2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
He kg alımına göre yanii,bizimki cok almıyor kg ayda 600-660civarı o zmn biz 6.nın basında baslarız herhalde,tabii doktoruna da bi soracagım.
Sanırım bu aylarda o kadar bekleniyordu zaten cnm. ama tabi doktor çok daha iyi yönlendirir. katı gıda için de hem liste vermişlerdi bize hem de tek tek anlatmıştı doktor. İşte kuşluk vakti meyveyi ezicen, içine bir tatlı kaşığı ceviz, bir tatlı kaşığı tahıl vs gibi tüm detaylarıyla izah etmişti. Bu sefer videoya çekmeyi düşünüyorum hatta :)

Ne güzellll valla bize de faydası olur:)

Yaa evettt ben kendimi kaybediyorum fisher price ları görünce :)) en yakın zamanda bi gidip bakacagım bende
Biz de daha almayacağız ablasınkiler yeter diyoruz sürekli ama ufak ufak gitmeye başladı elim :))) aslına bakarsan barbie dışında hiçbir oyuncak gereksiz yahut fazla gelmiyor bana. Gerçekten çok faydalı oluyor birçok anlamda. Bir tek barbielerin fazlasını anlamsız buluyorum ama onları da eşime aldırıyor cadı :))
Amaan ne kadar çirkin olsalar bile bizim için ayyyy parçası onlaarrr hehe

gerçekten öyle :)) bakıp bakıp tekrar hayran kalıyorum :)))) çok şükür sağlıklısın ama çok da güzelsin diyorum, anlamış gibi gülüyor bir de :))

Ya bnm kız hemen hemen her kaka yapısında zorlanarak yapıyor,var mı böyle olan? Yoksa bir sorun mu var die düsünmüyor değilim
Benimki de öyle cnm. Eskisi gibi morarmıyor ama ıkınarak yapıyor hala :) Yalnız makatı darmış biraz, onun etkisi heralde

Günaydın guzel anneler bugün nasılız? Biz rotamızi yaptırdık az once. Doktora sorduğumda sıkıntı verir mi diye yok vermez dedi ama siz kakasına deģmeyin 5 gün size bulaşmasın dedi. Peki sizde huzursuzluk yaptı mı?

Canım cildiye doktoruna sormuştum ben doğum sonrası saçların %30 nun dökülmesi normalmiş. Oda söylemişti emzirme dönemimde kullandığın vitamin ve demir haplarıma devam etmelisin diye.

Günaydın anneler :)
Havalar çok kasvetli. Insanın ruhu daralıyor değil mi?

Hemde çok insanın ruhu sıkılıyor. Günaydın canım.

Emziren anneler adet oldunuz mu? Ben de ara kanama oluyor bir kaç damla normal midir? Yaşayan var mıdır?

Emziren anneler adet oldunuz mu? Ben de ara kanama oluyor bir kaç damla normal midir? Yaşayan var mıdır?
Ara ara oluyorsa bi Jinekologa görünmek gerekiyormus parça kalmış olabilirmiş. Tabi korkma illa böyle olacak değil ama tedbirli olmakta fayda var sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…