2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Mama vermiyorum. Anne sütü alıyor sadece. Ama uyumadan önce hem emziriyorum hem sağdığım sütten veriyorum. Tam doyuyor diliyle itmeye başlıyor istemiyor zaten. Sonra hemen uyutuyorum. Karnı tok gazıda yok uyuyor.

Ben böyle biri değildim aslında.anne olmadan önce çok rahat relax biriydim.
Ama anne olunca ona bişey olucak korkusu içimi daraltıyor.ufacık bi zarar bile gelmesin istiyorum.
Rabbim bütün çocukları korusun.biz evlatlarımıza bu kadar merhametliyken Rabbimin merhameti bizimkiyle kıyaslanamaz bile.

Kızlar bu bebeklerin büyüdükçe beslenme saatleride uzuyomu acaba?
Gündüz 2 saatte bir beslenirdi dünden beri biberonla oyun oynuyo diliyle itiyo gülüyo.
Oyuna dönüştürdü iyice.
Sizinkiler meme reddi yapıyo bizimkide biberon reddimi yapıyo acaba :)

Düzelir diyorlar bizde de var çift kullanıyorum iki haftadır inşallah düzelir

cift bezle oturuyormus canim.

Düzeliyor canım benim büyük kızımda da vardı çift bez kullan ve kontrollerini aksatma

Evininhatunu benim kızımda da vardı canim 2a sonraki kontrolde düzeldi. Ama ileriki seviyedeyse 4c falan o zaman ortopedi destegi gerekiyor.
InsaAllah kizlar cok saqolun hemen basladim cift beze insaAllah duzelir

Masallah masallah. Benim kiz tek memede bile o diliyle itme hareketini yapiyor ya cok cabuk doyuyor ya da oynuyor ısrarla meme teklif etsemde almiyor.
Illa bir seyi reddedecekler yani ah şu bidiklar ahh

Amin cnm, haklısın... tırnağı kırılıyor içimiz acıyor gerçekten de... saçının teli derler ya hani,, Ayşe’nin kestiğimiz saçlarını atmaya elim gitmedi benim de kadıncağız da saklıyorum sanmış atmamış, bir hafta masanın üstünde kutuda kaldı öyle :)

MaşaAllah çok sevimli . Bu gamzeyse benim kızimda da var ama ben şikko yanaklı oldugu için oldugunu zannediyordum. Insallah gamzedirler. Sende ya da babasinda var mi peki?
52 cm doğmuştu cnm. Ama biz de anne baba pek boylu değiliz. Benim 165 boyum, o yüzden çok uzun olmasını beklemiyorum zaten de ortalamada devam eder inşallah :)

Oooo hadiii hayırlısı cnm :))) o kadar işinin ,yogunlugunun arasında ugrastın tanıstırdın ve basardın.mutluluklar şimdiden:)

Dr gittik bizim Dr yoktu başkasına gittik boş yere kan aldırdı kuzumdan bişey çıkmadı ondan gaita istedi yapmadı hala ishal için iki ilaç verdi kaka yaparsa götürecez inşallah bişey çıkmaz ondan

Doğumdan sonra bir süre iyi gittim de yatılı kadın bozdu beni. Bu hafta başlıcam artık bu motivasyonla inşallah :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…