Bu defa epey bir soruyla gidicem zaten. Uyku olayından girip verem aşısından çıkarım artık :)))O zmn sor bi cnm,kontrol etsin dr
Hamilelik kiloma az kalmıştı benimde cozuttum ve kilo almaya başladım frenlesim kendimi yoksa sonu hiç iyi değilDoğumdan sonra bir süre iyi gittim de yatılı kadın bozdu beni. Bu hafta başlıcam artık bu motivasyonla inşallah :))))
1 65 gayet iyi bir boy hatta bence ideal çünku uzadıkca beden boy orantısi kotu okuyor kiyafetlerde. Gerci simsi bedenler buyudü oyle bir sorunum kalmadi ama zayıfken eskiden coook eskiden52 cm doğmuştu cnm. Ama biz de anne baba pek boylu değiliz. Benim 165 boyum, o yüzden çok uzun olmasını beklemiyorum zaten de ortalamada devam eder inşallah :)
Saol cnm :))) azmettim resmen, sorma; hayırlarına olur inşallah da mahçup olmam ikisine de :)Oooo hadiii hayırlısı cnm :))) o kadar işinin ,yogunlugunun arasında ugrastın tanıstırdın ve basardın.mutluluklar şimdiden:)
Tabi cnm en önce sağlıkları.. bir de doğumdaki boy çok etkilemiyor bence. Çünkü Ayşe’den 3 cm kısa doğan bir arkadaşı şimdi rahat 7-8 cm daha uzun. Bence seninki de sonradan atak yapar çünkü ikiniz de epey uzunsunuz.1 65 gayet iyi bir boy hatta bence ideal çünku uzadıkca beden boy orantısi kotu okuyor kiyafetlerde. Gerci simsi bedenler buyudü oyle bir sorunum kalmadi ama zayıfken eskiden coook eskidenbaya zorluk cektim. Benim kızım 48 cm doğdu halbuki ultrasonda doktor hep uzun boylu olacak femur uzun falan diyordu yanıltıcıymış ulrason. Sağlikli ve mutlu olsunlar kendileriyle barışik olsunlar boy pos önemli degil de. Anne olunca anladim ki evladın her seyine pimpirikleniyormuşsun.
Evet bir ara rehavet çöküyor işte insana ama kısa kesmek lazım o süreci... yoksa ucu kaçıyor, yakınen biliyorum :))))Hamilelik kiloma az kalmıştı benimde cozuttum ve kilo almaya başladım frenlesim kendimi yoksa sonu hiç iyi değil
Yok cnm kaybolmaz bence. Duru’nun da yanakta var,, kaybolmasın ya,, seviyom ben onu :))))Bu gamzeler büyüyünce kaybolmaz de mi? Benim kızda çenede dudak kenarlarında yanakta var ama her bebekte mi oluyor acaba?
Premium care bence cnm. Ben çok memnunum. Dehşet bir şekilde her yerini doldurmadığı müddetçe hiç taşırmıyor kakayı. Çişi de henüz bir kez bile sızdırmadı zaten.Kızlar ikisinide deneyenler sizce prima aktif bebekmi yoksa premium care mi
Hadi inşallah ben de seviyorum yaYok cnm kaybolmaz bence. Duru’nun da yanakta var,, kaybolmasın ya,, seviyom ben onu :))))
yok bize teshis konmadi ama her mukuslu yesil kaka sonrasi oldugu gibi bize de sut diyeti verildi. diyetle cok normale dondugunu soyleyemem. kilo alimi iyi, vucutta alerjik baaka bi belirti yok, kakada kan da yok. o yuzden ben artik umursamamaya basladim. son 2 gundur de kakasi normale dondu. 30 sene once beni goturdukleri doktor ile gorustum fikir almak icin. adam hala doktorluk yapiyor senelerin tecrubesi var diye. alerjik bisey olsaydi simdiye kadar coktan kilo verir erirdi o cocuk. ates ve kilo kaybi halsizlik yoksa cocugun keyfi yerindeyse cok kurcalama dedi :) o yuzden kan yoksa umursamiyorumİlaçtan sonra kötüleşmişti, 8 gün kullandık. İlacı bıraktıktan sonra rengi düzeldi en azından ama hala mukuslu ve nispeten sıvı. Rota aşısı zamanımız gelmedi daha ama doktora sordum, o aşı yumurta üzerinde yapılıyormuş sanırım, yumurtaya alerjisi varsa sıkıntı olur dedi.
Sizede mi alerji teşhisi koyulmuştu? Kaç gün sonra normale döndü kakası?
3-4 ay sonra yara olur korkmayın dedi bize de.Kızlar verem aşısı yerleriniz kabuk yaptı mı? Bizde hala birşey yok, tutmadı mı acaba ya? Tutmadıysa ppd yapılması lazım. Bıktım artık testten tahlilden ya
Ay çok sevindim ya, aferin Emir'e o zamangreçın teyzesine sitem eder mi benim oglusum hic
evet canim biberon vermedim hic. almadigi zaman zorlamadim. dun hep emdi cok sukur
sagolun tavsiyeler icin.
Parmak emme emzikten daha zor bırakılıyor bence kızım 3.sınıf bir an parmak emdiğini düşündüm deBu arada bizim kız parmak emmeye başladı. Emziği bir türlü kabul ettiremedim bakalım belki bunu uykuyla bagdastirir diyorum. Biraktirmasi zor olacak tabi. Babası üçüncü sınıfa kadar baş parmağını emmis. Damliko da işaret ve orta parlaklarını emiyorArtık üçüncü sınıfa kadar yolu var sanırım. Hayırlısı...
Evet kocaman çocuğun emmesi bir garip. Inşallah o kadar sürmez emmesi. Ya da geçici bir dönemdir. Emzik veriyorum parmağını emerken ama kabul etmiyor.Parmak emme emzikten daha zor bırakılıyor bence kızım 3.sınıf bir an parmak emdiğini düşündüm de
İnşallah canım inşallahBence hastalanmaz cnm. Üşümekle kolay kolay hastalanmıyor bebişler, burun falan tıkanıyor bir iki hapşuruyorlar en fazla işte... mikrobik bir durum olmadıktan sonra korkma..
Bizim aşı yerımız kabuklanmaya başladı .Kızlar verem aşısı yerleriniz kabuk yaptı mı? Bizde hala birşey yok, tutmadı mı acaba ya? Tutmadıysa ppd yapılması lazım. Bıktım artık testten tahlilden ya
maşallah benım kilo vermem durdu diyet için 6 ayı beklıyorum . Aman görümce kör kepçe :)derker ya . aman çok şık olup Gelini çatlatma ortadan :) olay olur valla .15 kilo almistim. yarisi dogumda gitti. geri kalanina da dikkat ettim. emzirmenin de etkisi vardir illaki. onun disinda da gunde 3-3.5 litre su iciyorum. ekmegi sadece sabahlari 3 dilim yiyorum. aksamlari yemiyorum. 8den sonra hicbir sey yemiyorum.
sadece tencere yemegi tuketiyorum. tatliyi cok seviyorum ama abartmadan arada yiyorum.gunluk olarak tatli ihtiyacimi süt olsun diye annemin aldigi beyaz dut kurusu yiyerek karsiliyorum.
bu son 3.5u verdikten sonra da devam etmek istiyorum. yaza kardesimin dugunu var,görümce oluyorum,abiyelerde şık durmak lazim
çok sevindim isabet olmuş canım . Bende abime Ünv Arkadaşımla tanıştırmıştım begenıcegıne emındım ama onlarda çok hızlı evlendiler :) herkes mutlu olsun huzurlu olsun.Ya bizim de var :) ben bi kızla tanıştırdım ya hani kardeşimi,, onlar evleniyorlar :))))) içime mi doğmuş nedir, aşık oldular, hemen evlilik kararı aldılar :))) aralıkta söz var,, hiç olmazsa bir iki kilo daha versembak gaza geldim senden, tekrar başlayayım dikkat etmeye :)))
Bizde aynı durumdayız ben elını çekiyorum o devam edıyor birde şapır şupur bide utanmadan gülücükler saçıyorBu arada bizim kız parmak emmeye başladı. Emziği bir türlü kabul ettiremedim bakalım belki bunu uykuyla bagdastirir diyorum. Biraktirmasi zor olacak tabi. Babası üçüncü sınıfa kadar baş parmağını emmis. Damliko da işaret ve orta parlaklarını emiyorArtık üçüncü sınıfa kadar yolu var sanırım. Hayırlısı...
Ay hadi inşallah yaa, bana da umut oldu buyok bize teshis konmadi ama her mukuslu yesil kaka sonrasi oldugu gibi bize de sut diyeti verildi. diyetle cok normale dondugunu soyleyemem. kilo alimi iyi, vucutta alerjik baaka bi belirti yok, kakada kan da yok. o yuzden ben artik umursamamaya basladim. son 2 gundur de kakasi normale dondu. 30 sene once beni goturdukleri doktor ile gorustum fikir almak icin. adam hala doktorluk yapiyor senelerin tecrubesi var diye. alerjik bisey olsaydi simdiye kadar coktan kilo verir erirdi o cocuk. ates ve kilo kaybi halsizlik yoksa cocugun keyfi yerindeyse cok kurcalama dedi :) o yuzden kan yoksa umursamiyorum
Evet canım. Orada Doğum yaptım o doktora devam ediyorum kendime daha iyi bir doktor bulana kadar. :)Yok canım orda hiç bulunmadım. Aslında sigortamız geçiyor orda ama doktorlar hakkında bilgim yok. Bana Beylikdüzü medicana için iyi şeyler soylemislerdi çok iyi çocuk doktorları varmış ama birleşip ayrılmışlar ve kendilerine bir klinik açmışlar. Sen avcılara mı gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?