2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Rica ederim cnm,, sen de çok sağol. Ben de böyle konular açıldıkça hatırlamış oluyorum aslında. Bana da her anlamda çok iyi geliyor yani sizinle konuşmak :) bir de insan her gün yeni birşey tecrübe ediyor çocukla,,, ve her çocuk başka bir kitap gibi, kendi kitaplarımızdan öğrendiklerimizi paylaşıyoruz birbirimizle resmen :))

allahim kolaylik versin canim. tez zamanda daha duzenli gunlere gecersiniz insallah.
Sagol canım allah razı olsun hepimiz insallah
Öyleymiş yahu vazgeçtim bende:) vazgeçtim ya olurum kesin:) arkadaşım bugün adet olunca sütüm kesildi sonra toparlanmadı dedi hatta
Sorma azalıyor şükür 2 sefer atlattik bu sefer çok zorlaniyorum çünkü gündüz emmeme durumu uykusuzluk yorgunluk üst üste geldi çevremdeki herkes geç olmuş bünyeye göre değişir belki ama benim sütümu etkiliyor
Hele birde bu emmeme durumunda değil mi birde öncesinde başlıyor son gün olana kadar ayniyiz bugün öyle uyumadi süt verdim en son dayanamadım yorgunluga

Selam anneler .
4 aydır ilk defa foruma girebiliyorum. Tatlı kızım 18 haftalık oldu. Sağolsun zor bir bebek, uyku sevmiyor ve kucakci . Ben de sayılı gün çabuk geçer deyip taşıyorum :)
Kilo alımı çok azaldı. 3 aylık olunca mamayı reddetmeye başladı. Sutum yetmiyor ,zaten 1 ay erken doğru bir de iştahsızlık bir bebek. Doktor katı gıdaya başlayın diyor ama ben taraftar değilim.
Var mı aynı dertten muzdarip anneler ? Umarım yoktur

Kızlar sizlerinde saçları dökülüyor mu. Emzirme boyunca hep böyle dokulecekmi cok dökülüyor saçlarım
benım çok dökülüyor hatta bir kür öğrendim onu uyguluyorum 2 fincan kaynamış suya 10 adet karanfil koyup demlenmesini beklıyorum süzüp duştan çıkmadan önce sacıma masaj yaparak o suyla yıkıyorum

cekirge dorukta sözer sarıoğlu varmis,arkadasim onerdi. senin ve S sakyuz un tavsiyesiyle jimeri dusundum ama eve uzak. yine de aklimda ama.memnun kalmazsam oraya gidecegim.
doruktada ıyı doktorlar olduğunu söylüyorlar ben hastaneyi sevmiyorum :) Hadi inşallah beğenirsin canım

Canım oyuncakların temizliğini nasıl yapıyorsun
Büyük oyuncakları buhar makinasıyla buharlıyorum, peluş tarzı oyuncakları posetleyıp buzluga atıyorum , yada elımde yukıyorum .

amin canim.

biberonla mi verdin canim?

kizlar anadolu yakasinda oturup da yakin zamanda sunnet dusunen var mi aranizda?

pimpirikli bir arkadasim var,herkesi begenmez,onun doktoru:) o yuzden bi gideyim dedim. tabi herkesin begenisi farkli ama boyle boyle dogru doktoru bulacagiz insallah:)

evet evet islemde bir sey yok. ben her sene yaptiriyordum ama simdi bi korku geldi dogumdan sonra

pimpirikli bir arkadasim var,herkesi begenmez,onun doktoru:) o yuzden bi gideyim dedim. tabi herkesin begenisi farkli ama boyle boyle dogru doktoru bulacagiz insallah:)
büyük olanı ufakken götürmüştüm ama neden ona devam etmediğimi hatırlamıyorum :) kesinlikle herkesin bakış açısı farklı , bakalım tatmin olacakmısın

EVet cAnım watsapptan yardımcı oluyor sağolsun.

Kızlar sizlerinde saçları dökülüyor mu. Emzirme boyunca hep böyle dokulecekmi cok dökülüyor saçlarım

Dökülüyor ama işk doğuma göre daha az dökülüyor çünkü tüm vitaminlerime ve demir ilacıma devam ediyorum devam etmenizide şidertle tavsiye ediyorum.

İlk gündü bugün şekersiz atlattım çok şükür darısı diğer günleri. Ama şeker cidden bağımlılık resmen insan yoksunluk çekiyor. Ama daha önce karatay diyeti ile 14 kg verdim canım.

kizlar anadolu yakasinda oturup da yakin zamanda sunnet dusunen var mi aranizda?

Canım ben 3 yıl önce yaptırdım anadolu yakasında oturuyordum ama avrupa yakasında üroloji doktoru levent özkan çok ta memnun kaldım. Pars 3.5 aylıktı yaptırdığımda ilk gün ağrısı oldu başka hiç ağrı olmadı ve 1 haftada tamemen iyileşti. Banada arkadaşım oğlunu yaptırmıştı çok memnun kalmıştı o tavsiye etmişti. Kemal özkan var ünlü sünnetçi onun oğlu ve piyasaya göre çok uygundu fiyatı kendi yeri var orada yapıyor . Ve biz anne baba olarak hep başındaydık bebeğimizin hiç bırakmadık. Piyasa o zaman 2000-3000 tl idi biz 700 tly yaptırmıştık. Ve lokal olmuştu.

vitaminlere devam ettiren k.dogum mu canim,yoksa dahiliye/endokrin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…