2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Amipe razıyım şu an :) iştahı fln da pek yok ishal birkaç gündür Kilo almıyor gibime geliyor hatta parazit tarzı daha mantıklı geliyor
Evet iştahını etkilemiş olabilir. Ben de ilk amip çıkınca sevinmiştim resmen ama sevincim birkaç gün sürdü:)) inşallah önemli birşey yoktur ama varsa da amip olsun diye dua edelim kötünün iyisi diye:)

Can'ım 8den sonra bişey yemiyorum demişsin ya gece sütün Nasıl oluyor? Ben yatmadan önce veya gece bişey yemezsem sütüm olmuyır az su içiyorum ondan mı acaba
Suyu bol iç gerçi sana diyorum ama bende bu ara azalttım yada kuru meyva ye ben hurma nın çok faydasını gördüm doğumdan beri yediğim hurma nın haddi hesabı yok :)))

Bu gamze dimi yani ben bu çukurcuğu arada görüyodum ama genelde gece gördüğüm yada anlık görüdüğüm için emin olamıyodum sonunda yakalamışım
MaşaAllah çok sevimli . Bu gamzeyse benim kızimda da var ama ben şikko yanaklı oldugu için oldugunu zannediyordum. Insallah gamzedirler. Sende ya da babasinda var mi peki?

Evininhatunu benim kızımda da vardı canim 2a sonraki kontrolde düzeldi. Ama ileriki seviyedeyse 4c falan o zaman ortopedi destegi gerekiyor.
Bizim ileriydi ortez kullandık iki ay sonra çift beze geçtik yaklaşık 6 yaşına kadarda kontrol altında tutuldu belirli aralıklarla röntgen çekildi malesef ama gerekli bu süreçte

Bizim ileriydi ortez kullandık iki ay sonra çift beze geçtik yaklaşık 6 yaşına kadarda kontrol altında tutuldu belirli aralıklarla röntgen çekildi malesef ama gerekli bu süreçte
Erken teshisin ne kadar onemli oldugu açık gecmis olsun size de. Tedavi neyse o ben onu cektirmem bu ilaci vermem diye hiç düşunmemek lazim başımiza ne gelir bilemeyiz. 40 yıl önce eşimin bi akrabasının bebeği ne zaman ki yürümeye başlamıs o zaman sürekli ağlıyormuş tabi dili de yok nasil anlatsın zavallıcık derdini o mu bu mu derken anca iki yaşında anlamışlar ve sonra ameliyattı protezdi baya sıkıntılı olmuş. Günumüz şartları bu kadar gelişmişken gercekten yararlı teknolojilerden faydalanmak lazım tabi gereksizlerden de sakınmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…