2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
2018 Temmuz ve Ağustos Anneleri topiği açılmış. Zaman ne çabuk geciyor ya bir göz gezdirdim de eski günler geldi aklımakese görüldü mü kalp atışı var mı vs...

Ara ara oluyorsa bi Jinekologa görünmek gerekiyormus parça kalmış olabilirmiş. Tabi korkma illa böyle olacak değil ama tedbirli olmakta fayda var sanki.
O zaman smear testi de yaparlar büyük ihtimal. Doğum sonrası hiç gidesim yok ama yol göründü gibi

2018 Temmuz ve Ağustos Anneleri topiği açılmış. Zaman ne çabuk geciyor ya bir göz gezdirdim de eski günler geldi aklımakese görüldü mü kalp atışı var mı vs...
Ay evet ya. Bende kısayol kalmış bu topige ilk basladigim sayfalardan biri açılıyor her seferinde kadınlar kulübüne girince. 259. Sayfa. O sayfada iki arkadaşımız var. Geçen sene topige yazıyorlarmış ama şu an profillerinde daha bir kaç aylık hamile gözüküyorlar. Içim bi burkuluyor onları görünce. Biz çoktan aldık kucağımiza ama onlar hala bekliyorlar. Allah isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin. Sen yazınca aklıma geldi simdi paylasayim dedim sizinle de.

Ben demir hapini bırakmıştım baslayayim en iyisi tekrar

Günaydın kızlar,

Ben de doktor tavsiyesi üstüne demir hapına devam ediyorum. Ama diğer vitamin dediğiniz şeyler ne acaba? Vitamin kullanmıyorum, decavit falan mı?

Hepinize keyifli günler :)

Kızlar ya meme reddi yaşayanlar için aklıma geldi; emzirme kolyeleri varmış. Bebeğin ilgisini çekip emzirmeye yarıyormuş. Bi bakın isterseniz.
Canim ben birinin fiyatını sordum çok yüksektir rakam söyledi b
kizlar az once doktora gittik. emir 1 ayda 500 gr almis. doktor sütün yetmiyor herhalde dedi
sizinkiler ne kadar aliyor?

arch2401 E elif_ay S Sunbright sizinkilerin 100 gunlukke kilosu nasildi?
emir suan 4220 gr.
Canim biz 3 aylık gittigimizde 600 almıştı doktor 500 bile alabilir önemli olan alması dedi kaldı ki emir prematüre canını hiç sıkma sen aynen devam boyle

Selam kizlar
Cok kotu bi 10 gun gecirdik hala da devam ediyoruz.Dun ciktik hastaneden.Bir hafta kaldik.
Yaman a ablasindan nezle bulasmisti fakat oksurugu coktu.Dr a gittik bise yok cigerlerde dedi.Gecen Cuma gunu yine icim rahat etmedi yine cigerlerini dinletmeye gittik.Yok bise.Pazar aksami hafif huysuz gibiydi bi gariplik vardi ama esime soledim.Ee sen de kuruntu yapiosun artik daha yeni gosterdik dedi.Pazartesi isyerinden arkadasim gelicek annemler geldi falan o benim gulen topacim gitti yerine baska bi cocuk geldi.Gulmuyo yuzume.Herkes gitti saat 8 oldu.Esime dedim nefes alis verisi hosuma gitmiyo ben video cekip gondericem dra dedim.Neyse cektim gonderdim.Cevap yok.O gece ole yattik.Ama hic uyumadi yavrum zaten.Ertesi sabah Sali gunu aradi dru esim.Hemen gelin dedi.Adam aglamasini duyunca emzirme odasina daldi dinledi hemen hastaneye yatis yapiosunuz ariyorim arkadaslarimi size iyi bakicaklar merak etmeyin dedi.Aglaya aglaya eve geldim.Bavullari hazirladim.Ordaki dr da muayene etti.Bronsiyolit.Ciger tamamen kapali nefes alamio cocuk.Serum takildi ventolin pulmicort atrovent hava verildi.Burnundan sumuk ornegi alip tahlil yaptilar.Parainfluzenza.Dr dioduki,Bu ole dandik bi nezle virusu ki aslinda nasi bu kadar inebilmis cigere hayret verici.Her gun gelio cok az duzelme var cok az cok az
Bu arada serum takili hep ve belli tok tutuo beni emmiyo.Sagiyorum bi yandan.Sonra asil bizim drun yonlendirdigi dr aldi tedaviyi.Cuma gunu dayanamadim artik.Bu serum yuzunden bu cocuk hic ememio.Tamam dozu azaltalim ama cikaramam dedi.Biraz daha iyi emmeye basladi.Cumartesi aksami yine bi gariplik sezdim.Cani aciyo gibi aglio.serum da elinde cok hareketli takilmasin da canini acitmadin die ustune corap gecirdiler.Tam emzirmeye aldim.Kolunu bi yokladim.Kolu davul gibi .Diger eli ve kolunun 3 kati.Feryat figan hemsireyi cagirdim.Odem yapmis.Cikarttilar serumu.Tartiyi getirdiler.Sabah aksam tarttilar.50 grdan fazla kilo verisi olursa tekrar damar yolu acicaz dediler. O stres beni bitirdi.Ilk gecenin sabahi 10 gr almisti hatta ama sonra hep 30 40 gr verdi yarim gunde dusunun.Yalniz ben serum odemini attigini dusundum.Tabiki vermistir.Dr hastalikta 500 gr bile normal dedi ama serum kilo aldiran bise diil ki sadece sivi kaybini engelleyen bise diil mi?Cocuk badilerin icine dustu gobek gitti bacak bogumlari kayboldu yanaklar coktu.Gozumun onunde eridi.Dr bi daha taktirmadi ama .Dun aksam artik makine varsa evde devam edersiniz die taburcu etti.Gecmemis hala ama sefil oldunuz bise olursa kapip gelun dedi
Ama o kadar huzursuzum ki nefesini dinliyorum surekli .Panik Atak gibi bise oldum galiba.Yalniz kalmaya korkuyorum.
Ben de grip oldum bu arada.Dr ondan gecmistir ona gecmez dedi bi daha ama artik hic bise bilmiyorum ya.bittim ben.Obur yavrumu da cok ozledim.Bir hafta gormedim.Anneannesinde kaldi.O da grip die bi daha risk alamadik.
Ama cigerim yandi ya .Bittim yani.Yorgunluk uykusuzluk hic bise.Allah kimseyi evladiyla sinamasin Allah kimseyi evladindan ayirmasin.Cok zor.

canim sıkıldı biraz ama emzirmeye devam edecegim tabi.
sagol canim.
bu arada saglik ocagindaki doktor gecen hafta cok iyi dedi

Yavrum kıyamam ya. Çok geçmiş olsun. Bir an önce düzelsin.

Aminnn
Çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm.
Gerçekten çok yıpratıcı bi durum.geçsin gitsinde bi daha gelmesin hastalıklar bu yavrulara.
Neden doktorlar illa ciğerlere inmesini bekliyolar anlamıyorum.ciğerlere inince tedavisi daha ağır oluyor işte.

Oyyy neler yaşamışsınız ya. Çok geçmiş olsun. Nasıl da hızlı ilerlemiş öyle. Yazık ya el kadar bebelerimizin çektiklerine çok üzülüyorum...

G gunesli gunler yarım kalmış alıntı yüksek söyleyince belki ilgisini bile çekmez sıkılır diye vazgeçtim geri :)
Kendin yapabilir misim acba?
Ya nasıl üzüldüm anlatamam. Çok geçmiş olsun Inşallah kısa zamanda tekrar çok sağlıklı bir şekilde toparlar. Allah bi daha göstermesin. Okurken bile nasıl üzüldüm seni düşünemiyorum.

valla ben okurken etkilendim,seni cok iyi anliyorum. gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…