2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım sırtüstü yatırdı bize de kafasının altından tutmamızı söyledi. O şekilde sıktı yarısını bir burnuna yarısını diğer burnuna sıktı. Fakat hepsini foş diye sıkmadı kademe kademe çocuğu rahatsız etmeyecek şekilde sıktı.ardından kızım hapşurmaya başladı zaten ,sonra da aspire etti yavaş yavaş yine kademe kademe çekti. Ben 1 damla sıkmak için bebeyle cebelleşirken o tüm tüpü sıktı ağzım açık izledim

Maflor vermiştir muhtemelen cnm. Ayşe de bir iki kez kullandı. Ciddi su kaybından korktuğu zaman ishali durdurmak için veriyor doktor. Zararlı bakterileri azaltarak çalışıyor anladığım kadarıyla ilaç.
Evet onu verdi yaklaşmışım :) ishalin zararını önlemek için sanırım onu kullanıyorum da bi şurup verdi onu pek sevmedim neyse bikaç gün kullanıp bırakırım inşallah geçer ya

Hep yazdıklarınızı maşallah diyerek okuyorum ama benm beybinin kilosu da iyi ve ay sonu 4 aylık olacak. Niye normal gününde 2-3 saat periyodlarıyla uyuyor bu çocukcağız. Atak zamanındayız efsaneyiz şu anı konuşmak bile istemiyorum. Neyini eksik veriyorum uyusana a çocuum diyor hepinize iyi geceler diliyorum

Meme reddi azalmışken yeni biberon denemesi yaptık bugün. Emzirdim dısarı cıktım normalde 1.5 2 saat sonra yemesi lazım. Babamız heyecan yapmıs ben gelmeden beslemek istemiş bir saat olmadan beslemeye çalışmış. Tabi benim kız aç olmayinca asla agzinı açmaz yememiş. Bende oyalanmadim eve döndüm 1.5 saat olmadan baktım bu sefer halası canla başla yedirmeye calışıyo napıyonuz dedim çocuk daha acıkmadi ki. Bir sure sonra tekrar denediler almadı 5 cc falan belki icmistir. Bende nasilsa acikinca yiyecek diye emzirmedim. 2 saat oldu 3 saat olsu yok bizim kız yemiyor artik acliktan aglamaya basladı modu düştü e ac olunca uyuyamiyorda bende meme verdim aralarda memeden cekip biberon verdim oyun sandı şebek agzinda geveliyo guluyo dil atıyo falan. Yani anlayacağınız bizim biberon işi yine yalan oldu. Kaşıkla da geri püskürtuyo cogunu. Birdahakine alıştirma bardagi denicem.

canim emir uyaninca ennnn fazla yarim saat emiyor memenin birini. sonra uyuyakaliyor. cok derin uyuyor saniyorum. kanepeye biraktigim an gozler faltasi. sonra yine kucagima aliyorum. yine emiyor bu defa 10-15 dk.
yine uyuyormus gibi yapiyor.
bu kucakta uyuyormus gibi yaptiklari zamanlari uykudan sayacak miyiz???

bu sekilde 4 5 saatimiz geciyor. ondan sonra anca uyuyor. 4 5 saat de uzun geliyor bana uyanik kalma suresi olarak.

Aynı durumdayız canım hala uzun uyku bekliyorum 3 saati görünce mutlu oluyorum doymuyor desem zorladığım halde emmiyor 4 aydan sonra düzelir diyorlar

Not düselim bakalim bir ay sonra ne olacak.
Biz bugün 3 aylik olduk ve hala günduz en uzun uykumuz 40 dakika gece ise 2saat45 dakika.

Canım şöyleki biberonla savaş yaparken oluyor bu durum. Kucagima alıyorum yüzü karşıya bakacak şekilde ters tutuyorum ve biberon veriyorum dik şekilde içiyor kucakta gezer gibi yanı anlatabildim mi bilemedim ama

Amin canım Allah hepimizin evlatlarını korusun. Sıkıntılarını bizlere göstermesin inşallah. Biz de işte büyümeye çalışıyoruz teyzesi, şükür ciddi bir durum yok. Pamukçuk oldu son zamanda geçmedi bir turlu, yeme performansımız da etkilendi bundan oturu ve biraz az kilo aldık son ay ama sukur genede hastane çıkışı setleri artık tam olmaya başladı kız 4 kiloya erkek de 4,5 kiloya geldi. Bu arada meme savaşları ile uğraşıyoruz meme reddi oldukça kaşık operasyonuna dönüyoruz geciyor gidiyor günler. Bir bakıyorum sabah bir bakıyorum akşam hiç anlamıyorum zaman nasıl geçiyor gerçekten.... cok sık gelemiyorum buraya ama takip ediyorum elimden geldiğince. Bırakmayın hiçbiriniz lütfen buraları bak ben bile iki bebeyle gelmeye çalışıyorum

S sakyuz mesela bu aksam 7de uyandi emir ve hala uyumadi. memeyle savasirken saatler geciyoe ve uykusuz kaliyor. nasil olacak bu isler,deyiver bana

Diyet yapınca kakası kaç günde düzelmişti canım?

O zaman şu an ideale yakınız. Dokuz buçukta uyuyor benimki. Sabah da altı buçukta uyanıyor arada bir veya iki kere kısa kısa emip. Yalnız sabah yedi buçuk sekiz gibi tekrar uyuyor. Dediğim gibi yani, sürekli uyuyor. Ama bence günde iki kere çıktığım ve o arada sakin kalsın diye biberon verdiğimiz için fazla fazla doyuyor ve o yüzden uyuyor. İki gündür gaz damlasını da tekrar kestim.. bakalım etkileyecek mi.. gece mevzusunu mutlaka sorucam ama cnm, bana da mantıklı gelmiyor uyandırmak... etiketlerim seni de gidince :)

Canım bir yerde okumuştum, memede ve kucakta uyuduklarını da uykudan sayıyormuşuz.

Doğru valla,, senin işin hepimizden zor. Allah yardım etsin. Ama ileride çok rahat ediceksin inşallah. Sil baştan yapmadan ikisi bir büyüyüp gidecek ve en önemlisi de tam anlamıyla arkadaş olacaklar birbirlerine :) evinizi çok eğlenceli günler bekliyor bence :))) kilolar da toparlanmış maşallah uyku olayını nasıl yapıyorsun? Aynı zamanda mı yatıyorlar?

Evet onu verdi yaklaşmışım :) ishalin zararını önlemek için sanırım onu kullanıyorum da bi şurup verdi onu pek sevmedim neyse bikaç gün kullanıp bırakırım inşallah geçer ya
Maflor çabuk geçiriyor zaten cnm, ben de atıyorum beş gün demişse üç günde bıraktım kullandığımız zamanlarda. Toparlanmış olursa sen de öyle yapabilirsin. Geçer inşallah hemen, olağan şeyler malesef, zamanla alışıyor insan

Sağmayı denemiş miydin sen cnm? Biberonla takviye yapsan işe yarar mı acaba?

Zaten devlet asi takvimine almayi dusunuyor diye bir habere rastlamistim tabi ne zaman olur orasi belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…