Rica ederim cnm,, sen de çok sağol. Ben de böyle konular açıldıkça hatırlamış oluyorum aslında. Bana da her anlamda çok iyi geliyor yani sizinle konuşmak :)Sağol canım, senşn bilgi ve tavsiyelerine çok güveniyorum , teşekkürler.İkinci çocuğun olduğu için tecrübelisin, ne gerçekten gerekli ne değil verdiğin fikirler,ya da aklımıza takılan ya da yaşanılan durumlar ve konular üzerindeki kendi doktorundan ya da Ayşe de yaşadıklarının üzerinden cevaplar vererek yaptığın paylaşımların bana iyi geliyor.
Ben yaptırdım. Kırk kontrolünde.
Beni de deli ediyor yer aramak :) o yüzden şehrin otoparklarını epey öğrendim :))))Canım ah şu park yeri sıkıntısı :) Valla süper tavsiye, özellikle eşimin hoşuna gideceğine eminim. :)
Canım oyuncakların temizliğini nasıl yapıyorsunCnm hiç küf yapmadı benim ikisi de. Ama ben yıkar yıkamaz kuruluyorum o yüzden olabilir. Boyalar meyve püresi olduğu için küf yapıyor heralde
Biz bugün 3 aylık olduk benimde birkaç gündür dökülüyor maalesefKızlar sizlerinde saçları dökülüyor mu. Emzirme boyunca hep böyle dokulecekmi cok dökülüyor saçlarım
Sagol canım allah razı olsun hepimiz insallahallahim kolaylik versin canim. tez zamanda daha duzenli gunlere gecersiniz insallah.
Sorma azalıyor şükür 2 sefer atlattik bu sefer çok zorlaniyorum çünkü gündüz emmeme durumu uykusuzluk yorgunluk üst üste geldi çevremdeki herkes geç olmuş bünyeye göre değişir belki ama benim sütümu etkiliyorÖyleymiş yahu vazgeçtim bende:) vazgeçtim ya olurum kesin:) arkadaşım bugün adet olunca sütüm kesildi sonra toparlanmadı dedi hatta
Hele birde bu emmeme durumunda değil mi birde öncesinde başlıyor son gün olana kadar ayniyiz bugün öyle uyumadi süt verdim en son dayanamadım yorgunlugaEvet ben de sinir oluyorum o durumda kalmaya, başım ağrıyor kendime gelemeden uyanınca. İnşallah akşam erken yatar da dinlenebilirsin.
Üşütmüştür belki ya da yediğin bir şey etkilemistir.
Ben de 2. kez oldum ve yorgunluğu halsizligi hakikaten yoruyor insanı.
benım çok dökülüyor hatta bir kür öğrendim onu uyguluyorum 2 fincan kaynamış suya 10 adet karanfil koyup demlenmesini beklıyorum süzüp duştan çıkmadan önce sacıma masaj yaparak o suyla yıkıyorumKızlar sizlerinde saçları dökülüyor mu. Emzirme boyunca hep böyle dokulecekmi cok dökülüyor saçlarım
doruktada ıyı doktorlar olduğunu söylüyorlar ben hastaneyi sevmiyorum :) Hadi inşallah beğenirsin canım
Büyük oyuncakları buhar makinasıyla buharlıyorum, peluş tarzı oyuncakları posetleyıp buzluga atıyorum , yada elımde yukıyorum .Canım oyuncakların temizliğini nasıl yapıyorsun
Sagol canım allah razı olsun hepimiz insallah
Sorma azalıyor şükür 2 sefer atlattik bu sefer çok zorlaniyorum çünkü gündüz emmeme durumu uykusuzluk yorgunluk üst üste geldi çevremdeki herkes geç olmuş bünyeye göre değişir belki ama benim sütümu etkiliyor
Hele birde bu emmeme durumunda değil mi birde öncesinde başlıyor son gün olana kadar ayniyiz bugün öyle uyumadi süt verdim en son dayanamadım yorgunluga
her banyoda her taramada hatta elim sacima gitmiyorken bile avuc avuc sac dokuluyorKızlar sizlerinde saçları dökülüyor mu. Emzirme boyunca hep böyle dokulecekmi cok dökülüyor saçlarım
benım çok dökülüyor hatta bir kür öğrendim onu uyguluyorum 2 fincan kaynamış suya 10 adet karanfil koyup demlenmesini beklıyorum süzüp duştan çıkmadan önce sacıma masaj yaparak o suyla yıkıyorum
doruktada ıyı doktorlar olduğunu söylüyorlar ben hastaneyi sevmiyorum :) Hadi inşallah beğenirsin canım
Büyük oyuncakları buhar makinasıyla buharlıyorum, peluş tarzı oyuncakları posetleyıp buzluga atıyorum , yada elımde yukıyorum .
Biraz daha devam ederse kel kalacağımKızlar sizlerinde saçları dökülüyor mu. Emzirme boyunca hep böyle dokulecekmi cok dökülüyor saçlarım
Ben kırk kontrolüne girtiğimde haberim yoktu, doktor smear alıcaz dediğinde ık mık oldum ama yapacak bişey yoktu, doktor rahat bırak kendini sıkma falan dedi ama ben de nasıl olacak o dedim , neyse Allahtan kısa sürüyor işlem.kizlar smear testi yaptirdiniz mi?
Ben kırk kontrolüne girtiğimde haberim yoktu, doktor smear alıcaz dediğinde ık mık oldum ama yapacak bişey yoktu, doktor rahat bırak kendini sıkma falan dedi ama ben de nasıl olacak o dedim , neyse Allahtan kısa sürüyor işlem.
büyük olanı ufakken götürmüştüm ama neden ona devam etmediğimi hatırlamıyorum :) kesinlikle herkesin bakış açısı farklı , bakalım tatmin olacakmısınpimpirikli bir arkadasim var,herkesi begenmez,onun doktoru:) o yuzden bi gideyim dedim. tabi herkesin begenisi farkli ama boyle boyle dogru doktoru bulacagiz insallah:)
canım bizde aynı hastanede Soner beye gidiyoruz ama bugun kabul etmedi işte randevular doluymuş , watsaptan yardımcı oluyor mu Demet hanımda . Neyseki Soner beyle ilaçları konuştum prospan ve Brun spreyi kullanın dedı
Kızlar sizlerinde saçları dökülüyor mu. Emzirme boyunca hep böyle dokulecekmi cok dökülüyor saçlarım
Waayyy çok zor benim için yaaa.
Benim de sabitlendi kaldı kilom. 3 kg var doğum öncesine dönmeme ama gram oynamıyor bir aydır. Ama tabi acayip bir iştah açıklığı ve tatlı isteği var.
Umarım başarılı olursun da biz de heveslenir yaparız :)
kizlar anadolu yakasinda oturup da yakin zamanda sunnet dusunen var mi aranizda?
büyük olanı ufakken götürmüştüm ama neden ona devam etmediğimi hatırlamıyorum :) kesinlikle herkesin bakış açısı farklı , bakalım tatmin olacakmısın
EVet cAnım watsapptan yardımcı oluyor sağolsun.
Dökülüyor ama işk doğuma göre daha az dökülüyor çünkü tüm vitaminlerime ve demir ilacıma devam ediyorum devam etmenizide şidertle tavsiye ediyorum.
İlk gündü bugün şekersiz atlattım çok şükür darısı diğer günleri. Ama şeker cidden bağımlılık resmen insan yoksunluk çekiyor. Ama daha önce karatay diyeti ile 14 kg verdim canım.
Canım ben 3 yıl önce yaptırdım anadolu yakasında oturuyordum ama avrupa yakasında üroloji doktoru levent özkan çok ta memnun kaldım. Pars 3.5 aylıktı yaptırdığımda ilk gün ağrısı oldu başka hiç ağrı olmadı ve 1 haftada tamemen iyileşti. Banada arkadaşım oğlunu yaptırmıştı çok memnun kalmıştı o tavsiye etmişti. Kemal özkan var ünlü sünnetçi onun oğlu ve piyasaya göre çok uygundu fiyatı kendi yeri var orada yapıyor . Ve biz anne baba olarak hep başındaydık bebeğimizin hiç bırakmadık. Piyasa o zaman 2000-3000 tl idi biz 700 tly yaptırmıştık. Ve lokal olmuştu.
Hayır canım tamamen tesadüf :) çok uzak değilim ama geliboluya 50 km :)BeyazBulut soracağım hep unutuyorum ama merak da ediyorum. Senin için sorun değilse cevaplar mısın? Nickin Gelibolu'dan mı geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?