2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya dün kan gördüm iki sefer sabah yoktu ama mukuslu ve yeşile yakın bugün gidecez bakalım
İnşallah alerji falan değildir ya A AysheDuru nun dediği gibi herkeste mi olur bu meret, ben de ilk defa görüyorum bu kadar yaygın olduğunu. Sizde olmaz inşallah canım benim, amip parazit gibi şeyler de yapıyor kakayı böyle, ilaçla geçiyor hemen alerji değilse.

bizim de oyleydi. kilo alimi iyi ve vucudunda kabarti sivilce tarzi seyler yok. gizli kan yok. o yuzden ben artik diyet falan yapmiyorum. son 2 gundur kakasi normale dondu. kakasi kotulesti diyorsun kac gun oldu? bide rota asisi yapildi mi?

bizim de oyleydi. kilo alimi iyi ve vucudunda kabarti sivilce tarzi seyler yok. gizli kan yok. o yuzden ben artik diyet falan yapmiyorum. son 2 gundur kakasi normale dondu. kakasi kotulesti diyorsun kac gun oldu? bide rota asisi yapildi mi?
İlaçtan sonra kötüleşmişti, 8 gün kullandık. İlacı bıraktıktan sonra rengi düzeldi en azından ama hala mukuslu ve nispeten sıvı. Rota aşısı zamanımız gelmedi daha ama doktora sordum, o aşı yumurta üzerinde yapılıyormuş sanırım, yumurtaya alerjisi varsa sıkıntı olur dedi.
Sizede mi alerji teşhisi koyulmuştu? Kaç gün sonra normale döndü kakası?

Acaba bu da mı tükettiğimiz genetiği bozuk yüzlerce gıdanın sebep olduğu bir şey? İnsan ne yiyeceğini ne yedireceğini de şaşırıyor artık.. Valla böyle şeyler duydukça doğanın böğründe büyütesim geliyor çocukları. Yaprakla örtünüp otla beslenip otursunlar :)))

O da çözüm olabilir:))) hamilelikte tükettiğimiz gıdalardan mı diyeceğim ama ben neredeyse doğada büyüttüm gibi bir şey:) 1,5 yıldır paketli, rafine şekerli, buğdaylı (glütenli) gıda tüketmiyorum. Yani arada canım çekerse yedim ama normal bir insanın yediklerine göre devede kulaktır. Vitaminlerimi, probiyotik besinlerimi eksik etmedim çoğunlukla. Çok az hasta oldum sağlıklı yaşama geçmemle birlikte ama oğlumun Alerjik olduğunu görünce inancım sarsıldı bu hayata:))) ailelerde de bizde de alerjik kimse yok, inanılmaz yani olacağı varsa oluyor demek ki.

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah endişe edilecek bir durum degildir

Bravo sana,, ne güzel yapmışsın.. ben tutamıyorum kendimi o kadar dur bakalım belki de kısa süreli birşeydir.. belki de hep çok vardı ama teşhisi kolaylaştı.. kimbilir belki çoğumuzda vardı bebekken ama üşüttü bu deyip geçtiler kaka tahlili falan yapmadan :)))

Birseyi yoktu kusma ile kaldı şükür. O gün eve çok girip çıkan oldu ondan galiba çocuklar kalabalığı sevmiyor
Evet bütün düzenleri şaşıyor hiçbir şey olmasa bile geçmiş olsun, sevindim o kadarla kalmasına. O kadar bunalttı ki hastalıklar bu ara, sadece benimkiler değil, başka çocukların hasta olduğunu duyunca bile depresifleşiyorum resmen artık

Hayırlı uğurlu olsun :)

Hakikaten yuh yaa. Allah akıl fikir versin Ben çok üzülüyorum böyle bebislere.

Kızlar bu arada Duru artık uykusu geldiğinde gözlerini ovuşturuyor. Zaten kaşlar ve gözkapakları da çoktan kızarmış oluyor. Ve o anları kaçırırsak çılgınlar gibi kendini parçalıyor ağlamaktan. Aynısı akşam dokuz buçuk için de geçerli. Eğer o saatte uyutamazsak krize giriyor ve çok zor sakinleşiyor. Meme almamaya emziği tükürmeye falan başlıyor. İlk kim söylemişti bilmiyorum ama burada da konuşulmuştu, huzurlu geçirdikleri günlerdeki rutinlerini izleyip ona göre hareket etmek çok mantıklıymış gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…