2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar bebegime babycim in oyun halisini almistim tavsiye ederim hem fiyati ucuzdu hem de haftalardir severek oynadi(tekmeleme tuslari sert olmadigi icin rahat rahat tekmeledi) ama artik sikildi. Simdi playgronun mutlu ormani ve tiny love un maymun adasi arasinda kararsiz kaldim.Yarin almayi düsünüyoruz playgro dan yana tercih yapacagiz galiba ama kullananlar varsa yorum yapabilir mi?

drucilla sünnet için benim akrabalar hep ümraniye ümran tıp merkezinde çocuk cerrahı Olcay hanım var ona yaptırdılar ve şikayetleri olmadı memnun kaldılar. Yanlız galiba çok yoğun oluyormuş bekletebiliyormuş. Ben umran tıp merkezine hiç gitmedim bazı yorumlarda güzel değil ama oğlum olsaydı sünnet için gitmeyi düşünürdüm.

Canim nereden alintiladigini göremedim saciniz mi dökülüyor. Yok yani benim de anlam veremedigim bir sekilde sacim dökülüyor. Bugün kestirdim ama aynen devam ediyor
Herkesn benzer zamanlarda başladı demekki benm de bi haftadır filan acaippp dökülüyo. Hamileyken dökülmeyen sürekli yeni çıkan saçlar oldu ya. Onlar dökülüyor diye biliyorum. Normal haline döner sanırım fazlası olmaz

Bende tiny love maymun adası var canım. Hala severek devam ediyor. Diğerini bilmiyorum. Maymunu baya iyi halıda da bir ses bi hışırtı var

Hamileyken son aylarda dusta 1 tel bile dökülmüyordu simdi bir kere elimle saclarimi tutsam bir sürü sac teli elimde kaliyor. Saclarim cok gür normalde ama yine de korkuyor insan böyle devam ederse diye

İş yerinde sağmaya vaktim yok da işten gelince memelerim dolmuş olur en doluyu sağıp ertesi gün için dolaba koyarım diğerini emziririm diye düşünüyorum

Kızlar ya meme reddi yaşayanlar için aklıma geldi; emzirme kolyeleri varmış. Bebeğin ilgisini çekip emzirmeye yarıyormuş. Bi bakın isterseniz.

Canım benim sıkıntım şu: akşam 8frn sonra bişey yemedim mesela sütün bitiyor sabaha doğru çocuk doymuyor, ne yapmak lazım o konuds

Playgro mutlu orman kullanıyoruz çok memnunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…