Canım sırtüstü yatırdı bize de kafasının altından tutmamızı söyledi. O şekilde sıktı yarısını bir burnuna yarısını diğer burnuna sıktı. Fakat hepsini foş diye sıkmadı kademe kademe çocuğu rahatsız etmeyecek şekilde sıktı.ardından kızım hapşurmaya başladı zaten ,sonra da aspire etti yavaş yavaş yine kademe kademe çekti. Ben 1 damla sıkmak için bebeyle cebelleşirken o tüm tüpü sıktı ağzım açık izledim
Evet onu verdi yaklaşmışım :) ishalin zararını önlemek için sanırım onu kullanıyorum da bi şurup verdi onu pek sevmedim neyse bikaç gün kullanıp bırakırım inşallah geçer yaMaflor vermiştir muhtemelen cnm. Ayşe de bir iki kez kullandı. Ciddi su kaybından korktuğu zaman ishali durdurmak için veriyor doktor. Zararlı bakterileri azaltarak çalışıyor anladığım kadarıyla ilaç.
Ayy canım sorarsan çok memnun olurum benim doktorun cevabına çok kafam yatmadı ben uyandırmayacağım yinede. Uyusun tatlım hiç sıkıntı değil demekki çok güzel doyuyor. Bh arada 4 aylık bebekler zafen gündüz uyanık kalma süresi 2 saat max 2.5 saat 2 uzun uyku 1 se şekerleme yapmaları normalmiş gindiz toplam 3 uyku olması gerekiyor canım iki uzun uyku 1.5-2 saat uzhnlukta şekerlemede 30-45 dk arası .bu ay grubuna uygun akşam uyku saati 20-20:30 arası sabahta gine başlama 7-7:30 arası idealmiş. Gecede 2 beslenme idealmiş 7. Aya kadar .7. Aydan 10. Aya kadar da gece tek beslenme idealmşl zaten 10. Ayda gece beslenmesinş kesmek gerekirmiş. Tabi bebeğin kilo alımı iyi ve doktoru müsade ederse.
Aynı durumdayız canım hala uzun uyku bekliyorum 3 saati görünce mutlu oluyorum doymuyor desem zorladığım halde emmiyor 4 aydan sonra düzelir diyorlarHep yazdıklarınızı maşallah diyerek okuyorum ama benm beybinin kilosu da iyi ve ay sonu 4 aylık olacak. Niye normal gününde 2-3 saat periyodlarıyla uyuyor bu çocukcağız. Atak zamanındayız efsaneyiz şu anı konuşmak bile istemiyorum. Neyini eksik veriyorum uyusana a çocuum diyor hepinize iyi geceler diliyorum
A AysheDuru canim gecmis gitmis olsun insallah. bir daha da hicbir hastalik gelmesin. hosgeldin:)
biberonu ek gidaya gecince mi birakmaliyiz canim?
Sensitivewitch canim emir de yatar pozisyonda cok agliyor. ozellikle geceleri ve uyanikken. yeni uyandiginda daha cabuk aliyor ama iyice ayilinca asla almiyor.
dik pozisyonda yuzu karsiya gelecek sekilde demissin ama anlayamadim pozisyonu.
kizlar tavsiyelerden sadece uykuluyken aldirabilme tuttu. digerleri olmadi. baska formul ureten yok mu redde???
sizde korku olmuyor mu tamamen birakirsa diye???
Canım şöyleki biberonla savaş yaparken oluyor bu durum. Kucagima alıyorum yüzü karşıya bakacak şekilde ters tutuyorum ve biberon veriyorum dik şekilde içiyor kucakta gezer gibi yanı anlatabildim mi bilemedim ama
Çok teşekkür ederim cnm ya,, ağlıcam artık valla,, ne güzel şeyler yazıyosunuzAllah hepimizin kuzularını kötü gözden korusun inşallah hastalıklar dertler tasalar da hayata dair işte.. çok çok ciddi sağlık problemleri olan, üstelik tedavi imkanı olmayan çocuklar var, hep onları düşünüp şükretmemiz lazım aslında.. sen nasılsın,, bıdıklar nasıl??
Diyet yapınca kakası kaç günde düzelmişti canım?Oğlumda mukuslu kaka vardı.Kan,kilo kaybı,egzama yoktu ama ben süt diyeti yapıyordum ve kaka düzeldi. Deneme amaçlı bir süredir diyeti kestim,kaka mukuslu değil ama yüzünde kabarcıklar çıkmaya başladı. Yarın yeniden başlıycam diyete. Birde deli gibi ellerini emiyor. Az önce diğer odadan şapırtı sesine gittim. Üstü başı ıslanmış sanırım diş kaşınması başladı.
Bu arada jokerde h.sonu kargo ücretsiz kampanyası yapmışlar. Humana çayda 20 lira.
O zaman şu an ideale yakınız. Dokuz buçukta uyuyor benimki. Sabah da altı buçukta uyanıyor arada bir veya iki kere kısa kısa emip. Yalnız sabah yedi buçuk sekiz gibi tekrar uyuyor. Dediğim gibi yani, sürekli uyuyor. Ama bence günde iki kere çıktığım ve o arada sakin kalsın diye biberon verdiğimiz için fazla fazla doyuyor ve o yüzden uyuyor. İki gündür gaz damlasını da tekrar kestim.. bakalım etkileyecek mi.. gece mevzusunu mutlaka sorucam ama cnm, bana da mantıklı gelmiyor uyandırmak... etiketlerim seni de gidince :)Ayy canım sorarsan çok memnun olurum benim doktorun cevabına çok kafam yatmadı ben uyandırmayacağım yinede. Uyusun tatlım hiç sıkıntı değil demekki çok güzel doyuyor. Bh arada 4 aylık bebekler zafen gündüz uyanık kalma süresi 2 saat max 2.5 saat 2 uzun uyku 1 se şekerleme yapmaları normalmiş gindiz toplam 3 uyku olması gerekiyor canım iki uzun uyku 1.5-2 saat uzhnlukta şekerlemede 30-45 dk arası .bu ay grubuna uygun akşam uyku saati 20-20:30 arası sabahta gine başlama 7-7:30 arası idealmiş. Gecede 2 beslenme idealmiş 7. Aya kadar .7. Aydan 10. Aya kadar da gece tek beslenme idealmşl zaten 10. Ayda gece beslenmesinş kesmek gerekirmiş. Tabi bebeğin kilo alımı iyi ve doktoru müsade ederse.
Canım bir yerde okumuştum, memede ve kucakta uyuduklarını da uykudan sayıyormuşuz.canim emir uyaninca ennnn fazla yarim saat emiyor memenin birini. sonra uyuyakaliyor. cok derin uyuyor saniyorum. kanepeye biraktigim an gozler faltasi. sonra yine kucagima aliyorum. yine emiyor bu defa 10-15 dk.
yine uyuyormus gibi yapiyor.
bu kucakta uyuyormus gibi yaptiklari zamanlari uykudan sayacak miyiz???
bu sekilde 4 5 saatimiz geciyor. ondan sonra anca uyuyor. 4 5 saat de uzun geliyor bana uyanik kalma suresi olarak.
Canım bir yerde okumuştum, memede ve kucakta uyuduklarını da uykudan sayıyormuşuz.
Doğru valla,, senin işin hepimizden zor. Allah yardım etsin. Ama ileride çok rahat ediceksin inşallah. Sil baştan yapmadan ikisi bir büyüyüp gidecek ve en önemlisi de tam anlamıyla arkadaş olacaklar birbirlerine :) evinizi çok eğlenceli günler bekliyor bence :))) kilolar da toparlanmış maşallahAmin canım Allah hepimizin evlatlarını korusun. Sıkıntılarını bizlere göstermesin inşallah. Biz de işte büyümeye çalışıyoruz teyzesi, şükür ciddi bir durum yok. Pamukçuk oldu son zamanda geçmedi bir turlu, yeme performansımız da etkilendi bundan oturu ve biraz az kilo aldık son ay ama sukur genede hastane çıkışı setleri artık tam olmaya başladı kız 4 kiloya erkek de 4,5 kiloya geldi. Bu arada meme savaşları ile uğraşıyoruz meme reddi oldukça kaşık operasyonuna dönüyoruz geciyor gidiyor günler. Bir bakıyorum sabah bir bakıyorum akşam hiç anlamıyorum zaman nasıl geçiyor gerçekten.... cok sık gelemiyorum buraya ama takip ediyorum elimden geldiğince. Bırakmayın hiçbiriniz lütfen buraları bak ben bile iki bebeyle gelmeye çalışıyorum
Maflor çabuk geçiriyor zaten cnm, ben de atıyorum beş gün demişse üç günde bıraktım kullandığımız zamanlarda. Toparlanmış olursa sen de öyle yapabilirsin. Geçer inşallah hemen, olağan şeyler malesef, zamanla alışıyor insanEvet onu verdi yaklaşmışım :) ishalin zararını önlemek için sanırım onu kullanıyorum da bi şurup verdi onu pek sevmedim neyse bikaç gün kullanıp bırakırım inşallah geçer ya
Sağmayı denemiş miydin sen cnm? Biberonla takviye yapsan işe yarar mı acaba?Hep yazdıklarınızı maşallah diyerek okuyorum ama benm beybinin kilosu da iyi ve ay sonu 4 aylık olacak. Niye normal gününde 2-3 saat periyodlarıyla uyuyor bu çocukcağız. Atak zamanındayız efsaneyiz şu anı konuşmak bile istemiyorum. Neyini eksik veriyorum uyusana a çocuum diyor hepinize iyi geceler diliyorum
Zaten devlet asi takvimine almayi dusunuyor diye bir habere rastlamistim tabi ne zaman olur orasi belli olmazKızlar rota virüsü hakkında konuşulmuş ben ilk oğlumda yaptırmamıstım hemşire önemli hfaln dememişti bizde ne olduğunu bilmediğimiz için yaptrmadk ama oglum rotaya yakalndi 4 gün hastanede yattık cok kötüydü o gunler oyle pişman olmuştum ki keşke yaptrsaydim diye her çocuk olcak diye birşey yok ama yaptrn bence
Sağmayı denemiş miydin sen cnm? Biberonla takviye yapsan işe yarar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?