2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Saçlarım benimde tutam tutam dökülüyor. Hormonlarımız aynı dönemde coştu galiba. Bu hızla dökülmeye devam ederse oğlumdan daha az saçım olacak:))

Canım benim sıkıntım şu: akşam 8frn sonra bişey yemedim mesela sütün bitiyor sabaha doğru çocuk doymuyor, ne yapmak lazım o konuds
Sütün bitmez canım neden bitsin, sen emzirdikçe üretim devam ediyor, yumuşak olması seni yanıltmasın. Önemli olan bebeğin çişli bezleri, yeterliyse doyuyor demektir. Ben de senin gibi düşünüyordum, bir ara sütüm az diye yemediğim kalmadı, sağlıklı beslenmeyi bile bıraktım, yeter ki bol kalori alayım da süt üretilsin diye. Alakası yokmuş meğerse, sütün olması için daha çok emzirmek gerekirmiş. Sen akşam yemeğinden sonra bir şey yeme, B bursa_83 ün dediği gibi bol bol su iç ve bebeğin izin verdiği sürece güzelce dinlen. Sütün hep var bebeğin emdiği sürece

Ya bnm kız hemen hemen her kaka yapısında zorlanarak yapıyor,var mı böyle olan? Yoksa bir sorun mu var die düsünmüyor değilim

Benim avuc avuc dokuluyo resmen

Mevsim geçişindendir bence, benim her bahar olur şimdi de yoğun şekilde saç kaybediyorum. 1 aya bir şey kalmaz diyorum ben.

kizlar smear testi yaptirdiniz mi?

Biz bugün 3 aylık olduk benimde birkaç gündür dökülüyor maalesef

her banyoda her taramada hatta elim sacima gitmiyorken bile avuc avuc sac dokuluyor

Biraz daha devam ederse kel kalacağım

Benimde çok dökülüyor kestirsem azalır mı acaba

Canim nereden alintiladigini göremedim saciniz mi dökülüyor. Yok yani benim de anlam veremedigim bir sekilde sacim dökülüyor. Bugün kestirdim ama aynen devam ediyor

Saçlarım benimde tutam tutam dökülüyor. Hormonlarımız aynı dönemde coştu galiba. Bu hızla dökülmeye devam ederse oğlumdan daha az saçım olacak:))
Doktora soran oldumu diye merak ettim.
Ben unuttum sormayi avuc avuc dökülüyor benimde saclarim oyle bir iki tel degil.
Böyle giderse kel kalacam.
Acaba vitamin değerkerimizemi baktirmak lazim. Demir d vitaminine falan.

bursa_83 canim ben gecen ay lekelenmelerim icin gitmistim doktor o zaman aldı test için örnek
Ama benim muayene zor gecti. Doktor doğum trawmasını atlatamamissin dedi. Çok zor oldu doğum yapmam benim

Benim geçen gün çektiler arabayı, sanki koyacak yer varmış gibi. Mafya gibi alıp gidiyorlar. Durduk yere bisürü masraf.
Aslında en güzeli telefon numarası bırakmak çekmesinler diye ama etraf manyak dolu, telefon sapıklarıyla uğraşmak da hepten beter olur diye bırakamıyor insan. Ben park yeri sıkıntısı olan bir yere gideceksem almıyorum bile arabayı bazen artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…