-6 hafta arasında kırmızılık ya da kabuk baglama vs olur dedi.ne zaman aşı olmuştu?

greçın teyzesine sitem eder mi benim oglusum hic
evet canim biberon vermedim hic. almadigi zaman zorlamadim. dun hep emdi cok sukur
sagolun tavsiyeler icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…