2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bnm kabuk yapmadı ama kırmızı ası yeri ,bende dedim kabuk baglamadı vs tutmadı mı acaba ama dr baktı tutmus dedi..4-6 hafta arasında kırmızılık ya da kabuk baglama vs olur dedi.ne zaman aşı olmuştu?
7 hafta falan oldu ama kırmızılık bile yok :) haftaya aylık kontrolü var, bakar ona da heralde

gunaydin 2017 nin en guzel en cefakar en vefakar en mutlu analari gunaydiiiiin

hayirli cumalar olsun
hepimizin kalbindeki tüm dualar kabul olsun
allahim tüm bebislerimize saglikli,sihhatli,huzurlu,bol kismetli,mutlu bir ömür versin

güne güzel basladim. hem oglusum 4 saat uyudu
hem de hamile kaldigim kiloma 3 kilo 700 gram kalmis
daha ne olsun

Kızlar verem aşısı yerleriniz kabuk yaptı mı? Bizde hala birşey yok, tutmadı mı acaba ya? Tutmadıysa ppd yapılması lazım. Bıktım artık testten tahlilden ya
Canim bizim hemşire 6 ay sonra bile olabilir bize bu sikayetle gelen oldu anlattık dedi tabi dogrudur herhalde çünkü bizde de bir şey yok

İyi bari ya sevindim. 6 ay olayını bilmiyordum ben. Peki tutmadıysa o kadar zaman aşısız gezip gezmediklerini nasıl bilicez,, mahsuru yok mu acaba o sürede verem aşısız yaşamalarının?

kabuk baglamazsa aşı tutmamis anlamina mi gelir ve tekrar mi yaptirmak gerekir dedim,illa kabuk tutmasi gerekmez dedi bizim hemsire kiz:)

Süper, dikkat ediyor musun kendi mi gitti kilolar? Doğum kiloma ben de döndüm ama artık düşmemeye başladı hala 20 kilo fazlam var

Canim bizim hemşire 6 ay sonra bile olabilir bize bu sikayetle gelen oldu anlattık dedi tabi dogrudur herhalde çünkü bizde de bir şey yok

kabuk baglamazsa aşı tutmamis anlamina mi gelir ve tekrar mi yaptirmak gerekir dedim,illa kabuk tutmasi gerekmez dedi bizim hemsire kiz:)

Kabuk tutmak zorunda değilmiş, ama o zaman da aşı tuttu mu tutmadı mı diye cilt testi yapılıyormuş. Ne zaman yapılıyor ne kadar bekleniyor onu ben de bilmiyorum ama gidince sorucam haftaya. 6 ay bekleyip yapıcak demek ki bu durumda.

O kadar yorgunum ki gece saat başı hatta yarım saatte bir uyanma, gündüz devamlı bir husursuzluk hali oğlum da ben de hastayız bir de atak haftası. Nasıl geçecek bilmiyorum. İşin kötüsü sütüm de azaldı uykusuzluktan hastalıktan ne zormuş 15. hafta atağı

Sütün boyla alakası yok gerçekten kızım nr süt içer nede peynit yer bu ara diş doktorunun peynir yemen lazım dediği için yiyor küçük bir parca :) ama boyu yaşıtlarından bir tık önde boyu hem genetik hemde bir yıldır yaptığı sporun etkisi olduğunu düşünüyorum ben

Darısı başımıza cnm ya :) benimki baya bi bıdık :)))) zaten sınıfın en küçüğü, iyice minik kalıyor yanlarında :))

15 kilo almistim. yarisi dogumda gitti. geri kalanina da dikkat ettim. emzirmenin de etkisi vardir illaki. onun disinda da gunde 3-3.5 litre su iciyorum. ekmegi sadece sabahlari 3 dilim yiyorum. aksamlari yemiyorum. 8den sonra hicbir sey yemiyorum.
sadece tencere yemegi tuketiyorum. tatliyi cok seviyorum ama abartmadan arada yiyorum.gunluk olarak tatli ihtiyacimi süt olsun diye annemin aldigi beyaz dut kurusu yiyerek karsiliyorum.

bu son 3.5u verdikten sonra da devam etmek istiyorum. yaza kardesimin dugunu var,görümce oluyorum,abiyelerde şık durmak lazim

Ya bizim de var :) ben bi kızla tanıştırdım ya hani kardeşimi,, onlar evleniyorlar :))))) içime mi doğmuş nedir, aşık oldular, hemen evlilik kararı aldılar :))) aralıkta söz var,, hiç olmazsa bir iki kilo daha versem bak gaza geldim senden, tekrar başlayayım dikkat etmeye :)))

Önceleri köpüklü kakaydı, sonradan mukuslu olmaya başlayınca doktora gittim ben canım. 3 test yapıldı, birinde gizli kan çıktı. Direkt kan görmedik.
Ya dün kan gördüm iki sefer sabah yoktu ama mukuslu ve yeşile yakın bugün gidecez bakalım

aysenin okulundaki kiz mi?
hadi hayirli olsun sizinki de:))) allah tamamina erdirsin.

verelim sekerim verelim,sonra fotolara bakip sinir olmayalim. fitmom olalim. hem daha görümce topuzu yaptiracagiz

Ay hayırlı olsun muradına erdin sen de sonunda sorayım diyordum bende merak ettim :)

aysenin okulundaki kiz mi?
hadi hayirli olsun sizinki de:))) allah tamamina erdirsin.

verelim sekerim verelim,sonra fotolara bakip sinir olmayalim. fitmom olalim. hem daha görümce topuzu yaptiracagiz
Aminn :)) Evet cnm o kız :))) yani bi de dünya kadar okul düşündüm ve orada karar kıldık. kız diyo ki iyiki buraya vermişsiniz :))))) bir de Ayşe küçük olduğu için uygunluk testi yapıp kendisinin onay vermesi gerekiyordu. Yok adapte olamaz dese veremicektik yani :) ama tabi kısmet, insanın kiminle evleneceği alnında yazılıymış derler... görümce topuzu da olmazsa olmaz zaten. En afillisinden,,, kuş konsa yavrulayacak şekilde :)))) ay şaka bir yana Allah mesut etsin sizinkileri de bizimkileri de inşallah :)))

Ay hayırlı olsun muradına erdin sen de sonunda sorayım diyordum bende merak ettim :)
Saol cnm :)) valla biz de şoktayız aslında. birbirlerini beğeneceklerini tahmin ediyordum ama bu kadar hızlı gelişmesi bize de sürpriz oldu :) Allahtan alışkınız bu akışkanlıkta yaşamaya hayatımızda aksiyonsuz geçen bir tam yıl olmadı hiç :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…