Biberon/emzik temizleyici ile yıkıyoruz cnm. Ayşe’ninkileri sık temizlemiyorum artık tabi. 3 ayda bir falan yıkayıp gruplayıp, sepet ve çekmecelerini de silip tekrar yerleştiriyoruz.
Sanırım bu aylarda o kadar bekleniyordu zaten cnm. ama tabi doktor çok daha iyi yönlendirir. katı gıda için de hem liste vermişlerdi bize hem de tek tek anlatmıştı doktor. İşte kuşluk vakti meyveyi ezicen, içine bir tatlı kaşığı ceviz, bir tatlı kaşığı tahıl vs gibi tüm detaylarıyla izah etmişti. Bu sefer videoya çekmeyi düşünüyorum hatta :)
Sanırım bu aylarda o kadar bekleniyordu zaten cnm. ama tabi doktor çok daha iyi yönlendirir. katı gıda için de hem liste vermişlerdi bize hem de tek tek anlatmıştı doktor. İşte kuşluk vakti meyveyi ezicen, içine bir tatlı kaşığı ceviz, bir tatlı kaşığı tahıl vs gibi tüm detaylarıyla izah etmişti. Bu sefer videoya çekmeyi düşünüyorum hatta :)
Biz de daha almayacağız ablasınkiler yeter diyoruz sürekli ama ufak ufak gitmeye başladı elim :))) aslına bakarsan barbie dışında hiçbir oyuncak gereksiz yahut fazla gelmiyor bana. Gerçekten çok faydalı oluyor birçok anlamda. Bir tek barbielerin fazlasını anlamsız buluyorum ama onları da eşime aldırıyor cadı :))
Valla mama sandalyesi kıvamına gelince Hande kaçar moduna giricem ben cnm. Bu kadar home sweet home modu fazla bile geldi bana çünkü :)))) 3 ay sonra tamamdır yani :)
Valla mama sandalyesi kıvamına gelince Hande kaçar moduna giricem ben cnm. Bu kadar home sweet home modu fazla bile geldi bana çünkü :)))) 3 ay sonra tamamdır yani :)
Günaydın guzel anneler bugün nasılız? Biz rotamızi yaptırdık az once. Doktora sorduğumda sıkıntı verir mi diye yok vermez dedi ama siz kakasına deģmeyin 5 gün size bulaşmasın dedi. Peki sizde huzursuzluk yaptı mı?
Doktora soran oldumu diye merak ettim.
Ben unuttum sormayi avuc avuc dökülüyor benimde saclarim oyle bir iki tel degil.
Böyle giderse kel kalacam.
Acaba vitamin değerkerimizemi baktirmak lazim. Demir d vitaminine falan.
bursa_83 canim ben gecen ay lekelenmelerim icin gitmistim doktor o zaman aldı test için örnek
Ama benim muayene zor gecti. Doktor doğum trawmasını atlatamamissin dedi. Çok zor oldu doğum yapmam benim
Canım cildiye doktoruna sormuştum ben doğum sonrası saçların %30 nun dökülmesi normalmiş. Oda söylemişti emzirme dönemimde kullandığın vitamin ve demir haplarıma devam etmelisin diye.
Ara ara oluyorsa bi Jinekologa görünmek gerekiyormus parça kalmış olabilirmiş. Tabi korkma illa böyle olacak değil ama tedbirli olmakta fayda var sanki.