2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Amipe razıyım şu an :) iştahı fln da pek yok ishal birkaç gündür Kilo almıyor gibime geliyor hatta parazit tarzı daha mantıklı geliyor

iste kismet cekiyor:))
hep mutlu olsunlar insallah:))

Can'ım 8den sonra bişey yemiyorum demişsin ya gece sütün Nasıl oluyor? Ben yatmadan önce veya gece bişey yemezsem sütüm olmuyır az su içiyorum ondan mı acaba

Can'ım 8den sonra bişey yemiyorum demişsin ya gece sütün Nasıl oluyor? Ben yatmadan önce veya gece bişey yemezsem sütüm olmuyır az su içiyorum ondan mı acaba

gece de sütüm iyi canim cok sukur.
suyu az ictigin icin olabilir. 3.5 litrenin 1-1.5 litresini gece iciyorum zaten. her kalktigimda suyun yaninda humana iciyorum. bence su cok etkili canim.

2 gündür bebisimin sakinliğine aldanip yemeğe misafir çağırdım bugün yine Çılgınları oynuyoruz hakkımda hayirlisi
Sen yine evdesin ben meme reddi yapan oglumla dışarı çıkayım dedim bugün güya bi hava alacaktım 10 dk sonra eşimi aradım Yetiş durmuyor diye sanki sakinlesmek için emiyor gibi neyime guvendiysem aldım havami

bizim de oyleydi. kilo alimi iyi ve vucudunda kabarti sivilce tarzi seyler yok. gizli kan yok. o yuzden ben artik diyet falan yapmiyorum. son 2 gundur kakasi normale dondu. kakasi kotulesti diyorsun kac gun oldu? bide rota asisi yapildi mi?
Biz rota yaptırdık bir hafta olmadan yeşil kaka vs başladı ondan mı acaba diyorum

O bizde işe yaramıyor cnm ya kusuyor fazlasını üst baş değiştirmekten helak oluyorum
Hmm olmaz o zaman :)))) benimki fazla doyunca resmen sersemleşiyor, uykusu da uzuyor da ondan dedim :) o zaman tek çare sling eşliğinde hazırlık yapmak gibi duruyor :)))

Evet ya olabilir çünkü annemler bile öyle söylemişti, kakası değişti gazı var deyince:))
Başta bir gazla başladım şekersiz hayata, sonra baktım iyi geldi devam ettim. Zaten sonra beyin şekeri unutmaya ve bağımlılığından kurtulmaya başlayınca canın da istemiyor hiç tatlı falan. İlk zamanlar biraz sabredersen devamı gelir, sen de yapabilirsin bence:)

Kizlar ya kalca muayenesine qoturdum tam oturmamis cift bez kullan bir ay sonra tekrar bakalim dedi duzelmez mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…