7 hafta falan oldu ama kırmızılık bile yok :) haftaya aylık kontrolü var, bakar ona da heraldeBnm kabuk yapmadı ama kırmızı ası yeri ,bende dedim kabuk baglamadı vs tutmadı mı acaba ama dr baktı tutmus dedi..4-6 hafta arasında kırmızılık ya da kabuk baglama vs olur dedi.ne zaman aşı olmuştu?
Canim bizim hemşire 6 ay sonra bile olabilir bize bu sikayetle gelen oldu anlattık dedi tabi dogrudur herhalde çünkü bizde de bir şey yokKızlar verem aşısı yerleriniz kabuk yaptı mı? Bizde hala birşey yok, tutmadı mı acaba ya? Tutmadıysa ppd yapılması lazım. Bıktım artık testten tahlilden ya
İyi bari ya sevindim. 6 ay olayını bilmiyordum ben. Peki tutmadıysa o kadar zaman aşısız gezip gezmediklerini nasıl bilicez,, mahsuru yok mu acaba o sürede verem aşısız yaşamalarının?
gunaydin 2017 nin en guzel en cefakar en vefakar en mutlu analari gunaydiiiiin
hayirli cumalar olsun
hepimizin kalbindeki tüm dualar kabul olsun
allahim tüm bebislerimize saglikli,sihhatli,huzurlu,bol kismetli,mutlu bir ömür versin
güne güzel basladim. hem oglusum 4 saat uyudu
hem de hamile kaldigim kiloma 3 kilo 700 gram kalmis
daha ne olsun
Canim bizim hemşire 6 ay sonra bile olabilir bize bu sikayetle gelen oldu anlattık dedi tabi dogrudur herhalde çünkü bizde de bir şey yok
kabuk baglamazsa aşı tutmamis anlamina mi gelir ve tekrar mi yaptirmak gerekir dedim,illa kabuk tutmasi gerekmez dedi bizim hemsire kiz:)
Sütün boyla alakası yok gerçekten kızım nr süt içer nede peynit yer bu ara diş doktorunun peynir yemen lazım dediği için yiyor küçük bir parca :) ama boyu yaşıtlarından bir tık önde boyu hem genetik hemde bir yıldır yaptığı sporun etkisi olduğunu düşünüyorum benAyşe’nin boyu da kısa yaşıtlarına göre,, yanaklar tombul ama kendi de minyon... sütün faydası olmaz mı dedim; hiç alakası yok, tamamen yapıyla alakalı dedi.. ilerde spor yaptırırsınıza getirdi hatta :)) e onun dışında da yeterince protein, kalsiyum vs aldıktan sonra çok takılmamak lazım.. dediğin gibi başka gıdalarla birlikte de verilebilir :)
Darısı başımıza cnm ya :) benimki baya bi bıdık :)))) zaten sınıfın en küçüğü, iyice minik kalıyor yanlarında :))Sütün boyla alakası yok gerçekten kızım nr süt içer nede peynit yer bu ara diş doktorunun peynir yemen lazım dediği için yiyor küçük bir parca :) ama boyu yaşıtlarından bir tık önde boyu hem genetik hemde bir yıldır yaptığı sporun etkisi olduğunu düşünüyorum ben
Süper, dikkat ediyor musun kendi mi gitti kilolar? Doğum kiloma ben de döndüm ama artık düşmemeye başladıhala 20 kilo fazlam var
Kabuk tutmak zorunda değilmiş, ama o zaman da aşı tuttu mu tutmadı mı diye cilt testi yapılıyormuş. Ne zaman yapılıyor ne kadar bekleniyor onu ben de bilmiyorum ama gidince sorucam haftaya. 6 ay bekleyip yapıcak demek ki bu durumda.
Darısı başımıza cnm ya :) benimki baya bi bıdık :)))) zaten sınıfın en küçüğü, iyice minik kalıyor yanlarında :))
Ya bizim de var :) ben bi kızla tanıştırdım ya hani kardeşimi,, onlar evleniyorlar :))))) içime mi doğmuş nedir, aşık oldular, hemen evlilik kararı aldılar :))) aralıkta söz var,, hiç olmazsa bir iki kilo daha versem15 kilo almistim. yarisi dogumda gitti. geri kalanina da dikkat ettim. emzirmenin de etkisi vardir illaki. onun disinda da gunde 3-3.5 litre su iciyorum. ekmegi sadece sabahlari 3 dilim yiyorum. aksamlari yemiyorum. 8den sonra hicbir sey yemiyorum.
sadece tencere yemegi tuketiyorum. tatliyi cok seviyorum ama abartmadan arada yiyorum.gunluk olarak tatli ihtiyacimi süt olsun diye annemin aldigi beyaz dut kurusu yiyerek karsiliyorum.
bu son 3.5u verdikten sonra da devam etmek istiyorum. yaza kardesimin dugunu var,görümce oluyorum,abiyelerde şık durmak lazim
Ya dün kan gördüm iki sefer sabah yoktu ama mukuslu ve yeşile yakın bugün gidecez bakalımÖnceleri köpüklü kakaydı, sonradan mukuslu olmaya başlayınca doktora gittim ben canım. 3 test yapıldı, birinde gizli kan çıktı. Direkt kan görmedik.
Son kontrolde 60 cm di cnm. Üç aylık kontrolde yani. Şimdi 7,5 kilo ama boyunu bilmiyorum.duru kac cm suan?
emir 58 cm de normal mi uzun mu bilemedim.
Ya bizim de var :) ben bi kızla tanıştırdım ya hani kardeşimi,, onlar evleniyorlar :))))) içime mi doğmuş nedir, aşık oldular, hemen evlilik kararı aldılar :))) aralıkta söz var,, hiç olmazsa bir iki kilo daha versembak gaza geldim senden, tekrar başlayayım dikkat etmeye :)))
Ay hayırlı olsun muradına erdin sen de sonunda sorayım diyordum bende merak ettim :)Ya bizim de var :) ben bi kızla tanıştırdım ya hani kardeşimi,, onlar evleniyorlar :))))) içime mi doğmuş nedir, aşık oldular, hemen evlilik kararı aldılar :))) aralıkta söz var,, hiç olmazsa bir iki kilo daha versembak gaza geldim senden, tekrar başlayayım dikkat etmeye :)))
Aminn :)) Evet cnm o kız :))) yani bi de dünya kadar okul düşündüm ve orada karar kıldık. kız diyo ki iyiki buraya vermişsiniz :))))) bir de Ayşe küçük olduğu için uygunluk testi yapıp kendisinin onay vermesi gerekiyordu. Yok adapte olamaz dese veremicektik yani :) ama tabi kısmet, insanın kiminle evleneceği alnında yazılıymış derler... görümce topuzu da olmazsa olmaz zaten. En afillisinden,,, kuş konsa yavrulayacak şekilde :)))) ay şaka bir yana Allah mesut etsin sizinkileri de bizimkileri de inşallah :)))aysenin okulundaki kiz mi?
hadi hayirli olsun sizinki de:))) allah tamamina erdirsin.
verelim sekerim verelim,sonra fotolara bakip sinir olmayalim. fitmom olalim. hem daha görümce topuzu yaptiracagiz
aynen :)))))en sondaki iki erkegin arasindaki mi:)
Saol cnm :)) valla biz de şoktayız aslında. birbirlerini beğeneceklerini tahmin ediyordum ama bu kadar hızlı gelişmesi bize de sürpriz oldu :) Allahtan alışkınız bu akışkanlıkta yaşamayaAy hayırlı olsun muradına erdin sen de sonunda sorayım diyordum bende merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?