Sütün bitmez canım neden bitsin, sen emzirdikçe üretim devam ediyor, yumuşak olması seni yanıltmasın. Önemli olan bebeğin çişli bezleri, yeterliyse doyuyor demektir. Ben de senin gibi düşünüyordum, bir ara sütüm az diye yemediğim kalmadı, sağlıklı beslenmeyi bile bıraktım, yeter ki bol kalori alayım da süt üretilsin diye. Alakası yokmuş meğerse, sütün olması için daha çok emzirmek gerekirmiş. Sen akşam yemeğinden sonra bir şey yeme, Bbursa_83
ün dediği gibi bol bol su iç ve bebeğin izin verdiği sürece güzelce dinlen. Sütün hep var bebeğin emdiği sürece
benım çok dökülüyor hatta bir kür öğrendim onu uyguluyorum 2 fincan kaynamış suya 10 adet karanfil koyup demlenmesini beklıyorum süzüp duştan çıkmadan önce sacıma masaj yaparak o suyla yıkıyorum
doruktada ıyı doktorlar olduğunu söylüyorlar ben hastaneyi sevmiyorum :) Hadi inşallah beğenirsin canım
Büyük oyuncakları buhar makinasıyla buharlıyorum, peluş tarzı oyuncakları posetleyıp buzluga atıyorum , yada elımde yukıyorum .
Dökülüyor ama işk doğuma göre daha az dökülüyor çünkü tüm vitaminlerime ve demir ilacıma devam ediyorum devam etmenizide şidertle tavsiye ediyorum.
İlk gündü bugün şekersiz atlattım çok şükür darısı diğer günleri. Ama şeker cidden bağımlılık resmen insan yoksunluk çekiyor. Ama daha önce karatay diyeti ile 14 kg verdim canım.
Canım ben 3 yıl önce yaptırdım anadolu yakasında oturuyordum ama avrupa yakasında üroloji doktoru levent özkan çok ta memnun kaldım. Pars 3.5 aylıktı yaptırdığımda ilk gün ağrısı oldu başka hiç ağrı olmadı ve 1 haftada tamemen iyileşti. Banada arkadaşım oğlunu yaptırmıştı çok memnun kalmıştı o tavsiye etmişti. Kemal özkan var ünlü sünnetçi onun oğlu ve piyasaya göre çok uygundu fiyatı kendi yeri var orada yapıyor . Ve biz anne baba olarak hep başındaydık bebeğimizin hiç bırakmadık. Piyasa o zaman 2000-3000 tl idi biz 700 tly yaptırmıştık. Ve lokal olmuştu.
Canim nereden alintiladigini göremedim saciniz mi dökülüyor. Yok yani benim de anlam veremedigim bir sekilde sacim dökülüyor. Bugün kestirdim ama aynen devam ediyor
Doktora soran oldumu diye merak ettim.
Ben unuttum sormayi avuc avuc dökülüyor benimde saclarim oyle bir iki tel degil.
Böyle giderse kel kalacam.
Acaba vitamin değerkerimizemi baktirmak lazim. Demir d vitaminine falan.
bursa_83 canim ben gecen ay lekelenmelerim icin gitmistim doktor o zaman aldı test için örnek
Ama benim muayene zor gecti. Doktor doğum trawmasını atlatamamissin dedi. Çok zor oldu doğum yapmam benim
Oku bence de, Çanakkale'deki savaş sırasında Türk ve Anzak askerleri açısındannin hayatları ve kesismeleri günümüzde anlatılıyor. Ben kaç kez okudum bilmiyorum
Aslında en güzeli telefon numarası bırakmak çekmesinler diye ama etraf manyak dolu, telefon sapıklarıyla uğraşmak da hepten beter olur diye bırakamıyor insan. Ben park yeri sıkıntısı olan bir yere gideceksem almıyorum bile arabayı bazen artık