2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
52 cm doğmuştu cnm. Ama biz de anne baba pek boylu değiliz. Benim 165 boyum, o yüzden çok uzun olmasını beklemiyorum zaten de ortalamada devam eder inşallah :)
1 65 gayet iyi bir boy hatta bence ideal çünku uzadıkca beden boy orantısi kotu okuyor kiyafetlerde. Gerci simsi bedenler buyudü oyle bir sorunum kalmadi ama zayıfken eskiden coook eskiden baya zorluk cektim. Benim kızım 48 cm doğdu halbuki ultrasonda doktor hep uzun boylu olacak femur uzun falan diyordu yanıltıcıymış ulrason. Sağlikli ve mutlu olsunlar kendileriyle barışik olsunlar boy pos önemli degil de. Anne olunca anladim ki evladın her seyine pimpirikleniyormuşsun.

Tabi cnm en önce sağlıkları.. bir de doğumdaki boy çok etkilemiyor bence. Çünkü Ayşe’den 3 cm kısa doğan bir arkadaşı şimdi rahat 7-8 cm daha uzun. Bence seninki de sonradan atak yapar çünkü ikiniz de epey uzunsunuz.

Bu arada bizim kız parmak emmeye başladı. Emziği bir türlü kabul ettiremedim bakalım belki bunu uykuyla bagdastirir diyorum. Biraktirmasi zor olacak tabi. Babası üçüncü sınıfa kadar baş parmağını emmis. Damliko da işaret ve orta parlaklarını emiyor Artık üçüncü sınıfa kadar yolu var sanırım. Hayırlısı...

yok bize teshis konmadi ama her mukuslu yesil kaka sonrasi oldugu gibi bize de sut diyeti verildi. diyetle cok normale dondugunu soyleyemem. kilo alimi iyi, vucutta alerjik baaka bi belirti yok, kakada kan da yok. o yuzden ben artik umursamamaya basladim. son 2 gundur de kakasi normale dondu. 30 sene once beni goturdukleri doktor ile gorustum fikir almak icin. adam hala doktorluk yapiyor senelerin tecrubesi var diye. alerjik bisey olsaydi simdiye kadar coktan kilo verir erirdi o cocuk. ates ve kilo kaybi halsizlik yoksa cocugun keyfi yerindeyse cok kurcalama dedi :) o yuzden kan yoksa umursamiyorum

Kızlar verem aşısı yerleriniz kabuk yaptı mı? Bizde hala birşey yok, tutmadı mı acaba ya? Tutmadıysa ppd yapılması lazım. Bıktım artık testten tahlilden ya
3-4 ay sonra yara olur korkmayın dedi bize de.

greçın teyzesine sitem eder mi benim oglusum hic
evet canim biberon vermedim hic. almadigi zaman zorlamadim. dun hep emdi cok sukur
sagolun tavsiyeler icin.
Ay çok sevindim ya, aferin Emir'e o zaman

Parmak emme emzikten daha zor bırakılıyor bence kızım 3.sınıf bir an parmak emdiğini düşündüm de

Parmak emme emzikten daha zor bırakılıyor bence kızım 3.sınıf bir an parmak emdiğini düşündüm de
Evet kocaman çocuğun emmesi bir garip. Inşallah o kadar sürmez emmesi. Ya da geçici bir dönemdir. Emzik veriyorum parmağını emerken ama kabul etmiyor.

Bence hastalanmaz cnm. Üşümekle kolay kolay hastalanmıyor bebişler, burun falan tıkanıyor bir iki hapşuruyorlar en fazla işte... mikrobik bir durum olmadıktan sonra korkma..
İnşallah canım inşallah
Kızlar verem aşısı yerleriniz kabuk yaptı mı? Bizde hala birşey yok, tutmadı mı acaba ya? Tutmadıysa ppd yapılması lazım. Bıktım artık testten tahlilden ya
Bizim aşı yerımız kabuklanmaya başladı .
maşallah benım kilo vermem durdu diyet için 6 ayı beklıyorum . Aman görümce kör kepçe :)derker ya . aman çok şık olup Gelini çatlatma ortadan :) olay olur valla .

çok sevindim isabet olmuş canım . Bende abime Ünv Arkadaşımla tanıştırmıştım begenıcegıne emındım ama onlarda çok hızlı evlendiler :) herkes mutlu olsun huzurlu olsun.

Bizde aynı durumdayız ben elını çekiyorum o devam edıyor birde şapır şupur bide utanmadan gülücükler saçıyor

Ay hadi inşallah yaa, bana da umut oldu bu oğlumda da ateş, kusma ve kilo kaybı yok, hiç olmadı. Aksine aşırı ishal döneminde bile günde 40 gramdan fazla alıyordu. İlaç kullandığımız dönem gizli kan çıktı sadece, ilacı bırakınca yapılan testte çıkmadı. Sizin evladiyelik doktor haklıdır inşallah:))

Maşallah kızlar bugün hareketlenmiş topigimiz ama Mutella katılmıyorsun önceki gibi darlıngık küslük olmsn ya aramzda A AysheDuru cnm hayrlı olsun ins bir ömür mutlu olurlar hifanur çok geçmiş olsun cnm dualrmz seninle ins ameliyat guzl geçer B bursa_83 cnm masallah ne güzel kilo vermissin darısı hepimizin başına bende hamile kalmadan 73 75 kilo arasıydm 79 doğuma girdim 72 kilo çıkmıştım şuan sabhları 67 kiloyum bir kaç kilo vermk istiyorum ilk oglumdada dogum çıkınca zayftm ama emzirirken aldım 5 6 kilo bnda dikkat ediyorum ins almam zaten aman aman zayıf birisi değilim de biz kadınların kilo problemi bitmez aklımda kalnlar bunlar unttgm varsa sayfalrda affola

Evet canım. Orada Doğum yaptım o doktora devam ediyorum kendime daha iyi bir doktor bulana kadar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…