2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hı anladım. Ne yapıyorsun gezme derken? Biz yılbaşına plan yapıyoruz ama ne yapsak bilemedik:)
Duru’yu my gmy’e yazdırmayı düşünüyorum cnm. Oraya gitmişken en azından ufak bir alışveriş kahve turu yaparız,, arada Ayşe’yle anne kız günleri yaparız,, öyle ufak ufak şeyler yani.. yazın daha çok alternatif oluyor tabi yılbaşını biz genelde ailecek annemlerde kutluyoruz, yine öyle yaparız heralde. İki çocukla gece planı çok zor

Hi tabi senin Ayşe de var. Ana kız gezersiniz. :)
Gece planı değil de 3 gün tatil var onu değerlendirelim diyoruz biz de :)

Çok üzüldüm canım benim yaa, çok çok geçmiş olsun, hemen iyileşsin

Çok cok gecmişler olsun kıyamam ben bu kuzulara hic biri hasta olmasın hepsi hemencecik iyileşsin insallah.

Ah canım ya çok üzüldüm,, çok iyi anlıyorum seni ( biliyosun bana da doktor hemen tedavi başlamazsak ciğere inmek üzere demişti, ramak kalmıştı yani hastanede yatmamıza (( çok yorulmuşsundur, çok üzülmüşsündür illa ki, ama şükür düzelmeye başlamış. Allah bir daha yaşatmasın. Çok çok geçmiş olsun

Çok çok geçmiş olsun canım ya zor günler geçirmişsiniz inşallah düzelir tamamen bide sürekli takibe götürdüğün halde olmuş Dr mi farketmemiş bir anda mı oldu bu acaba

Smear çok kolay kulak copu gibi bir şeyle alıyor örneği. Yanı daha önce yaptırdın mi bilmiyorum da. Korkulacak hiç bir şey yok.
Sağolasın. Daha önce aldırdım ama maalesef dr un eli biraz ağırdı. İnşallah bu sefer dediğin gibi basitce halolur Cuma randevu aldim bakalim
Allah nerde isteyen varsa sağlıkla nasip etsin ins. biliyorum o duyguyu ama çok şükür ki Allah nasip etmiş tekrardan...

Adet olmadim canim. Logusaligim 40 gun sürdü sonrada ara ara lekelenmelerim oldu doktora gittim normal dedi. Simdi bitti lekelenmelerim
Evet emzirmeden de kaynaklı olabilirmis simdi biraz araştırdım da. İns. benimki de öyle bir seydendir :)

Günaydın kızlar,

Ben de doktor tavsiyesi üstüne demir hapına devam ediyorum. Ama diğer vitamin dediğiniz şeyler ne acaba? Vitamin kullanmıyorum, decavit falan mı?

Hepinize keyifli günler :)
Decavit ve krillom a devam ediyorum hala :)

Canım çok geçmiş olsun. Çok zor zamanlardan gecmissiniz. En kısa sürede toparlanirsiniz ins. Bizim oğlan da hasta bu ara benden bulaştı büyük ihtimal. Devamlı kontrol ediyoruz gece gündüz. Annelik büyük fedakarlık..

Saol canım. Ben de bir süre daha devam edeyim o zaman.

Hi tabi senin Ayşe de var. Ana kız gezersiniz. :)
Gece planı değil de 3 gün tatil var onu değerlendirelim diyoruz biz de :)
Oyyy miss :) ilaç gibi gelir, ben olsam şöyle ahşap, şömineli butik bir otele kaçar bol miktarda kestane yer gelirdim :))))) değerlendirin bence de,, çok güzel olur :)

Canim nereden alintiladigini göremedim saciniz mi dökülüyor. Yok yani benim de anlam veremedigim bir sekilde sacim dökülüyor. Bugün kestirdim ama aynen devam ediyor
Benimde 3 ay dolunca dökülmeye başladı. Yarısı gitti saçlarımın emzirmeden kaynaklanmış. Demir devamlı alıyordum ama şimdi vitamine de başladım

Çok geçmiş olsun ofelyam okurken benim bile elim ayağım titredi seni düşünemiyorum Allah tekrar yasatmasin inşallah..
Kızlar biz de 4.ay aşılarını olduk ağladı tabi minnoşum ama çabuk sakinlesmisti. Eve geldigimizden beri ise çok mızmiz hep ağlıyor zar zor gülüyor ve sureklı kucakta. Yorgunluktan ölüyorum artik

Benimde 3 ay dolunca dökülmeye başladı. Yarısı gitti saçlarımın emzirmeden kaynaklanmış. Demir devamlı alıyordum ama şimdi vitamine de başladım
Benimde 3 ay dolunca dökülmeye başladı.
Doğumdan sonra verilen vitaminler bitince bidaha kullanmadım.devamlı kullanmak mı gerekiyordu yoksa..
Hamilelikte ve doğumdan sonra bir tel saçım dökülmüyodu.yerlere hiç saç göremezdim ama şimdi çocuğumun elinden bile saç topluyorum.

Canım ya çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin, inşaallah bi an önce geçip gider bu günler. Sende kendine iyi bak senin de iyi olman lazım dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…